OnePlus One

poruka: 1.019
|
čitano: 208.569
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
OnePlus One

evo pogledao sam i ja tvoj unboxing i evo par primjedbi koje se mene ne svidaju (pod tim ne mislim nista lose, nego htio bih samo malo pomoci :D )

Za pocetak oprema, isto tako vidim da koristis g2, za sada kužim da nemas možda jos za bolju opremu, nadam se da ce se u buducnosti to promijeniti ipak si jos mlad :)

Onda ono sto mi najvise smeta je ova tvoja ukocenost (neznam možda drugima nisi al za mene bi kako se kod mene kaže trebao malo više života dati u snimanje recenzija), mozda da probas ubaciti koju salu i sl te takoder moras malo pazit nekad na ton glasa jer nekad pricas kao da to radis jer bas moras a ne jer to hoces, znaci da se malo vise uživis u ulogu {#}..Neznam dali si ikad gledao gledao video recenzije od linusa al on  za mene radi jedne od najboljih recenzija jer se bas vidi da bas tip uživa, uvijek izjavi neku glupost te cak i kad ima one glupe reklame nisu ni tako lose jer ubaci opet neku salu unutra da ju lakse proživis

Evo to bi ukratko bilo to, možda kad radis recenziju stavi nekoliko ss od screen on, malo kažes sto si u to vrijeme radio na njemu i sl jer mnogi koji rade recenzije samo kažu baterija je super a nikad ne pokažu screen on i kažu sto su sve radili s njim jer to pomaže mogucem kupcu da se odluci bas za taj mob. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
OnePlus One

Aj kaj ste se okomili na coeka radi unboxinga..

Nek neko radije okaci rivju, ko ga vec ima od vas:)

Zanimljiv mob, kolko citam baterija je ok, kamera prosjecna, ne odskace od konkurencije, za zvucnike vele da je mono a ne stereo..

Ajd napisite svoje dojmove..

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: OnePlus One

Na recenzijama sam uvijek okacio SS, a bice tako i na ovoj za OnePlus ovaj tjedan vjerojatno, oko vikenda...

S obzirom da su zvucnici jedan do drugog, nebi bas nekog smisla bilo okacit stereo... Bar ja tako mislim..

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
14 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Zanimljiv mob, kolko citam baterija je ok, kamera prosjecna, ne odskace od konkurencije, za zvucnike vele da je mono a ne stereo..

Baterija je odlicna meni, jer sam dosad imo jadni Sensation sa jos jadnijom baterijom.. Ja je najcesce punim svaki drugi dan, sto znaci da se komotno moze punit svaku noc uz maximalno koristenje bez poblema. Al trenutno postoji problem sa senzorom koji trosi bateriju konstanto. Radi se o senzoru koji prepoznaje da li je mobitel u dzepu, jer se na 4.4.2 mobitel znao palit dok je u dzepu kad je ukljucena nacin aktiviranja sa dva dodira na ekran. Na 4.4.2 baterija je bila odlicna, na 4.4.4 (300 update) napravljen je problem sa baterijom, a onda su je malo poravili jucer sa update-om (33R).

Sviđa mi se to sto su azurni i cim se problem pojavi, odma se bacaju na problem i rjesavaju ga. Update sam imao cim sam prvi put upalio mobitel, ubrzo sam dobio update na 4.4.4, jucer sam dobio fix za bateriju, a uskoro je najavljen update sa nekim novim funkcijama i dodacima.

Sto se tice kamere, za mene je odlicna i brza. Na 4.4.4 je ubacen Clear Image, koji jos vise poboljsaje slike. Najvise mi se sviđa prednja kamera (5 MP), jako cista i jako dobra, cak i uvjetima slabe osvjetljenosti pravi kvalitetne slike. Kvalitet me iznenadio pozitivno. Zasto sam iznenađen kvalitetom prednje kamere, mozete pogledati na slikama. Zadnja bez blica i prednja (slaba osvjetljenost).

Zadnja kamera je također odlicna u mraku. Sviđa mi se nacin fokusa i mraku, tj. tokom fokusa se ukljuci bljskavica, pa tako i fokus bude perfektan. To me je inace nerviralo na Sensation-u, jer je on fokusirao u mrklom mraku , pa bi slike nakon slikanja bile mutne.

