Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.653
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Nexus 5
Probajte novi Purity 16.01 sa njegovim kernelom (ugraden je)....

daleko najbolje u deep sleepu sta sam vidio, Play Music oko 1h je sad 5 posto, na francu je bilo duplo.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
16 godina
Mitch kaže...
Probajte novi Purity 16.01 sa njegovim kernelom (ugraden je)....

daleko najbolje u deep sleepu sta sam vidio, Play Music oko 1h je sad 5 posto, na francu je bilo duplo.

potpis... Purity koristim jos od Galaxy Nexusa i definitivno je najbolji ROM koji sam koristio (a isprobao sam vecinu) ;)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
Nexus 5

Sve je to relativno i ovisi od korisnika do korisnika. Meni se osobno najbolja kombinacija pokazala Catalysm+ElementalX kernel. Ova kombinacija mi je zakon sto se tice baterije i ostatka.

A i kolko vidim na Purityu ne radi 2G/3G toggle dok je gore Google dialer. I danas ce doc neki update valjda kad je promijenio changelog

0 0 hvala 0
14 godina
Nexus 5

Dali mozda netko zna kako mi obicni hrvatski smrtnici mozemo nabaviti Nexus bezicni punjac?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Narucis preko neta ili kupis za Nokije. Samo ova druga opcija je dosta skuplja od prve

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Nexus 5

pozdrav ljudovi! :) idem u njemacku iduci tjedan i spreman sam tamo kod strike narucit si nexus 5,posto je striko ili ti stric smotan i boji se to narucit  i nije ovak za tehnologiju pa mi nije dosad narucio. Koliko novaca ce me izaci sve tj kolko moram na kraju platit sve ak je 16gb model 350$,koliko jos postarine neke carine bilo ceg? jel uzimao ko s playstorea.de nexus 5? kad odem buy now i kad mi izbaci ovo best buy tmobile sprint itd,da odaberem google play? i onda dalje sta ide,u hr mi ne dozovoljava da idem opciju dalje,ak je to to.

hvala unaprijed! :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 21:43 (RondoVK).

0 0 hvala 0
14 godina
stiffler kaže...

Narucis preko neta ili kupis za Nokije. Samo ova druga opcija je dosta skuplja od prve

A jel znas mozda gdje to mogu preko neta narucit? Gledao sam preko njemackog i britanskog amazona i nema.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
17 godina
RondoVK kaže...

pozdrav ljudovi! :) idem u njemacku iduci tjedan i spreman sam tamo kod strike narucit si nexus 5,posto je striko ili ti stric smotan i boji se to narucit  i nije ovak za tehnologiju pa mi nije dosad narucio. Koliko novaca ce me izaci sve tj kolko moram na kraju platit sve ak je 16gb model 350$,koliko jos postarine neke carine bilo ceg? jel uzimao ko s playstorea.de nexus 5? kad odem buy now i kad mi izbaci ovo best buy tmobile sprint itd,da odaberem google play? i onda dalje sta ide,u hr mi ne dozovoljava da idem opciju dalje,ak je to to.

1. 350 eura je cijena u Njemačkoj

2. T-mobile Sprint je Amerika, tako da gledaš krivi playstore

3. Mislim da nema poštarine, ako ima onda je par eura

gamer34 kaže...
stiffler kaže...

A jel znas mozda gdje to mogu preko neta narucit? Gledao sam preko njemackog i britanskog amazona i nema.

http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Charger-Charge-Pad-A-for-Nexus4-5-HTC-8X-Lumia920-820-Note2-3-S3-4-/231126331070?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item35d033eebe

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Nokia-Lumia-820-920-Wireless-Charging-Plate-DT-900WH-White-/310824241633?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item485e9189e1

http://www.ebay.com/itm/QI-Wireless-Power-Charger-Pad-For-iPhone-5-4S-Samsung-Galaxy-Note-3-S4-Nokia-HTC-/291015005171?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item43c1d893f3

14 godina
stiffler kaže...
RondoVK kaže...

1. 350 eura je cijena u Njemačkoj

2. T-mobile Sprint je Amerika, tako da gledaš krivi playstore

3. Mislim da nema poštarine, ako ima onda je par eura

gamer34 kaže...
stiffler kaže...

http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Charger-Charge-Pad-A-for-Nexus4-5-HTC-8X-Lumia920-820-Note2-3-S3-4-/231126331070?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item35d033eebe

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Nokia-Lumia-820-920-Wireless-Charging-Plate-DT-900WH-White-/310824241633?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item485e9189e1

http://www.ebay.com/itm/QI-Wireless-Power-Charger-Pad-For-iPhone-5-4S-Samsung-Galaxy-Note-3-S4-Nokia-HTC-/291015005171?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item43c1d893f3

Al ja bas trazim onaj Googlov punjac, a njega mi se cini nigdje nema.

17 godina
Nexus 5

Isti bog ko i ovi gore je taj "origigi", samo kaj košta puno više.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 11:16 (stiffler).

0 0 hvala 0
14 godina
Ma svejedno bi da je neki brand name. A i ima one magnete i ljepse mi izgleda. A opet ni razlika nije tako velika prema tome da je to sigurno bolje istestiran uredaj jer ipak na njega ide mob od par tisuca kn pa da nebi bilo. Ako nista drugo onaj Nokia dt-900 samcnasao za oko 40 eura pa cu vjerojatno ic na to.
17 godina
Nexus 5

Brand name je isto made in china.

Inače, imaš na xda dosta tema o bežičnim punjačima, modovima i svemu. Dosta ekipe ima te "kineske" i svi zadovoljni. I kineski ti imaju magnetne držače btw

1 0 hvala 0
14 godina
stiffler kaže...

Brand name je isto made in china.

Inače, imaš na xda dosta tema o bežičnim punjačima, modovima i svemu. Dosta ekipe ima te "kineske" i svi zadovoljni. I kineski ti imaju magnetne držače btw

Ma sve je made in china, ali pitanje je koliko su no name dobro dizajnirani i testirani. 

Imam jos jedno pitanje, koristili netko mozda one prijenosne baterije za punjenje? Ako da moze koja preporuka da nije preskupo, do nekih 60-ak dolara ili oko 350kn. Plus bi bio kada bi moglo puniti i iPhone i uredaje s micro USB-om.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 19:15 (gamer34).
17 godina
Nexus 5

Instalirao neki dan skin na svog Nexusa i jako sam zadovoljan. Stvarno su super ovi skinovi od vinila

5 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

DT-900 daleko najbolji, imam originalni i ovaj Nokijin, mislim da je puno bolji Nokijin što se tiče kvalitete punjenja (nekako mi se čini da mi ovaj originalni ne puni do kraja, jer odmah dropa sa 100% na 92-3% kad ga skinem).

Praktičniji je naravno originalni zbog magneta i možeš onda postavit vertikalno, ali inače mislim da je DT-900 way to go

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

kak instaliras skin

17 godina
Nexus 5

Pošto je bilo upita i na poruke mi pa evo više o skinu.

Da odmah na početku kažem, to nisu obični skinovi kao naljepnice najobičnije. Skinovi su od "vinila" i stvarno su čvrste. Kad se zalijepe potrebno se potrudit ih odlijepit, a i sami materijal je čvrst, ne ljepilo.

Kao zaštita protiv ogrebotina i sličnih stvari je super jer je materijal takav(tanki vinil) da se ne vide oštećenja. Normalno, protiv padova nije zaštita jer je ipak to tanki sloj, ali pošto uvijek koristim što tanje case-ove jer mi je bitno samo za ogrebotine ovo mi je super.

Osjećaj pod rukom je dobar, super. Svaki materijal je drugačiji i imitacija se radi da bude što više sličnija originalnom materijalu. Tipa, ova imitacija drva je stvarno super. Mrvicu je skliska, kao i obično drvo, ali da imitacija bude bolje ima čak ureze kao što drvo ima u toj "foliji".

Evo slika dijela koji mi je ostao pa da se vide ti urezi

http://i.imgur.com/X2FmXjp.jpg

Imitacija karbona je posve drugačija. Tekstura je prisutna u cijelom dijelu.

http://i.imgur.com/HDXGu7y.jpg

http://i.imgur.com/pSaMPOX.jpg

Ima i viška dijelova u svakom skinu, i dobiju se dvije vrste za donji dio gdje je zvučnik. Dobije se jedan sa rupicama koje su točno kao zvučnik rupice, i jedna sa jednom velikom rupom.

Ja sam izrazito zadovoljan. Materijal je čvrst i ne odljepljuje se kad mobitel stavljate ili vadite iz hlača. Stvarno super. Žao mi je što sam naručio tolike caseove a ne ovo odmah.

I da, imaju tri proizvođača, Cruzerlite, Slickwraps i dBrand. dBrand je najskuplji(25 dolara jedan skin mislim), Cruzer najjeftiniji(10 dolara ali je poštarina 16 dolara), a slickwrapsi su 16 dolara(imaju besplatnu poštarinu i neku od 5 dolara, i uvijek imaju kodove s popustima pa sam se zato na njih odlučio).

Evo malo dorađen post koji sam na drugom forumu napisao.

I da, kodovi za popust kod Slickwrapsa: NY2014, XDA

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 16:54 (stiffler).

1 0 hvala 1
14 godina
Jako mi se svidaju ti skinovi jer i ja se najvise brinem zbog ogrebotina, a ne padova jer pazim na mobitel i vjerojatno si narucujem onaj crveni koji mi izgleda predobro. Jos mi se svida i onaj kozni pa cemo vidjet.
17 godina
Ja stvarno nemam potrebe niti za caseom niti skinom.
Nikakvi tragovi korištenja, stvarno najbolja izrada koju sam vidio.

Mene najviše muči odlijepljivanje skinova nakon, imao sam ih na S2 i rekao sebi više nikad, pogotovo ako ideš prodavat.
17 godina
Nexus 5

A kakvi problemi nakon odljepljivljanja? Skinuo sam bio skin i nikakvi tragovi, i s tim da skin mozes i kasnije vratit kad ces htjet, nije samo za jednu uporabu. Vjerujem da nisi imao ovakve skinove

1 0 hvala 0
14 godina
stiffler kaže...

I da, kodovi za popust kod Slickwrapsa: NY2014, XDA

Koliki popust daju ti kodovi? I cini mi se da ovaj NY2014 vise ne vrijedi.

17 godina
Nexus 5

Da, istrekao je jučer.

XDA ti daje 25% popusta, to je kao za članove XDA.

A danas imaju popust 20% sa kodom SAVE20.

Normalno, samo jedan kod možeš iskoristit za jednu narudžbu.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Nexus 5

Izašao je i crveni Nexus 5, baš moćno izgleda

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

4 0 hvala 0
14 godina
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Izašao je i crveni Nexus 5, baš moćno izgleda

Izgleda prebolesno, bas me zanima kad ce stic u Austriju. Ovo bi umjesto iPhona 5s moglo zamijenit moji sadasnji Nexus. {#}

13 godina
neaktivan
Nexus 5

Pozdrav, evo do sad sam imao galaxy nexus, ali mi je počeo dosta štekat pa sam se odlučio na novi mobitel, pa da ostanem na nexusima mislim da cu uzeti ovaj. Pa  me zanima par stvari od vas koji ga imate. Na ovom galaxy nexusu mi je dosta loša baterija, pa me zanima kakva je na lg nexusu baterija? Koliko vam odprilike traje? Dali je mobitel brz, to mi je najbitnije, da sve ide fluidno i lijepo! Kakva je kamera? Di mi se najvise isplati kupit, otkljucani naravno, ne preko vipa i operatera?

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Baterija meni dura jedan dan, znaci nista posebno, ali nijr ni losa. Mobitel je stvarno brz i najbrze sto Android nudi. Najvise se isplati uzeti na Google Playu ili u Ditechu di je na akciji za 350 eura.
17 godina
Nexus 5

Mene ekran fascinira iz dana u dan.

Moram priznat da mi je mob malo dosadio, ali ipak je to Android kojeg koristim vec dugo pa je postao malo naporan izgledom.

Volio bih malo iOS7 na Nexusu, cisto radi promjene, no nadam se necem zanimljivijem sa KLP :)

Dojmovi su dakle nakon 4 mj. i dalje isti, mobitel bolestan, nepogrjesiv odabir, kvaliteta nesumnjivo najbolja sto sam imao dosad, kamera odlicna, jedino baterija je za moje potrebe prilicno mala, ali na trzistu nema nista bolje sta ce mi pruzit puno vecu razliku (pa cak ni G2 kojeg sam imao na tjedan dana).

Nego, u moje ruke je malo dosao Note 3, AMOLED je zanimljiv na ovoj dijagonali, ali po meni preferiram i dalje ovaj Super IPS sta fura LG.

Brzina je identicna, fluidnost takoder (mislim da ni ne moze bolje od ovoga), UI je bezvezan, tako da je Nexus 5 i vise nego bolji-jeftiniji odabir.

Tako da ekipa to je to, ocito se nece nista dogoditi u trzistu ove godine da bi donijelo promjenu (od procesora izlazi samo 805 i sesterojezgreni Exynos, a od ekrana potpuno nepotreban 520ppi), a prilicno sam siguran da je nasljednik tek iduci Nexus sa KLP.

Samo se nadam da ce doc neki ROM koji ce promijenit izgled UI-a, recimo MIUI, jer ovo je postalo ubitacno staro i dosadno, barem meni.

0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...

Samo se nadam da ce doc neki ROM koji ce promijenit izgled UI-a, recimo MIUI, jer ovo je postalo ubitacno staro i dosadno, barem meni.

Pa igraj se malo sa Zooper widgetom i sličnima i mijenjaj izglede i način korištenja moba.

Na MyColorScreen ima milijun primjera, također i na xda, i gotovih tema i primjera. Bar su mogućnosti prilagođavanja na Androidu neograničene.

15 godina
neaktivan
Nexus 5

Da li postoji neki servis u Zagrebu (ili gdje god), gdje mogu odnijeti Nexus na popravak? Agram i Ecos su kao ovlasteni serviseri za LG, al su me uredno odhebali za servis (ekipa iz Ecos-a kaze da vrse popravak samo audio,video,klimatizacija i bijela tehnike od LG-a, a Agram mi nije htio niti uzeti uredjaj jer je kupljen u Americi, pa ne priznaju jamstvo)!!!

Cak mi nije niti bitno da ostvarim jamstvo, bitno mi je da popravim uredaj, makar o svome trosku....Ne mora biti ovlasteni servis(er)

Goran

0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

To općenito odbijaju čim je kupljen van Europe.

Odnesi u Draškovićevu na servis. 

http://www.gsm-electronic.hr/

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice