Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.496
|
čitano: 12.995.037
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
IMVK kaže...

Što uzeti ovo ili ovo ?

G300. Ti si uporedio i tražio mišljenje za milijun mobitela dosad. Jesi odlučio više ?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

jel može neka preporuka mobitela do 1000kn u vipu na pretplatu Step (sa opcijom od 25 ili 75kn) ?

0 0 hvala 0
17 godina
IMVK kaže...

Što uzeti ovo ili ovo ?

G300 naravno imaš ga u Algoritmu na Maksimirskoj (provjereno) a za ostale centre ne znam.

Ja si pikiram L7 iz bonbona..ali nema ga nigdje, navodno u srijedu nova isporuka po dućanima...

14 godina
neaktivan
cecenac kaže...
IMVK kaže...

Što uzeti ovo ili ovo ?

G300. Ti si uporedio i tražio mišljenje za milijun mobitela dosad. Jesi odlučio više ?

Jeli to zabranjeno?

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
13 godina
Ziga kaže...

Ovo je Hrvatski forum + Hrvatsko tržište pa bih te molio da ne oglašavaš u inozemstvu (kao u ovom slučaju gdje si rekao da za te pare nema boljeg...)

Shvati ovo kao dobronamjernu sugestiju, jer koji je smisao da ja odem na neki forum koji ima veze s gradom Sarajevom, a na njemu prodajem mobitel koji se nalazi u Zagrebu?

Ne želim se zezati s oglasima iz inozemstva, pogotovo ne trgovati s nekim na neviđeno jer živimo u svijetu gdje ćete prevariti a ja svojih 150-200 eura vidjeti nikad.

Roba koja nije porijeklom iz EU a dolazi iz izvoza a skuplja je od 1000Kn moram platit i porez i carinu, nedaj-Bože otvore paket pa vide da uređaj nema izjavu o sukladnosti, pa će me i zezati s time ...

Realno ja bih bio presretan kad bi mi neko preporucio nesto ovako, a smatram da i vecina. Ja ne reklamiram nikoga i nista vise nego ti i ostali na forumu.

A Huawei sigurno neces naci u slobodnoj prodaji u nekoj prodavnici jer samo provajderi imaju licencu da uvoze i prodaju, tako da ovo ispada k'o dobar nacin. Malo se potrudis a dobijes odlicnu stvar. I jos nesto, da ce te neko prevariti sigurno nece, jer imas pouzdane prodavace i uz par klikova misem mozes do njih doci. A sto se tice poreza, uvijek mozes baciti kutiju i telefon staviti u dzep, sto bi svak' normalan uradio. Ali dobro, to je tvoje misljenje, vidi se da nikad nisi nista radio preko grane {#}

Nemoj biti skeptik :)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...
cecenac kaže...

Jeli to zabranjeno?

Pa imaj malo poštovanja prema ljudima koji ti preporučuju uređaje i koji to prate i razumiju se u to te odvajaju svoje dragocjeno vrijeme da bi istrazili i pomogli ti.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...
IMVK kaže...
cecenac kaže...

Jeli to zabranjeno?

Pa imaj malo poštovanja prema ljudima koji ti preporučuju uređaje i koji to prate i razumiju se u to te odvajaju svoje dragocjeno vrijeme da bi istrazili i pomogli ti.

O čemu pričaš ti? Meni tho hoce odgovoriti će,a tko neće nemora!

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
17 godina

s3 mini vs xperia go?

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako, vlasnik sam Xperije P smartphonea, i što se tiče mobitela moram reći da je prilično jaka stvarčica, no ima 2 nedostatka za mene, to je famozno loša 1300 mAh baterija i ekran od 4.0 inča, naime na poslu puno vremena provodim surfajući ili igrajući neke nove igre pa mi baterija ne izdrži niti 4 sati i to me svakodnevno frustrira, telefon je iz Tele 2 otključan na sve mreže ali gle čuda još dan danas nakon 2 mjeseca službenog izlaska ja još ne dobivam informaciju za update na Jelly Bean.. mada kolko čujem ni Jelly Bean ne pomaže s trajanjem baterije.. 

Dakle mobitela se mislim riješiti i kupiti neki drugi, baterija mora biti barem solidna a ne crap kao ova, i ekran 4,0 ili 4,3 inča.. pa vas molim za preporuke, dakako ne želim mobitela ispod ovog ranga.. prije xperije P imao sam xperiju miro, sa njime sam lagano surfao i igrao igre na poslu bez straha od prebrzog krepavanja baterije ali xperija p je totalni debakl sa time..

zahvalan sam na svakoj preporuki.. (možda Samsung galaxy s3 mini, LG optimus 4x, Samsung SG2, Xperia T, HTC one x... ili neki vaš izbor)

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 1:03 (Figo).

0 0 hvala 0
13 godina
Figo kaže...

Ovako, vlasnik sam Xperije P smartphonea, i što se tiče mobitela moram reći da je prilično jaka stvarčica, no ima 2 nedostatka za mene, to je famozno loša 1300 mAh baterija i ekran od 4.0 inča, naime na poslu puno vremena provodim surfajući ili igrajući neke nove igre pa mi baterija ne izdrži niti 4 sati i to me svakodnevno frustrira, telefon je iz Tele 2 otključan na sve mreže ali gle čuda još dan danas nakon 2 mjeseca službenog izlaska ja još ne dobivam informaciju za update na Jelly Bean.. mada kolko čujem ni Jelly Bean ne pomaže s trajanjem baterije..

Dakle mobitela se mislim riješiti i kupiti neki drugi, baterija mora biti barem solidna a ne crap kao ova, i ekran 4,0 ili 4,3 inča.. pa vas molim za preporuke, dakako ne želim mobitela ispod ovog ranga.. prije xperije P imao sam xperiju miro, sa njime sam lagano surfao i igrao igre na poslu bez straha od prebrzog krepavanja baterije ali xperija p je totalni debakl sa time..

zahvalan sam na svakoj preporuki.. (možda Samsung galaxy s3 mini, LG optimus 4x, Samsung SG2, Xperia T, HTC one x... ili neki vaš izbor)

Nećeš se usrećiti s baterijom nijednog od ovih uređaja. Jedino ćeš osjetiti razliku ako prijeđeš na HOX ili LG4X, ostali po meni nisu neku "updgrade"

.Ovaj problem vezan za JB možeš rješiti lako, samo flashtoolom staviš službeni EU rom i ne gubiš garanciju.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
17 godina
Figo kaže...

naime na poslu puno vremena provodim surfajući ili igrajući neke nove igre

Dobar ti je to neki posao....ako ima slobodnih radni mjesta pa preporuči kolegama forumašima koji su nezaposleni...

a da ne budem off topic...to si je sasvim normano za vijek trajanja baterije uz "klanje" iste

16 godina
neaktivan
Figo kaže...

I ja imam xperiu p i isto tako je se zelim rjesiti pod hitno ova baterija me toliko nervira da je to strasno i isto nisam jos dobio novi update.

13 godina
neaktivan

pozdrav,vjerojatno uzimam novi mobitel pa me zanima vaše mišljenje između galaxy s3 i iphone 5?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kizve kaže...

pozdrav,vjerojatno uzimam novi mobitel pa me zanima vaše mišljenje između galaxy s3 i iphone 5?hvala

http://www.gsmarena.com/iphone_5_vs_galaxy_s_iii-review-837.php

S3 naspram jabuke 5

- Veći ekran

- Gorilla glass 2

- Bolja baterija

- Izmjenjiva baterija

- Jača slušalica

- Quad Core procesor

- Micro SD slot

- Flash

- I naravno Android je...

13 godina
neaktivan

hvala,mislim da ću najvjerojatnije s3 uzet onda..

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemogu se odlucit koji da kupim: Samsung Galaxy Mini 2, LG Optimus L7, Xperia Miro, Xperia E...

Svi mobiteli mi se cine vrlo dobri samo nezz sta bi.. ja trazim onako dobar net, display i po mogucnosti dobar ovaj niskobudzetni procesor xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lukanator22 kaže...

Nemogu se odlucit koji da kupim: Samsung Galaxy Mini 2, LG Optimus L7, Xperia Miro, Xperia E...

Svi mobiteli mi se cine vrlo dobri samo nezz sta bi.. ja trazim onako dobar net, display i po mogucnosti dobar ovaj niskobudzetni procesor xD

Preporučam ti Optimus L7, nakon što je dobrio zadnju nadogradnju kažu da taj 1-core CPU doslovce leti...nema više laga i tih gluposti.

U ruci odlično leži, ima Gorilla Glass + "noise reduction with dedicated mic" viđeno kod skupljih modela pa i kod Applea

Ekran je solidan 4.3" s IPS panelom.

mana je mala rezolucija snimanja videa ... ali za te pare bolje ne možeš očekivati

16 godina
Figo kaže...

Pricekaj xperia L,meni se jako sladak i zanimljiv cini

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_l-5363.php

mislim da dolazi ove dane i kod nas

al ipak bit ce skuplji od ovih sta si naveo,sorry

...potpis nije potreban...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 13:16 (DaNiTo).
17 godina
DaNiTo kaže...

Pricekaj xperia L,meni se jako sladak i zanimljiv cini

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_l-5363.php

mislim da dolazi ove dane i kod nas

al ipak bit ce skuplji od ovih sta si naveo,sorry

Znaš što je fora, uvijek će u najavi biti neki bolji...i bolji.... i tako možeš odgađati kupovinu mjesecima :)

po GSMAreni L7 je u kategoriji 140 Eura, a ovaj je u 300..što je duplo skuplje..a to duplo više novaca po mom IMHO ne vrijedi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 13:33 (Ziga).
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

trazim mobitel za bratica do 700kn, max 800. Novi ili polovni, ali uz uvijet da ima garanciju i da je malo koristen. Za sada sam stao na huaweiu g300. Zanima me da li ima nesto bolje za te pare? Isto tako me zanima zasto na njuskalu ima tako malo oglasa za ovaj mob

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ima netko nekakvu preporuku za mob oko 1500 kn ?

0 0 hvala 0
15 godina

Evo još jednog padobranca {#}

Može pomoć oko odabira mobitela do 1000-1200kn? Namjeravao sam prako njuškala nešta uzeti, a stvarno ne znam od kud krenuti{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo ja kupio u Tele2 - Optimus L7 u T2 paketu, unlockan je.

mobitel je zakon

1 0 hvala 0
14 godina
Ziga kaže...
kizve kaže...

S3 naspram jabuke 5

- Veći ekran

- Gorilla glass 2

- Bolja baterija

- Izmjenjiva baterija

- Jača slušalica8

- Quad Core procesor

- Micro SD slot

- Flash

To bi trebao biti +?

Pa IOS je kud i kamo vise optimiziran i ne crashaju se aplikacije toliko i nema rebootova sto se moze kod androida vidjeti u nekim slucajevima.

13 godina
protjeran
dinos3 kaže...
Ziga kaže...
kizve kaže...

S3 naspram jabuke 5

- Veći ekran

- Gorilla glass 2

- Bolja baterija

- Izmjenjiva baterija

- Jača slušalica8

- Quad Core procesor

- Micro SD slot

- Flash

To bi trebao biti +?

Pa IOS je kud i kamo vise optimiziran i ne crashaju se aplikacije toliko i nema rebootova sto se moze kod androida vidjeti u nekim slucajevima.

Svoj S3 lte rabim malo vise od mj dana. Niti jedan crash ili reboot. Sve ide glatko kao i na iphonu 5 od sestre od moje cure...

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 19:41 (Matijasever).
16 godina
Matijasever kaže...

Svoj S3 lte rabim malo vise od mj dana. Niti jedan crash ili reboot. Sve ide glatko kao i na iphonu 5 od sestre od moje cure...

Tvoje komentare više ne uzimam za ozbiljno.

Te si jedan dan zadovoljan ovim, te si drugi dan zadovoljan onim.

Te bi jedan dan mijenjao za ono, te drugi dan ne bi mijenjao za ništa.

Te jedan dan sve šljaka ko na Iphoneu i sl. komentari.

Vrlo neozbiljno i teško shvatljivo za onog tko čita čisto informativno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 19:45 (zabranjeniples).
13 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
Matijasever kaže...

Tvoje komentare više ne uzimam za ozbiljno.

Te si jedan dan zadovoljan ovim, te si drugi dan zadovoljan onim.

Te bi jedan dan mijenjao za ono, te drugi dan ne bi mijenjao za ništa.

Te jedan dan sve šljaka ko na Iphoneu i sl. komentari.

Vrlo neozbiljno i teško shvatljivo za onog tko čita čisto informativno.

Jesam tebe sto pitao ili na neki nacin ugrozio? Nije mi jasno sto se pojedinci odmah nalaze pogodjeni mojim komentarima. Kao da jedva cekate da nesto napisem da vi meni idete odgovarati. {#}{#}

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
16 godina
Matijasever kaže...

Nisi ništa pitao, ali morao sam prokomentirat.

Sorry, bez ljutnje, ali jbg.

Prvo si hvalio Sony, da bi ga na kraju blatio.

Pa si ishvalio S3 mini, S3 LTE.

Pa si htio minjenjat za Xperiu Z, pa si se predomislio.

Pa tvoj S3 radi tako glatko, da ga ne bi mijenjao ni za S4, da ti ga đabe daju.

Ajde malo pročitaj svoje komentare kroz prošlost, pa razmisli šta drugi koji kupuju mobitel, trebaju pomislit?

Kažem, čisto da se narod koji kupuje mobitel, ne zaleti prilikom čitanja tvojih komentara.

Kod tebe je čisto i jasno, ''svatko svog konja hvali''.

Ne kažem da je S3 loš, imao sam ga i bio sam jako zadovoljan.

Toliko od mene, jer smo već off.

Ako ti šta nije jasno, pitaj me na PM, rado ću popričat ko čovjek s čovjekom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 19:55 (zabranjeniples).
15 godina

A može netko pomoći meni oko moba?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

A sad pomoc za odabir mobitela za mene:

htc One S (s4) ili Samsung Galaxy Ace 2? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice