LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 287.665
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
assassin.st kaže...

Sve na mobitelu je novo, novcato. S obzirom da svaki dolazi s androidom 4.2 ocito je da je svakom stavljena nova maticna, baterija takodjer, a i kuciste.. Ne znam uopce sto nije novo na njemu..

hvala, ja se dvoumim sada između nexusa 4 i xioami mi3, premda mobiteli po speckama nisu slični, oba imaju odličan omjer cijene i kvalitete

Edge kaže...

Znaci mob je prakticki neostecen?

Jel dolazi s kutijom, punjacem i ostalih glupostima.

imaš slike 5 postova iznad

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
12 godina

Meni je dosao nexus za 99 funti preko mobicitya. Mobitel je odlican samo ima jedan mali problem,ZVUCNICI NE RADE! I sta cu sad? Koliko cujem iz vasih iskustava,njima se ne isplati slat...

Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ima li u nekoj trgovini u ZG veći izbor futrola i kućišta za N4?
15 godina

u cemu uopce je caka sa tim N4, refubrished, sto to tocno znaci? to je vec koristen mobitel, izlozbeni, testni primjerak sto tocno?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bartaul kaže...

Meni je dosao nexus za 99 funti preko mobicitya. Mobitel je odlican samo ima jedan mali problem,ZVUCNICI NE RADE! I sta cu sad? Koliko cujem iz vasih iskustava,njima se ne isplati slat...

jel u zagrebu u agram servisu vrijedi garancija za nexus 4 kupljen na mobicity?

17 godina

Meni došao danas. Hvala hurcu. Dobio punjac pa Eu plugin i kabao za njega i iglu za stavljanje kartice u njega. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jesam i ja tako,za garanciju u agramservisu neznam. Ja sam iz splita tako da mi je lakse u neki splitski servis otic,znate li koji pouzdani?

13 godina
Bartaul kaže...

Odmah im se javljaj neka ti rade povrat, u roku od 24h po njihovim pravilima imaš pravo na njega, iako je po zakonu 7 dana ako ne i više.

Dakle nikakav servis, povrat mobitela, oni moraju novac vraćati.

12 godina

Ne zelim im ga vracati,jeftinije bi me dosao da ga popravim u nas... Jer me dostava do njoh dodje 200kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

moj nexus 4 isto tako kao i assassin.st,znaci sav u folijama tj kutija u foliji kao ono nikad nije otvaran,telefon izljepljen folijama,sve dosad stima i zvucnik radi.... znaci za 900kn ovaki telefon,ajme meni..... uzimajte dok ima!

1 0 hvala 0
14 godina

Prodajem digitizer/touchscreen za sitne pare, novi nekorišteni (naravno). Recimo 50kn, pa ako kome treba neka mi se javi :-)

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Zadnje neslužbene informacije kažu da bi factory image za 5.0 trebao izači 12.11. a nakon toga i OTA update. Znači tjedan dana....

Izvorni kod je pušten ali nema pravih drivera za 5.0, samo starih od KK-a ili Preview-a, što znači da već ima AOSP romova ali nije to to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 14:36 (Kordy).

0 0 hvala 0
12 godina
Znaci,uspostavilo se da je problem u cijelom audiu setupu. Dosao sam na servis i kaze barem 300kn i sta je najgore,kaze da se to mozda i ne popravi,sta da sada radim? Ne zelim se s njima natezati 2 mjeseca oko ovoga,jer sudeci po vasim iskustvima,spori su ko blato. Znaci da riskiram sa servisom ili da saljem u njih nazad?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bartaul kaže...
Znaci,uspostavilo se da je problem u cijelom audiu setupu. Dosao sam na servis i kaze barem 300kn i sta je najgore,kaze da se to mozda i ne popravi,sta da sada radim? Ne zelim se s njima natezati 2 mjeseca oko ovoga,jer sudeci po vasim iskustvima,spori su ko blato. Znaci da riskiram sa servisom ili da saljem u njih nazad?

ja bi slao nazad, logično

15 godina
dati 100 kn za slanje nazad je svakako isplativije, jedino je stvar sto ces mozda 2+ mjeseca biti bez smartphone-a
Respect the Raise...!
12 godina
Ne zelim 2 mjeseca cekat nikako,radije bi platio ovo,a recimo agram servis? Poslao sam im upit da li drze servis nexusa. Kakvi su oni po tom pitanju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto pa ti kupuj preko mobicitya, dogodi se ovako sranje i moze se slikati.

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina

A eto,nesrica,5 ljudi prodje bez problema ali ja ne...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
dedaa kaže...

Eto pa ti kupuj preko mobicitya, dogodi se ovako sranje i moze se slikati.

Mozete pjevati koliko hocete, ali gdje god se dogodi sranje da kupis proizvod koji je u startu u kvaru, imas problem. Bilo da se radi o nekom nasem web shopu ili mobicityju. Uvijek se prave blesavi, pogotovo ako im to dozvolis. Kao npr. danas u trgovini cipela prodavacica kupcima prica da nema povrata novca ako uzimas na akciji, moze jedino zamjena. Mislim si ja, da, zato sto vecina ljudi nema pojma o svojim pravima. Tako su i mene uvjeravali, ali cim posaljes mail na pravo mjesto odjednom odobravaju sve sto trazis. Zato se ja osobno ne bojim mobicityja, i da dobijem neato pokvareno siguran sam da ne bih cekao 2 mjeseca jer bi im me vec za 10 dana bilo preko glave s zalbama i mailovima na svim stranama. Tako da, kolega se gadno zeznuo, umjesto da odmah salje mail, on nosi u servis, mislim WTF?
12 godina

Poslao sam ja njima odma mail i pokusam sam ih kontaktirati preko live chata,nosu jos odgovorili a na live chat  ne odgovaraju duze od 20 min

11 godina
neaktivan

dosli ovi lollipop updateovi za googleove aplikacije tipa kamera maps i sl... ocekuje se 5.0 izgleda hh

0 0 hvala 0
12 godina
Poštovani,

hvala što ste kontaktirali Agramservis.

Ljubazno Vas molimo da uređaj sa jamstvenim listom, računom i detaljnim opisom poteškoće dostavite u naš servisni centar kako bi ga tehničar besplatno pregledao i ustvrdio u čemu je problem.

Ukoliko je riječ o vanjamstvenom popravku, okvirnu Vam cijenu šaljemo nakon pregleda. Uređaj možete osobno dostaviti ili poslati dostavnom službom (HP Ekspres - hpekspres@posta.hr) na našu adresu.

Evo sta mi je agram odgovorio,e sad u vezi jamstvenog lista,nisam dobio nista takvo. Da im samo posaljem kutiju sa racunom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Zar ne funkcionira vise na mobicity-u UKFSHIP kod?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
17 godina

Ne vrijedi taj kod vec nekih 2 tjedna, nema nikakvog novog koda za sada

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Isplatili se dati sad za ovaj mobitel 170 eura, polovan naravno ?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
anelko kaže...

Isplatili se dati sad za ovaj mobitel 170 eura, polovan naravno ?

ne isplati se nikako kad imaš na mobicityu za 1050 kuna refubrished sa 6 mjeseci garancije, a stanje je tip top

15 godina
neaktivan

Da podijelim i ja svoje iskustvo. 

Mob je stigao kao nov, nema smisla stavljat slike. sve u folijama, tiptop, nisam primjetio još nikakav problem.

Updatean na 4.4.4, čekam peticu danas (kao i svi :) )

Naručio sam sveukupno tri komada i svi su u kutiji i celofanu, identična stvar kao kod assassin.st na prošloj stranici.

A sad odo mučit svoju novu igračku :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
gazz kaže...

Da podijelim i ja svoje iskustvo. 

Mob je stigao kao nov, nema smisla stavljat slike. sve u folijama, tiptop, nisam primjetio još nikakav problem.

Updatean na 4.4.4, čekam peticu danas (kao i svi :) )

Naručio sam sveukupno tri komada i svi su u kutiji i celofanu, identična stvar kao kod assassin.st na prošloj stranici.

A sad odo mučit svoju novu igračku :)

Moto G je dobio službeni update danas... Ne znam što Google radi, nadam se da bude danas. Jbt na XDA imamo port već mjesecima koji radi full stabilno a Google ima problema...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 11:10 (Kordy).
15 godina
neaktivan

ako se ne varam, kasni zbog problema sa baterijom na nexus 5

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
gazz kaže...

ako se ne varam, kasni zbog problema sa baterijom na nexus 5

Pa nek kasni onda za N5 a ne N4 {#} Vidjet ćemo večeras

Nova poruka