To ti je dobar izbor do nekih 2000kn
moja preporuka.. 
To ti je dobar izbor do nekih 2000kn
moja preporuka.. 
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
E sad sam u nedoumici uzeti Nexus s ili Nexus I9023 mislim ili I 9023 jel se isplati i u čemu je tolika razlika u cijeni?
I9023 ima S-LCD ekran. - a Nexus S Super AMOLED.
Čitam sad sam sve dogovorio i gledam neki isto nexus google s ali ne piše 4.0 os već 2, nezz točno,a samsung galaxy nexus s 4.0.Dali mi govorimo o istom mobitelu?
nema za te novce.Ja ga ne mogu naći:/
Čitam sad sam sve dogovorio i gledam neki isto nexus google s ali ne piše 4.0 os već 2, nezz točno,a samsung galaxy nexus s 4.0.Dali mi govorimo o istom mobitelu?
Google Galaxy Nexus S je uređaj star 1 generaciju, Android 2.3 je osnovni nadogradnja na 4.0.
Samsung Galaxy Nexus (bez S) je novi uređaj, Android 4.0 je osnovni.
da govorimo o istome...samsung nexus s :) i samsung I9023 ti je isto samsung nexus S samo je razlika u ekranu...da pise android 2.3, jer je to tvornicki na njemu...ti si doma sam napravis update na 4.0.3 :)
Znači pričamo o nexus s ,našao jedva,jer sad izbacili nove i kao ove povlače,nema ih.Dali je na (u)njemu os 4,1?
Google Galaxy Nexus S je uređaj star 1 generaciju, Android 2.3 je osnovni nadogradnja na 4.0.
Samsung Galaxy Nexus (bez S) je novi uređaj, Android 4.0 je osnovni.
daj ti ne baljezgaj bezveze ako neznas....ovaj koji se nadograduje je Samsung Nexus S, najnoviji sa vec nadogradenim 4.0 je Samsung Galaxy Nexus...prijasnji model u imenu nema galaxy
Znači pričamo o nexus s ,našao jedva,jer sad izbacili nove i kao ove povlače,nema ih.Dali je na (u)njemu os 4,1?
da mozes na njega nadograditi 4.0.3 :) jesi zvao onog covjeka?
Pa da to me malo zbunilo jer sam čitao to pa vidio,mada bih mogao uzeti i9023 za 2200kn pa nezz sad ni ja šta da radim?
jesam,rasprodano sve :/
Pa da to me malo zbunilo jer sam čitao to pa vidio,mada bih mogao uzeti i9023 za 2200kn pa nezz sad ni ja šta da radim?
hmm..dosta, ja sam svoga platio 2000kn kod onog covjeka od kojeg sam ti dao broj :)
Zbunjen sam pomalo.Koji da uzmen Samsung nexus s,ili samsung galaxy nexus s i kolika je razlika u cijenama?
Sva sreća pa me Samsung ne opskrbljava mobitelima i 'zapošljava' me ;)
Svakome se dogodi tipefeler, a onda od kolege forumasa ne ocekuje da se ponasa kao dijete ;) pogotovo ne nakon cijelog dana učenja matematike za ispit, tako da oladi malo.
I rekao si potpuno isto što i ja... samo iz imena Google Galaxy Nexus S izbacis Galaxy i to je to.
Zbunjen sam pomalo.Koji da uzmen Samsung nexus s,ili samsung galaxy nexus s i kolika je razlika u cijenama?
Prethodnu generacija je obicno nazivana Google Nexus S i ona ti je u planu do 2000.
Samsung Galaxy Nexus S ne postoji, postoji Samsung Galaxy Nexus i njemu ti je cijena duplo viša, jer je to nova generacija uređaja.
Prethodnu generacija je obicno nazivana Google Nexus S i ona ti je u planu do 2000.
Samsung Galaxy Nexus S ne postoji, postoji Samsung Galaxy Nexus i njemu ti je cijena duplo viša, jer je to nova generacija uređaja.
Pa da ,zvao sam i stoji oko 4000 kn a s 2 mogu uzeti novi za 3 soma.
Tnx ljudi mislim da je sutra tu,stavim fotke .Hvala puno:)
E još ništa,šaram,jbg.Sad neznam dali iphene 3 gs ili nexus s.Pomagajte?
Sad neznam dali iphene 3 gs ili nexus s
Nexus S - iPhone 4
3gs je dosta slabiji.
E još ništa,šaram,jbg.Sad neznam dali iphene 3 gs ili nexus s.Pomagajte?
Definitivno Nexus S po meni :)
Sad neznam dali iphene 3 gs ili nexus s
Nexus S - iPhone 4
3gs je dosta slabiji.
Ako sam dobro razumio onda znači nexus s bolji od iphona 3 gs?
Naravno.
Imam jedan 1700 kn ali u zg-u je a ne mogu ga vidit,polovan je ,uzeo bih nešto on u zamjenu ,bumo nešto sredili.
Jel puno 1700 kn za polovni nexus s ?
ako misliš na ovaj:
http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsuns-nexus-top-model-orginal-zapakiran-3100-kuna-oglas-2704757
ne moraš se brinuti. ja sam od tog lika kupio prije mjesec dana nexus s za 2000 kn a sad je očito spustio cijenu. Isto sam mislio da je polovni a na kraju mob u kutiji, neotvoren sa svom standardnom opremom. našli se u zg i kupio ga. inače mob je odličan, nećeš se pokajati. za te novce za mene najbolji odabir.
Jel puno 1700 kn za polovni nexus s ?
cijena je dobra. mislim da je i realna s obzirom da je galaxy nexus izašao
ako misliš na ovaj:
http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsuns-nexus-top-model-orginal-zapakiran-3100-kuna-oglas-2704757
ne moraš se brinuti. ja sam od tog lika kupio prije mjesec dana nexus s za 2000 kn a sad je očito spustio cijenu. Isto sam mislio da je polovni a na kraju mob u kutiji, neotvoren sa svom standardnom opremom. našli se u zg i kupio ga. inače mob je odličan, nećeš se pokajati. za te novce za mene najbolji odabir.
Zvao i to je bio zadnji:/
Jeste samo taj koji si ti uzeo je bio zadnji.