Mobitel na pretplatu, preporuka

poruka: 13
|
čitano: 4.252
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Trenuto sam na bonovima u Tele 2 mreži...pregledavanjem svojih mjesečnih troškova zaključio sam da oni prelaze 200 kn i da bi bolje bilo uzeti neki noiv smartphone i preći na pretplatu sa limitom na 200 kn...Gledao sam u vipu onu tarifu bez limita 200 i HTC wildfire i čini mi se dosta ok...znate li možda na neku bolju ponudu kao best buy u tele 2 ili drugdje..

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 1:19 (HPonly).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mobitel na pretplatu, preporuka
HPonly kaže...

Pozdrav,

Trenuto sam na bonovima u Tele 2 mreži...pregledavanjem svojih mjesečnih troškova zaključio sam da oni prelaze 200 kn i da bi bolej bilo uzeti neki nov smartphone i preći na pretplatu sa limitom na 200 kn...Gledao sam u vipu onu tarifu bez limita 200 i HTC wildfire i čini mi se dosta ok...znate li možda na neku bolju ponudu u tele 2 ili drugdje..

Mozda ti je bolje uhvatiti u vipa popust od 50% ali nemas mogucnost smartphonea, ali je ionako wildfire smecast mobitel, pa se ni ne isplati, pogotovo ne sada.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
16 godina
HPonly kaže...

(...)pregledavanjem svojih mjesečnih troškova zaključio sam da oni prelaze 200 kn i da bi bolje bilo uzeti neki noiv smartphone i preći na pretplatu sa limitom na 200 kn...Gledao sam u vipu onu tarifu bez limita 200 i HTC wildfire i čini mi se dosta ok(...)

Po čemu bi Bez limita 200 bila bolja od prijelaza na pretplatu prilagođenu smartphone-ima u istom iznosu na trenutnoj prepaid mreži?

16 godina
neaktivan
Eol kaže...
HPonly kaže...

(...)pregledavanjem svojih mjesečnih troškova zaključio sam da oni prelaze 200 kn i da bi bolje bilo uzeti neki noiv smartphone i preći na pretplatu sa limitom na 200 kn...Gledao sam u vipu onu tarifu bez limita 200 i HTC wildfire i čini mi se dosta ok(...)

Po čemu bi Bez limita 200 bila bolja od prijelaza na pretplatu prilagođenu smartphone-ima u istom iznosu na trenutnoj prepaid mreži?

Ma ništa TELE2 za pretplatu, puno je lošija ponuda od VIPa

16 godina

Bez Limita 200 - Samsung Omnia 7 400Kn.

3.200 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Bez Limita 200 - Samsung Omnia 7 400Kn.

Ma zahebi to, starija generacija mobitela, OS još u povojima.. Android trenutno iako ga i sam prezirem, nažalost nema ničega boljega na trzistu.

16 godina

Kak misliš starija generacija, svi su manje više isti (sa WP7) {#}

3.200 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Kak misliš starija generacija, svi su manje više isti (sa WP7) {#}

Pa star je vec skoro godinu dana, sad ce brzo doc i nokie sa updateom i novi uredaji, tako da to treba pricekat. To svi su isti... nije istina, slični su, ali ne isti.

Ugl stoji moja sa pocetka price, ako ce na pretplatu, a zeli mob za 9 kn, neka to odhebe i lijepo uzme pretplatu s 50% popusta, a mobitel uzme preko njuskala neki zapakirani i to je to, najbolja solucija.

14 godina
neaktivan

Do sada sam se bazirao na android..ali mi se i ovaj mobitel sviđa i ponuda je dosta ok, samo neznam ako postoji brdo aplikacija kao za android... Za mob sa njuškala nemam trenutno financijske mogućnosti.

16 godina
neaktivan
HPonly kaže...

Do sada sam se bazirao na android..ali mi se i ovaj mobitel sviđa i ponuda je dosta ok, samo neznam ako postoji brdo aplikacija kao za android... Za mob sa njuškala nemam trenutno financijske mogućnosti.

Ako u VIPa zeliš, ima opcija da NE uzmeš mobitel ali imaš 50% popusta na pretplatu (znači plaćao bi 100kn mjesecno) i od te ustede do kraja godine skupis za mobitel.

16 godina
Mitsuoka kaže...
Eol kaže...
HPonly kaže...

Ma ništa TELE2 za pretplatu, puno je lošija ponuda od VIPa

Za pametne telefone (razgovori & surfanje) od 200kn mjesečno? Pokušaj argumentirati "puno lošija"...

16 godina
Mitsuoka kaže...
HPonly kaže...

Ako u VIPa zeliš, ima opcija da NE uzmeš mobitel ali imaš 50% popusta na pretplatu (znači plaćao bi 100kn mjesecno) i od te ustede do kraja godine skupis za mobitel.

Imaš neki link?

16 godina
neaktivan

Otidi na www.vipnet.hr i potrazi.

Evo: http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/tarife/sve-za-mene-tarife

A TELE2 ponuda je losija od VIPa, pogledaj sto nude jedni a sto drugi pa ces skuzit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 21:21 (Mitsuoka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice