Pa kako ce se ogrebat ako ne pada?
Povlačenja po stolu, stavljanja na razne površine.
Pa kako ce se ogrebat ako ne pada?
Povlačenja po stolu, stavljanja na razne površine.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Pa logično je da se mobitel ne drži s ključevima, kovanicama ili bilo kakvim sličnim predmetima. Ne znam zašto bi to bilo tko radio?
Isto tako, ne možeš reći da si osoba kojoj ne ispadaju mobiteli. Tako sam i ja mislio za sebe- dok mi nije ispao mobitel i razbio se. Puno je nepredvidivih situacija.
Inače, riskiram sva oštećenja da mogu uživati u dobrom dizajnu mobitela (Nexus 5 ili iPhone 5 npr.).
Why so serious?
ima li ikoji nacin da se promjene ikone? imam click UI icon pack i zelio bih njega koristiti umjesto defaultnih ikona
znam da se u nova/apex launcheru moze birati icon pack, ali htio bih preko defaultnog launchera to rijesiti (i to na nacin da su svugdje nove ikone - znaci i dock i app drawer)
tnx
edit*
izgleda da sam nasao rjesenje
https://play.google.com/store/apps/details?id=sg.ruqqq.IconThemer
Filing N5 u ruci je vrhunski. Ali me ubija što mu je kamera izbočena i znam da će se kad tad ogrebat. Tako da sam uzeo case da kamera ne viri. Plus navodno ovaj case ima odličan filing u ruci.
Ne bih preporucio narucivanje s mobicitya, predugo njima traje da to posalju. Kazu 3 dana, i onda se produzi na 8.
Puno bolja varijanta od mobicity-a je je mobilshop.eu, cijena je visa za kojih 200, 300 kn, ali zato dodje u roku par dana na adresu.
Toliko o tome.
Zamislite scenu da dobijete pokvaren uredjaj i morate slat natrag mobicityu, uzas.
Tih par dana mi ne predstavlja ulogu, ali problem je u tome sto kupac ne zna kada ce oni poslati. Neki su dobili proizvod nakon tjedan dana, neki nakon 2 mjeseca.
Osim toga najveci problem od svih je laž. Ako pise dispatched 3 dana, oke, onda 3 dana. Zasto lagati?
Mogli su komotono napisati u roku 10 radnih dana i to je to, kupci bi bili zadovoljniji, a oni nebi trebali lagati.
Presigurni su sa skidanje love s racuna, a prealjkavi kod odredjivanja datuma slanja.
Poslo sam im mejl cisto iz dosade, i dobio sam odg:
"Hi,
We understand how it feels. I know how frustrating this is and again, we sincerely do apologise for the delay of your order. We show some stock listed from our supply source (which is why the website shows Dispatched in 3 working days). Occasionally our supplier over-commits, and we need to wait for them to replenish stock. Most times this happens within 24 hours and there is no delay; unfortunately in this instance it has not worked out in time. We are expecting the stocks to land here in Manchester anytime this week. Rest assured that you will be notified once this order has already been shipped.
Many thanks
Kind regards,
The MobiCity Helpdesk Team"
ima li ikoji nacin da se promjene ikone? imam click UI icon pack i zelio bih njega koristiti umjesto defaultnih ikona
znam da se u nova/apex launcheru moze birati icon pack, ali htio bih preko defaultnog launchera to rijesiti (i to na nacin da su svugdje nove ikone - znaci i dock i app drawer)
tnx
edit*
Kupit ću app danas i ako radi, stvarno si mi olakšao život. Hvala :)
Why so serious?
tnx
edit*
Kupit ću app danas i ako radi, stvarno si mi olakšao život. Hvala :)
Treba ti root i exposed framework
Imam root, a xposed framework ti app ponudi da instaliras, koliko sam shvatio.
Why so serious?
Imam root, a xposed framework ti app ponudi da instaliras, koliko sam shvatio.
Aha, onda okej. Bio sam samo napomenuo uvjete :)
Inace, mozes probati i modane verzije tog stock launchera, mislim da one po defaultu imaju mogucnost promjene ikona.
Zna netko način da smanjim dpi skalu na kompletnom sučelju? Znači ne samo ikone ili widgeti nego sve uključujući skalu status bara, fonta po menijima i čemu sve ne.
Pa build.prop editiras. Nema drugacijeg nacina
Inace, mozes probati i modane verzije tog stock launchera, mislim da one po defaultu imaju mogucnost promjene ikona.
Probao sam ovo i stvarno je točno ono što mi je trebalo.
Uz neke sitne promjene koje sam napravio s gravitybox, mobitel mi je postao gotovo savršen. Još da mi je bateriju i doubletap2awake riješiti, stvarno ne bih mogao pronaći manu mobitelu :)
Why so serious?
Skinuo ROM toolbox i stavio skalu na 445. Vratio na stock skalu nakon 10 min korištenja smanjenog hahah ..previše sam naviknut na to stock ogromno sučelje izgleda 
Skinuo ROM toolbox i stavio skalu na 445. Vratio na stock skalu nakon 10 min korištenja smanjenog hahah ..previše sam naviknut na to stock ogromno sučelje izgleda 
A ja koristim na 370 :D
Probao sam ovo i stvarno je točno ono što mi je trebalo.
Uz neke sitne promjene koje sam napravio s gravitybox, mobitel mi je postao gotovo savršen. Još da mi je bateriju i doubletap2awake riješiti, stvarno ne bih mogao pronaći manu mobitelu :)
Pa samo rokni ElementalX gore...
Samo imam jedan problem. Nakon što sam unlockao bootloader i rootao mob, mislim da nisam instalirao custom recovery. Jel potreban format svega da bih instalirao custom recovery?
Samo imam jedan problem. Nakon što sam unlockao bootloader i rootao mob, mislim da nisam instalirao custom recovery. Jel potreban format svega da bih instalirao custom recovery?
Instaliraj preko ovoga recovery
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jmz.soft.twrpmanager
Nije potreban format svega, instaliraj si Recovery Tools sa play store i tu samo odeš na flash recovery i staviš si CVM ili TWRP. Ja sam sebi neki dan stavio TWRP recovery i odličan je.
Điiizs to je mikroskopski negdje ..svaka čast ako ti to odgovara. Meni je predobro sjela s vremenom ova skala za penzionere nekako
Điiizs to je mikroskopski negdje ..svaka čast ako ti to odgovara. Meni je predobro sjela s vremenom ova skala za penzionere nekako
Ma nije mikroskopski. Nitko tko se poslužio mobitelom nije se pobunio da je malo sve.
Stavio sam Elementalx kernel i uključio doubletap2awake. S obzirom da piše da dosta troši bateriju taj dt2aw, vjerojatno ću ga morati isključiti.
Vidjet ćemo sutra kakva će biti baterija.
Stavio sam Elementalx kernel i uključio doubletap2awake. S obzirom da piše da dosta troši bateriju taj dt2aw, vjerojatno ću ga morati isključiti.
Vidjet ćemo sutra kakva će biti baterija.
Ja kad sam to imao upaljeno, mozda 15 min SOT manje...
Bezazleno veca potrosnja, isplati se.
Nadam se da će tako i ostati jer ovo je stvarno pravo osvježenje i jednostavno fenomenalan feature s obzirom da nema home button.
Hvala na preporuci kernela.
Nadam se da će tako i ostati jer ovo je stvarno pravo osvježenje i jednostavno fenomenalan feature s obzirom da nema home button.
Hvala na preporuci kernela.
Np, ja koristim Swipe 2 wake jer ovaj dt2w se nekad sam od sebe u dzepu zna opalit, odnosno osjetljiviji je.