Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.064
|
čitano: 12.592.502
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav kolege e ovako htio bih mobitel promijeniti pa ovako ako  moze pomoc tj da mi preporucite neki... imao sad do sad od ovih zadnjih sony xperiu s pa sam ima lg 4x hd i na kraju htc one x i sad sta uzeti dalje probati vidjeti vise ni sam ne znam.... s3 necu isti je kao zadnja 2....  do nekih 2500kn max

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Frenkyca kaže...

Pozdrav kolege e ovako htio bih mobitel promijeniti pa ovako ako  moze pomoc tj da mi preporucite neki... imao sad do sad od ovih zadnjih sony xperiu s pa sam ima lg 4x hd i na kraju htc one x i sad sta uzeti dalje probati vidjeti vise ni sam ne znam.... s3 necu isti je kao zadnja 2....  do nekih 2500kn max

Sada probaj npr NOTE 2, vjerujem da nečeš više nikad ispod 5" :D 

17 godina
Frenkyca kaže...

Ne kužim što bi ti sad? Što očekuješ da će neki telefon za 2500kn imati a da to nema recimo OneX? Bezveze trošiš pare, vjerujem da ih imaš viška, no stvarno ti se ništa pametno ne može preporučit. Kupi Lumiu, probaj WP8...

Je da, Note 2 za 2500kn, daj i kupujem iste sekunde.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 20:44 (lllnuclearlll).
17 godina
lllnuclearlll kaže...
Frenkyca kaže...

Ne kužim što bi ti sad? Što očekuješ da će neki telefon za 2500kn imati a da to nema recimo OneX? Bezveze trošiš pare, vjerujem da ih imaš viška, no stvarno ti se ništa pametno ne može preporučit. Kupi Lumiu, probaj WP8...

Je da, Note 2 za 2500kn, daj i kupujem iste sekunde.

Pa gle nemam viška para nego volim isprobavati razlicite mobitele... a kupujem ih metodom skupi nesto para prodaj trenutni i nadodaj za neki drugi... gledao sam note 2 ali mi je jako veliki posto sam jos mlad i lud vjerujem da bih ga u prvih mj dana razbio u gradu subotom... jedino da pocnem pederušu nosit te ga u njega staviti {#}

14 godina
protjeran

Ja sam maloprije našao evo nov novcat note 2, još nije bio ni otvoren iz tele 2 sve mreže, za 2800kn, ali mi je bed malo sad po mraku radit transakcije po 3 soma kuna bez bodyguarda :D

Tako da po 2500-2600 ima rabljenih, samo treba malo potražit, a ne odmah vjerovat cjenama na prvih par oglasa, jer ima mulaca koji traže po 3 soma za rabljene, i to prodaju već par mjeseci...uglavnom idioti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Drug kupuje telefon pa ja sam mu mislio predloziti ACE 2 ili Optimus L7 II???

Koji je bolji od ta dva?

Ili sta vi mislite koji je  najbolji do 300 KM (mozda malo vise) na ovom sajtu??

1 ACE 2
10 Optimus L7 II
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 9:37 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
EchoOne kaže...

Ima tko kakvu ideju, što gledati do 1000 kn, što bolje, znači polovno?.....

Ako vec gledas prvi galaxy s ja bi rade isao na nexus s. {#}

Ma Nexus S nema micro sd kartice pa mi nije spica..

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
lllnuclearlll kaže...
H3rc0 kaže...

Pozz, trebam preporuku za mobitel, glavni uvjet je dualSIM, te naravno da mobitel nije 'kenja' jer sam već imao galaxy s duos, s kojim sa živce pogubio...lagganje I to sve me je stvarno nerviralo... Prodao sam ga I sad kupujem neki drugi, polovan cijena do 500km (2000kn)

GSmart Maya M1V2 ili ako hoćeš veći ekran Prestigio 5044 Duo, navodno se i LG 4x HD može nabavit za slične pare.

Po mogućnosti da je neka poznatija marka kao HTC, Samsung, Sony, LG... LG 4x nije DualSIM, a što se tiče tog Prestigia ima dosta velik ekran, volio bih da je 4"-4.7" MAX

H3rc0
17 godina
H3rc0 kaže...
lllnuclearlll kaže...
H3rc0 kaže...

Pozz, trebam preporuku za mobitel, glavni uvjet je dualSIM, te naravno da mobitel nije 'kenja' jer sam već imao galaxy s duos, s kojim sa živce pogubio...lagganje I to sve me je stvarno nerviralo... Prodao sam ga I sad kupujem neki drugi, polovan cijena do 500km (2000kn)

GSmart Maya M1V2 ili ako hoćeš veći ekran Prestigio 5044 Duo, navodno se i LG 4x HD može nabavit za slične pare.

Po mogućnosti da je neka poznatija marka kao HTC, Samsung, Sony, LG... LG 4x nije DualSIM, a što se tiče tog Prestigia ima dosta velik ekran, volio bih da je 4"-4.7" MAX

Samsung, Sony, HTC, LG ćeš teško naći u dual sim verzijama. I njihove telefone nove sa usporedivim specifikacijama ovih koje sam ti rekao nema teoretske šanse. Jedino možda nešto rabljeno ili kineza

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 14:58 (lllnuclearlll).
12 godina
neaktivan

sto uzeti od mobitela do 1500kn?novi....gledao sam aku a1 ali ga je nestalo u linksu...

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kivic15 kaže...

sto uzeti od mobitela do 1500kn?novi....gledao sam aku a1 ali ga je nestalo u linksu...

A Links je jedina trgovina mobilnim uređajima u RH?

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Aku+A1

17 godina

Optimus G ili Nexus 4?

8 Optimus G
11 Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 13:41 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poz ljudi

trazim neki mobitel, da nije smartphone
samo za sms i pozive, jeftin
bilo bi dobro da je mali i da malo zraci, a najvaznije je da je pouzdan i da nece pocet stekat nedugo nakon kupnje.

sve preporuke su dobrodosle

hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tražim novi mob (iz trgovine), a ne daje mi se za njega više od 1800kn..
Uvjeti su da je malo većih dimenzija (4'' - 4,3''), kamera barem 5mpx, da ne šteka pri radi i da nema instaliran windows.
Koje su vaše preporuke?
Lidija Markioli

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SummerLovee kaže...
Uvjeti su da je malo većih dimenzija (4'' - 4,3''), kamera barem 5mpx, da ne šteka pri radi i da nema instaliran windows.
Koje su vaše preporuke?

Po mome misljenju u tele 2 alcatel one touch idol...puno ljudi po forumu pise da je zadovoljno s njim...

13 godina
zanimatelj kaže...
SummerLovee kaže...
Koje su vaše preporuke?

Po mome misljenju u tele 2 alcatel one touch idol...puno ljudi po forumu pise da je zadovoljno s njim...

Probaj mob prije kupnje svakak. Ja sam dobil dojam da baš i nije bez štekanja taj Idol... al možda zato jer je bil izložbeni primjerak

14 godina
odjavljen
izvone kaže...

Samsung galaxy S4

HTC One

Nokia Lumia 1020

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z1

12 godina
neaktivan
Nick_Diamond kaže...
zanimatelj kaže...
SummerLovee kaže...
Koje su vaše preporuke?

Probaj mob prije kupnje svakak. Ja sam dobil dojam da baš i nije bez štekanja taj Idol... al možda zato jer je bil izložbeni primjerak

Imam ja idola i do sad nije nijednom zastekao ili nesta slicno radi perfektno za te pare a ekran je odlican.I baterija dura mnogo premda su se neki zalili

14 godina
protjeran

Dul core bez zastajkivanja???

Ajde molim vas, taj idol je preskup... iskreno rađe bi uzeo na vašem mjestu neki quad od gigabyta nego dualac od alcatela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lllnuclearlll kaže...

Optimus G ili Nexus 4?

Nexus, hardware slican, optimus nesto bolji ekran i kamera ali nexus je nexus, cisti andorid i updateovi su meni osobno ipak ispred nesto bolje kamere i ekrana.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
14 godina
gamer34 kaže...
lllnuclearlll kaže...

Optimus G ili Nexus 4?

Nexus, hardware slican, optimus nesto bolji ekran i kamera ali nexus je nexus, cisti andorid i updateovi su meni osobno ipak ispred nesto bolje kamere i ekrana.

Upravo zbog toga sam i ja dao glas Nexusu 4 ;)

14 godina
dinos3 kaže...
gamer34 kaže...
lllnuclearlll kaže...

Optimus G ili Nexus 4?

Upravo zbog toga sam i ja dao glas Nexusu 4 ;)

Pametno. {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
17 godina

Ma mislim da ću zato i uzeti Nexus. Hardware je skoro pa isti, jedino nexus ima one tipke u sklopu ekrana pa mu to malo smanji dijagonalu.

Na LGu mi je problem što mi launcher stvarno izgleda katastrofalno na tak super uređaju, pa tko njima to radi?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samsung galaxy s4 mini za 2400kn?

2 Da
4 Ne
8 Nešto drugo

0 0 hvala 0
14 godina
niveaformen kaže...

Samsung galaxy s4 mini za 2400kn?

Ako ti ne smeta velicina Galaxy s3 ili Xperia Z. Ako se mozes protegnut nekih 300kn, za 2700kn mozes nabavit novu Lumia 920 iz trgovine (Mobis) uz kupon koji se dijeli na posti ako se ne varam.

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
VILLA18900 kaže...

u pon. kupujem novi mob,e sad dvoumim se između ZTE GRAND X PRO ili ALCATEL IDOL oba dva ce me kostati 1600 kn.

Sad ako neko ima neki od ta dva nek napise nesta vise o njima, dosad sam imao xperiu s i bila mi je odlicna od brzine do ekrana, kamera mi nije bitna nego da nesteka i da je brz igre neigram

Grand x pro je ok

ALI

- pregrijavanje

- starija verzija androida, kad izadje jb update bude ok

- kamera definitivno nije za rad s flashem, mutna slika(bez flasha je ok)

ja
12 godina
neaktivan

Koje mobitele još preporučujete NOVE osim huawei ascend y300 ?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Sleme kaže...

Hoćeš ti više kupit mobitel?

Već gotovo 4 mjeseca ispituješ istu stvar u ovoj temi.

TROLLBUSTER ! ! !
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Sleme kaže...

Hoćeš ti više kupit mobitel?

Već gotovo 4 mjeseca ispituješ istu stvar u ovoj temi.

Pa kad stalno ili niko ne odgovori ili samo jedan napise huawei y300.

Ja hocu jos neke preporuke.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice