A sto hoces sta mislis kolika je razlika izmedu mobitela? Ako je ima vrlomala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije da mora bit marka,al jednostavno ne zelim uzimat nest sto nikad nisam cuo
mislio sam i na xperiu U,ali pise da tamo je memorija minus,tj. da se ne mogu stavljati mem. kartice,sad ne znam jel to tocno,ako je, meni je to veliki minus,mislim necu stavljat sad miliun pjesama i videa,al ono,ak nemam dost mjesta kupim si karticu i rjesen problem,a kod xperie U to nije moguce,bar kolko sam ja skuzio
procitaj si post od doctor freak forumasa, on ga je isprobao...
Ja kad sam kupovao mob razmisljao sam izmedu sony xperia miro i sony xperia u....uzeo sam xperiju miro samo zbog memorije...jer sto ce mi onako jak i proc i sve kad mogu na mob staviti par aplikacija...ja na miro vadim svakodnevno....i ovih 800mhz meni radi ko ludo...
tu si napravio takvu gresku da se mozes pokrit usima od srama...molim te moj savjet ti je da nikome ne pricas da si uzeo xperiu miro umjesto xperie u samo zbog memorije
i ova sranja da mozes staviti samo par aplikacija nemoj vise pricat jer ja imam xperiu u sa preko 30 aplikacija na njemu i ima jos 1,5 gb od 2 gb slobodno na memoriji za aplikacije ...s tim da imam 2 igre od 160 i 500 mb
i da ekran na xperiji miro je katastrofa u najboljem smislu...pa pikseli smrde kolko su veliki...nemoj mi rec da si drzao u ruci ta 2 mobitela i nisi primjetio kakva je to razlika u slici...280 ppi vs. 165 ppi, pa i coravi deda bi vidio kolko je ekran los
Nitko nista?
Dado
a daj mi recite onaj LG Optimus L7 jel ima netko?
Nitko nista?
Od navedena 3 nexus s...
nije da mora bit marka,al jednostavno ne zelim uzimat nest sto nikad nisam cuo
mislio sam i na xperiu U,ali pise da tamo je memorija minus,tj. da se ne mogu stavljati mem. kartice,sad ne znam jel to tocno,ako je, meni je to veliki minus,mislim necu stavljat sad miliun pjesama i videa,al ono,ak nemam dost mjesta kupim si karticu i rjesen problem,a kod xperie U to nije moguce,bar kolko sam ja skuzio
procitaj si post od doctor freak forumasa, on ga je isprobao...
Ja kad sam kupovao mob razmisljao sam izmedu sony xperia miro i sony xperia u....uzeo sam xperiju miro samo zbog memorije...jer sto ce mi onako jak i proc i sve kad mogu na mob staviti par aplikacija...ja na miro vadim svakodnevno....i ovih 800mhz meni radi ko ludo...
tu si napravio takvu gresku da se mozes pokrit usima od srama...molim te moj savjet ti je da nikome ne pricas da si uzeo xperiu miro umjesto xperie u samo zbog memorije
i ova sranja da mozes staviti samo par aplikacija nemoj vise pricat jer ja imam xperiu u sa preko 30 aplikacija na njemu i ima jos 1,5 gb od 2 gb slobodno na memoriji za aplikacije ...s tim da imam 2 igre od 160 i 500 mb
i da ekran na xperiji miro je katastrofa u najboljem smislu...pa pikseli smrde kolko su veliki...nemoj mi rec da si drzao u ruci ta 2 mobitela i nisi primjetio kakva je to razlika u slici...280 ppi vs. 165 ppi, pa i coravi deda bi vidio kolko je ekran los
Gledaj ja koristim puno memorije za miru sam kupio memorijsku od 32gb i potrosio sam vec 20 a mob imam niti 3tjedna...ja znam da je xperijau bolja ali treba mi memorije...zbog tr memorijetako je i jeftina...
Koji mobitel je najbolji u rangu do 2000 kune? Meni su zapeli za oko Sony Xperia P te Htc 8s
Zasto se sad svadamo i nadmecemo ja koristim puno memorijje a ti ne...
Isplati li se kupiti IPhone 4 32gb za 1200 kn?
Nema garancije,u savršenom je stanju.
Dobio sam ga na probu 1 dan i sve radi.
Nisam siguran za Wifi i nije mi se moglo spojiti s mojim kućnim internetom.
Postoji li neka "caka" u vezi s tim?
Isplati li se kupiti IPhone 4 32gb za 1200 kn(pod uvjetom da i Wifi ispravno radi) ?
Hvala unaprijed !
Pozz,
Ovako htio bih si uzeti novi mob, razmisljam uzeti Xperia T sta kazete ? ili ipak neki drugi...
Zanima me , koji od ovih mobitela uzeti
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-u-black/d322-t2/#txt
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/samsung-i9100-galaxy-sii/d259-t2/#txt
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-s/d302-t2/#txt
ako znate neki bolji ili slicni s slicnom cijenom slobodno javite :D
ili ako znate za ove ili druge modele slicne cijene npr u t-mobile-u isto javite :)
u i imam pitanje
sto mi je bolje uzeti
tablet ili mobitel ?
kaj ti pricas, neznam odkud bi poceo...od velicine ekrana, kvalitete ekrana, cinjenicom da xperia ima sonyjev ics a zte cisti ics? sad cemo se izvlacit na bljeskalicu a?
Isplati li se kupiti IPhone 4 32gb za 1200 kn?
Nema garancije,u savršenom je stanju.
Dobio sam ga na probu 1 dan i sve radi.
Nisam siguran za Wifi i nije mi se moglo spojiti s mojim kućnim internetom.
Postoji li neka "caka" u vezi s tim?
Isplati li se kupiti IPhone 4 32gb za 1200 kn(pod uvjetom da i Wifi ispravno radi) ?
Hvala unaprijed !
HAHA !
Il je ukraden, ili fakat imas ludu srecu da si ga nasao za te novce ...
Kupuj ak je sve okej 
A necu se svadat bad me briga zte si nebih nikad kupio kao ni huawei...ja ne kazem da nisu dobri ali nisu tako poznati....
Dado
miro je ok mobitel za svoju cijenu, ali sta je je, zte jednostavno ima bolji omjer ulozeno/dobiveno
A necu se svadat bad me briga zte si nebih nikad kupio kao ni huawei...ja ne kazem da nisu dobri ali nisu tako poznati....
Koga boli ona stvar jesu poznati ili ne ako imaš garanciju na mobitel???
Ni huawei nije kod nas bio poznat, a odlična su firma.
I ako moze,objasnjenje zasto
| 1 | Htc 8s |
|---|---|
| 9 | Sony Xperia P |
Ja sam za Xperia T a vi ?
| 9 | Sony Xperia T |
|---|---|
| 1 | Sony Xperia S |
| 1 | Sony Xperia V |
Momci, dajte mi aktualne cijene nekakvih rabljenih smartphoneova da su do cca. 400 kn?
Znači, treba mi prijedlog mobitela (marke i modeli) koji se mogu naći za te novce,
ovdje na forumu ili na njusci.
Hvala.
Za 400Kn se nađe LG GT540, XPeria X8, ili ako ti se posreći Huawei Sonic U8650...
Opeet nitko nistaaa :(
Dado
HTC ti je bolji:veci ekran,veca gustoca pixela,bolja kamera,jaci procesor,jaca baterija.Jedino sto je slabije je memorija.Ali HTC svakako
Sensation bi ja izbjegao...dosta ljudi se žali na ulazenje prašine u ekran i dosta slab zvučnik.
Čekaj malo, izgleda da miješaš kruške i jabuke... Jedno je RADNA MEMORIJA telefona, a drugo je STORAGE iliti memorija za pohranu!
O kakvih par aplikacija pričaš? Žena mi ima Xperiju U i ima valjda preko 40 aplikacija na mobitelu. Miro je donji tržišni razred, ima jadan procesorčić, slab ekran niske reze i male gustoće piksela (pikseli ko jabuke), u svemu mobitel za najnezahtjevnije korisnike.
Pričati kako si uzeo neki mob zbog količine memorije je kao pričati da si uzeo neki auto zbog zapremine rezervoara goriva. A i ta memorija na Mirou je više nego jadna...
Sensation bi ja izbjegao...dosta ljudi se žali na ulazenje prašine u ekran i dosta slab zvučnik.
Ak ide prasina u ekran, onda razmisli o EVO 3D. Tu su negde sa cjenom, a i sa preformansama. Ili SGS 2, to je ta klasa mobitela.
a daj mi recite onaj LG Optimus L7 jel ima netko?
Nemoj ga uzimati, ima puno boljih mobitela za tu lovu.Gledaš novo ili polovno?
Slatka briga, produljavanje pretplate, uglavnom, za izbor mi se nameću:
HTC 8S 700kn
HTC 8X 2000kn
(izbor jasan, 8S, prvo radi cijene, drugo radi microSD)
Huawei Ascend P1 ?! 1200kn
Uglavnom, razočaravajuće. Gledam još One X, ali uz S III ne bi još jedan 4,5''+ mob. On je 1800kn, što mi se i ne daje sad baš, nego, poprilično sam siguran da sam One S gledao u VIP-a i bio sam zainteresiran za njega, ali sad je odjednom nestao, ima li itko kakvih saznanja? On je bio oko 1200kn, i bome, daleko bolja kupnja od ičega za te pare. Nisam mislio da će tako naglo nestat.
Zakaj bacas pare, pa imas S3, Note 2 i jos pokoji sa strane? Kolko te izađe lumia 820?
Ak ide prasina u ekran, onda razmisli o EVO 3D. Tu su negde sa cjenom, a i sa preformansama. Ili SGS 2, to je ta klasa mobitela.
posjedujem sensation, za zvučnik je istina da je malo slab, al ne sad da se nista ne cuje..
sto se tiče prašine, to nisam primjetio i nemam problema s tim... jako bitno je napomenuti da mu je baterija blago receno u k***u... bolji je od galaxya ace 2, al ako već kupuješ nešto u tom rangu, također bih ti preporučio Galaxy S2