Kako i gdje kupiti 1+1 ako imam 1500 kn?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako saznas, javi nam, i ja bi jednog po toj cijeni.. Dao bi i malo vise za 64GB..

Htio sam danas kupiti OnePlus One s njihove stranice. Piše da je "out of stock". Do jučer je bio out of stock samo bijeli model s 16GB, a od danas je i crni s 64GB.
Koliko vidim tako je u svim EU zeljama, dok je u SADu i dalje na zalihi.
Jel zna netko kako bi to dugo moglo trajati?
Htio sam danas kupiti OnePlus One s njihove stranice. Piše da je "out of stock". Do jučer je bio out of stock samo bijeli model s 16GB, a od danas je i crni s 64GB.
Koliko vidim tako je u svim EU zeljama, dok je u SADu i dalje na zalihi.
Jel zna netko kako bi to dugo moglo trajati?
Pretpostavljam da kreće OnePlus 2 u prodaju.. Čudilo bi me da još uvijek štancaju i prošlogodišnji model..
Svako malo se opet pojavi na skladistu, pricekaj kojih sat - par dana.
Da li da mijenjam Xiaomi mi3 za Oneplus one?
Ima li 1+1 IR senzor?
nisam mogao nac nikakvu informaciju o tome na gsm areni i na official stranici
Da li da mijenjam Xiaomi mi3 za Oneplus one?
Ako mozes zamjeni, imam Mi3, imao 1+1.
1+1 iako malo veci, po meni bolji uređaj. Najveci plus dajem kameri, pogotovo prednjoj, oštrije i bolje prednje kamere nisam nikad vidio..
Ima li 1+1 IR senzor?
nisam mogao nac nikakvu informaciju o tome na gsm areni i na official stranici
Oneplus nema IR sensor :)
hvala, dosadio mi je MI3 pa sam ga mislio prodati i uzeti 1+1 ali neznam jeli vrijedno toga.
Ima li neki bolji do 2000kn?
Malo off...uzimi si Oppo Find 7a...trenutno mu je cijena 250€ (jos malo pa nestalo) sto je definitivno najbolja cijena i odlican fon. Inace je F7 uredjaj iz kojega je nastao 1+1. Ovaj ima provjereni 801 proc, prima microSD i generalno je bolji od 1+1. Mislim da ne mozes fulati s njim s obzirom da kosta 1900kn. Dostava je bespla :)
Oppo ima svoj shop a ne kao vecina... jamstvo i povrat love za slanje paketa ako slucajno ide na servis. Nije tamo jos neki kinez vec premium brand koji ima dugogodisnje iskustvo u hifi svijetu. U izradi koristi napredne legure, titan i kao takav nije nista losiji od razvikanih modela, cak je i puno bolji :)
cini mi se odlican oppo, je li ima na forumu eka tema sa iskustvima o njemu, nisam je nasao? Kakva je kamera, ona mi je najbitnija uz bateriju?
Kod nas nije toliko zastupljen samo zato sto su ga ovi iz 1+1 sa svojim marketingom zasjenili :)
Kameta je 13mpix i spada u vrh klasu...
Hvala puno, jos cu malo procitat o njemu pa ga vjerojatno narucujem.
Pogledat cu jos koji mob, cisto da se ne bi prenaglio i uzeo prvog koji mi se svidi.
Svidio mi se i lg g3(iako mu je slaba baterija), ali ja bi radije kineza nekog jer su mi to tri zadnja moba i super sam zadovoljan
Pozdrav. Dobio sam jučer OnePlus korišten iz inostranstva kod kojeg je izbrisan IMEI. Sada, zanima me da li je moguće unijeti IMEI ili se tu ne može ništa učiniti. I, ako može da li se može unijeti neki "random" broj, jer, nemam ni kutije ni naljepnice da vidim IMEI
Da li bi se isplatilo sada naruciti oneplus sa njihove stranice za 299 eur?
Posto se salje iz UK znaci ne treba platit PDV? I koliko sam siguran da se nece zadrzat na granici?
269,99 EUR Bamboo edition. (voucher kod za free shipping: ONEPLUS.FREESHIPPING)
Šalje se iz Italije. Nema dodatnih troškova
ima li ovoga u hrv za kupiti , tocnije u Osijeku ?
269,99 EUR Bamboo edition. (voucher kod za free shipping: ONEPLUS.FREESHIPPING)
Šalje se iz Italije. Nema dodatnih troškova
Stranica mi izgleda dosta kredibilno, no ja ipak moram bit siguran i pitat da li je neko vec narucivao od te stranice i da li su dobili ono sta su narucili?
edit: dodje mi "No carrier has been made available for this selection." i
"There is 1 error
- There are no carriers that deliver to the address you selected." na checkoutu :S
ja sam kupio 1+1 16 gb (dok ga je još bilo na lageru). za 1+1 je besplatna poštarina (vjerovatno se rješavaju zaliha zbog dolaska 1+2). stigao mi za 7 dana, ali stigao bi i prije da u nas nije bio praznik. u jednom danu je paket otišao iz Trsta preko Venecije u Leipzig, pa nazad u Italiju, u Bergamo,pa u Zagreb. i onda 2 dana od Zagreba do Ploča.
Mob me koštao 1700 kn. sve uredno zapakirano i dobio sam poklon kožnu futrolu (iako nigdi nije pisalo da daju poklon).
kontaktiraj ih vezano za carriera. inače treba pisati DHL
Poslao sam im mail i pitali su me dvije stvari sa sumnjivim grammar-om hahaha
Sad cekam mail nakon sto sam im poslao screencap i opis problema.
Znaci ako kupim PayPal-om mogu si povratit pare za slucaj da ne dodje ili da treba predugo?
da. kad sam ja kupovao bio je ponuđen DHL. Bamboo edition je bio dostupan samo ukoliko se kupi količina od, čini mi se, minimalno 8 komada. nakon par dana je bila moguća kupnja i samo 1 komada.
vidim na sluybenoj stranici imaju opet popuste na OP1 dodatke..narucio bi si neke maskice i screen protector..pa imam pitanje ako je netko narucivao vec,odakle salju i koliko je postarina..mozda mi se vise isplati sa ebaya,nedami se cekati 3 tjedna ako salju iz kine...
Ima li igdje jeftinije od ovog?
http://shop.gizchina.com/oneplus/original-oneplus-one-bamboo-version-44.html
Uzeo sam OPO 64GB, jučer, koja mobitelčina :)
Zasad CM 12.1 nightly, zasad radi ok, jel svi vrtite CM ili ima preporuka nečega boljega?