Molim savjet

poruka: 7
|
čitano: 1.100
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Molim savjet

Eh,sad...Došlo je vrijeme za promjene...stari mobi je dosadio.Trazi se nešto novo.Ne treba biti novo iz ducana...a moze i to...

Trazim neki mob...

Sa velikim ekranom...kamerom 3.2 megapixela...

I najvaznije od svega da ima spajanje na WLAN mrezu.

Ako mi mozete dati neke savjete,linkove,gdje,što i kako? oglasnik bilo kakav link...nešto sam gledao ..pa ne znam..trazim savjete od vas koji ste u slicnoj dilemi...

planiram potrošiti između 1 000-2000 kn.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim savjet

Znači može i iz oglasnika? Jel te zanima touch mobiteli ili da imaju tipkovnicu, zvuk, symbian ili WM ili pak osx?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 19:14 (Kruno_21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Molim savjet

SE w705 , nokia 58000

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Molim savjet

ja bi radije uzeo nokiu 

lijepšeg je dizajna i više toga ima

mesar
17 godina
neaktivan
Molim savjet

Da i moj je savjet nokia, ja imam nokiu i mogu ti ju savjetovati, ima brdo aplikacija a nove dolaze svaki dan skoro, a ako to ne bi onda iphone što se tiče touch mobitela..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Molim savjet

htio bih se osvrnuti na prvi odgovor na moje pitanje i glasi da su i takvi mobiteli pozeljni.sto se tice nokie dosta sam je gledao i dosta mi se sviđa zbog zvuka i wifia.

razmatrao sam i sony ericsson P1 pošto cesto putujem a,vecinom sam na takvim putovanjima bez neta..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Molim savjet

Pa p1 je malo stariji model, ako se dvoumis između p1 i nokie 5800xm, onda definitivno ti preporučujem 5800xm.. wifi radi odlično, a fora je što možeš instalirati torrent app. tak da i na njega mozes skidati sto god pozelis..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice