Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.496
|
čitano: 12.995.848
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Ziga kaže...
Uzmi si mobitel kako spada a ne jeftine kineske klonove...

Ovo apsolutno nije istina, jer ni Prestigio nije neka srecka. A realno, prije par mjeseci sam radio za slovenacku firmu koja je radila popis svih mogucih mobilnih telefona koji su ikad izasli i karakteristike, komentare od ljudi itd i sigurno 65% i mozda malo vise su bili prezadovoljni tzv kopijama telefona iz kine. Telefon je 80-85% isti hardverski, samo sto recimo ne pise Nokia nego Mokia, a sto se tice funkcionalnosti i izdrzljivosti telefoni su identicni da znate. Nemojte biti skeptici, provjerite malo detaljnije {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

-

did i ever tell you the definition of insanity?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 20:55 (Vaas).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vaas kaže...

Koji mob do 2500kn? 

-iPhone 4S

-S3

-Htc One x

-Xperia Z

-...?

3 iPhone 4S
7 S3
1 Htc One x
21 Xperia Z
1 ...?
17 godina
chaselol kaže...

Ovo apsolutno nije istina,

Prosvijetli me?

Gsmart, Prestigio, ZTE, H18... nego šta su nego jeftini kineski klonovi za široke mase?

15 godina
protjeran
Ziga kaže...
chaselol kaže...

Ovo apsolutno nije istina,

Prosvijetli me?

Gsmart, Prestigio, ZTE, H18... nego šta su nego jeftini kineski klonovi za široke mase?

Huawei i ZTE su naveći svjetski proizvođaći telekomunikacijske opreme, centrala, kablova, sklopova, rutera, telefona...itd. Zajedno drže preko 80% ukupnih telekomunikacija na svijetu.

17 godina
RaNzO kaže...

Huawei i ZTE su naveći svjetski proizvođaći telekomunikacijske opreme, centrala, kablova, sklopova, rutera, telefona...itd. Zajedno drže preko 80% ukupnih telekomunikacija na svijetu.

Meni je apsolutno fascinantno kako netko npr tko proizvodi milijune matičnih ploča i grafičkih kartica krene u proizvodnju smartphoneova...

Ali odlazimo offtopic....

16 godina
neaktivan

I samsung proizvodi milijun sranja pored mobitela, kao i LG, Sony...

0 0 hvala 0
17 godina
SebaOS kaže...

I samsung proizvodi milijun sranja pored mobitela, kao i LG, Sony...

Samsung se može zvati svjetskim brandom potrošačke i konzumne tehnike poput LGa, Sonya...ali Gsmart, Prestigio... NE

16 godina
moderator

{#}.

Just hating everyone for no reason.
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
Ovako odma da kazen mobitel se uzima na pretplatu I nemojte odma pocet pametovat sa time da je pretplata glupost ok?
E ovako u vip step 2 opcija
Mobitel do 500kn
Unaprijed hvala
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kelam kaže...
Ovako odma da kazen mobitel se uzima na pretplatu I nemojte odma pocet pametovat sa time da je pretplata glupost ok?
Mobitel do 500kn
Unaprijed hvala

Napisi izmedu kojih se modela mislis.

S obzirom da su nove tarife operatera katastrofalne, a i ne daju vise -50% za prijenos broja, prestao sam pratiti njihovu ponudu. Tako da se meni osobno ne da proucavati ponudu vipneta.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
17 godina
neaktivan

Off-topic poruke obrisane i dodjeleni zuti kartoni.

Sledeci put dajem crvene bas zbog tog sto ignorirate moderatora

0 2 hvala 2
14 godina
Sad daju -50% prvih godinu dana
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ovako, zanima me mogu li u servisu skuziti da mi je ekran mijenjao netko drugi tj nije ovlasteni serviser (jer je to bilo preskupo) jer bi sada trebao slati mobitel na garanciju zbog maticne? Radi se o One X-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sLim95 kaže...

Ovako, zanima me mogu li u servisu skuziti da mi je ekran mijenjao netko drugi tj nije ovlasteni serviser (jer je to bilo preskupo) jer bi sada trebao slati mobitel na garanciju zbog maticne? Radi se o One X-u

Probaj, mislim da nemas sta izgubit. 

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
13 godina
neaktivan

Ako nije radio netko sa iskustvom i znanjem vrlo lako je moguće da te prokuže...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sLim95 kaže...

Garantirano će te skužiti, jer pretpostavljam da nije koristio ništa od sljedećeg: postavio naljepnice na pozadinu ekrana, nove VOID naljepnice, upotrijebio originalno ljepilo i uzeo originalne podloške za osvijetljenje tipki.

Probaj, ne košta te ništa, ali ne nadaj se previše.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina

Vidim da svatko pise svoja misljenja,pa me zanima koji mob uzeti do 1500 kuna? Gledao sam prestigio, ali najveci problem mi je, ako ja to uzmem koliko je to zapravo kvalitetno? I kad bi me netko pitao koji mob imam, malo mi je nezgodno reci prestigio. Gledao sam nesto izmedu galaxy s 2 i prestigi-a 4500, pa me zanimaju i ostala misljenja! Hvala,Alen

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
alen4430 kaže...

Vidim da svatko pise svoja misljenja,pa me zanima koji mob uzeti do 1500 kuna? Gledao sam prestigio, ali najveci problem mi je, ako ja to uzmem koliko je to zapravo kvalitetno? I kad bi me netko pitao koji mob imam, malo mi je nezgodno reci prestigio. Gledao sam nesto izmedu galaxy s 2 i prestigi-a 4500, pa me zanimaju i ostala misljenja! Hvala,Alen

Galaxy S2 iako je izdan "davno" šiša ovog i po brzini i po kvaliteti...

14 godina
Kelam kaže...
Mobitel do 500kn
Unaprijed hvala

B U M P

14 godina
Kelam kaže...
Kelam kaže...
Mobitel do 500kn
Unaprijed hvala

B U M P

htc 8s?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
17 godina

Ekipa molim vas da me uputite oko jedne stavke u usporedbi ova dva mobitela

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4238&idPhone2=5033

Zašto S3 ima jači "speaker" za Voice razgovore naspram manjeg brata S3 Mini? ( 75dB vs 66dB)

također gledam mobitele u paketima... npr Optimus L7, L9, Xperia E i slični svi svi imaju 66dB voice..

zašto tako malo?

tražim si i dalje mob nešto kao Optimus L7 ali da ima jači speaker za voice razgovore jer dosta često telefoniram u bučnijoj okolini

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz

Jeli ovaj mob isti kao ovaj ??

Ustvari jeli ovo u linksu slika od tog moba?

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 14:31 (IMVK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Pozz

Jeli ovaj mob isti kao ovaj ??

Da, to je isti uređaj. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina

Najbolji mob da je zapakiran 1500-2000 kn ?
Inace volim HTC 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ko hoce telefon sa vrhunskim statistikama za male para ne ici dalje od 

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y300-5386.php

Telefon je fenomenalan u svakom mogucem aspektu. Dobro kamera nije pretjerano savrsenstvo kao kod recimo Sony, jer jbga on ima najbolju realno, ali sve ostalo je 5+. Preporuka svima.

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
chaselol kaže...

Ko hoce telefon sa vrhunskim statistikama za male para ne ici dalje od 

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y300-5386.php

Telefon je fenomenalan u svakom mogucem aspektu. Dobro kamera nije pretjerano savrsenstvo kao kod recimo Sony, jer jbga on ima najbolju realno, ali sve ostalo je 5+. Preporuka svima.

Dobro i gdje kupiti isti za normalne novce a da nije njuškalo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 18:11 (Ziga).
13 godina
Ziga kaže...

Dobro i gdje kupiti isti za normalne novce a da nije njuškalo?

Volim kad ljudi daju thumbs down, a veze nemaju.

Nego gdje kupiti, ako zivis blizu BiH, dosta ljudi ga prodaje na pik.ba za poprilicno malu sumu novca manje od 1k kuna, dobijes 2 godine garancije od provajdera fino, a telefon sto se tice reklamacija je neprikosnoven, niko se nije zalio na njihove telefone (sto je raritet kod nas). To bi realno bila najbolja solucija, druga je preko amazona, dosta ih se prodaje iz Njemacke i Austrije (a tad te dodje telefon s dostavom 150 evra, skoro 1200 kn). U bih se telefon dobija za nikakve novce preko mreze, zato raja uzima i prodaje masovno na netu. Ugrabi priliku.

17 godina
chaselol kaže...

Volim kad ljudi daju thumbs down, a veze nemaju.

Nego gdje kupiti, ako zivis blizu BiH, dosta ljudi ga prodaje na pik.ba za poprilicno malu sumu novca manje od 1k kuna, dobijes 2 godine garancije od provajdera fino, a telefon sto se tice reklamacija je neprikosnoven, niko se nije zalio na njihove telefone (sto je raritet kod nas). To bi realno bila najbolja solucija, druga je preko amazona, dosta ih se prodaje iz Njemacke i Austrije (a tad te dodje telefon s dostavom 150 evra, skoro 1200 kn). U bih se telefon dobija za nikakve novce preko mreze, zato raja uzima i prodaje masovno na netu. Ugrabi priliku.

Gle to s TD i TU shvati kako god hoćeš, ali komentirati zaista ne moraš jer s time samo si povećavaš količinu TD-a

Ovo je Hrvatski forum + Hrvatsko tržište pa bih te molio da ne oglašavaš u inozemstvu (kao u ovom slučaju gdje si rekao da za te pare nema boljeg...)

Shvati ovo kao dobronamjernu sugestiju, jer koji je smisao da ja odem na neki forum koji ima veze s gradom Sarajevom, a na njemu prodajem mobitel koji se nalazi u Zagrebu?

Ne želim se zezati s oglasima iz inozemstva, pogotovo ne trgovati s nekim na neviđeno jer živimo u svijetu gdje ćete prevariti a ja svojih 150-200 eura vidjeti nikad.

Roba koja nije porijeklom iz EU a dolazi iz izvoza a skuplja je od 1000Kn moram platit i porez i carinu, nedaj-Bože otvore paket pa vide da uređaj nema izjavu o sukladnosti, pa će me i zezati s time ...

14 godina
neaktivan

Što uzeti ovo ili ovo ?

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice