LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 287.669
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
E gledam sad na netu, kazu da je mozda cak i bolje nadogradnju napravit rucno. Bez cekanja OTA. Sta vi kazete dal da stavljam?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
Pc strucnjak, pa ja sam svoju nadogradnju napravio putem OTAe. Forsirao sam update tako sto sam prisilno zaustavio Google Service Framework, zatim izbrisao njegov cache, ukljucio Airplane mode, pa ga iskljucio, otisao provjeriti imam li nadogradnji i tad mi je javio da imam nadogradnju.

13 godina
neaktivan
E hvala. Kako si napiso tako napravio i nadogradio se na 4.3.
16 godina

I meni (bez forsiranja) stigao OTA 4.3 jučer ujutro - u planinama već provjerena prstu&oku ugodna nova kamera.

Lijep je život u Nexus familiji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nije mi vrag dao mira pa sam iso probat otkljucat bootloader, stvarno lagano, onda da ajde nesto probam, stavio ponovo 4.3. Pa zakljuco bootloader ponovo. Super lako i super brzo. Sad bar znam kad stavim custom rom kako ga vratit na tvornicki bez problema. E da jos me zanima proji li negdje nexus ko recimo galaxy S serija koliko je puta kernel promhenjen pa se taj broj treba vratit na 0?
15 godina
Ne, to ti Nexusi nemaju. S kojim si tutorialom otkljucao bootloader?
17 godina
jurica_m kaže...
Ne, to ti Nexusi nemaju. S kojim si tutorialom otkljucao bootloader?

Pa ne postoji tutorial, doslovno tri reda u CMD...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Imam android SDK ... Unutar sdk tamo di je fastboot stavio si cmd.exe da ne moram putanju pisat. I spojis mob udaris fastboot devices ... Enter... Nade uredaj. Fastboot oem unlock... Enter na mobu se pojavi zelis li otkljucat bootloader i odaberes Yes i to ti to. Laganica. Zakljucas slicno samo sto umjesto fastboot oem unlock pises fastboot oem lock i ne moras nista na telefonu odabrat.

Na tvornicki ga takoder vratit pre lagano. Tako da sad sam s tim mogucnostima zadovoljan.
17 godina
odjavljen
Mislim da pocketnow ima video tutorial za otključavanje bootloader.
Galaxy SII I9100
17 godina
PC - stručnjak kaže...
Imam android SDK ... Unutar sdk tamo di je fastboot stavio si cmd.exe da ne moram putanju pisat. I spojis mob udaris fastboot devices ... Enter... Nade uredaj. Fastboot oem unlock... Enter na mobu se pojavi zelis li otkljucat bootloader i odaberes Yes i to ti to. Laganica. Zakljucas slicno samo sto umjesto fastboot oem unlock pises fastboot oem lock i ne moras nista na telefonu odabrat.

Na tvornicki ga takoder vratit pre lagano. Tako da sad sam s tim mogucnostima zadovoljan.

Ja sam otključavao bootloader i stavio custom recovery pomoću toolkita, također vrlo jednostavno.. Zaključavati ga još nisam pokušavao, ali mislim da je isto riješeno praktički s jednim "klikom".
Jesi bio na custom romu prije 4.3? Ja čekam da izađe PA 3.7 (ili neki drugi 4.3 custom rom)

13 godina
neaktivan
I otkljucavanje i zakljucavanje je isto sam je razlika naravno u naredbi u cmdu. Unlock bootlodera je fastboot oem unlock, a zakljucavanje fastboot oem lock. Na Stocku sam zadovoljan, baterija dugo traje... Sve glatko tako da mi se jos uvijek ne da nesto stavljat, mozda cyanogenmod ali kad izade 10.2.
17 godina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa ja imam 4.3 ...
17 godina
PC - stručnjak kaže...
Pa ja imam 4.3 ...

Novi update koji je došao sinoć?

Ne 4.2 > 4.3, nego sitan update za 4.3 ?

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
PC - stručnjak kaže...
Pa ja imam 4.3 ...

Novi update koji je došao sinoć?

Ne 4.2 > 4.3, nego sitan update za 4.3 ?

4.3 nema update. to je feature koji dolazi s 4.3 verzijom.

13 godina
neaktivan
Na nexusu 4 je gorilla glass 2... Glefam sad na direktnom suncevom svjetlu ekran i na desnoj strani ima sitnih ogrebotina.. Ne osjete se nit ovako primjete al su tu. Mob novi bas pazim. Neznam kak sam uspio ....
16 godina
neaktivan

Moj također ima mini ogrebotinu na ekranu nakon par tjedana. Sve je to normalno, Gorilla Glass nije scratch-proof nego scratch-resistant, što znači da se, naravno, može ogrebati, samo teže. Isto tako, zaboravi na scratch testove koje Gorilla preživljava gdje raznoraznim metalima pokušavaju ogrebati staklo, koje je samo po sebi tvrđe od takvih metala i ne može se ogrebati. Do ogrebotina dolazi od prašine, pjeska, kvarca koji se trlja od ekran i koji je, iako sitan, tvrđi od stakla te ga može ogrebati. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Moj također ima mini ogrebotinu na ekranu nakon par tjedana. Sve je to normalno, Gorilla Glass nije scratch-proof nego scratch-resistant, što znači da se, naravno, može ogrebati, samo teže. Isto tako, zaboravi na scratch testove koje Gorilla preživljava gdje raznoraznim metalima pokušavaju ogrebati staklo, koje je samo po sebi tvrđe od takvih metala i ne može se ogrebati. Do ogrebotina dolazi od prašine, pjeska, kvarca koji se trlja od ekran i koji je, iako sitan, tvrđi od stakla te ga može ogrebati. 

Ma sve to ok imo sam S2 prije njega, al ovaj je sad baš nov nov... hehehe ... kasnije če to bit ma ko ga je**... heheh

16 godina

Evo, stigao mi je jučer mob, odmah mi je ponudio update na 4.3. Na prvi dojam mob je odličan ali malo se još ne snalazim na novom Androidu ( imao sam Desirea do sada ). I meni zvecka dok ga protresem ali me to ni ne smeta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 22:29 (Feya).

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam još uvijek na stocku, kad surfam i kad igram igrice mobitel se toliko zagrije da ga je neugodno držat u rukama. Jel ima još netko isti slučaj ili svi imamo tih problema?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel ko kupio Nexusa 4 preko google playa?

Ako mi ga neko kupi recimo iz austrije ili njemacke (preko google playa), placam li carinu i pdv pri ulasku u lijepu nasu?

Doduse, neznam da li se mobitel salje iz amerike ili iz eu te dostavljaju li u hrvatsku.

Ako ne dostavljaju, opet mi ga moze prija poslat/dostavit.

Ima neko koju informaciju? {#}

Steam profile: Virty
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Muci me nesto wifi na nexus, u istoj prostoriji sam di je i tg782i nema prepreka nista od njega na neki 2 metra i fali jedna crtica signala dog ga drzim u ruci, na s2 to tako nije bilo. Onda nalazim se i kojih 5 metara od rutera no ide ploca jer je ruter na katu, pa signal ostilira od 1 do 3 crtice, i kad nema niti jedne a poprilcno sam udaljen, net radi. Al meni to cudni pokazuje. Neznam el to normalno.
16 godina
Virty kaže...

Ako mi ga neko kupi recimo iz austrije ili njemacke (preko google playa), placam li carinu i pdv pri ulasku u lijepu nasu?

Doduse, neznam da li se mobitel salje iz amerike ili iz eu te dostavljaju li u hrvatsku.

Moj je s Google playa, nije plaćena nikakva carina, imao sam sreće da mi ga je uzeo rođak u Španjolskoj i u isto vrijeme i njegova poznanicu je išla nazad za Hrvatsku pa sam izbjegao i slanje paketa poštom. On je platio dodatnih 10€ za isporuku s Google playa na njegovu adresu.

16 godina
PC - stručnjak kaže...
Muci me nesto wifi na nexus, u istoj prostoriji sam di je i tg782i nema prepreka nista od njega na neki 2 metra i fali jedna crtica signala dog ga drzim u ruci, na s2 to tako nije bilo. Onda nalazim se i kojih 5 metara od rutera no ide ploca jer je ruter na katu, pa signal ostilira od 1 do 3 crtice, i kad nema niti jedne a poprilcno sam udaljen, net radi. Al meni to cudni pokazuje. Neznam el to normalno.

Koliko sam shvatio, to je nešto povezano s štednjom baterije, kada je jak signal mobitel smanji snagu signala radi uštede energije.

13 godina
neaktivan
Ahaaa e da idem probat ugasit ono stedi bateriju tamo u wifi postavkama :) pa da vidim sto se zbiva :)
13 godina
neaktivan
Sory za tupli posta, na mobu nema uredi, vidi stvarno je kad ugasis tu opciju i mobilna mreza i wifi skoce onako posteno. Kad ukljucis opciju sve padne na dost manje.
17 godina
Feya kaže...
Virty kaže...

Moj je s Google playa, nije plaćena nikakva carina, imao sam sreće da mi ga je uzeo rođak u Španjolskoj i u isto vrijeme i njegova poznanicu je išla nazad za Hrvatsku pa sam izbjegao i slanje paketa poštom. On je platio dodatnih 10€ za isporuku s Google playa na njegovu adresu.

Super, znaci nema nikakve carine osim tih 10€ (valjda je to postarina).

Cijena mobitela je u dolarima, nije valjda da to pretvore u eure 1:1? {#}

Steam profile: Virty
16 godina

Ako se naručuje preko Google playa ( imate nekoga u zemlji članici EU gdje je moguća kupnja uređaja ) - 300€ 8GB verzija, 350€ 16GB verzija, dostava na njegovu adresu 10€.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blade18 kaže...
Ja sam još uvijek na stocku, kad surfam i kad igram igrice mobitel se toliko zagrije da ga je neugodno držat u rukama. Jel ima još netko isti slučaj ili svi imamo tih problema?

Meni se isto zagrijava pogotovo kada sam na mobilnom internetu, kada se spajam na WiFi ne toliko.

17 godina
Virty kaže...
Feya kaže...
Virty kaže...

Super, znaci nema nikakve carine osim tih 10€ (valjda je to postarina).

Cijena mobitela je u dolarima, nije valjda da to pretvore u eure 1:1? {#}

350$ i 350€ :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice