Trebao bih neki najjeftiniji mobitel bilo koji,bilo kakav koji ima Wifi,znaci da se spaja na wlan,kupio bih u t-mobilu.hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zbog kakvih se sve stvari na ovom forumu otvaraju teme. Odi na tmobile stranicu i pogledaj ponudu, eventualno poslje pitaš za savjet ako si u dvojbi i sl!
Pa ti sad vidi koji ti je tu najjeftiniji.. stisnio sam da poreda po cijeni (od najjeftinijeg do najskupljeg) ali mi je to nekako sumnjivo.. ako hoces probaj i sam pretrazit samo odes na advanced search (gore desno).. nadam se da sam pomogao..
Trebao bih neki najjeftiniji mobitel bilo koji,bilo kakav koji ima Wifi,znaci da se spaja na wlan,kupio bih u t-mobilu.hvala
nisi naveo koji ugovor bi uzeo tako da ne znamo sta ima u ponudi za tvoj ugovor i kolike su cijene...
nisi naveo koji ugovor bi uzeo tako da ne znamo sta ima u ponudi za tvoj ugovor i kolike su cijene...
nikakav ugovor,obicni tmobile paket.
trebam mobitel koij se može nekom zakačit na internet to bi mi dobro došlo da mogu bit na fejzbuku do mi brat igra igre
......
može li to onaj mobitel koij ima đibonijev album
.....
trebam mobitel koij se može nekom zakačit na internet to bi mi dobro došlo da mogu bit na fejzbuku do mi brat igra igre
......
.....
Znaci trazis mobitel koji ima wireless, koliko si spreman platiti?
na facebook mozes i preko mobitela koji nemaju wireless.
ne znam koji mobitel ima dzibonijev album..
samsung s5620 ti ima wifi, jeftin je, ali je dummy phone, nisi rekao sto zelis..
Vairy Text II je onošto tražiš-ima wifi, fizičku tipkovnicu i ts. Ne može bolje.
......
.....
Može to taj mobitel. Inače, to je Samsung M5650.
e imas sony ericsson j10 elm...ima ti wi fi i nije skup :)