Zvucnici su jako dobri i glasni. Ponekad i preglasni kad stizu notifikacije, a glasnoca na max {#} Nisu stereo, a kao sto kolega kaze, nebi se bas primijetila razlika na tako maloj udaljenosti zvucnika i jos su oba na istoj strani.

Zadnja kamera Zadnja kamera
prednja kamera prednja kamera
15 godina
neaktivan
OnePlus One

hej, drago mi da sve sljaka, mozes mi rec kakav je ekran pri dnu, jel imas zute fleke?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

hej, drago mi da sve sljaka, mozes mi rec kakav je ekran pri dnu, jel imas zute fleke?

Kako sam ja shvatio to skoro svi imaju, manje-vise.. Meni se cini da je kod mene sve manje i manje vidljivo. Vidljivo je na potpuno bijeloj podlozi na samom dnu, mala nijansa zute. Neki kazu da im update-i pomazu. Meni licno ne smeta previse, to mu je mana, al cijena to nadoknadi {#}

Edit: (slika)

Tesko je sa mobitelom slikat to zutilo, vecinom izgleda gore nego sto jest.. Uglavnom na dnu se moze primijetit zuta nijansa.. Ne znam koliko se na slici vidi ista xD

Edit2: Malo bolja druga slika.. otprilike sa tako vidi..

1 1
2 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 22:49 (Cobralion).
15 godina
neaktivan
OnePlus One

da, nis se nevidi skoro, samo dvije stvari me sprjecavaju da kupim taj mob odmah, prvo to zutilo neki placu da im je jako neki da nevide, i 800mhz frekfencija za lte, spominjali su bili da ce mozda radit novi mob samo zbog te frekfencije za 4g za europsko trziste. 

najbolje mi se cini cekat jos mjesec dva vidit sta ce bit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus One

opet ja, 

dajte malo testirajte multi touch, brisu postove i banaju ljude na oneplus forumima koji im stavljaju video i usporedbe i direktne dokaze sa gosting, multi touch ne radi, nekad ni 2 toucha odjednom nece uhvatit , a to zutilo ni ne smatraju problemom iako je to hardwerska greska.

0 0 hvala 0
13 godina
Djozaa kaže...

opet ja, 

dajte malo testirajte multi touch, brisu postove i banaju ljude na oneplus forumima koji im stavljaju video i usporedbe i direktne dokaze sa gosting, multi touch ne radi, nekad ni 2 toucha odjednom nece uhvatit , a to zutilo ni ne smatraju problemom iako je to hardwerska greska.

Vrhunski način za rješavanje problema! {#}

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 10:35 (majdo).
15 godina
neaktivan
zvonac kaže...

evo mob imam kod sebe tjedan dana, i mogu samo reći da sam prezadovoljan sa njim

s obzirom na cijenu i ono što nudi, mob je razvaljotka totalna

baterija je odlična

ja sam trenutno na 33r update-u sa francovim kernelom, i imao sam dan i pola skoro na bateriji sa 5h 20 min screen on time, sa 8% baterije ostalo (slike dolje)

25r verziju nisam imao priliku probat, jer sam ju imao pola dana na mobu i stavio zadnji update

da sam išao mob držat do 1% baterije, imao bih vjerojatno 6h SOT ili više, ili jako blizu tome

kamera je meni trenutno odlična s obzirom da se radi o kameri na mobu

slike su po danu dobre i super slika, ako je osvjetljenje dobro sve štima sa slikama, za slike kad padne mrak mi nije toliko važno jer rijetko kad slikam baš sa mobom po noći, a opet ako imaš tripod, onda možeš prekrasne slike slikati po noći, uz podešavanje ISO-a i ostalih postavki koje mob ima

mogućnost da snimaš u 4k rezoluciji mi je prednost, ali ne vidim potrebu da snimam veću rezoluciju od 1080p trenutno

mob je po feelingu odličan i meni super leži u ruci, iako je poveći (iskreno sam očekivao da bude veći, ali kad sam ga vidio uživo napokon, ostao sam iznenađen veličinom), lakše mi je njega držat i rukovat sa njim nego sa note 3, iako su u veličini jako malo različiti (opo veći 1mm u visini i širini)

sandstone black je odlična tekstura i mob jako dobar osjećaj daje kad se drži, kod mene na poslu su svi ugodno iznenađeni cijelokupnim mobom i feelingom koji daje, a još kad im kažem da je kinez, samo me zbunjeno gledaju i ne vjeruju

ekran je odličan, kalibracija odlična, veličina taman, oštar, svjetao, jedino što imam taj yellow band na njemu pri dnu, ali se ne vidi toliko, i mislim da mi se čak i malo slabije vidi nego od prvog dana kako sam ga dobio

probao sam ga stavit i pod uv svjetlo na poslu na više od 10 min, dva dana sam tako probao, i možda je placebo efekt, ali mislim da mi je to malo pomoglo da se manje vidi, ali nije u potpunosti uklonjena, lako se može vidjeti na bijeloj pozadini, no nije toliko izražena da bi mi smetalo kao trn u oku

osobe koje ne znaju za taj problem, to niti ne skuže, tako da ono, ćemo vidit kako će se ponašat sa vremenom, nadam se samo da ne dođe na gore i da postane jako vidljiva

korištenjem onscreen tipaka, yellow band postaje gotovo nevidljiv, ali ne volim on screen tipke, ne volim skidati veličinu ekrana, pogotovo jer imam tipke ispod njega i želim iskoristiti puni potencijal ekrana

meni multitouch radi bez problema do 5 prstiju, iznad toga se gubi i preskaće, ali nisam probao na zadnjem update-u ponovno da vidim kako je trenutno situacija, ali sve dok radi sa dva prsta normalno na bilo kojoj podlozi, ja sam zadovoljan, jer više od dva tri prsta na ekranu niti ne koristim

ghosting i preskakanje dodira se zna desit, i isto tako ako brzo tipkam na swiftkey, zna prepoznati kao swype, no opet, swype ne koristim, pa mi to isto tako ne predstavlja problem što se tiče pisanja

zvučnici su po meni odlični, za razliku od starog moba (4xhd) ovi su duplo jači, ako ne i više, nema šanse da mob ne čujem kad zvoni

je da su mono  a ne stereo, ali dva su pa u kombinaciji daju odličan zvuk i jačinu, a isto tako, ako je jedan pokriven, samo se malo smanji jačina zvuka, ali opet se sve može jako dobro čuti iz njih

zvučnik za pozive je sa zadnjim updateima sasvim dovoljno glasan, niti premalo niti previše, osobu čujem bez problema, a i oni mene

vibracija mi je nekako čudna malo, kao da vibrator nije baš najbolje fiksiran pa ima malo lufta, vibra nije onako glatka, ali vibru sam ugasio pa mi to ne predstavlja problem, s obzirom da je mob glasan, lako čujem kad me netko zove, a ako ne želim da me se smeta,  opet imam notification light, pa opet vidim dal što mi došlo na mob iako su tonovi i vibra isključeni

nadam se da nije previše informacija, pisao bih još, ali moram na posao, pa sam onako ukratko to napisao :)

Cobralion kaže...

Kako sam ja shvatio to skoro svi imaju, manje-vise.. Meni se cini da je kod mene sve manje i manje vidljivo. Vidljivo je na potpuno bijeloj podlozi na samom dnu, mala nijansa zute. Neki kazu da im update-i pomazu. Meni licno ne smeta previse, to mu je mana, al cijena to nadoknadi {#}

slažem se sa tobom u vezi toga, isto mišljenje je i kod mene

battlelog: dev0lver
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 14:14 (matija656).
15 godina
neaktivan
OnePlus One

ovo vrijedi procitat i ako nemate slicne probleme onda super, al malo je duzi post i nemislim da lik pretjeruje i radi namjerno protiv njih, cisto usporedjuje i navodi greske https://forums.oneplus.net/threads/touch-sensitivity-issues-a-letter-to-oneplus.73423/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

ovo vrijedi procitat i ako nemate slicne probleme onda super, al malo je duzi post i nemislim da lik pretjeruje i radi namjerno protiv njih, cisto usporedjuje i navodi greske https://forums.oneplus.net/threads/touch-sensitivity-issues-a-letter-to-oneplus.73423/

Jel mos kopirat tekst ovdje u citat?

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
15 godina
neaktivan
Dear OnePlus,
my name is Francesco aka Carburano, i'm an Android enthusiast and since 2007 i'm enjoying smartphone world (I created rom for HTC Diamond and LG O2X).
When I first heard about your project I immediately thought: "that's cool, finally an open alternative to the nexus... surely i will buy it!"
I have been patient for months, I have defended you here on the forum and in italian blogs, I received the invitation and I finally bought it ... I didn't care about yellow display, you hardly notice it ...
But your management of complaints was not at the level of your marketing campaign, your deny of the problem, your bans ...
Dear OnePlus you know on the forums it's easier to raise the voice.. You have to understand ...
In the meantime my 5 days old OPO started to have strange behaviours ...
1- bad grounding issue : when laying on isolating surface, touch is awful. On my bed or on the car stand only one or 2 touch are recognized (today in my car it was impossible to use pinch to zoom in gmaps). It is unacceptable.
See this video i made: in the first part of the video i have OPO in my hand (6 touch) second part on the bed (difficult to reach 2 touch).
see my new video against my Nexus 4:
2- ghost touch and very high latency when typing (VOTE THIS ISSUE ON Jira https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-55): typing performance with opo are very deluding. Sometimes touchscreen goes crazy and it's almost impossible to write something. there are many videos regarding this issue and this is mine (Please watch it at max resolution and fullscreen, you will notice that when tapping fast a diagonal line will appear (it is a swipe)... it happens very frequently and writing an SMS or an Email is very frustrating.):
Here another video made by me... OPO vs Nexus 4
Here are other videos about the two problems from other forum users:
(OPO Vs Nexus 5 - grounding issue)
On the forum i noticed that many of us have problems with the touch...
And everybody wrote here, asking for help but you ... After 2 days ... you ignore us ... Tickets, private messages, quotes in the thread ... We don't deserve your attention .. .
AH BEFORE YOU ASK I already disabled double tap to wake, double tap to sleep and gestures, i tried factory reset, flash factory image but nothing helped! I removed also screen protector and case... but nothing!
Maybe you do not esteem us as we have estimated you. Maybe you prefer to be pay attention only to new customers, giving them another chance to give you 299 euro ...
Meanwhile my love is almost ended ... I need your attention always not only in the pre-sales phase. 
You know, I've worked as head of customer care in a computer company. You know that the maximum response time to a ticket for me was 8 working hours? You know .. If you organize the work you can handle it ...
You say you have too many requests. Ask yourself why ... Maybe your product is poor? Maybe you did something wrong, only thinking on marketing?
So I have many questions but no answers.
OnePlus are you just an illusion or can we expect an answer? 
I'll give you 24 hours to give me an answer but it should be professional and credible. Please answer to your beloved customer.
Let me know.
Truly yours.
Francesco
PS: I will Never Settle until I receive an answer from you!
PPS: my ticket number is 36151
PPS: I don't want a refund or another phone. I want a fully working OnePlus One!
@Jerry
@Carl @David S. @Emmanuel @Ruta @Sparkolo @nguser @Pete @Mike @CM_Abhisek @cyanogen
EDIT 31/07 h. 13.55. Jira ticket has been closed with unresolved status. Maybe this means that this is an hardware issue... now we urgently need a sign from OP
EDIT 2: another suggestion from our friend @MickeyMouse
it is a simple drawing app which recognize pressure on supported phones... obviously OPO doesn't support pressure on touch screen while Moto G (tested by @@MickeyMouse) is fully working...
I used the app also to test the latency and ghost touch... here attached a screenshot:
a you can see on the left there is a swipe with two fingers from top to bottom... suddenly the lines goes a little bit crazy. on the right i double tap from top to bottom... often two taps are recognized as swipe.
EDIT 3: I attached also the marker file from my nexus 4 (as you can see it's perfect)
EDIT 4: 23:05 31/07/2014. Abhisek of Cyanogen team gave me an answer in Jira... He said that they are still investigating on the issue... So it's not solved and they still don't know what is causing it.
EDIT 5: added 2 more videos. I did a OPO vs Nexus 4 for both issues
EDIT 6: 01/08/2014 h. 23.30: 
Finally someone answer me... he was Andy (@Andy ?!?!?)
He wrote me a sincere email and he thanked me for the detailed post :) He said that typing issue (the worst in my opinion) it's software related and they are working hard to solve it.
On the other hand he confirmed that Grounding issue is hardware related (we knew this, but as i stated many time this happens also on other devices... BTW thank you @BadCluster your work around let me pinch to zoom on Gmaps while i'm on the bed :))
And now second, awesome news...
As stated by Andy Typing issue is software related... infact... after 5 minutes i received his email, a wonderful genius (Xavier) posted this comment on Jira Issue:
Good news BACON-55 sufferers (I hope). I was tinkering with the /sys sub-fs exposed by the synaptics-rmi-ts driver, and I did this:
root@A0001:/sys/class/input/input0 # cat baseline_test
TRx To TRx Short Test Failed[2]!
2107: syna_ts_data->vendor_id=2,data_buf[4]=255
imageid=0x14001213,deviceid=0x14001213
2 error(s).
And bam! suddenly the ghost swipes are gone! Reproduced consistently after a couple clean reboots. I'm on the last CM11S to date.
Could someone else try it?
So it seems that he found how to mitigate the problem with imprecise typing (and tap as swipe issue).
So let's try... Do this (credit to Harska K from its Jira comment):
From Phone:
2. Open, type "su". Ensure it says root@A0001 or something like that.
3. Paste this command in: cat /sys/class/input/input0/baseline_test
4. Press enter.
5. Should be done, no need to reboot.
From Computer:
1. Plug phone in, enable debugging.
2. sudo adb shell (if linux, don't know about Windows)
3. cd /sys/class/input/input0
4. cat baseline_test
It's worth noting that I did not have any "errors" when I ran this. Xavier did.
It works!!!! But it's still no perfect... So...
It's not a definitive solution but it's a very good start and I'm sure now CM Team will solve it!
So Thanks Andy and Xavier! You made my day!!!
UPDATE 05-08-2014
the amazing developer Xavier discovered that ghost swipe issue is touchscreen firmware related and it should be fixed by Synaptics.
In the meantime he merges his patch in a kernel available HERE: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/kernel-ghost-swipes-tentative-fix-t2839378
UPDATE 12-08-2014 
Hi guys... finally... i settled.
My ticket (and RMA request) was closed whitout any explanation when i was away (the only email I received was from Andy... but it was only a simple response email without any useful support.
Other than that my RMA request was not considered at all.
So... i decided to give my OPO to my father (he needs a big phone to read and call and see videos - STOP. OPO is perfect for this but it is not good for my use).
I'm angry and i feel cheated by customer support.
It's not possible that an hardware problem like grounding one is not handled by this company.
I'm sorry but I think also that ghost swipe problem will be not solved soon (at least not officially).
I just buyed a second hand 16 gb - 2gb LG G3 from a friend of mine
I know it's not good, fast and open source as opo but money aren't growing on trees and I hate to use mine for this not working device...
ah... and touchscreen is working great (10 touches in my car while it's on car stand)...
Goodbye Oneplus. You simply were an illusion.
Attached Files:
Screenshot_2014-07-31-17-10-24.png
Screenshot_2014-07-31-17-10-24.png
File size:
178 KB
Views:
451
nexus4.png
nexus4.png
File size:
44.3 KB
Views:
310
Last edited: Aug 13, 2014
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 16:46 (Djozaa).
15 godina
neaktivan
OnePlus One

https://forums.oneplus.net/threads/be-careful-my-one-has-burned.96724/

liku izgorio oneplus u straznjem djepu, zamisli da ga je drzo kraj jaja ko pravi muskarac. :v

0 0 hvala 0
13 godina
OnePlus One
Oppo ili tko vec stoji iza ove firme ipak nije napravio flagship killera, nego pravog killera..
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus One

al ga vi isto blebetate. Ko da trazite dlaku u jajetu. Mislim ono pa svaki doslovno svaki mob je nekon frknuo izgorio ili sta vec, samo sto se to u vecini slucajeva ne govori javno. A ustvari samo odabirete mob koji cete kupiti i dajete novce za njega, bio on šrotnsong, jabuka ili kaj vec. Po meni OPO je jedan odlican mob za tu cijenu i iskreno i vise bi dao za njega (da imam). Htio bi ga nabaviti ali financijska situacija mi tu ne pomaze nimalo. Nijedan mob nije savrsen, a to sto se uvijek nade neki seronja kaj trazi iglu u plastu sijena, ajde pa ima takvih svugdje. I dalje mislim da je to jedan vrhunski mobitel i da je ekipa napravila odlican posao upakirati nesto takvo u to odlicno kuciste sa super preformansama i usto sa fenomenalnih izgledom. Svaka cast One Plusu (Oppo ili kome vec) na odlicnom "Flagship killeru"! LP

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
OnePlus One

Vidim da se neki žale na žutilo na ekranu. Znači to je standardna "greška" bila na prvim batchevima 7a, ne znam kako je po tom pitanju prošao 7, a očito je ista stvar i na OPO. Uglavnom radi se o malo ljepila kojim je ekran prikeljen.

No kroz tjedan-dva se ta "greška" ispravi, odnosno žutilo nestane, barem je tako bilo s mojim 7a, ne vidim razloga da isto ne bude i na OPO.

Nisam gledao recenziju koju je neko napravio, a nisam ni vidio ovak da je netko napisao. Vi na OPO nemate SuperZoom(UltraHD)? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mystik kaže...

Vidim da se neki žale na žutilo na ekranu. Znači to je standardna "greška" bila na prvim batchevima 7a, ne znam kako je po tom pitanju prošao 7, a očito je ista stvar i na OPO. Uglavnom radi se o malo ljepila kojim je ekran prikeljen.

No kroz tjedan-dva se ta "greška" ispravi, odnosno žutilo nestane, barem je tako bilo s mojim 7a, ne vidim razloga da isto ne bude i na OPO.

Nisam gledao recenziju koju je neko napravio, a nisam ni vidio ovak da je netko napisao. Vi na OPO nemate SuperZoom(UltraHD)? 

Imamo nešto slično, zove se clear image.

17 godina
OnePlus One

Dakle... ipak se radi o kineskom smecu?

Rvat katolik!

3 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Prije bi to ovako sročio.

Za svoje novce radi se o je*enom aparatu koji je u odnosu na flagshipe brandova ostao kratak u nekim sitnicama, no cijenom u debeloj prednosti ;)

17 godina
EchoOne kaže...
tnakir kaže...

Za svoje novce radi se o je*enom aparatu koji je u odnosu na flagshipe brandova ostao kratak u nekim sitnicama, no cijenom u debeloj prednosti ;)

Moze i tako, ali moze i ovako: radi se o telefonu koji je pristupacan cijenom, ali je pun bugova, gresaka u proizvodnji sa ocajnim supportom?

Rvat katolik!
13 godina
EchoOne kaže...
tnakir kaže...

Ja bi to ovako srocio. Radi se o mobitelu iza kojeg stoji poprilican marketing ako se uzme u obzir da se radi o start-up firmi (mozes mislit) i u kojeg su ugradjene odlicne komponente, ali izgleda da ipak proizvod nije na razini svojeg imena flagship killera.

Morali su u necemu biti prvi pa su stavili tu nepotrebnu 2K rezoluciju kao sto je LG napravio s G3 i to ce se s vremenom pokazati kao greska jer ce sigurno Snapdragon 800 bolje raditi na FHD rezoluciji nego njegova oveclockana verzija (801) s poprilicno vecim brojem piksela za upogoniti.

EDIT: Stvarno sam mislio da ima 2K zaslon.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 12:45 (assassin.st).
16 godina
OnePlus One

Ovaj mob nema QHD nego 1080p

I meni se čini niš posebno, da ga se da kupiti kod nas po toj cijeni ok ali ovaj sustav s invajtima i nikakav support što se servisa tiče je dovoljan razlog da nikad ni ne pomislim kupiti ovako nešto..

Radije dat više para i bit siguran.

Disregard the constabulary.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 12:41 (nontryer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
OnePlus One

nije to blebetanje ni trazenje dlake u jajetu, realno je da proizvod ima dosta greska, nadam se da su sve softverske prirode. vidim da ljudi hvale crdroid rom na xda da je bolji nego original cm11. 

kad je samsungu s4 isto bilo povukli su masu proizvoda sa trzista, na drugim telefonima su napravljene istrage i takve stvari, vecinom su bile krive 3rd part baterije, naci ne original.

bice zanimljiva reakcija oneplus i istraga sta je bilo, jer lik je koristio original bateriju i original punjac, pito ih je vec za faking savjet da mu se punjac i mob griju kod punjenja

ONI SU REKLI DA JE NORMALNO!

tako da oni su direktno tu krivi. ipak cu malo sacekat mjesec dana da vidim sta ce bit s tim, jer i sam zelim nabavit taj mob al brate mili da ti se ovo desi u avionu ode ti u zatvor ko terorista.

1 1 hvala 0
17 godina
OnePlus One

Kakvo je stanje sa garancijom. Ako sta crkne, di si?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus One

ja ću samo reć, da s obzirom na cijenu i onim što mob nudi, bolje od ovoga ne može ići

je da, mob ima neke bugove, ali ti bugovi za mene nisu nešto drastično

iskreno, nagledao sam se daleko gorih bugova dok sam flashao custom romove na stari 4xhd, tako da su mi neki bugovi na ovom mobu koji se toliko uveličavaju, samo traženje dlake u jajetu, jer su ljudi danas postali previše razmaženi i uvijek zahtjevaju neko savršenstvo, koje neće nikad ili će jako teško dostić

kad se samo sjetim kako je nekim osobama na nokia 3410 (meni isto tako), tipke bile toliko izlizane da si vidio samo zelenu lajnu na njima, pa nitko nije toliko dizao hajku i stvarao probleme oko toga, svi su jednostavno prihvatili to i nastavili dalje

ovo danas je stvarno traženje dlake u jajetu

i da, evo danas mi napokon stigao paket, orzly tempered glass protector i tpu maskica
feeling maskice je dobar, zadnji dio lagano teksturiran da ne lovi otiske prstiju, sjeda na mob odlično, od ruba do ruba, rubovi na prednjoj strani prekriju srebrnu liniju oko ekrana, i dovoljni su da mob ne leži na ekranu kada se tako postavi pa se time i smanjuje oštećenje samog ekrana
otvor oko usb-a na mobu je dovoljno velik da kabel sjedne bez ikakvih problema ili da pritišće samu maskicu
jedino je malo problem pritisnut lock i volume tipku, i kako su rubovi naprijed malo povišeni, kada moram naparvit swype preko ruba da otvorim menu u recimo gmail-u, zna preskočit ili da ne registrira, ali ću se priviknut s vremenom na to i kako da to normalno napravim
screen protector je odličan, sjeda na ekran taman, veličina je super i pokrije ekran sa minimalnim razlikama, gladak, rubovi zaobljeni daju odličan feeling kada idem prstom preko njih, mob izgleda kao da nema uopće protector na sebi što mi je odlično jer daje clean look i nema nekih otvora kao nilkkinov, koji malo po meni narušava clean look samog ekrana
sve u svemu, jako sam zadovoljan sa maskicom i screen protectorom
prva slika je slikana sa curinom xperiom m, pa nije neka kvaliteta, ali se vidi kako to stoji

battlelog: dev0lver
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 13:35 (matija656).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One

Ako netko moze reci tko je uzimao ovaj mobitel tocnu cijenu koja ga je izasla ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...

Ako netko moze reci tko je uzimao ovaj mobitel tocnu cijenu koja ga je izasla ?

64 GB verzija = 299€ + 9.99€ (dostava u Njemacku)

13 godina
neaktivan
OnePlus One

Ima li 11S hrvatski menu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One
Ima hrvatski meni.
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice