evo mene trenutno zanima borba između Galaxy S2 i Nexusa, Nexus je cak 200 KN jeftiniji sto mi prema karakteristikama i svemu daje jos vecu prednost, u cemu je stvar?
| 7 | Samsung Galaxy SII |
|---|---|
| 15 | Samsung Galaxy Nexus |
evo mene trenutno zanima borba između Galaxy S2 i Nexusa, Nexus je cak 200 KN jeftiniji sto mi prema karakteristikama i svemu daje jos vecu prednost, u cemu je stvar?
| 7 | Samsung Galaxy SII |
|---|---|
| 15 | Samsung Galaxy Nexus |
Koji nexus..
Nexus 4 ili Nexus Titanium?
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy Nexus
Uzmi njega, bolja rezolucija, bolja softverska podrška (od googlea) za mene bi bilo dovoljno razloga.
Samsung Galaxy Nexus
Nema sta bolji je Nexus i svi koji su glasali za galaxy nek pogledaju na gsmarenu ako ne znaju koji je mob bolji.
Nexus ima bolju softwersku podrsku,100 ppi nije mala razlika (u korist nexusa) i naravno veci ekran.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4219&idPhone2=3621
koji je mob best buy do kojih 1500kn
koji je mob best buy do kojih 1500kn
Best buy ^
ako je prodano onda potraži xperiu u.
xperia u mi je dobra ali muci me ovih 8 gb interne memorije od kojih je dostupno samo 4gb a nemoze se proširiti sa memorijskom karticom 
xperia u mi je dobra ali muci me ovih 8 gb interne memorije od kojih je dostupno samo 4gb a nemoze se proširiti sa memorijskom karticom 
4GB ti je za podatke (pjesme, slike i ostalo), a na drugih 4GB ti se instaliraju aplikacije.
trenutno imam nokiu c7 ali ju prvo moram prodat i onda bih kupio xperiu u
ako kog zanima nokia neka mi se javi....
DHD je uzas..
Uzmi taj Desire X bez razmisljanja.
CARPE DIEM
Koji mob uzeti ?
Desire s AMOLED ekranom, zamjenjenom maticnom u ovastenom servisu, 8 GB kartica itd, Nokia N8. Neo V, Xperia X10 velika ? Do 1000 kn max
Istina, to mu je jedna od mana. Također i to što nema hd video snimanje. Moja preporuka za tu cijenu je Xperia P.
Istina, to mu je jedna od mana. Također i to što nema hd video snimanje. Moja preporuka za tu cijenu je Xperia P.
Dobar dan,zanima me koji je najbolji mobitel u cjenovnom rangu sa Samsung Galaxy Ace+.Namjena normalna,sto brzi internet i dugotrajnija baterija.Hvala.
Koji mob uzeti ?
Desire s AMOLED ekranom, zamjenjenom maticnom u ovastenom servisu, 8 GB kartica itd, Nokia N8. Neo V, Xperia X10 velika ? Do 1000 kn max
Neo V, ja bi uzeo ;)
Dobar dan,zanima me koji je najbolji mobitel u cjenovnom rangu sa Samsung Galaxy Ace+.Namjena normalna,sto brzi internet i dugotrajnija baterija.Hvala.
Kupuješ preko oglasnika ili?
Ne,najvjerojatnije u tele2.I evo sestra mi kupuje mob za božić,Sony ericsson miro ili HTC Explorer?Hvala.
Ne,najvjerojatnije u tele2.I evo sestra mi kupuje mob za božić,Sony ericsson miro ili HTC Explorer?Hvala.
Miro je bolji.
Decki,moze pomoc da ne otvaram temu?
ja posjedujem galaxy ace S5830,prijatelj sebi uzep isto galaxy ace ali neki S5939i tako nekako nisam siguran,mob je isti znaci moj po izledu po svemu,ali na njemu pise da je 832MHz (moj 800),i na njemu dodje 2.3.6 androdi dok je na moj dosao 2.2 androdi,e sad me zanima da li na ovog pasu romovi kao na moj ace ili ipak moram neke druge traziti,necu li ga shebati ako insta rom kao i sto na svoj stavljam.
hvala.
Dakle ne mogu se odlučit za novi mobitel... više ne znam šta da gledam... zbunio sam se totalno
... Koji od navedenih mobitela bi bio najbolji izbor (cijena je više manje ista kod svih, kupuje se u trgovini) ? Kod mobitela mi je bitan ekran i rad bez prevelikog trzanja, te kvaliteta izrade uređaja...
Slobodno iskomentirajte.. Hvala!
| 1 | Optimus L7 |
|---|---|
| 11 | Xperia U |
| 0 | Neo V |
| 0 | Xperia J |
| 0 | Motoluxe |
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Pozdrav svima,
Zamolio bi vas za misljenje oko kupnje movog mobitela i to između xperia p i xperia arc s.
Hvala svima na odgovrima.
| 12 | xperia p |
|---|---|
| 0 | xperia arc s |
Pozdrav, istice mi pretplata u vipu te za nekih 1600-2000k mogu uzeti jedan od ova 3 moba...1700 me ispada One s, a ova dva tocno 2000kn...
Sad me zanima sta biste vi uzeli na mom mjestu (najvise mi treba za surfanje, gledanje moviea) ili da pricekam nexus 4, lg 4x i ove modele koji dolaze pa da onda odaberem?
| 0 | Huawei Ascend P1 |
|---|---|
| 10 | HTC One S (S3) |
| 1 | Sony Xperia P |
Prodao sam S3 i pitanje je sta sad? sta uopce ima na trzistu poslije s3?
Galaxy Note II iz Android tabora, WP8 Lumia 920 ili HTC 8X i to je to.