Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.637
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Nexus 5

Odlično, hvala na informaciji, probam kod njih.

Goran
17 godina
Nexus 5

@gamer34 - jesi naručio koji skin?

0 0 hvala 0
14 godina
stiffler kaže...

@gamer34 - jesi naručio koji skin?

Nisam jos, bas planiram za koji dan kad vidim koji cu mob imat, to jest jel ostaje Nexus ili idem na iPhone.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
12 godina
neaktivan
Nexus 5

kak da ubrzam rad, vidim ljude s puno boljom benchmark statistikom a isto nexus 5

0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Benchmark nema nikakve veze s fluidnošću i radom uređaja.

Jel ti mob brz i fluidan?

0 0 hvala 0
14 godina
Hebes benchmarke, Nexus 5 je najbrzi u radu od svih androida, a prelos u benchmarcima jer je jedan od rijetkih koji ne vara.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
12 godina
neaktivan

odlican je mob, samo sam htel isprobat granice, 60 fps na najjacim 3d simulacijama, a i ne igram bas igre, kamera me dosta razocarala, a stock rom i kernel, more to neko objasniti

12 godina
neaktivan

nije u tome stvar, nego ja imam 22k na benchmarku, a neki drugi lik sa nexusom ima 38k

17 godina
BKVSTAR kaže...

nije u tome stvar, nego ja imam 22k na benchmarku, a neki drugi lik sa nexusom ima 38k

Mozda vara, ne bitno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
14 godina
Ne mozda nego sigurno jer stock mob ne dize klokove.
12 godina
neaktivan

a kak da napravim to kaj je on, custom rom?

17 godina
Nexus 5

Da, i kernel.

Al ne vidim poantu uopće. Neće ti ništa postat veće zbog tog broja

3 0 hvala 0
14 godina
Ne znam odgovor na tvoje pitanje, al stvarno ne kuzim cemu?
12 godina
neaktivan

da isprobam maksimum mobitela, ali nema veze, vidim da to skida garanciju, dok se malo mobitel osteti onda bum to stavil

14 godina
Ne kuzim maksimum cega? Jer tim varanjem i testovima se mobitel nece ubrzati, a ako te zanima maksimum u benchevima pogledaj na netu ;)
17 godina
Nexus 5

Ako hoćeš testirat maksimum mobitela baci ga pod bager pa vidi kakav će izać, nakon toga u more s njim pa vidi jel će radit i dalje. Tako pravi majstori testiraju maksimum

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

htel sam videt moj mobitel, da pred mojim ocima iskoristava maximum svojeg hardvera

12 godina
neaktivan
Nexus 5

kak da maknem google bar, kak da onemogucim da mi sprema kaj trazim, kak da onemogucim da mi skida sve kaj trazim na kompjuteru na mobitel(sve kaj sam trazil na kompjuteru mi sad nudi na mobitelu)

0 0 hvala 0
14 godina
BKVSTAR kaže...

kak da maknem google bar, kak da onemogucim da mi sprema kaj trazim, kak da onemogucim da mi skida sve kaj trazim na kompjuteru na mobitel(sve kaj sam trazil na kompjuteru mi sad nudi na mobitelu)

Google bar ja mislim da ne mozes maknut, a ovo da ti skida moras ugasiti sinkorniziranje u chromu ako sam dobro shvatio na sto mislis.

12 godina
neaktivan
Nexus 5

za blacklight bleeding treba na servis odnesti ,  kak je onda sa garancijom

0 0 hvala 0
17 godina
gamer34 kaže...
BKVSTAR kaže...

Google bar ja mislim da ne mozes maknut, a ovo da ti skida moras ugasiti sinkorniziranje u chromu ako sam dobro shvatio na sto mislis.

Root i sve možeš maknut

BKVSTAR kaže...

za blacklight bleeding treba na servis odnesti ,  kak je onda sa garancijom

Ako ima garanciju popravit će.

Al prvo uzmi mob pa onda vidi hoće li imat bleeding

12 godina
neaktivan

kak da potvrdim garanciju, to sam mislil s pitanjem

14 godina
neaktivan
Nexus 5

u potrazi sam za novim mobitelom.... pa sam u uzi izbor stavio i nexus 5 (xperia z1, htc one), s4 sam imao prije i nekako sam se zasito. Gledam neki kupuju vani po 350€ može mi netko tko je kupio reći koliko ga je nakraju izašao na ruke s trosarinama porezima carinama kako to vec ide. Koliko sam shvatio garancija je ostvariva kod nas

0 0 hvala 0
17 godina
BKVSTAR kaže...

Ovisi gdje ga kupiš, iz nekih trgovian nije ostvariva kod nas.

A ostvariš ju tako da odneseš mob na garanciju kad treba i to je to.

tommek10 kaže...

u potrazi sam za novim mobitelom.... pa sam u uzi izbor stavio i nexus 5 (xperia z1, htc one), s4 sam imao prije i nekako sam se zasito. Gledam neki kupuju vani po 350€ može mi netko tko je kupio reći koliko ga je nakraju izašao na ruke s trosarinama porezima carinama kako to vec ide. Koliko sam shvatio garancija je ostvariva kod nas

Europska unija, nema trošarina, carina ni ničeg. Plaćaš samo poštarinu

14 godina
neaktivan
stiffler kaže...
BKVSTAR kaže...

Ovisi gdje ga kupiš, iz nekih trgovian nije ostvariva kod nas.

A ostvariš ju tako da odneseš mob na garanciju kad treba i to je to.

tommek10 kaže...

Europska unija, nema trošarina, carina ni ničeg. Plaćaš samo poštarinu

i koliko su poštarine otprilike.... otišao sam na ditech i našao ima ih po 350€ al nemogu naci koliko je postarina malo mi njemacki slabiji :)

14 godina
Ditech ne dostavlja u Hrvatsku koliko ja znam.
17 godina
Nexus 5

Tako je, ditech nece dostavljat u RH do daljnjeg, a preporucam computer universe.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
14 godina
Nexus 5

Evo napokon sam došao do Nexusa 5. Moram priznati da sam ugodno iznenađen, malo iznad očekivanja. Najvise sam odusevljen kvalitetom izrade.. Nakon onog plasticnog smeca od Samsunga (S4), crni Nexus sa mat finišom je zakon. Cvrst, odlicno lezi u ruci, lijep, odlican dizajn stvarno. Brz je i fluidan, sto sam ocekivao, baterija je naslabija karika ovog mobitela, ali ne koristim ga dovoljni dugo da mogu ocijeniti. Kamera mi se cini odlicna, u rangu sa s4, ako ne i bolje. 

Na reviewima su mi se boje cinile malo isprano, ali kad sam isprobao mobitel, boje su taman saturirane, bit ce da sam taj dojam dobio zbog oversaturated Samsungovog amoleda.

Sve u svemu, vidjet cemo za jos par dana kako ce se ponasati :)

Why so serious?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Crni je fenomenalan, ne znam da li sam imao bolji uređaj
14 godina
Ja se prikljucujem pohavalama za crni, ta kao gumirana plastika stvarno daje odlican osjecaj i odlicno lezi u ruci. Steta sto jako pazim na mobitele pa ih uvijek stavljam u case i ne mogu uzivat u toj odlicnoj konstrukciji.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice