N5 je G2 sa manjom baterijom i losijom kamerom, ostalo je sve lila, cak bi rekao da je N5 bolje izrade, mozda najbolja plastika koju sam vidio je na N5
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
N5 je G2 sa manjom baterijom i losijom kamerom, ostalo je sve lila, cak bi rekao da je N5 bolje izrade, mozda najbolja plastika koju sam vidio je na N5
A tesko je sve strpat u 349$ odnosno 399$.
Ali nakon 4.4.2 vise ne bih rekao da je losija batka i kamera, rekao bih da je zapravo G2 kamera ali u 8MP...
Ali nakon 4.4.2 vise ne bih rekao da je losija batka i kamera, rekao bih da je zapravo G2 kamera ali u 8MP...
Znam da je, ja se ni ne zalim, kamera na N5 je dosta dobra, ne treba bolja, a sto se tice baterije ocito stock kernel zeza, kad ljudi na custom kernelu dobiju preko 4h SOT-a
Zamislite Gingerbread na Nexusu 5, pa to bi duralo citav dan standby i 6h SOT na CM7 :)
Zamislite Gingerbread na Nexusu 5, pa to bi duralo citav dan standby i 6h SOT na CM7 :)
Dosta je i JB :)
Meni je kroz dan dovoljno 5h SOT-a, tako da cim imam takvu bateriju zadovoljan sam, na Z1 Compact sam imao 8/9h on screen-a :D po dva dana dura
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Ja s custom kernelom i custom rom-om 2 i pol sata SOT-a 
Vozim DP, buduća verzija 5.0, instalacija prošla bez greške, kolko vidim sve radi bez frke..
Nekak mi vuče malo na iOS
Ovaj DPI me ubija u oči, glomazne ikone...
Onak na prvu, ne vidim neke žešće probleme, a dev zajednica radi mahnito da to dotjeraju..
Na koji nacin je najbolje staviti neki drugi softver (bio on custom ili stock), a da ne izgubim sve podatke na uredjaju (poruke, postavke aplikacija/postavki...)?
Full Backup u recoveryu...
A ako zelis te iste stvari u drugom softveru, onda Titanium backup pa restore na novi rom
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Moze jos neka preporuka za ROM, mahdi, slimkat, neki treci?
Prije svega najbitnija mi je baterija, al to je ionako vise stvar kernela...
http://isvijet.com.hr
Meni osobno slimkat najbolji koji sam probao.
Why so serious?
SlimROM, Mahdi, Unicorn itd, nema univerzalnog odgovora, moraš sam probat onda ćeš vidjet kaj ti odgovara..
A onak okvirno, za bateriju franco kernel, a ak oćeš brutalne performanse onda definitivno trinity kernel..
Inače trenutno vozim Mahdi i njegov kernel i kolko vidim baterija je jako dobra..
Probaj prvo rom stavit pa buš videl kak bu ti se baterija ponašala, pa onda posle kernel po želji...
Na mahdi sam već 6 mjeseci i pokazao se odlicnin. Mahdi rom i kernel sa romom. Rom je pun mogućnosti customizacije te developer je super uvijek ce ti pomoc te slusa kaj ljudi hoce
Hvala na prijedlozima, razmislit cu jos koji cu stavit, ili ostat na stocku pa instalirat xposed, al onda ne mogu koristiti ART.
Kakav zayeb ovaj slimkat, ne svidja mi se ni malo, poludio sam u startu jer nema marketa, wtf? Takve stvari ne koristim iz principa.
Stock way best way!
I usput nes mrdam sa file explorerom koji dodje uz slimkat i naravno pobrisem nandroid haha.... Ali najbitnije imam jos jednom backupirano tak da nema problema. :p
Kakav zayeb ovaj slimkat, ne svidja mi se ni malo, poludio sam u startu jer nema marketa, wtf? Takve stvari ne koristim iz principa.
Stock way best way!
I usput nes mrdam sa file explorerom koji dodje uz slimkat i naravno pobrisem nandroid haha.... Ali najbitnije imam jos jednom backupirano tak da nema problema. :p
Ne razumijem...ti znas da moras Gappse roknut
Da, vjerojatno nisi Google appse instalirao ako ti nema marketa
Stock way best way!
Ne razumijem...ti znas da moras Gappse roknut
izgleda da ne :D
idem sad proucit to malo.
Jao haha, pa procitaj prvi post te teme, Slim ima bas svoje gappse
Posto imam mahdi rom i njegov kernel, jel se da kak podesit da u odredjenim situacijama rade sve cetiri jezgre?
Neki app il sl?
Nemam namjeru stavljat drugi kernel, zato kaj sam za sad s ovim zadovoljan..
Po tim specifikacijama cijena mu sigurno neće biti ni približno kao N5 kad je izašao, al opet mob je zvijerka.
Nexus brand nema nikakve veze s cijenom...prati malo bolje...Nexus S, Nexus One i Galaxy Nexus su svi kostali preko 600$ kad su izasli
A najvjerojatnije i ovaj novi tablet ce biti od 400$-600$ ovisno o verzijama sto je poskupljenje za 100-150$
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Meni i u browseru skriva tipke.
Dolphin, Boat.