Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.662
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Nexus 5

Ja sam naručio 11.03. Nexus 5, čekam još da ga uopće pošalju.

Preko chata su mi prvo par dana govorili sutra/preksutra da bi mi prekjučer rekli da će biti poslan danas ili u ponedjeljak.

Navodno im dobavljač imao poteškoće u isporuci {#}. Sve u svemu, poprilično su neozbiljni.

17 godina
odjavljen
Nexus 5

Od kud je bolje naruciti mob, s Mobicity-a ili Amazona?

Na amazonu je 10 funti skuplji.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina

Koliko vidim po komentarima ostalih, mislim da je bolje s Mobicity-a budući da su oni u EU dok s Amazona ne znam odakle stiže pa onda moraš platiti još carinu na tu cijenu.. Nemoj me držati za riječ, ako sam u krivu neka me netko ispravi. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2014 13:56 (steve90).
15 godina
neaktivan
Nexus 5

Na mobicity je 257 funti nakon oduzimanja VAT-a (dok ide ide), na amazon.uk je 279 funti na koji još moraš zbrojiti razliku od britanskog VAT-a (20%) do hrvatskog VAT-a (25%), nisu blesavi kao mobicity.

S amazona bi trebalo doći brže.

Nikakvih carina i dodatnih troškova nema, osim poštarine.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2014 14:40 (SuperLak).

0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Amazon vise ne dostavlja u HR tak da ga eliminiras

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ekipa poslan je danas nakon 7 dana.

15 godina
neaktivan
Nexus 5

Takoder meni poslan jucer ujutro, narucio 14.03. Dobio tracking number pa cemo vidjeti koliko ce im trebati. A sto se tice VAT-a, da nisam ni ja platio.

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nexus 5

Također naručio 14.03. i jučer ujutro dobio dojavu da je Dispatched! Ali DPD Tracking information pokazuje obavijest:

We' ve received your order details, and we' re expecting your parcel shortly...

Pa zaključujem da su oni razmijenili podatke ali da to još uvijek nije poslano jer ta obavijest stoji već jedan dan tamo i nemoguće je da ne postoji pomaka u isporuci ako su oni zaprimili robu

0 0 hvala 0
12 godina

Ista priča i kod mene, s tim da je datum čudan (12.03.2014) a kao poslano jučer. Možda je na putu do DPD hub-a. U svakom slučaju ne isplati se zezati sa Mobicity. 

U ditech-u je 339€.

15 godina
neaktivan

Čudan datum (17.3), ali što je gore stoji da je još uvijek u Manchesteru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 22:42 (Quiem).
12 godina

Novi update, kažu da je na putu. Estimated delivery 02.04.

14 godina
Nexus 5

Jel se zna sto je s MIUI-em za Nexus? Nedavno sam instalirao MIUI launcher i jako mi se svidio, ali mrzim kada mi se standardne aplikacije ne slazu s launcherom pa sam ga maknuo, ali mi se jako dopao i htio bi ga isprobat kao rom.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gamer34 kaže...

Jel se zna sto je s MIUI-em za Nexus? Nedavno sam instalirao MIUI launcher i jako mi se svidio, ali mrzim kada mi se standardne aplikacije ne slazu s launcherom pa sam ga maknuo, ali mi se jako dopao i htio bi ga isprobat kao rom.

Bas sam komentirao, svaki dan googleam MIUI nexus 5 da vidim sto ima, jos nista sluzbenog.

Sigurno ce izaci jedan petak, mozda vec ovaj, pitanje je vremena.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
Nexus 5

Nexus napokon došao, ludilo od mobitela. 

Do sada sam koristio:

Samsung Galaxy S4

LG Optimus 4X HD

Legendary HTC HD2 :D

Samsung Galaxy S3 Mini I8190N

HTC Wildfire Buzz 

HTC Tattoo

i moram reći da je ovo vrh, S4 se ne može ni uspoređivati sa N5. 

Naručio sa mobicity-a 11.03.2014, platio paypalom odmah. Čekao sam do 24.03. da ga napokon dobiju i pošalju DPD-u. DPD dostavio danas. Sveukupno me izašao 313,58 €.

Mobicity mi se čini OK ako naručuješ nešto što imaju on stock, ako nemaju onda potraje da dobiju (ili sam samo ja imao peh).

Da i dobio sam US i UK charger bez EU {#}

1 1 hvala 0
15 godina
Nexus 5

Vrtim svoj N5 već dobrih mjesec dana. Rootao ga nedavno, instalirao/deinstalirao i boga i isusa na njega. Testirao sve što se dalo testirati i oduševljen sam, ali mi jedna stvar zapinje za oko pa da pitam vas ekipu ovdje. Jesam li ja jedini tuljan ovdje koji nema apsolutno niiiikakvu koristit od Google Now? Ne putujem nešto previše pa mi se GPS kartice skoro ni ne pojavljuju, 95% vijesti koje mi se pojavljuju na karticama su u vezi Nexusa ili nečeg drugog Android vezanog iako gotovo nikad ni ne tražim ništa vezano za iste teme putem Google Now tražilice. najkorisnija stvar tamo mi je faking prognoza za što i ovako imam dedicated widget na home stranici.

Ima tko ovdje neke korisnije infomracije tamo da se pojavljuju? Koristite li ga uopće za kakve informacije osim banalnih stvari tipa prognoza ili slično?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Stigle mi folije za kameru. Sad napokon bez ikakve maske sigurnije koristit mob :D

0 0 hvala 0
14 godina
Bubily kaže...

Vrtim svoj N5 već dobrih mjesec dana. Rootao ga nedavno, instalirao/deinstalirao i boga i isusa na njega. Testirao sve što se dalo testirati i oduševljen sam, ali mi jedna stvar zapinje za oko pa da pitam vas ekipu ovdje. Jesam li ja jedini tuljan ovdje koji nema apsolutno niiiikakvu koristit od Google Now? Ne putujem nešto previše pa mi se GPS kartice skoro ni ne pojavljuju, 95% vijesti koje mi se pojavljuju na karticama su u vezi Nexusa ili nečeg drugog Android vezanog iako gotovo nikad ni ne tražim ništa vezano za iste teme putem Google Now tražilice. najkorisnija stvar tamo mi je faking prognoza za što i ovako imam dedicated widget na home stranici.

Ima tko ovdje neke korisnije infomracije tamo da se pojavljuju? Koristite li ga uopće za kakve informacije osim banalnih stvari tipa prognoza ili slično?

Ja osobno Google now drzim iskljucen i stvarno ne znam tko to koristi? Mislim wtf, osjecao bi se ko totalna budala pricajuci s mobitelom. Ako hocu pogledat vrijeme imam yahoo widget i samo swipam ulijevo na homescreenu, ako hocu nesto pretrazit na svakom home screenu imam google trazilicu itd., uglavnom sve te funkcije mogu obavit i brze na konvencionalan nacin. Fora prvih 15min. kad prvi put probas i onda ugasis i vise nikad ne koristis. Po meni totalno beskorisno, ne samo Google Now nego cijeli taj koncept u koji se jos ubraja Siri pa uskoro i MS Cortana. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina
gamer34 kaže...
Bubily kaže...

Ja osobno Google now drzim iskljucen i stvarno ne znam tko to koristi? Mislim wtf, osjecao bi se ko totalna budala pricajuci s mobitelom. Ako hocu pogledat vrijeme imam yahoo widget i samo swipam ulijevo na homescreenu, ako hocu nesto pretrazit na svakom home screenu imam google trazilicu itd., uglavnom sve te funkcije mogu obavit i brze na konvencionalan nacin. Fora prvih 15min. kad prvi put probas i onda ugasis i vise nikad ne koristis. Po meni totalno beskorisno, ne samo Google Now nego cijeli taj koncept u koji se jos ubraja Siri pa uskoro i MS Cortana. 

Moje misli također, ali s druge strane slušam reviewere po YouTubeu tipa MKBHD koji uzdižu Google Now kao da je tajni sastojak za najbolji burek pa me zanimalo da li propuštam nešto zasljepljujuće očito u vezi svega toga ili wtf.

U svakom slučaju, mislim da ću na svom mobu ugasit, a ako netko drugi ima neki savjet ili nešto korisno u vezi toga nek slobodno komentira

17 godina
Ja doma redovno koristim, a vani citam stalno kartice za vrijeme, promet i obavijesti za sport
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
Nexus 5

Meni je također je Google Now potpuno beskoristan. Stovise, jos mi i smeta sto je radi njega nemoguce swypati lijevo od homescreena. Tu bi mi izuzetno dobro dosao any.do transparent widget.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nexus 5

E vidiš na promet i sport sam zaboravio. Vjerovatno zato što nemam koristi od prometa ni interesa za sportove ..so yeah lol ..u svakom slučaju, ipak izgleda da nekima GN i dobro dođe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dcos kaže...

Nexus napokon došao, ludilo od mobitela. 

Do sada sam koristio:

Samsung Galaxy S4

LG Optimus 4X HD

Legendary HTC HD2 :D

Samsung Galaxy S3 Mini I8190N

HTC Wildfire Buzz 

HTC Tattoo

i moram reći da je ovo vrh, S4 se ne može ni uspoređivati sa N5. 

Naručio sa mobicity-a 11.03.2014, platio paypalom odmah. Čekao sam do 24.03. da ga napokon dobiju i pošalju DPD-u. DPD dostavio danas. Sveukupno me izašao 313,58 €.

Mobicity mi se čini OK ako naručuješ nešto što imaju on stock, ako nemaju onda potraje da dobiju (ili sam samo ja imao peh).

Da i dobio sam US i UK charger bez EU {#}

Moj je trenutno u Mariboru (dosao ujutro oko 8), bas me zanima kolike su sanse da mi dode sutra tokom dana, morao je vec danas krenuti prema hr :)

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
15 godina
neaktivan
Uny kaže...

Moj je trenutno u Mariboru (dosao ujutro oko 8), bas me zanima kolike su sanse da mi dode sutra tokom dana, morao je vec danas krenuti prema hr :)

Moje iskustvo:

27.3

Maribor 7:16

Zagreb 23:06

28.3

Osijek 6:23

u kombiju 7:03

Kod mene preuzeta 13.30 cca 50 km od Osijeka. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.orrs.deliveries 

Odličan app sa notifikacijom kad se promjeni status pošiljke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 1:08 (Quiem).
15 godina
Jeste svi narucivali preko Mobicityja? Koliko vas je sveukupno s dostavom dosao telefon sa 16 GB verzijom?
12 godina

Napisao sam gore, 313,58€. Dostava besplatna sa kuponom UKFSHIP.

15 godina
neaktivan
Nexus 5

Ja sam placao u funtima £255.99, takoder s kodom za besplantu dostavu

Edit 2: Mob stigao, sve super zasad :)

Edit 3: Punjac koji dode mozete slobodno staviti u ladicu

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 11:37 (Uny).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Kao i kolega gore 255£ i besplatni shipping.
17 godina
Nexus 5

Ak nekom treba kod za Slickwraps za 40% popusta. Kod je NOJOKE

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nexus 5

Pao mi nexus onako sa strane i par udubljenja malo vecih ima na maski, zanima me jel moguce mjenjat masku? Ne cijelu nego samo onaj dio sa strane!

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Volvox kaže...

Pao mi nexus onako sa strane i par udubljenja malo vecih ima na maski, zanima me jel moguce mjenjat masku? Ne cijelu nego samo onaj dio sa strane!

Moguce je, imas na youtubu jednog koji rastavlja mobitele i detajno pokaze sta i kako. Eh sada jedini problem je sto nisam siguran da mozes nabaviti samo okvir, ja sam nasao samo zajedno s ekranom a to je dosta skupo, od oko 150$ nadalje.

Inace Google navodno testira novu aplikaciju za kameru sto me jako veseli, to mi je zapravo jedna od najvecih bolji u stock andoridu jer ova sada je dosta spora, nije pre prakticna, nema opcija za 16:9 i vecu rezoluciju...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice