Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.891
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Nexus 5

Settings-apps-overfloow menu-reset app preferences. 

14 godina

Ili ako hoces mozes i za pojedinacne aplikacije to napravit tako da pod apps ulazis u svaku aplikaciju pojedinacno i tamo imas tu opciju.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 14:51 (gamer34).
14 godina
Mobitel mi je prije par minuta zablokorao u chromu i sad tako stoji vec par minuta i nista ne mogu. Probao sam gasit nejde, vol+/- i power i dalje nista, ekran uopce ne reagira, samo stoji ekran upaljen. Ima li tko ideje sto da radim?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
Nexus 5

Pa drži tipku za paljenje duže i resetirat će se.

0 0 hvala 0
14 godina
Drzao sam valjda pol minute i nije se nista dogadalo. Na kraju se ipak resetirao nakon dugog drzanja vol- i pwr.
17 godina

Sutra izlazi novi Android, tocnije preview.

Buduci da je preview, a nece biti nadogradnja odmah za download, to bi moglo znaciti da ide major release, odnosno 5.0 sto Androidu stvarno treba.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 20:21 (Mitch).
14 godina
Mitch kaže...

Sutra izlazi novi Android, tocnije preview.

Buduci da je preview, a nece biti nadogradnja odmah za download, to bi moglo znaciti da ide major release, odnosno 5.0 sto Androidu stvarno treba.

Jedva cekam da vidim sto nam donosi, onda bi se mozda po prvi put isao igrat sa "custom" softwareom.

17 godina
Nexus 5

Nazalost nista novog sto se tice UI :(

Izgleda da MIUI V5 je jedini nacin da Android postane nesto ljepsi/interesantniji i pocne pratit trendove...

Spominje se nesto sa 'L', buduci da je i sama verzija vjerojatno Lime Pie, ali neka nova opcija koja ce biti glavni razlog ove nadogradnje...

Ovo je navodno Nexus 4 Alpha screen...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 10:54 (Mitch).

0 1 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...

Izgleda da MIUI V5 je jedini nacin da Android postane nesto ljepsi/interesantniji i pocne pratit trendove...

Spominje se nesto sa 'L', buduci da je i sama verzija vjerojatno Lime Pie, ali neka nova opcija koja ce biti glavni razlog ove nadogradnje...

Ja sam procitao da se suska o osvjezenom izgledu. Sad koliko je tocno ne znam. 

17 godina
gamer34 kaže...
Mitch kaže...

Ja sam procitao da se suska o osvjezenom izgledu. Sad koliko je tocno ne znam. 

To je KitKat screenshot s ikonama sa XDA :)

A realno trebaju ubacit vise grafickih, a manje tekstualnih/linijskih elemenata...nesto tipa ovo (desni dio)

Lijep blur i shading, dobar layout i to je to. Jos cak i manje mjesta zauzima jer nema pattern i slikovnu datoteku za UI, nego jednostavna style naredba...

BTW pogledajte ovo http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-xtended-navbar-t2787228

15 godina
odjavljen
Nexus 5

To je čista kopija iOS-a što govoriš... Ako te napaljuje izgled dječjeg mobitela, lijepo si skini nova launcher i icon pack neki

4 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...

To je čista kopija iOS-a što govoriš... Ako te napaljuje izgled dječjeg mobitela, lijepo si skini nova launcher i icon pack neki

Od kad je flat, HTML5 dizajn kopija iOSa?

Pogledaj malo novije stranice na internetu, sve imaju ovakav trending dizajn i meni se osobno svida.

To sto ga je Apple pametno upotrijebio prvi, okej.

Probaj koristiti Holo UI 3 godine pa cemo vidjeti koliko ti se stvarno dopada, ali dialog boxevi i notif drawer za 4.x izgledaju kao iz 2005...

BTW po cemu je ovaj desni dio djecji?

(ne pricam o ovim ogavnim ikonama, nego layout i bg)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 21:13 (Mitch).
15 godina
odjavljen
Nexus 5

Ne izgleda mi lijepo, obicni Kitkat UI mi puno ozbiljnije izgleda, a ako bas hoces UI na Androidu sa malo boljim izgledom, pogledaj si Sony UI, Sense ili pak MIUI

0 0 hvala 0
15 godina
Nexus 5

Ne znam je li se već pričalo tu, ali stigao mi danas 4.4.4 OTA update na mob i normalno sam ga instalirao bez flashanja preko recoverya ili nezz kakvih kerefeka bez obzira što imam root i xposed. Jedino što nakon instalacije treba reinstalirat framework. Sve ostalo šljaka normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nexus 5

Ja sam probao dosta romova al stock verzija radi najbolje - inace kad google salje ota nadogradnje na nexuse ne dobivaju odma svi kao sto ima ovdje postova gdje je napisano u isto vrijeme se dobija- ota se pusta prvo 10% uredaja pa sve tako dog ne stigne svima- odma se sve nemoze pustit tj moze al bilo bi nesigurno za google jer ako bude gresaka lakse je podnit kod 10% uredaja neg na 100% 

0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Vratil se na MahdiRom 4.4.4, nevjerojatno al na njemu imam najbolje rezultate i  najmanje fluktuacije baterije...

