Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.757
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nexus 5

Posto mogu nexus povoljno nabavit, defintivno cu se vratit na njega..

Jedini android mob, za kojeg mogu rec da je najbrzi android od svih ostalih..

S prijasnjim N5 sam bil zadovoljan, tak da ne sumnjam u njegove sposobnosti..

Probal sam dost androida high-med, segment i ni jedan ne zadovoljava uvjete ko N5, a to je ono kaj mi je najbitnije, brzina, fluidnost, lagfree itd..

Bojim se opce pomislit kakav bu onda N6 il kak bu se vec zval...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Nexus 5

a mos misliti kakav ce biti nexus 10, strava

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Može preporuka custom roma+kernela a da je battery friendly?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Receno stranicu prije, slimkat+elementalx

0 0 hvala 0
16 godina
Nexus 5

ne bih se slozio. mislim da je Purity najjaci ROM za nexusa... a baterija mi traje cak i malo dulje nego sa slimom.

cak i Purity kernel je jako dobar i nisam primijetio neku razliku s njim ili elementalom ili nekim drugim.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 14:36 (mrzech).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Vozim Mahdi rom+elemental, ok je, al nisam baš nekaj impresioniran..

U 8h standby, pojelo mi je 3%..

1d12h

SOT: 3.50min

wifi+3g

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nexus 5
mrzech kaže...

ne bih se slozio. mislim da je Purity najjaci ROM za nexusa... a baterija mi traje cak i malo dulje nego sa slimom.

cak i Purity kernel je jako dobar i nisam primijetio neku razliku s njim ili elementalom ili nekim drugim.

Kak kome, meni je Purity loš recimo. Svatko ima svoje

zvonac kaže...

Vozim Mahdi rom+elemental, ok je, al nisam baš nekaj impresioniran..

U 8h standby, pojelo mi je 3%..

1d12h

SOT: 3.50min

wifi+3g

Za 36 sati korištenja rekao bi da je ovo normalno.

17 godina
mrzech kaže...

Meni je trenutno MIUI, presao sam na njega s Puritya

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
Mitch kaže...

cekam da napokon izadje MIUI da probam, zasad samo port na xda... ti si tester za sluzbeni?

17 godina
mrzech kaže...
Mitch kaže...

cekam da napokon izadje MIUI da probam, zasad samo port na xda... ti si tester za sluzbeni?

Pa imas u General temu sa official linkovima...

izasao je, radi super

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
Mitch kaže...

izasao je, radi super

aha, mislis na onaj leak? znaci sve radi? ajde probat cu, tnx :)

17 godina
Mitch kaže...

izasao je, radi super

Kak ti se baterija ponaša na MIUIu? Dal je bolja osjetno spram ostalih custom romova?

Battery drain itd..?

17 godina
Pa imam ElementalX, tako da je zbog njega ok
12 godina
neaktivan
Nexus 5

Ja sam uspio dogurat do 9h SOT uz minimal brigthness sa CM11 i CM kernel. Koristio sam samo fb, messenger, skype, whatsapp i te stvari.

35h battery life 35h battery life
9h SOT 9h SOT

5 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Wow, svaka cast

Meni najbolji rez sa XZ1 Compact je jucer bio 7h 41min on screen uz 14h na bateriji
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
Nexus 5

Danas sam imao priliku usporediti svoj Nexus4, sa N5. i ukratko N5 puno bolje lezi u ruci, no ono sto mene muci je npr, dohvat notification bara jer mob koristim s jednom rukom i nemam veliku šapu.

dajte mi vaše mišljenje na primjeru za: 

- u gmail aplikaciji, dohvat gornjeg lijevog menija za baratanje vise mail racuna

- i u ostalim aplikacijama klikanje menija u gornjem lijevom ali i desnom kutu

npr, to je razlog zbog kojeg zasad ne prelazim na n5, tesko mi je zbog velicine ekrana ga koristiti jednom rukom i prije ce mi ispast iz ruke mob jer sam šeprtljav nego da cu dohvatit te gornje menije :/

last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 21:29 (jollyb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Stvar je navike, u 10 dana ces vec zaboraviti na stari N4
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
Meni je dijagonala idealna, mogu slikat ako treba al bas sweetspot.

palac mi doseze od sata u notif baru do donjeg kuta
17 godina
Nexus 5

Bez problema dohvatim.

Doduše, čak i na Noteu i LG Flexu dohvatim :D

0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Meni nebi smetalo da mi je mob 6", sve je stvar navike

I ne smeta mi sto trebam mobom rukovat sa dvije ruke
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
neaktivan
jollyb kaže...

