LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 287.681
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
steve90 kaže...

Ako ćeš ići na Nexus4, zar ti nije bolje za nekih 200kn više uzeti s njuškala mobitel koji je kupljen kod nas i ima 2 godine jamstva?

Problem je što ne znam od kojeg prodavača mi je sigurno uzeti .. Nisam u Zagrebu, da jesam ne bi bio problem ni od nekoga ovako uzeti .. 

GL&HF
13 godina
neaktivan
Evo ljudi, pozdrav sa nexusa 4. Danas uzeo u Vipu. Pre zadovoljan.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
neaktivan

Eto ako ima netko da prodaje nexus 4 iz slavonskog broda ili okolice neka se javi (otkljucan mob trebam/tele2) .. 

Ili ako znate neki webshop (de/uk) i da nexus mogu negdje nositi na garanciju u RH ako kupim tamo .. 

Ili ako znate nekog trusted prodavaca sa njuskala, da nije preskup javite mi .. 

Ako netko sa foruma prodaje PM .. 

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 18:39 (AmD).
16 godina
neaktivan

Evo opet ja davim {#}

Našao sam na njušci za 2000kn, uglavnom kupljen u Sloveniji, sad me samo zanima da li garancija važi negdje kod nas? Kupljen je prije nego što smo ušli u EU ako je važno .. 

GL&HF
17 godina
AmD kaže...

Problem je što ne znam od kojeg prodavača mi je sigurno uzeti .. Nisam u Zagrebu, da jesam ne bi bio problem ni od nekoga ovako uzeti .. 

Razumijem te.. Ja isto kada sam tražio mob na njuškalu gledao sam nešto bliže zato što želim pogledati mob prije kupnje..

16 godina
neaktivan

Gledao sam na netu da se na temperaturi od 37 stupnjeva događa kao nekakav "throttle", tj usporavanje rada procesora i gpu-a .. CPU ide dolje sve do 1.2 ghz, gpu na 200mhz. 

Zanima me da li utječe to toliko na igre ? Jer stvarno igram Real Racing 3 puno, ako ima netko neka malo testira pa neka napise .. 

GL&HF
15 godina
Ma je. Gluposti. Aj ti kupi konacno taj mob. Meni leti, sve radi fluidno.
16 godina
neaktivan

Čekam evo dok mi pošalje prodavač slike da vidim da je sve uredno . U utorak je kod mene nadam se :) 

Već sam poskidao hrpu stvari za njega.

GL&HF
15 godina

Thermal throttling je na 60 C za CPU a na 36 C za bateriju. Smanjuje brzinu svih jezgri u ovisnosti o temp CPU (bitna je i temp. baterije).

Meni uz ovakve temp vani uglavnom spušta na 1134MHz nakon 10min stability testa, uz gornji dio mobitela dosta ugrijan.

Sa undervoltom -100mV je dosta bolja situacija, tj. mobitel je osjetno hladniji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 8:34 (antebr).
13 godina
neaktivan
Dakle android 4.3 je predstavljen. Kad ce OTA ... Ima li kakve veze sto je nexus kupljen u VIP - u dolazi li na njega nadogradnja kada i za ostale?
16 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Dakle android 4.3 je predstavljen. Kad ce OTA ... Ima li kakve veze sto je nexus kupljen u VIP - u dolazi li na njega nadogradnja kada i za ostale?

bas mi je zalosno za vidjet da netko tko posjeduje ovaj mob pita ovakvo pitanje, dajte se informirajte sta kupujete prije nego kupite :(

svejedno je kupio nexus u vipu, u australiji, u indiji. svi su isti, unlockani, i nemaju veze s telekomom nikakvim

13 godina
neaktivan
Pa ko nezna pita.. A jesi cudan stvarno.
17 godina
PC - stručnjak kaže...

Pa Nexus se kupuje upravo zbog ovog razloga.

Da je drukčiji za Vip (automatski i za Vodafone) to bi bila ludnica

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
PC - stručnjak kaže...

Pa Nexus se kupuje upravo zbog ovog razloga.

Da je drukčiji za Vip (automatski i za Vodafone) to bi bila ludnica

Aha hvala na odg. E da el stiglo već kome nadogradnja u HR da nadogradi na 4.3?

17 godina

Meni je stigla na Nexus 7, znači da bi trebala i na N4.

Ali ništa posebno, ostao sam na 4.2.2 zbog boljih romova i kernela.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

mislim da je cudniji onaj tko nezna sta kupuje :)

13 godina
neaktivan
Ma da. Znam da nexus dobije nadogradnju, smo nisam znao dali ima nesto po regijama itd da je razlika koji tjedan itd. Al dobro. Ja sam s mobitelom prezadovoljan. Prije sam imo SGS2.
15 godina
Ekipa, jel vam stigao update na 4.3?
16 godina
neaktivan

Evo opet da pitam - Da li mobitel sa garancijom, kupljen u Sloveniji, u Telekomu Slovenije ima garanciju koja vazi i kod nas? Kupljen je prije nego što smo usli u EU

GL&HF
17 godina

Ja mislim da ne. To je isto kao da uređaj koji kupiš kod nas u T-comu nosiš u Sloveniju na garanciju

16 godina

Još uvijek nema update-a... ja sam svoj mob kupio u USA i za sad ništa...

nego da vas pitam, koji browser koristite? Ja još uvijek chrome, ali izgleda da nece biti još dugo jer je počeo lagat, umjesto scrolla on prepoznaje prebacivanje između tabova, uglavnom živcira me... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
14 godina
neaktivan

Pozdrav

Naponon mi je došao novi N4 i primjetio sam da se zagrijava kada mi je uključen mobilni internet.

Nakon 3-7 min korištenja zagrije se dio ispod stražnje kamere.

Da li je netko isto primjetio?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Next browser je nesto najbolje sto sam probao na Androidu. Fluidniji je od Chromea, a i podrzava Flash player ako si ga instaliras.
17 godina

Imam instaliran Next browser i Flash player ali mi ne radi flash u browseru. Je li potrebno nešto drugo postaviti u samom browseru?

17 godina
steve90 kaže...

Imam instaliran Next browser i Flash player ali mi ne radi flash u browseru. Je li potrebno nešto drugo postaviti u samom browseru?

Za flash ti je najbolji novi Firefox.

15 godina
Mitch, ne kuzim zasto bi Firefox bio bolji od Next browsera, kad ovom Nextu nista ne nedostaje. Brz je, fluidan, a flash player radi savrseno. Za namjestiti si flash u Next browseru, valja ici pod Preferences pa na Display i tu si pod Flash player odaberi opciju Always on.
17 godina
jurica_m kaže...
Mitch, ne kuzim zasto bi Firefox bio bolji od Next browsera, kad ovom Nextu nista ne nedostaje. Brz je, fluidan, a flash player radi savrseno. Za namjestiti si flash u Next browseru, valja ici pod Preferences pa na Display i tu si pod Flash player odaberi opciju Always on.

Sync sa desktop Firefoxom, manje se crasha sa flashem i razne incognito opcije {#}

15 godina
Mitch, ima i Next browser sync sa Chromeom. S rusenjem nema problema, a u buducnosti ce doci i taj incognito. Svatko ima svog favorita, naravno. Ja samo kazem da ovaj browser radi bez grjeske svoj posal. :-)
16 godina
neaktivan

Ako ima netko da prodaje Nexus 4 neka mi se javi na PM .. 

Lik od kojega sam trebao kupiti nakon što sam tražio slike mi napisao da je prodao i to bez suvisnih pitanja kao sto su moja .. {#}

GL&HF
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice