Mobitel se smocija na kisi

poruka: 7
|
čitano: 2.358
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Mobitel mi je bija u dzepu dok je padala kisa i smocija se. ima je malu crtu na ekranu kako je pa pa je puklo staklo i ia mu se straznji dio malo otvorija pa je tuda voda i najvjerojatije usla. radi se o Sony Xperia m2 aqua (al nije vise vodootporan jer se to iza odlipilo).

Kad san dosa kuci upalija san ga i radija je, dok san skida mokru robu sa sebe pocele su se pojavljivat sare na ekranu i na tome je ostalo. Nije se on iskljucija il nesto nego su se sare pojavile. Jel mu ima spasa stavija san ga u rizu i prosa fenon?

.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mobitel se smocija na kisi

Kada ti se mobitel smoči nikada ga nemoj paliti da vidiš jel radi, tako smanjuješ šanse da će proraditi. Možeš ga pokušati staviti u rižu, nemaš što izgubiti, ali s obzirom da si ga upalio i da su se pojavile 'šare' na ekranu teško da će ti riža baš i biti od pomoći.

9 godina
neaktivan

I jos nesto, ne smes ga susiti sa fenom, jer ostanke vode s time samo guras unutra.  

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zanima me jel ima tu ko bas servisira mobitele da mi kaze, posto san ga ja upalija i on je radija i pocele su se sare pojavljiva da li je crka lcs ekran?

.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dakle, mobitel radi (ja znan na njemu napamet di sta stoji bez da vidin sliku), nema slike samo sare stoje, puni se normalno i upalija san mu flash, znaci radi ali ne pokazuje sliku na ekranu. Jel to znak da mu ne radi lcd ekran? touch screen ocito radi kad san uspija upaliti flash.

.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Trebat ces zamijeniti maticnu plocu ali pitanje, da li ti se to isplati. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 17:33 (Sosed).

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mobitel na kraju radi sasvim normalno, hvala na savijetima !

.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice