evo pogledao sam i ja tvoj unboxing i evo par primjedbi koje se mene ne svidaju (pod tim ne mislim nista lose, nego htio bih samo malo pomoci :D )
Za pocetak oprema, isto tako vidim da koristis g2, za sada kužim da nemas možda jos za bolju opremu, nadam se da ce se u buducnosti to promijeniti ipak si jos mlad :)
Onda ono sto mi najvise smeta je ova tvoja ukocenost (neznam možda drugima nisi al za mene bi kako se kod mene kaže trebao malo više života dati u snimanje recenzija), mozda da probas ubaciti koju salu i sl te takoder moras malo pazit nekad na ton glasa jer nekad pricas kao da to radis jer bas moras a ne jer to hoces, znaci da se malo vise uživis u ulogu ..Neznam dali si ikad gledao gledao video recenzije od linusa al on za mene radi jedne od najboljih recenzija jer se bas vidi da bas tip uživa, uvijek izjavi neku glupost te cak i kad ima one glupe reklame nisu ni tako lose jer ubaci opet neku salu unutra da ju lakse proživis
Evo to bi ukratko bilo to, možda kad radis recenziju stavi nekoliko ss od screen on, malo kažes sto si u to vrijeme radio na njemu i sl jer mnogi koji rade recenzije samo kažu baterija je super a nikad ne pokažu screen on i kažu sto su sve radili s njim jer to pomaže mogucem kupcu da se odluci bas za taj mob.