Cijelo vrijeme sam vozil Slimrom+franco kernel, al sad za promjenu imam Mahdirom, zadnja verzija i kaj reć više osim da sam zadovoljan...

Na Mahdiu bez frke dobijem SOT 4.30 a na Slimu teško, max oko 4h SOT..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

MIUI mi je preružan.

Zapravo, najljepši mi je čisti Android OS kakvog ima Nexus. Sve ove igrarije s milijun boja su užasne.

5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nexus 5

Imali oni koji jos nisu dobili ota nadogradnju na 4.4.4

0 0 hvala 0
14 godina
sistov1 kaže...

Imali oni koji jos nisu dobili ota nadogradnju na 4.4.4

Ja.

EDIT: Evo upravo i meni stigao update.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 22:43 (gamer34).
15 godina
neaktivan
Nexus 5

Mislim kupit N5 pa me zanima ima li vise verzija tipa takju-yakju kao kod Galaxy Nexusa koje bi me sprijecile da dobivam update direktno od Googla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
st_cro kaže...

Mislim kupit N5 pa me zanima ima li vise verzija tipa takju-yakju kao kod Galaxy Nexusa koje bi me sprijecile da dobivam update direktno od Googla.

Nema.. Možeš komotno ubost N5..

EDIT:TAKJU = If you have a GSM HSPA+ version you bought through the Play Store in the U.S.

YAKJU = GSM HSPA+ version you bought through the Play Store internationally.

(Both TAKJU and YAKJU are updated straight from Google and are the versions getting the OTA right now.)

YAKJU** (two prefixes) = GSM international version from Samsung

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 17:34 (zvonac).
17 godina
Nexus 5

Imas D820 i D821.

Ja imam D820 jer sam u Americi, pa mi u HR ne radi 4G

0 0 hvala 0
14 godina
Nexus 5

Evo pocinju se otkrivati nove stvari u novoj verziji androida. Meni se posebno svidaju notifikacije na lock screenu, a i novi battery saver nije za bacit.

LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Sutra izbacuju za developere, a ne sumnjam da bu neko i bacil upload...

http://www.gottabemobile.com/2014/06/25/android-l-beta-nexus-5-nexus-7/

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 22:31 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Izbacuju samo SDK, na temelju njega se ne da dić sav OS....

Ono što mi je drago jest što je sve rađeno za Nexus 5, izgleda da sam napravio pun pogodak kad sam kupio ovaj uređaj jer očito će biti posljednji Nexus, a ukoliko je ovo major release (5.0) i Nexus 5 ga dobije, to znači da će dobivati i sljedeće u seriji 5.X jer je uglavnom isti kernel...

Sviđa mi se napokon što su ubacili boje, točno to sam tražio, i puno ljepši gapps layout...

A najbolja stvar je 60 fps lock, napokon!

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 23:25 (Mitch).
15 godina
neaktivan

Odlično izgleda L. Naglasak i boje i animacije je vrhunski odrađen. Jako mi se sviđa api za "visinu" elemenata gdje on sam računa sjenu za element. 

14 godina
Nexus 5

Finalna verzija izlazi na jesen, tko ce cekat do tad. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

2.! Google is posting the update earlier in order for developers to start working on their apps and update them according to the new standards

3. Google is posting this preview in order for bugs to be early discovered in order for the official release to be as bug-free as it can be. That's smart if you ask me

4. Images will be available to everybody. Why? You may be a future developer so Google doesn't know that thus she couldn't prevent you from downloading as this would be unfair. So relax, everybody will get the update

5. What matters for Google is for devs to have the framework and UI available. So don't expect the full android "L" experience

6. Why Google is posting this preview? Over 5000 APIs are included in this update...MAJOR ANDROID UPDATE and it needs time for devs to adapt to new standards!

The benefits of the preview are definately many. Rom developers will start working early so when new update is official, roms will pop up early with the least bugs included instead of fixing them afterwards. Not to mention kernel devs also. It's not the same as releasing the source code but it will definately give them a hint

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Nexus 5

0 0 hvala 0
17 godina
Quiem kaže...

Odlično izgleda L. Naglasak i boje i animacije je vrhunski odrađen. Jako mi se sviđa api za "visinu" elemenata gdje on sam računa sjenu za element. 

Takoder, procitajte malo komentare po portalima, svi pisu kopija iOS7 ili kopija WP8...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice