MicroSD 1 GB na Samsung D990

poruka: 7
|
čitano: 1.981
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem, kada svoju MicroSD memorijsku karticu od 1 GB stavim u Nokiu 5500 Sport, memorijska kartica savršeno radi, no kad je stavim u drugi mobitel, tocnije Samsungov D990, i pritisnem na "Memorijska kartica" prikaže se sljedeće: "Format?" pritisnem: "Da", i nakon toga se odmah prikaže: "Greška", to isto mi bude i kad memorijsku karticu stavim u LG KF310, ako itko zna nek se javi? Unaprijed HVALA!

EDIT: Oprostite na dvije iste teme, nisam namjerno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 20:14 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: MicroSD 1 GB na Samsung D990
meni se cini da ne mozes prebaciti karticu iz jedne vrste mob u drugu ....a da pri tome ne uradis format....formatiraj je na PC-u ako mozes pa tek onda u mob...
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan
BugSU kaže...
meni se cini da ne mozes prebaciti karticu iz jedne vrste mob u drugu ....a da pri tome ne uradis format....formatiraj je na PC-u ako mozes pa tek onda u mob...
 kako to da je formatiram preko PC-a? i da li ce mi se onda sve izbrisati na Mem. kartici? tnx
17 godina
neaktivan
pa izbrisace ti sve.... a kako ...pa ako imas citac memorijskih kartica u pc-u / notebook-u ...tamo tutnes i formatiras....e sad to da nije moglo s jedne marke mob-a na drugi je pre bilo ..sada nzm ..sacekaj da jos neko potvrdi...
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan
BugSU kaže...
pa izbrisace ti sve.... a kako ...pa ako imas citac memorijskih kartica u pc-u / notebook-u ...tamo tutnes i formatiras....e sad to da nije moglo s jedne marke mob-a na drugi je pre bilo ..sada nzm ..sacekaj da jos neko potvrdi...
 a jel se moze preko USB-a od Samsunga?
16 godina
neaktivan

problem rijesen, bila je zakljucana mem. kar. svejedno hvala

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

jel itko zna kako se na tom Samsungu stavi da je memorija na mem. kartici glavna memorija, tj. kad mi se salje neka pjesma da se sprema na mem. kar. itd?

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice