Pa nemre downgrade-at sa 4.xx na 3.1.3 ako nema SHSH blobs spremljene .
Inace nista , zato mu i baca errore iTunes .
moze ako ima iphone 3g
Pa nemre downgrade-at sa 4.xx na 3.1.3 ako nema SHSH blobs spremljene .
Inace nista , zato mu i baca errore iTunes .
moze ako ima iphone 3g
jeli sigurno bio u dfu mode? nesmije nista biti na ekranu od mobitela! koji erorr je u pitanju? koji broj
kaze
reci da sam bio u dfu modu
i kaze jos
reci da sam bio u dfu modu
nije bilo ništa na ekranu
dok nisan stisa restore
onda se počelo punit
i izbacilo je eror
riječ je o 1015 eroru
To zapravo je DFU mode
http://www.iclarified.com/player/desktopplayer.swf?enid=1034&meid=7242
Bok! Ja sam njegov prijatelj o kojemu se radi.Dakle sve dobro napravim isti error mi izbaci kao na videu,ali neznam kako preko rec boota odabrati exit recovery mode..
Skini rec boot i sve potrebno za njega ovdje (trebas netframework 4.0 i libusb)kad sve instaliras spojis upaljen mobitel sa kompom i ugasi itunes! pokrenes recboot i stisnes dugmic :-)
ako neradi sa 1.3 probaj sa 2.0 verzijom
Hvala,skužio sam.Ako bude problema pitat ću opet :)
Sad se upalio ali samo može hitni poziv...kako da dobijen nazad sve ikone i sve??
Moras ga aktivirati! Upali itunes i spoji mobitel SIM kartica mora biti u njemu!
Piše da umetnuta sim kartica nije podržana i da samo odgovarajučom karticom se može aktivirati..
Koja kartica je unutra? na koju mrezu je mobitel! ako je na t-mobile a imas vip ili neku drugu karticu nece ti raditi aktivacija moras nabaviti karticu koja je od njega! Znaci ako je mobitel iz t-mobila stavi tu karticu unutra da ga aktiviras! kad to napravis morat ces ga otkljucat da ti radi na sve mreze samo mi moras reci koji ti je BaseBand to ti pise u Postavke-opcenito-opis odes dolje i napises modem firmware tu na forum da vidim
razumijem što oćeš reć,stavio sam tele 2 ne podržava,stavio sam tmobile nepodržava, a vip nemam...
Pa odakle si dobio mobitel? Dali je iz hrvatske ako nije mislim da ce morati restorat sa neki modificiranim firmwarom...
razumijem što oćeš reć,stavio sam tele 2 ne podržava,stavio sam tmobile nepodržava, a vip nemam...
WTF ?
Ovo se događa kad "jeftino" naručuješ mobitele iz US...
BTW prvo što si trebao učiniti jest nositi taj mob u servis (ako imaš garu)
Mozda je kupljen kad kod nas jos nije bio iphone 3g tako je moj frend imao 2g uglavnom treba ga hacktivirat i radit ce i onda unlock samo sto je stavio zadnji baseband pa mu ipadov negine!
Evo ovako,stavio sam verziju 3.0 i jailbreakao jer je jedini način na koji radi.Ali i dalje mi je zaključan mob i nemože zvati ni ništa a uz to neradi wi-fi...
Evo ovako,stavio sam verziju 3.0 i jailbreakao jer je jedini način na koji radi.Ali i dalje mi je zaključan mob i nemože zvati ni ništa a uz to neradi wi-fi...
Jedini način na koji radi, a nemreš obavljat ono osnovno što svaki mobitel može (bi trebao) ?
Odma si trebo nosit na servis, bez pitanja ovdje...(ako imaš garanciju)
Jedini način na koji radi, a nemreš obavljat ono osnovno što svaki mobitel može (bi trebao) ?
Odma si trebo nosit na servis, bez pitanja ovdje...(ako imaš garanciju)
Njegov mobitel je izvana tako garancija nista nevrijedi! znaci ti si bas na 3.0? stvar je u tome sto je baseband otisao i nemoze se otkljucat! jedino da stavis od IPADA i otkljucas ga ali izgubit ces gps gotovo sigurno! ako ti neradi wifi nemozes instalirati SAM(za aktivaciju) a niti ultra snow posto ti karticu ne prepoznaje! ostaje ti jedino nabaviti karticu odakle je mobitel ili phonebook karticu sa ebay-a ili ak netko ima! ili modani hacktivirani software staviti pa preko mobilnog interneta skinuti ultrasnow da otkljucas ipad baseband!
Aktivirani 3.1.3 1.dio
Kad to napravis upucas Ipad baseband sa redsnowom
i skines ultrasnow sa cydie verziju 1.2 upute za dodavanje repo i ostalo
i to bi trebalo raditi ako zelis 4.2.1 ili neradi na 3.1.3
skini snowbreeze i slijedi one upute moras hacktivate ukljuciti...i trebat ce ti jos rec boot da ga izbacis i revovery loopa na kraju ako upadne...
znaci sa snow brezzom sam pravi svoj firmware i moze ga odmah jailbrakanog napraviti neznam dali ima da stavi ipad baseband opciju ako ima iskoristi ju! ako nema dodaj sa redsnowom!
Ćek samo trebam skinut ovo što si mi stavio,jer ja se nerazumijem puno u ovo sve pa mi je malo i komplicirano...
Sve sam skinuo osim ultrasnowa i što daljee??? nažalost treba mi pomoć korak po korak i sve detaljno jer se nerazumijem puno :/
navedi Koji softver sad imas na mobitelu i koji baseband! mozes pogledati u opcijama! baseband ti pise pod modem firmware!
3.0 verzija i bb je 06.15.00
znaci mobitel je aktiviran? e sad otvori cydiu i dodaj po uputama za ultrasnow onaj repo da ga mozes skinuti kad dodas skini ultrasnow 1.2
znaci mobitel je aktiviran? e sad otvori cydiu i dodaj po uputama za ultrasnow onaj repo da ga mozes skinuti kad dodas skini ultrasnow 1.2
da aktiviran je ali neradi wi fi niti se može zvati.jeli mi treba raditi wi fi za to na cydiji napraviti?
wifi je krepao vjerovatno ali moze se i bez wifija prati ovaj video! i umjesto onog ultrasnow-a sto on ima u linku skini ovaj i disk aid ostalo prati po videu i trebao bi ti se mobitel otkljucat! naravno neces imati wifi ali bi ostale funkcije trebale raditi!
napravio sam sve što i u videu samo sam ubacio ovaj tvoj ultrasnow i opet neradi..
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
A odakle mi 4.2.1. jailbreakan? i 4.2.1. nije uspio izači iz recovery loopa ..
prvo ću probati ovoga...
Ne želi restoreat izbaci eror....