Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.863
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Nexus 5
gamer34 kaže...
Jel ima jos tko osim mene da jos uvijek nije dobio 4.4.3?

Nisam ga ni ja jos dobio, sestra isto ima N5 njoj je stiga jutros vec. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
Mitch kaže...

Kako se meni cini, iduce osvjezenje ce mi biti iOS8 uredaj.

Apple je stvarno pojacao svoju igru sa iOS8, jest da nema USB storage i sl., ali user-experience je nesto nevjerojatno sto sam imao prilike isprobati na iOS8 B1 i ovi back-end popravci su stvarno smanjili taj razmak izmedu ove dvije platforme, i meni osobno je iOS ljepsi (iako nije svima, razumijem, razliciti ukusi, ali ocito je da mi je KitKat vec dosadio)

Da Nexus 5 ima mogucnost da na njega roknem iOS8, nema boljeg uredaja :)

Ovako, ocigledno moram trpit dosadan UI i funkcije koje mi zapravo ne trebaju, a volim ih napominjat da su plus nad iOS.

S fotografske strane gledajuci(kakva meni treba), iOS je zanimljiviji i brzi/bolji OS pogotovo zbog iClouda koji je out-of-the-box postavljen za razliku od Dropboxa kojeg stalno,stalno moram vracat i instalirat na sve uredaje i u krug.

Za ostale vrste potreba nisam siguran, ali za one bazicne je naravno Android bitno bolji.

Meni su i iOS i Kitkat dobri, ali jednostavno mi je dosadan postao Kitkat, kao da ga imam sto godina. Baš bi mi dobro došao iPhone, ali ne isplati mi se sad uzimati 5S. 

Ovogodišnji flagship uređaji me uopće nisu privukli, niti najmanje, po prvi put u zadnjih 4-5 godina.

Why so serious?
17 godina
Tako je, Nexus se ukida s izlaskom tableta ovaj mjesec, tako da ocito sam ili osuden na Xiaomi uredaje za iste cijene ko Nexuse ili mozda pak ovaj 4.7" gejfon koji se sprema
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
Nexus 5

mani se xiaomi i mediatek procesora, uzmi ti nexus iako se ukida nexus brend, jer ces i dalje dobivati apdejt prvi od googlea,a  nexus 5 je i dalje odlican uredjaj

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 1 hvala 0
14 godina
Ako ukinu Nexus to ce im biti takav zesci fail, bar po meni jer je tako uklanjaju najbolji mobitel na Androidu (opet po mom misljenju). Inace ovo sto ti OS dosadi, to je tako sa svima, meni OS uvijek dosadi za oko 2mj. ali bogami se Kitkat i Nexus odlicno drze posto inace mjenjam mobitele ponekad i mjesecno, a Nexus je samnom vec skoro 7.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
Indestructible kaže...

mani se xiaomi i mediatek procesora, uzmi ti nexus iako se ukida nexus brend, jer ces i dalje dobivati apdejt prvi od googlea,a  nexus 5 je i dalje odlican uredjaj

Xiaomi ima Snapdragone....

Nexus 5 vec imam kao i sve Nexuse do sada osim 7 2013, ne pratis ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
11 godina
neaktivan
JackD kaže...
gamer34 kaže...
Jel ima jos tko osim mene da jos uvijek nije dobio 4.4.3?

Nisam ga ni ja jos dobio, sestra isto ima N5 njoj je stiga jutros vec. 

...ni kod mene još ništa...

14 godina
Mitch kaže...
Indestructible kaže...

Xiaomi ima Snapdragone....

Nexus 5 vec imam kao i sve Nexuse do sada osim 7 2013, ne pratis ;)

procito zadnji post

ma opet i kad ima kad ja njima ne vjerujem, ne znam da li uopste dobivaju apdejte, a da su zanimljivi uredjaji to jesu i to stoji

mislio sam da trazis novi uredjaj, pa sam skontao ne znas li da uzmes nexus zbog ukidanja brenda, pa razmisljas izmedju xiaomi i iphone

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina
Nexus 5

Svi njihovi uredaji vrte 4.4.2, svaki petak stize update i zove se Orange Friday, a funkcijski je daleko ispred stocka ;)

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nexus 5

I kakvi su dojmovi sa 4.4.3, ima nekih novosti ili same shit?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina
Baterija je prilicno bolja navodno, i novi dialer je tu, UI glitchevi su sredeni, a ostalo su sve backend popravci
11 godina
neaktivan
Nexus 5

Jedno pitanjce, planiram imat sve custom na N5, znaci rootan, unlockan boot, custom rom, kernel, recovery i tak dalje.

Kad izadje neki novi android sluzbeno, kao npr sada 4.4.3, kak ja to updateam? Jel ima neki software koji to omogucava ili cekam da developeri custom roma kojeg koristim izdaju novu verziju?

Takodjer bi mi bilo kakav savjet od ovih malo iskusnijih moddera bio vrh vrhova jer sam izbombardiran informacijama kad odem na neki od siteova za moddere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Update custom roma ovisi o developeru. Inace ima jos tko osim mene da mu jos nije stigao 4.4.3? Stvarno ne znam sto da radim?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
gamer34 kaže...
Update custom roma ovisi o developeru. Inace ima jos tko osim mene da mu jos nije stigao 4.4.3? Stvarno ne znam sto da radim?

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/info-nexus-5-ota-help-desk-t2523217

Why so serious?
14 godina
Ako sam dobro shvatio trebao bi sideloadat update a to mi se definitivno neda, a i nemam vremena. Bolje cu pricekat, strpljen spasen.
11 godina
neaktivan
Nexus 5

evo stigao nexus. unlockao, rootao, flashao franco kernel i carbon rom.

dojmovi zasad odlicni, jedino mislim da carbon rom ima nekih nepotpunosti, ponekad se zbugga

btw, ja sam dobio uz europski punjac i konverter, tak da ga mogu punit bez problema na domacim uticnicama (ipak je dosao s mobicityja)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zasto Carbon?

Taj ROM je čista krađa SlimKata + bugovi pri portanju i mijenjanju grafike, rokni gore SlimKat stable i elemental x zadnji pa da vidis...
14 godina
Nexus 5

+1 za Slimkat, brutalan rom.

Why so serious?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Slim 4.4.3 i franco r53 kombinacija pun pogodak, a ovaj novi dialer mi se dopada na 4.4.3, mada nekima ne pase..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Meni jos uvijek nije stigao 4.4.3!?!? Ima li tko ideje sto sprijecava da se OTA update pojavi?
14 godina
Meni jos uvijek nije stigao 4.4.3!?!? Ima li tko ideje sto sprijecava da se OTA update pojavi?
11 godina
neaktivan
Nexus 5

a Carbon sam stavio jer mi se cinio dobrim, al skuzio sam kasnije da jest oderacina (iliti kombinacija, kako oni to nazivaju) vise romova, ponajvise cyanogen moda.

sto se tice slimkata, kakve opcije customizacije on nudi? preferiram romove sa bogatim spektrom opcija jer volim imat kontrolu nad svim dijelovima softvera i hardvera

Gamer, jesi probao jednostavno skinut 4.4.3 i flashat ga? meni je isto update dosao cim sam upalio mob i spojio se na wifi, ocito je da imas neki problem s tim OTA

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PaleSamNaSvijetu kaže...

Gamer, jesi probao jednostavno skinut 4.4.3 i flashat ga? meni je isto update dosao cim sam upalio mob i spojio se na wifi, ocito je da imas neki problem s tim OTA

Nisam, cekat cu jos do vikenda pa ako ne stigne cu flashat jer ovaj tjedan mi je prevelika strka u skoli i nemam vremena.

17 godina
Di si kupio mobitel?

Moguce je da imas neki bloatware od tog operatera/firme u /system i da ne zeli u OTA.

A i iskreno ne znam sta cekas na stocku ;)
14 godina
DiTech, otkljucan bez ikakve tarife. A na stocku sam jer mi savrseno odgovara, ne trazim nista vise (osim nekih sitnica) i ne zelim gubit vrijeme na igranje s tim.
11 godina
neaktivan
Nexus 5

bacih slim 4.4.3 i elementalx kernel na njega i moram rec da jos ne mogu nac zamjerku. opcija je pregrst i stvarno je brz, najvise sam impresioniran time sto mi je idle ram pao na samo 400mb uz pokoji program za ubijanje nepotrebnih aplikacija. vrlo lijep prizor.

dobio sam sa romom i nova launcher kao zamjenu za googleov i jako mi se svidja. mislim da nisam na bolji nacin mogao uc u svijet modanja smartphonea :)

hvala na savjetima ljudi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Reko sam ti, daleko naj komba... ;)

1 1 hvala 0
14 godina
Nexus 5

Konacno i ja docekao!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nexus 5

Meni je isto doslo sad maloprije mada imam custom recovery i custom kernel, dakle nemoguce je instalirati novi softver preko OTA?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina
Edge kaže...

Meni je isto doslo sad maloprije mada imam custom recovery i custom kernel, dakle nemoguce je instalirati novi softver preko OTA?

ne razumijem ovo, ako si mislio da li mozes instalirati OTA preko custom recoverya, odgovor je ne.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice