Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.864
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Nexus 5
Cini mi se da je na 4.4.3 nesto bolji wi fi signal. Dali jos netko ima to iskustvo ili mi se samo cini?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
Nexus 5

Vi koji ste sami flashali 4.4.3 jeste stavljali novi bootloader i radio?

EDIT: Kakve postavke koristite s elementalX kernelom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 11:09 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Na elX imam undevolt -700, max cpu na 2000 ghz, double tap to wake i usb fastcharge.

4 i pol do 5h SOT na auto brightness sa 3G i wlan 100% uključenima (sami se izmjenjuju)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Nexus 5

zanimljivo, meni se na ElementalX nije mogao bootati sa -725 (il tako nesto) pa sam ga vratio na stock napon.

sweep 2 unlock i te fore nisam htio palit jer su teske na bateriju - ima i smisla posto ekran mora stalno bit u stanju pripravnosti

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 16:41 (PaleSamNaSvijetu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Jel ko koristil slimkat s njegovim kernelom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PaleSamNaSvijetu kaže...

zanimljivo, meni se na ElementalX nije mogao bootati sa -725 (il tako nesto) pa sam ga vratio na stock napon.

sweep 2 unlock i te fore nisam htio palit jer su teske na bateriju - ima i smisla posto ekran mora stalno bit u stanju pripravnosti

Pa i nisu bas, mozda 10%...

Isplati se zbig brzine i lakoce koristenja

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
Nexus 5

Ekipa frendu upravo stigla obavijest od Hrvatske Pošte na vrata, da u roku od 8 dana mora dostaviti račun i platiti PDV od 25% na Nexus 5 sa Mobicitya

eto, sta sam vam ja reko...

1 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Koji za*eb stari moj, pa kako dosad nitko nije pdv plaćao?
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
MARKOZD15 kaže...
Koji za*eb stari moj, pa kako dosad nitko nije pdv plaćao?

Pa hebo im ja mater, meni je isto stiglo za Amazon prosle godine, ali sreca pa Amazon u konacnoj cijeni uracunava PDV pa nisam nista morao platit

15 godina
odjavljen
To nebi bio problem da kod nas nije Pdv kao u 4 drzave skupa
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
Mitch kaže...

Ekipa frendu upravo stigla obavijest od Hrvatske Pošte na vrata, da u roku od 8 dana mora dostaviti račun i platiti PDV od 25% na Nexus 5 sa Mobicitya

Malo nategnuto da sam tvoj frend dobio baš za Nexusa od svih kupaca.

Osobno sam i ja naručio nekoliko stvari, i to u razmaku godine dana i ništa još nije stiglo. A ni ostatku ljudi koliko vidim(i poznanika).

Dobio je za nešto drugo pretpostavljam.

15 godina
neaktivan
Od Hrvatske pošte?
11 godina
neaktivan
Nexus 5

ne znam kak to funkcionira, al meni na vrata nije dostavila hrvatska posta vec neki neoznaceni kombi. kak se to moze povezat sa ikakvim pdvom, placenim il neplacenim, nije mi jasno:P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Frendici jucer stigao mob, DHL-om, frajer joj lijepo urucio mob, bez ikakvih problema. Mob je narucila prosli tjedan, u petak. :)

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
17 godina
Nexus 5

Evo sad sam bio s njim na carini.

Naime kad dode do ovoga morate predati racun na kojem pise da je placen PDV u iznosu od 25% ukoliko dolazi iz EU, ako roba nije stigla iz EU (recimo LG vam posalje neki dio iz koreje) onda placate i carinu i pdv.

Tako da eto, iako je pisalo da robu salje mobicity.co.uk koji je EU, njihovo skladiste je prijavljeno u J. Koreju i sad se netko isao sjetit provjeravat da li je ovaj mobitel stvarno stigao iz EU, naravno jest, ali nasim ljudima u uredu se to ne moze na pravilan nacin objasnit (zastitar stoji vani) i onda su trazili racun na kojem nije naplacen VAT.

I tako tup 25%, odnosno mora ukupno platit jos 670 kn kad mu stigne postar na vrata.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nexus 5

..bok..evo i meni nekidan stigao 4.4.3 , i danas odem na mobu na fejs, i pocne trzat-titrat ekran, i ja prstom povlačim gore dolje po ekranu on onako sa solidnim zakašnjenjem reagira...nekak izađem sa fejsa..na glavnom zaslonu fali gornji i donji rub pozadinske slike...i odjednom se sam ugasi, ili resetira, neam pojma...i sam se ponovo upali, i sad opet sve normalno radi...se nekom dešavalo to??  ..pozz...

0 0 hvala 0
14 godina
I meni se to dogodilo, ali u browseru. Isto se restartao i sad sve normalno.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 13:32 (gamer34).
11 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
I meni se to dogodilo, ali u browseru. Isto se restartao i sad sve normalno.

...pa jbg...jel to neki bug ili???

17 godina
Nexus 5

To ie znak da se crasha System UI, ili su nesto ubacili novo u njega (vjv dialer) ili nesto skrivaju u njemu prije 5.0 :)

Ocekujte update

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nexus 5

eto vec neko vrijeme koristim nexus 5, slim 4.4.3 rom i elementalx kernel, bon bon mreza.

primjecujem dosta puta da mi pukne veza sa mrezom, ne wifi nego bas radioveza sa providerom. ne znam zasto se to dogadja, nema nikakvih 'pravilnih' intervala ili razloga. nasumicno mi pukne.

jel imao tko slicna iskustva? desava li se to na svim mrezama ili je ovo nesta specificno za bon bon? koliko znam svi provideri kod nas idu preko t-mobileovih odasiljaca?

EDIT: trajanje prekida veze je po otprilike pola minute

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 15:42 (PaleSamNaSvijetu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PaleSamNaSvijetu kaže...

eto vec neko vrijeme koristim nexus 5, slim 4.4.3 rom i elementalx kernel, bon bon mreza.

primjecujem dosta puta da mi pukne veza sa mrezom, ne wifi nego bas radioveza sa providerom. ne znam zasto se to dogadja, nema nikakvih 'pravilnih' intervala ili razloga. nasumicno mi pukne.

jel imao tko slicna iskustva? desava li se to na svim mrezama ili je ovo nesta specificno za bon bon? koliko znam svi provideri kod nas idu preko t-mobileovih odasiljaca?

EDIT: trajanje prekida veze je po otprilike pola minute

bold - Vip ima svoje

Ali i meni se zna dogadat na raznim uredajima na Tele2 (tmobile) tako da to ne mora biti do N5

17 godina
Nexus 5

Ima i Tele2 nesto svojih isto.

Moze ti biti do SIM kartice, a moze biti i softverski kvar.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nexus 5

Flashao sam ota.zip u philz recoveryu, prije toga sam deinstalirao xposed. Sve je proslo ok, ostale su mi aplikacije, ali sam izgubio root sto sam znao da ce se dogoditi, no izgubio sam i custom recovery na sto nisam racunao. Da sad samo flasham preko fastboota custom recovery i onda superSU? Jel mi jos uvijek unlockan bootloader? Bio sam na stocku, root, custom recovery i xposed

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 11:13 (mithrandir.online).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mithrandir.online kaže...

Flashao sam ota.zip u philz recoveryu, prije toga sam deinstalirao xposed. Sve je proslo ok, ostale su mi aplikacije, ali sam izgubio root sto sam znao da ce se dogoditi, no izgubio sam i custom recovery na sto nisam racunao. Da sad samo flasham preko fastboota custom recovery i onda superSU? Jel mi jos uvijek unlockan bootloader? Bio sam na stocku, root, custom recovery i xposed

Tako je, BL ti je unlockan, maloprije sam napraivo istu stvari, 'fastboot flash recovery cwm....' i nakon toga udem u recovery i naparvis install from sd card i instaliras super su.

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
14 godina
neaktivan

Riješio sam, no hvala na odgovoru! Skužio sam kad uđem u bootloader da mi piše lock state unlocked, onda sam flashao u fastbootu recovery.img i instal zip from sd card za supersu kao što kažeš i sve je kao što je bilo i prije updatea.

I meni se na prvu ruku čini da mi je nešto bolji prijem wi-fi signala...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 22:46 (mithrandir.online).
15 godina
neaktivan
Nexus 5

Google play movies dostupan u HR. 

0 0 hvala 0
14 godina
Odlicna vijest, jos da su cijene malo normalnije, zasto bi dao 22kn za rentanje novijeg filma, kad u videoteci za 30kn dobijem 2+1 gratis. Inace dali je netko vec isprobao tu uslugu jer me zanima dali barem ima titlove.
15 godina
neaktivan
Ima popis svaki film koje titlove podržava.
17 godina
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nexus 5

Di se na Nexusu nalaze opcija za promijenit default app. Odnosno kad udjes u neku aplikaciju pa te pita Samo jednom ili Uvijek. I kad se stisne Uvijek (Always) gdje se to moze pobrisat? {#}

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice