OnePlus One

poruka: 1.019
|
čitano: 210.619
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
OnePlus One

Kako i gdje kupiti 1+1 ako imam 1500 kn?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: OnePlus One

Ako saznas, javi nam, i ja bi jednog po toj cijeni.. Dao bi i malo vise za 64GB..

youtube.com/mislavbusic
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Htio sam danas kupiti OnePlus One s njihove stranice. Piše da je "out of stock". Do jučer je bio out of stock samo bijeli model s 16GB, a od danas je i crni s 64GB. 

Koliko vidim tako je u svim EU zeljama, dok je u SADu i dalje na zalihi.

Jel zna netko kako bi to dugo moglo trajati?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
papinijanus kaže...

Htio sam danas kupiti OnePlus One s njihove stranice. Piše da je "out of stock". Do jučer je bio out of stock samo bijeli model s 16GB, a od danas je i crni s 64GB. 

Koliko vidim tako je u svim EU zeljama, dok je u SADu i dalje na zalihi.

Jel zna netko kako bi to dugo moglo trajati?

Pretpostavljam da kreće OnePlus 2 u prodaju.. Čudilo bi me da još uvijek štancaju i prošlogodišnji model..

youtube.com/mislavbusic
17 godina
odjavljen
OnePlus One

Svako malo se opet pojavi na skladistu, pricekaj kojih sat - par dana.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
OnePlus One

Da li da mijenjam Xiaomi mi3 za Oneplus one?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Ima li 1+1 IR senzor?
nisam mogao nac nikakvu informaciju o tome na gsm areni i na official stranici

0 0 hvala 0
13 godina
ivan72478 kaže...

Da li da mijenjam Xiaomi mi3 za Oneplus one?

Ako mozes zamjeni, imam Mi3, imao 1+1.

1+1 iako malo veci, po meni bolji uređaj. Najveci plus dajem kameri, pogotovo prednjoj, oštrije i bolje prednje kamere nisam nikad vidio..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
16 godina
SnakeEyes kaže...

Ima li 1+1 IR senzor?
nisam mogao nac nikakvu informaciju o tome na gsm areni i na official stranici

Oneplus nema IR sensor :)

12 godina
neaktivan

hvala, dosadio mi je MI3 pa sam ga mislio prodati i uzeti 1+1 ali neznam jeli vrijedno toga.

Ima li neki bolji do 2000kn?

11 godina
neaktivan
OnePlus One

Malo off...uzimi si Oppo Find 7a...trenutno mu je cijena 250€ (jos malo pa nestalo) sto je definitivno najbolja cijena i odlican fon. Inace je F7 uredjaj iz kojega je nastao 1+1. Ovaj ima provjereni 801 proc, prima microSD i generalno je bolji od 1+1. Mislim da ne mozes fulati s njim s obzirom da kosta 1900kn. Dostava je bespla :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 15:16 (robee1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jel može ime shopa ili link za Oppo Find 7a po toj cijeni
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Link

Oppo ima svoj shop a ne kao vecina... jamstvo i povrat love za slanje paketa ako slucajno ide na servis. Nije tamo jos neki kinez vec premium brand koji ima dugogodisnje iskustvo u hifi svijetu. U izradi koristi napredne legure, titan i kao takav nije nista losiji od razvikanih modela, cak je i puno bolji :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 11:57 (robee1).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

cini mi se odlican oppo, je li ima na forumu eka tema sa iskustvima o njemu, nisam je nasao? Kakva je kamera, ona mi je najbitnija uz bateriju?

11 godina
neaktivan
OnePlus One

Kod nas nije toliko zastupljen samo zato sto su ga ovi iz 1+1 sa svojim marketingom zasjenili :)

Kameta je 13mpix i spada u vrh klasu...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hvala puno, jos cu malo procitat o njemu pa ga vjerojatno narucujem.

Pogledat cu jos koji mob, cisto da se ne bi prenaglio i uzeo prvog koji mi se svidi.

Svidio mi se i lg g3(iako mu je slaba baterija), ali ja bi radije kineza nekog jer su mi to tri zadnja moba i super sam zadovoljan

13 godina
OnePlus One

sluzbena cijena:

1 0 hvala 0
16 godina
OnePlus One

našao sam na gizchina OPO za 249,99 USD iz EU skladišta, sa besplatnom dostavom. doda se mob u Cart i u Checkoutu se upiše voucher (kod je odmah ispod kućice za upisivanje) za bespl. dostavu.

OPO

ima li tko iskustva s ovim shopom?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Pozdrav. Dobio sam jučer OnePlus korišten iz inostranstva kod kojeg je izbrisan IMEI. Sada, zanima me da li je moguće unijeti IMEI ili se tu ne može ništa učiniti. I, ako može da li se može unijeti neki "random" broj, jer, nemam ni kutije ni naljepnice da vidim IMEI

0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus One

Da li bi se isplatilo sada naruciti oneplus sa njihove stranice za 299 eur?

Posto se salje iz UK znaci ne treba platit PDV? I koliko sam siguran da se nece zadrzat na granici?

0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus One

269,99 EUR Bamboo edition. (voucher kod za free shipping:  ONEPLUS.FREESHIPPING)

Šalje se iz Italije. Nema dodatnih troškova

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

ima li ovoga u hrv za kupiti , tocnije u Osijeku ?

0 0 hvala 0
14 godina
dado314 kaže...

269,99 EUR Bamboo edition. (voucher kod za free shipping:  ONEPLUS.FREESHIPPING)

Šalje se iz Italije. Nema dodatnih troškova

Stranica mi izgleda dosta kredibilno, no ja ipak moram bit siguran i pitat da li je neko vec narucivao od te stranice i da li su dobili ono sta su narucili?

edit: dodje mi "No carrier has been made available for this selection." i

"There is 1 error

1. There are no carriers that deliver to the address you selected." na checkoutu :S
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 23:53 (ironlion).
16 godina
OnePlus One

ja sam kupio 1+1 16 gb (dok ga je još bilo na lageru). za 1+1 je besplatna poštarina (vjerovatno se rješavaju zaliha zbog dolaska 1+2). stigao mi za 7 dana, ali stigao bi i prije da u nas nije bio praznik. u jednom danu je paket otišao iz Trsta preko Venecije u Leipzig, pa nazad u Italiju, u Bergamo,pa u Zagreb. i onda 2 dana od Zagreba do Ploča.

Mob me koštao 1700 kn. sve uredno zapakirano i dobio sam poklon kožnu futrolu (iako nigdi nije pisalo da daju poklon).

kontaktiraj ih vezano za carriera. inače treba pisati DHL

0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus One

Poslao sam im mail i pitali su me dvije stvari sa sumnjivim grammar-om hahaha

Sad cekam mail nakon sto sam im poslao screencap i opis problema.

Znaci ako kupim PayPal-om mogu si povratit pare za slucaj da ne dodje ili da treba predugo?

0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus One

da. kad sam ja kupovao bio je ponuđen DHL. Bamboo edition je bio dostupan samo ukoliko se kupi količina od, čini mi se, minimalno 8 komada. nakon par dana je bila moguća kupnja i samo 1 komada.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One

vidim na sluybenoj stranici imaju opet popuste na OP1 dodatke..narucio bi si neke maskice i screen protector..pa imam pitanje ako je netko narucivao vec,odakle salju i koliko je postarina..mozda mi se vise isplati sa ebaya,nedami se cekati 3 tjedna ako salju iz kine...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
OnePlus One
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OnePlus One

Uzeo sam OPO 64GB, jučer, koja mobitelčina :)

Zasad CM 12.1 nightly, zasad radi ok, jel svi vrtite CM ili ima preporuka nečega boljega?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meni je cm 12s ili cm 12 YNG1TAS213 zadnja verzija, to je službeni cm za oneplus ,sad Neznam neki kažu bolja ta verzija neki da je ova bolja,meni radi savršeno nemam problema,updataju svako toliko ...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice