- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

I meni (bez forsiranja) stigao OTA 4.3 jučer ujutro - u planinama već provjerena prstu&oku ugodna nova kamera.
Lijep je život u Nexus familiji...

Pa ne postoji tutorial, doslovno tri reda u CMD...
Na tvornicki ga takoder vratit pre lagano. Tako da sad sam s tim mogucnostima zadovoljan.

Na tvornicki ga takoder vratit pre lagano. Tako da sad sam s tim mogucnostima zadovoljan.
Ja sam otključavao bootloader i stavio custom recovery pomoću toolkita, također vrlo jednostavno.. Zaključavati ga još nisam pokušavao, ali mislim da je isto riješeno praktički s jednim "klikom".
Jesi bio na custom romu prije 4.3? Ja čekam da izađe PA 3.7 (ili neki drugi 4.3 custom rom)

Jel stavio netko novi OTA update?
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/android-43-update-donosi-trim-bolje-performanse/191971.aspx?page=0&jumpto=3765101&sort=asc&view=flat

Novi update koji je došao sinoć?
Ne 4.2 > 4.3, nego sitan update za 4.3 ?
Novi update koji je došao sinoć?
Ne 4.2 > 4.3, nego sitan update za 4.3 ?
4.3 nema update. to je feature koji dolazi s 4.3 verzijom.

Moj također ima mini ogrebotinu na ekranu nakon par tjedana. Sve je to normalno, Gorilla Glass nije scratch-proof nego scratch-resistant, što znači da se, naravno, može ogrebati, samo teže. Isto tako, zaboravi na scratch testove koje Gorilla preživljava gdje raznoraznim metalima pokušavaju ogrebati staklo, koje je samo po sebi tvrđe od takvih metala i ne može se ogrebati. Do ogrebotina dolazi od prašine, pjeska, kvarca koji se trlja od ekran i koji je, iako sitan, tvrđi od stakla te ga može ogrebati.
Moj također ima mini ogrebotinu na ekranu nakon par tjedana. Sve je to normalno, Gorilla Glass nije scratch-proof nego scratch-resistant, što znači da se, naravno, može ogrebati, samo teže. Isto tako, zaboravi na scratch testove koje Gorilla preživljava gdje raznoraznim metalima pokušavaju ogrebati staklo, koje je samo po sebi tvrđe od takvih metala i ne može se ogrebati. Do ogrebotina dolazi od prašine, pjeska, kvarca koji se trlja od ekran i koji je, iako sitan, tvrđi od stakla te ga može ogrebati.
Ma sve to ok imo sam S2 prije njega, al ovaj je sad baš nov nov... hehehe ... kasnije če to bit ma ko ga je**... heheh
Evo, stigao mi je jučer mob, odmah mi je ponudio update na 4.3. Na prvi dojam mob je odličan ali malo se još ne snalazim na novom Androidu ( imao sam Desirea do sada ). I meni zvecka dok ga protresem ali me to ni ne smeta.
Jel ko kupio Nexusa 4 preko google playa?
Ako mi ga neko kupi recimo iz austrije ili njemacke (preko google playa), placam li carinu i pdv pri ulasku u lijepu nasu?
Doduse, neznam da li se mobitel salje iz amerike ili iz eu te dostavljaju li u hrvatsku.
Ako ne dostavljaju, opet mi ga moze prija poslat/dostavit.
Ima neko koju informaciju?

Ako mi ga neko kupi recimo iz austrije ili njemacke (preko google playa), placam li carinu i pdv pri ulasku u lijepu nasu?
Doduse, neznam da li se mobitel salje iz amerike ili iz eu te dostavljaju li u hrvatsku.
Moj je s Google playa, nije plaćena nikakva carina, imao sam sreće da mi ga je uzeo rođak u Španjolskoj i u isto vrijeme i njegova poznanicu je išla nazad za Hrvatsku pa sam izbjegao i slanje paketa poštom. On je platio dodatnih 10€ za isporuku s Google playa na njegovu adresu.
Koliko sam shvatio, to je nešto povezano s štednjom baterije, kada je jak signal mobitel smanji snagu signala radi uštede energije.

Moj je s Google playa, nije plaćena nikakva carina, imao sam sreće da mi ga je uzeo rođak u Španjolskoj i u isto vrijeme i njegova poznanicu je išla nazad za Hrvatsku pa sam izbjegao i slanje paketa poštom. On je platio dodatnih 10€ za isporuku s Google playa na njegovu adresu.
Super, znaci nema nikakve carine osim tih 10€ (valjda je to postarina).
Cijena mobitela je u dolarima, nije valjda da to pretvore u eure 1:1?
Ako se naručuje preko Google playa ( imate nekoga u zemlji članici EU gdje je moguća kupnja uređaja ) - 300€ 8GB verzija, 350€ 16GB verzija, dostava na njegovu adresu 10€.
Meni se isto zagrijava pogotovo kada sam na mobilnom internetu, kada se spajam na WiFi ne toliko.
Super, znaci nema nikakve carine osim tih 10€ (valjda je to postarina).
Cijena mobitela je u dolarima, nije valjda da to pretvore u eure 1:1?
350$ i 350€ :)