Ne 21Mbps, nego 2 GB rama. Duplo brzi multitasking, otvaranje u meniju (galerija, app drawer i sl.)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze preporuka mobitela za oko 2500kn +/- par stotina kuna, iz oglasa novi ili iz ducana, ne zelim pretplatu
hvala unaprijed :D
htc one x
Napiso sam oko 1000kn,evo gledam sad i desire hd mi se cini ok il ima nes bolje za te novce?
Ako imaš desire hd za 1000 kn, uzmi bez razmišljanja.
nema bas za 1000kn ali naso sam za 1350kn sad nzn jel se moze sta bolje nac za te novce gledo sam i desire z al on je losiji od hd-a
moze preporuka mobitela za oko 2500kn +/- par stotina kuna, iz oglasa novi ili iz ducana, ne zelim pretplatu
hvala unaprijed :D
One x, one s, xperia s.. što ti volja. :D
Napiso sam oko 1000kn,evo gledam sad i desire hd mi se cini ok il ima nes bolje za te novce?
nema bas za 1000kn ali naso sam za 1350kn sad nzn jel se moze sta bolje nac za te novce gledo sam i desire z al on je losiji od hd-a
Isplati se i za tu cijenu.
zapravo i nije tolko losiju....njegov je procesor scorpion underclockan na 800 mhz a na DHD-u je scorpion 1 ghz...svejedno oba idu do 1,6 hhz bez problema
Trazim frendu novi mobitel za cca 1000-1200 kn..
Nekako sam dosao iz mora opcija na Nokiu Lumiu 610 i Htc Desire C da se daju nac za tu lovu..
Njemu treba za poruke, pozive i malo interneta..
Hvala
| 10 | lumia 610 |
|---|---|
| 0 | htc desire c |
Nekako sam dosao iz mora opcija na Nokiu Lumiu 610 i Htc Desire C da se daju nac za tu lovu..
Hvala
Mislim jel moze bolje od Lumie 610 za te pare... Jelda nemoze
??!!
Može korištena Lumia 710 preko oglasnika.
Hvala
Poruke, pozivi i malo interneta? Bilo koji Huawei u ponudi ti je najekonomičnije rješenje.
Znam za Huawei ali nema ih bas puno za naci.
Evo nove i zadnje dileme pa bi vam bio zahvalan na jos kojem kliku..
| 13 | Nokia Lumia 610 |
|---|---|
| 0 | Samsung Galaxy Ace |
Od njih uzmi lumiu 610, a inače ovako nešto za tu cijenu best buy:
http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-xperia-bijela-sve-mreze-garancija-oglas-6261233
Po xy put, WP 7.8 će imati gotovo sve što i i WP8, ako nije striktno vezano za hardware(npr. NFC).
"hahaha moj wp je 8 a tvoj 7.8 hahaha"
"iako neznam ni sta znace ti brojevi moj je veci hahaha"
Kuzis? Kad vec kupuje bolje neg uzme xperiu u
Jel kupuje mob za sebe ili druge ljude?
Iako znam da ces rec mene to kao covjeka uopce ne dira
Znaci mob je za frenda i bitno je da ne steka radi ugladjeno i da moze koristit net na kolko tolko velikom zaslonu 3,5...
Za ovu lovu od oko nategnutih 1200kn (on je prvo rekao 1000 i koju kn :)
Sad ja napinjem da uzmem sto bolji mob za tu cijenu..
Xperia U je vec nategnuta jer je oko 1500kn tu vec ide u igru onda i Nokia lumia 710..
Ova lumia 610 mi isto izzgleda Ok i bas sam se iznenadio da je vecina glasala za nju umjesto Galaxy Ace :)
Koji mob uzet?
| 0 | Samsung Galaxy Ace s5830 |
|---|---|
| 5 | Samsung Galaxy s7500 Ace Plus |
| 1 | Sony Xperia Tipo |
Ace plus ti je najbolji izbor od njih.
Znaci mob je za frenda i bitno je da ne steka radi ugladjeno i da moze koristit net na kolko tolko velikom zaslonu 3,5...
Za ovu lovu od oko nategnutih 1200kn (on je prvo rekao 1000 i koju kn :)
Sad ja napinjem da uzmem sto bolji mob za tu cijenu..
Xperia U je vec nategnuta jer je oko 1500kn tu vec ide u igru onda i Nokia lumia 710..
Ova lumia 610 mi isto izzgleda Ok i bas sam se iznenadio da je vecina glasala za nju umjesto Galaxy Ace :)
normalno kad je ace u svoje vrijeme kad je izaso bio los...danas je katastrofa
a ak on oce da mu nista ne steka za te pare nek uzme tu nokiu onda...ipak ona ima super ispeglan fluidan software
Sta upecati za 500kn ?
Ponuda je ogromna, i vjerojatno bi mi narasla brada pretrazujuci konkurenciju, pa ako neko ima neke vidike sta u toj guzvi razabrati - neka vice !
Bitno mi je da whatsapp,facebook rade brzo, da ima dobru kvakitetu poziva te da bude cim tanji :)
Prijedlozi ..?
Joj nebih stvarno .. Ima mi ga frendica i fkt lose radi uredaj ..
Mozda x8 ? Ima li jos sta pametno ?
Koji vam je najbolji mobitel do 1000kn novi u tele2 da ima velik ekran i da ne zapinje kao samsung galaxy mini.. da je pogodan za igre kao npr. temple run, angry birds, ninja fruit, viber i da je dobar za surfanje
xperia mini...al za 1000 kn bolje onda uzmi polovno nesto tipa galaxy s, xperiu neo v ak nades i tak to
Znam da sam dosadan al sta kazete na huawei Ascend G300 neznam dali ih ima u bon bon-u..
| 6 | Nokia Lumia 610 |
|---|---|
| 6 | Huawei Ascend G300 |
Sta upecati za 500kn ?
Jesi gledao alcatel ot-990 ?
Koji vam je najbolji mobitel do 1000kn
Razmisli o korištenom desireu, ili galaxy s.
Znam da sam dosadan al sta kazete na huawei Ascend G300 neznam dali ih ima u bon bon-u..
Ima ih:
http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/ascend-g300 na tvom mjestu ja bi njega uzeo.
Sta upecati za 500kn ?
Jesi gledao alcatel ot-990 ?
Dosta dobar uredaj za cijenu po specsima .. No cini mi se da u radu debelo zaostaje za Explorerom kojeg mislim ulovit za te novce ( zbog izgleda, kvalitete izrade i ekrana protiv Galaxy Mini ) .... ?