Danas sam imao priliku usporediti svoj Nexus4, sa N5. i ukratko N5 puno bolje lezi u ruci, no ono sto mene muci je npr, dohvat notification bara jer mob koristim s jednom rukom i nemam veliku šapu.

dajte mi vaše mišljenje na primjeru za: 

- u gmail aplikaciji, dohvat gornjeg lijevog menija za baratanje vise mail racuna

- i u ostalim aplikacijama klikanje menija u gornjem lijevom ali i desnom kutu

npr, to je razlog zbog kojeg zasad ne prelazim na n5, tesko mi je zbog velicine ekrana ga koristiti i prije ce mi ispast iz ruke mob jer sam šeprtljav nego da cu dohvatit te gornje menije :/

Cura ima N4 i moram reći da je definitivno 4.7 idealna veličina za jednu ruku. Ali sa malo povremenog žogliranja koristim N5 jednom rukom bez problema.

17 godina
Nexus 5

Mitch jel koristiš MIUI kao dualboot s još nekim romom ili si samo na njemu? Jel ima nekakvih većih bugova? Čitam na xda, ali ima previše stranica da bih išao jednu po jednu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
steve90 kaže...

Mitch jel koristiš MIUI kao dualboot s još nekim romom ili si samo na njemu? Jel ima nekakvih većih bugova? Čitam na xda, ali ima previše stranica da bih išao jednu po jednu :D

Samo njega, cak nisam ni OTAe instalirao jer jos nisam stigao do WiFia :)

Sve super radi, koristim ko daily driver vec tjedan dana zajedno sa ElementalX..

17 godina

Onda ću definitivno isprobat, nego de mi samo još reci jel znaš jel mogu koristit bilo koji GApps ili moram koristiti baš onaj iz xda threada?

17 godina
Mitch kaže...
steve90 kaže...

Sve super radi, koristim ko daily driver vec tjedan dana zajedno sa ElementalX..

Jel ima koji način da maknem onaj Tablet UI u postavkama?

I jel ima način da smanjim veličinu navigation bara?

edit- vidim da nije preveden cijeli baš. Pokušavam instalirat nešto ali odbija na kineskom :D teško shvatiti zašto ahha

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 13:40 (stiffler).
12 godina

Kupio prije nekoliko dana Nexus 5.Instalirao sam gta san andreas i radilo je savrseno i onda danas upalim igricu i trazi me ponovno da skinem obb file.Cudim se kako mi se samo obrisalo i shvatim da mi zauzima tih 2 gige koje zauzima san andreas.Izbrisem aplikaciju,ali mi se nije oslobodila memorija.Moze pomoc?Imam garanciju.

EDIT:idem s file managerom otic na obb folder i prazan je,probam izbrisat taj folder pise "An unknown error accured"

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 14:45 (The_K).
17 godina
The_K kaže...

Kupio prije nekoliko dana Nexus 5.Instalirao sam gta san andreas i radilo je savrseno i onda danas upalim igricu i trazi me ponovno da skinem obb file.Cudim se kako mi se samo obrisalo i shvatim da mi zauzima tih 2 gige koje zauzima san andreas.Izbrisem aplikaciju,ali mi se nije oslobodila memorija.Moze pomoc?Imam garanciju.

EDIT:idem s file managerom otic na obb folder i prazan je,probam izbrisat taj folder pise "An unknown error accured"

Pretpostavljam da je problem u aplikaciji (osim ako nisi dao novce za nju).. Kada obrišeš tako neku igru u većini slučajeva (prema mom iskustvu) ostane taj data files ili šta već koje si naknadno skidao pa ih moraš "ručno" obrisat. Probaj mob spojit na komp pa onda obrisat te file-ove.

12 godina
steve90 kaže...
The_K kaže...

Pretpostavljam da je problem u aplikaciji (osim ako nisi dao novce za nju).. Kada obrišeš tako neku igru u većini slučajeva (prema mom iskustvu) ostane taj data files ili šta već koje si naknadno skidao pa ih moraš "ručno" obrisat. Probaj mob spojit na komp pa onda obrisat te file-ove.

Problem je u tome sto se to samo obrisalo,a one 2 gige koje zauzima su ostale,vec sam iso rucno obrisat obb file ali ga nema a zauzima 2gige.Jeli moguće formatirati memoriju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 15:30 (The_K).
17 godina
Nexus 5

Naravno da je, uvijek možeš napravit factory reset.

EDIT: prebacio se na MIUI i za sada mi se stvarno sviđa.. Nadam se da će se on zadržat barem mjesec dana kod mene {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 18:37 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stiffler kaže...
Mitch kaže...
steve90 kaže...

Jel ima koji način da maknem onaj Tablet UI u postavkama?

I jel ima način da smanjim veličinu navigation bara?

edit- vidim da nije preveden cijeli baš. Pokušavam instalirat nešto ali odbija na kineskom :D teško shvatiti zašto ahha

Ti si instalirao krivi miui, tema ti je u general

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice