Nove lumie kad dođu 820,920 onda ćemo vidjeti.. ove ostale se ne isplati sad kupovati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nove lumie kad dođu 820,920 onda ćemo vidjeti.. ove ostale se ne isplati sad kupovati.
Znaci sa s3 necu pogrijesiti?
Nećeš 
Da sebi pojednostavim:
| 6 | Xperia S |
|---|---|
| 1 | Xperia P |
| 15 | HTC One S |
| 1 | HTC Titan II |
| 4 | Nokia Lumia 900 |
android mobitel do 1500kn... uzeo bi novi na pretplatu zbog interneta... najvaznije da je ekran sto veci i da je ovako dosta brz... sta se tice mreze svejedno, tj ona koja ima najpovoljnije cijene i uvjete...
1. koja pretplata
2. koji operater
3. prebacivanje sa prepaida, trajni nalog, etc.
mjesecna pretplata da bude max 150kn... makar 100kn bi bilo pozeljno... naravno moze i manje :)
operater svejedno koji... onaj koji je najpovoljniji...
broj ne prebacujem nego sve uzimam... znaci cijeli paket... uredaj + broj + na pretplatu to sve najvise zbog interneta...
Pa odaberi pretplatu, koja ti najviše paše, odaberi nekoliko mobova do te cifre, daj linkove i mi ti kažemo što je dobro, a što loše. Ti bi sad da ti još i pretplatu biramo...
Pitam za prijatelja dvoumi se koji od ova dva da uzme.
Po ćemu su jedna bolja od druge, po ćemu da tako kažem gora.
| 8 | Xperia P |
|---|---|
| 6 | Lumia 800 |
mjesecna pretplata da bude max 150kn... makar 100kn bi bilo pozeljno... naravno moze i manje :)
operater svejedno koji... onaj koji je najpovoljniji...
broj ne prebacujem nego sve uzimam... znaci cijeli paket... uredaj + broj + na pretplatu to sve najvise zbog interneta...
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4076
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4262
novi korisnici imaju 50% manju mjesečnu naknadu
Danas i sluzbeno potvrdeno.. http://blogs.sonymobile.com/products/2012/10/19/continuing-android-software-upgrades-jelly-bean-for-2012-xperia-smartphones/
Xperia P ima velikh problema sa baterijom čuo sam, kakvi su vaši dojmovi, jel ona može izdržati cijeli dan bez punjača, neko umjereno korištenje, tipa sat-dva net(wi-fi/3g), ono normala 5 poziva dnevno 10ak minuta kako kad, max 50 porukica kako kad i poneka igrica na predavanju ako je dosadno i slušanje muzike u busu i to, nije pretjerano zahtjevan korisnik, ali čisto da od 9, 10 ujutro do naveče izdržibez problema. I kakva je u odnosu na Lumiu jer za nju nisam čitao pritužbe.
evo 2 pitanja
1. pitanje: koji je najbolji za do nekih 1200-1300 kn, u ponudi imam Samsung Galaxy I9000 i HTC Desire HD?
2. pitanje: htc sensation ili htc one v? i zasto?
Moze preporuka moba za oko 1000kn s androidom gore svejedno nov ili rabljen jel bi preko oglasnika kupovo,bitno mi je da mi baterija dugo drzi,da je mob brz i pomogucnosti da moze primat one HC memorijeske il kak se vec zovu(one s velikim kapacitetom).
s androidom ces dobit 1 dan i s tim se pomiri...osim ako ga ne drzis na polici da skuplja prasinu
pogotovo s androidom do 1000 kn
preporucam xperiu mini, live with walkman, galaxy mini 2(s ekranom do 3,2")
a s vecim ekranom preporucan samsung galaxy s, htc desire, xperia neo v ako se nade
a ove memorijske danas svi imaju micro sd utor tak da valjda si mislio micro sd hc nekad se i ta hc oznaka zna nac...takvu imam ja, nemam pojma sta znaci al nije nista drukcija od one na kojoj pise samo micro sd
evo 2 pitanja
1. pitanje: koji je najbolji za do nekih 1200-1300 kn, u ponudi imam Samsung Galaxy I9000 i HTC Desire HD?
2. pitanje: htc sensation ili htc one v? i zasto?
HTC Desire HD
sensation zato što je bolji.
Pozdrav mozete li mi reci koji od ova 3 mobitela da uzmem cijene su im otprilike slicne jer uzimam preko pretplate pa bih molio preporuku i da mi napisete zasto dajete prednost nekom od mobitela jer ne zelim pogrijesiti sa odabirom ,posto mi je ovo prvi android mobitel koji kupujem nakon sto sam 4 godine imao SE K800i .
1. LG Optimus Black P970
2. Sony Xperia P
3. Samsung Galaxy S Advance
Uzmi xperiu p, najbolja je. Bolja rezoulucija, više rama, bolja kamera, itd.
Uzmi xperiu p, najbolja je. Bolja rezoulucija, više rama, bolja kamera, itd.
Da li si ti licno probao Xperiu P ili si samo citao recenzije ,zato sto sam na gsmareni procitao da je napravljena od aluminijuma a ovdje sam na forumu procitao da je poklopac napravljen od plastike i da nije bas nesto poseban mobitel ,pa ako ima jos neko neke prijedloge pa da mi napise koje su prednosti kojeg mobitela ,a koje su mane pa bih ja onda odlucio koji da uzmem,jer nisam pretjerano zahtjevan .Mobitel bih koristio za internet preko WiFi,gledanje filmova ako idem na putovanje,povremeno slusanje muzike,igranje igrica,nekad koristiti kameru za video ili fotografisanje,pozivi,poruke,i slicne stvari, pa prema mojim potrebama koji je najbolji za mene jer mi se nekako svidio Galaxy S Advance ali ako je puno bolja Xperia P onda cu vjerovatno uzeti nju,i zelio bih da baterija izdrzi barem jedan dan,a cuo sam da je to mana Xperie P brzo se isprazni baterija.
s androidom ces dobit 1 dan i s tim se pomiri...osim ako ga ne drzis na polici da skuplja prasinu
pogotovo s androidom do 1000 kn
preporucam xperiu mini, live with walkman, galaxy mini 2(s ekranom do 3,2")
a s vecim ekranom preporucan samsung galaxy s, htc desire, xperia neo v ako se nade
a ove memorijske danas svi imaju micro sd utor tak da valjda si mislio micro sd hc nekad se i ta hc oznaka zna nac...takvu imam ja, nemam pojma sta znaci al nije nista drukcija od one na kojoj pise samo micro sd
Napiso sam oko 1000kn,evo gledam sad i desire hd mi se cini ok il ima nes bolje za te novce?
@eagle05
Sigurno si procitao na forumu post jednoga kretena kojije to kopirao odnekud od drugoga kretena
Ne brini ti odlican je to mob koji moze izdrzat jedan dan što se baterije tice
Posto bih ako se odlucim za Xperiu P morao onda nagovarati starce za njega jer je razlika u cijeni nekih 300-400kn ,pa da li se ispalti onda toliko platiti vise u odnosu na Galaxy S Advance i jos me muci to sto se poklopac kod Xperie P ne moze skidati
da nemozes vadit bateriju al bar ti se mobitel nece raspast i nece skripat jer je unybody...s advance je dobar al mu je softwer katastrofa...obecali su mu JB al vidit cemo
moze preporuka mobitela za oko 2500kn +/- par stotina kuna, iz oglasa novi ili iz ducana, ne zelim pretplatu
hvala unaprijed :D
koji s3 da si kupim? plavi, bijeli, crni, smeđi ,sivi? u nedoumici sam,,,,,
Pricekaj crni LTE-
Napiso sam oko 1000kn,evo gledam sad i desire hd mi se cini ok il ima nes bolje za te novce?
Ako imaš desire hd za 1000 kn, uzmi bez razmišljanja.
Pricekaj crni LTE-
kaj ce mi to, 21mbps mi se cini sasvim dovoljno..a i pitanje kad ce doci.. planiram si pocetkom 11.uzet ,a nevjerujem da ce do tad