Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.989.392
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

evo mene trenutno zanima borba između Galaxy S2 i Nexusa, Nexus je cak 200 KN jeftiniji sto mi prema karakteristikama i svemu daje jos vecu prednost, u cemu je stvar?

7 Samsung Galaxy SII
15 Samsung Galaxy Nexus
Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 20:04 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
definho kaže...

evo mene trenutno zanima borba između Galaxy S2 i Nexusa, Nexus je cak 200 KN jeftiniji sto mi prema karakteristikama i svemu daje jos vecu prednost, u cemu je stvar?

Koji nexus..

Nexus 4 ili Nexus Titanium?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina

Samsung Galaxy Nexus

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
definho kaže...

Samsung Galaxy Nexus

Uzmi njega, bolja rezolucija, bolja softverska podrška (od googlea) za mene bi bilo dovoljno razloga.

De gustibus non est disputandum.
15 godina
neaktivan
definho kaže...

Samsung Galaxy Nexus

Nema sta bolji je Nexus i svi koji su glasali za galaxy nek pogledaju na gsmarenu ako ne znaju koji je mob bolji.

Nexus ima bolju softwersku podrsku,100 ppi nije mala razlika (u korist nexusa) i naravno veci ekran.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4219&idPhone2=3621

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan

koji je mob best buy do kojih 1500kn

0 0 hvala 0
15 godina
ovaj www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-sony-xperia-p-crna-sve-mreze-jamstvo/168989.aspx
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

koji je mob best buy do kojih 1500kn

Best buy ^

ako je prodano onda potraži xperiu u.

13 godina
neaktivan

xperia u mi je dobra ali muci me ovih 8 gb interne memorije od kojih je dostupno samo 4gb a nemoze se proširiti sa memorijskom karticom {#}

0 0 hvala 0
15 godina
zanimatelj kaže...

xperia u mi je dobra ali muci me ovih 8 gb interne memorije od kojih je dostupno samo 4gb a nemoze se proširiti sa memorijskom karticom {#}

4GB ti je za podatke (pjesme, slike i ostalo), a na drugih 4GB ti se instaliraju aplikacije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

trenutno imam nokiu c7 ali ju prvo moram prodat i onda bih kupio xperiu u

ako kog zanima nokia neka mi se javi....{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemogu da odlucim koji bih uzeo izmedju ova dva moba...razlika u cijeni je mala.. Desire X je 510 KM a Desire HD 500 KM

http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-3468.php Desire HD - mob.hr test >>> http://mob.hr/test-htc-desire-hd/

http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-4951.php Desire X - mob.hr test >>> http://mob.hr/recenzija-htc-desire-x/

Desire x je dosta noviji ,ali dali to mora odma i da znaci da je bolji od Desire HD,jer je skroz mala razlika u cijenama...Desire x ima dual core cpu a desire HD samo 1ghz..rama imaju isto....desire hd ima jacu kameru 8mp a desire x ima 5mp...

zamolio bih ove malo strucnije sto se vise razumiju u te sve specifikacije koji je bolji po njihovom misljenju jer ja samo gledam ram i cpu...koji je bolji sto se tice androida itd itd

i dali ste upoznati stim jeli koji ima bugova kao sto npr Desire S ima onaj bug sa eMMc chipom ako ste citali...ili htc sensation sa onim dust under the screen...imate sve na google...

PLS POMOZITE NOOB SAM ZESCI HAHA NEZ ZA KOJI DA SE ODLUCIM...POMOZITE HACKERI IZ SUSJEDNE ZEMLJE :D

P.S ZOVEM SE SUAD IZ IZ TUZLE SAM BiH

HVALA VAM VELIKA UNAPRIJED PUNO CETE MI POMOCI

1 0 hvala 1
13 godina
Desire x bez razmisljanja,novi s4 snapdragon je 5 put brzi od tog u dhd,te je kamera bolja makar 5mpix jer znam da je kod dhd katastrofa
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Desire x bez razmisljanja,novi s4 snapdragon je 5 put brzi od tog u dhd,te je kamera bolja makar 5mpix jer znam da je kod dhd katastrofa

DHD je uzas..

Uzmi taj Desire X bez razmisljanja.

17 godina
neaktivan
Mislim da nije dhd toliko los,pogotovo sa custom romom na njemu.
u ovom slucaju definitivno desire x
CARPE DIEM
13 godina
Kamera je katastrofa,ekran ispran a baterija nikakva,mada je ok mob
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hvala vam na odgovorima..a sta mislite za ovaj neki gpu sto ima taj desire X...kazu da mu je to mana tj slab gpu " GPU Adreno 203 "

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Koji mob uzeti ?

Desire s AMOLED ekranom, zamjenjenom maticnom u ovastenom servisu, 8 GB kartica itd, Nokia N8. Neo V, Xperia X10 velika ?  Do 1000 kn max

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
suad_tuzla kaže...
Hvala vam na odgovorima..a sta mislite za ovaj neki gpu sto ima taj desire X...kazu da mu je to mana tj slab gpu " GPU Adreno 203 "

Istina, to mu je jedna od mana. Također i to što nema hd video snimanje. Moja preporuka za tu cijenu je Xperia P.

13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
suad_tuzla kaže...

Istina, to mu je jedna od mana. Također i to što nema hd video snimanje. Moja preporuka za tu cijenu je Xperia P.

Dobar dan,zanima me koji je najbolji mobitel u cjenovnom rangu sa Samsung Galaxy Ace+.Namjena normalna,sto brzi internet i dugotrajnija baterija.Hvala.

15 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Koji mob uzeti ?

Desire s AMOLED ekranom, zamjenjenom maticnom u ovastenom servisu, 8 GB kartica itd, Nokia N8. Neo V, Xperia X10 velika ?  Do 1000 kn max

Neo V, ja bi uzeo ;)

Dobar dan,zanima me koji je najbolji mobitel u cjenovnom rangu sa Samsung Galaxy Ace+.Namjena normalna,sto brzi internet i dugotrajnija baterija.Hvala.

Kupuješ preko oglasnika ili?

13 godina
neaktivan

Ne,najvjerojatnije u tele2.I evo sestra mi kupuje mob za božić,Sony ericsson miro ili HTC Explorer?Hvala.

15 godina
neaktivan
AxeAwesome kaže...

Ne,najvjerojatnije u tele2.I evo sestra mi kupuje mob za božić,Sony ericsson miro ili HTC Explorer?Hvala.

Miro je bolji.

15 godina
neaktivan

Decki,moze pomoc da ne otvaram temu?

ja posjedujem galaxy ace S5830,prijatelj sebi uzep isto galaxy ace ali neki S5939i tako nekako nisam siguran,mob je isti znaci moj po izledu po svemu,ali na njemu pise da je 832MHz (moj 800),i na njemu dodje 2.3.6 androdi dok je na moj dosao 2.2 androdi,e sad me zanima da li na ovog pasu romovi kao na moj ace ili ipak moram neke druge traziti,necu li ga shebati ako insta rom kao i sto na svoj stavljam.

hvala.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dakle ne mogu se odlučit za novi mobitel... više ne znam šta da gledam... zbunio sam se totalno {#} ... Koji od navedenih mobitela bi bio najbolji izbor (cijena je više manje ista kod svih, kupuje se u trgovini) ? Kod mobitela mi je bitan ekran i rad bez prevelikog trzanja, te kvaliteta izrade uređaja... 

Slobodno iskomentirajte.. Hvala! 

1 Optimus L7
11 Xperia U
0 Neo V
0 Xperia J
0 Motoluxe
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 0:30 (tigra17).

0 0 hvala 0
15 godina
Uzmi Xperiu U, ima nešto manji ekran ali je puno brži mobitel od ovih ostalih koji su nabrojani.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Zamolio bi vas za misljenje oko kupnje movog mobitela i to između xperia p i xperia arc s.

Hvala svima na odgovrima.

12 xperia p
0 xperia arc s

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, istice mi pretplata u vipu te za nekih 1600-2000k mogu uzeti jedan od ova 3 moba...1700 me ispada One s, a ova dva tocno 2000kn...
Sad me zanima sta biste vi uzeli na mom mjestu (najvise mi treba za surfanje, gledanje moviea) ili da pricekam nexus 4, lg 4x i ove modele koji dolaze pa da onda odaberem?  

0 Huawei Ascend P1
10 HTC One S (S3)
1 Sony Xperia P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prodao sam S3 i pitanje je sta sad? sta uopce ima na trzistu poslije s3?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Galaxy Note II iz Android tabora, WP8 Lumia 920 ili HTC 8X i to je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice