Lg kp502 Cookie

poruka: 295
|
čitano: 189.062
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG COOKIE KP502-Aplikacije
16 godina
neaktivan
RE: Lg kp502 Cookie

Hvala ti kupim ga prije 4 tijedna nikako da nadem u postavkama gdje se namjesti ta vibracija ,hvala jos jednom !

17 godina
neaktivan
cro_denis kaže...

Hvala ti kupim ga prije 4 tijedna nikako da nadem u postavkama gdje se namjesti ta vibracija ,hvala jos jednom !

Ja sam to nedavno tek skužio, a kupio mobitel prije 3 mjeseca. Živciralo me kada sam bio negdje na koncertu nisam čuo da me netko zove jer nije ništa vibriralo.

17 godina
neaktivan
DommY kaže...

pozzz, ako imate neke dobre strranice za lg cookie kp502 dajte mi milim was da si skinem koje igre i slicno!!!

hvala!

Evo ima tu i super rade. Ima i tu.

16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
cro_denis kaže...

Ja sam to nedavno tek skužio, a kupio mobitel prije 3 mjeseca. Živciralo me kada sam bio negdje na koncertu nisam čuo da me netko zove jer nije ništa vibriralo.

Da tako i meni nesto slicno se dogodilo samo sto je mene sef zvao ,jbg ja bio u autobusu nisam cuo kako zvoni dodem doma i vidim zove me sef nesto trebao ja poludio rekao ako nema vibraciju poklanjam ga nekome u obitelji i idem kupiti novi mobitel .

16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi! Jučer sam kupio LG cookie KP502 u vipu. Vrlo sam zadovoljan mobitelom, ali imam nekoliko zamjerki... kada mi pošalju poruku, zvuk poruke traje maksimalno 6 sekundi, a pjesma koja mi zvoni traje 19 sekundi i to ne mogu promijeniti već mi svaki puta kada mi pošalju poruku zvoni prvih  6 sekundi i prekine. Druga zamjerka koju imam je na zvuk fotoaparata, jer bilo na utišanom ili glasnom profilu zvuk okidanja se čuje i ne može se isključiti...

Ono što me zaprepastilo je rezervirana memorija telefona koja iznosi svega 4 MB i koja dozvoljava pohranu samo 500 poruka!

Moje je pitanje: JE LI MOGUĆE I KAKO POVEĆATI ILI PROMIJENITI IZNOS REZERVIRANE MEMORIJE TELEFONA? Jer meni zbog drugih razloga treba kapacitet veći za spremanje poruka. Ako netko zna bio bih  mu jako zahvalan.  (imam karticu od 1 GB - je li moguće poruke spremati na karticu?)

Puno hvala! Nevinašce

17 godina

Naravno da je moguće, ne treba se derati, samo kupi ako nemaš neku MicroSD karticu i stavi je,a zvuk slikanja mora biti budući da netko mora znati da ga slikaš, eventualno ga u postavkama možeš promjeniti

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
neaktivan
lunac kaže...

Pozdrav ekipi! Jučer sam kupio LG cookie KP502 u vipu. Vrlo sam zadovoljan mobitelom, ali imam nekoliko zamjerki... kada mi pošalju poruku, zvuk poruke traje maksimalno 6 sekundi, a pjesma koja mi zvoni traje 19 sekundi i to ne mogu promijeniti već mi svaki puta kada mi pošalju poruku zvoni prvih  6 sekundi i prekine. Druga zamjerka koju imam je na zvuk fotoaparata, jer bilo na utišanom ili glasnom profilu zvuk okidanja se čuje i ne može se isključiti...

Ono što me zaprepastilo je rezervirana memorija telefona koja iznosi svega 4 MB i koja dozvoljava pohranu samo 500 poruka!

Moje je pitanje: JE LI MOGUĆE I KAKO POVEĆATI ILI PROMIJENITI IZNOS REZERVIRANE MEMORIJE TELEFONA? Jer meni zbog drugih razloga treba kapacitet veći za spremanje poruka. Ako netko zna bio bih  mu jako zahvalan.  (imam karticu od 1 GB - je li moguće poruke spremati na karticu?)

Puno hvala! Nevinašce

Sve što je tu napisao je istina Smijeh Kad dođe poruka, pjesma ili melodija zaista zvoni tako kratko, i to se ne može promijeniti. Po mojem mišljenju to i nije toliko loše...Štedi bateriju...Znao sam na svojoj staroj nokii 6288 staviti neku melodiju od 10min i dok je ona osvirala svoje, otišla mi baterija... Zvuk fotoaparata se isto ne može ugasiti, što je doista iritantno...Što se tiče spremanja poruka na memor. karticu, sumnjam da takva mogućnost postoji...

16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Naravno da je moguće, ne treba se derati, samo kupi ako nemaš neku MicroSD karticu i stavi je,a zvuk slikanja mora biti budući da netko mora znati da ga slikaš, eventualno ga u postavkama možeš promjeniti

Prvo i osnovno, nisam se derao već sam istaknuo ono što mi je važno  u pitanjuCool... Druga stvar je da sam u postu spomenuo da već imam karticu od 1 GB... jedino što me interesiralo je kako ju iskoristiti za proširenje rezervirane memorije telefona kako bih bio u mogućnosti spremiti više poruka u mobitel i, ako je moguće, kako spremati poruke na karticu.

LPNevinašce

17 godina
neaktivan
lunac kaže...
Ag008 kaže...

Prvo i osnovno, nisam se derao već sam istaknuo ono što mi je važno  u pitanjuCool... Druga stvar je da sam u postu spomenuo da već imam karticu od 1 GB... jedino što me interesiralo je kako ju iskoristiti za proširenje rezervirane memorije telefona kako bih bio u mogućnosti spremiti više poruka u mobitel i, ako je moguće, kako spremati poruke na karticu.

LPNevinašce

Ti možeš spremati poruke u posebnu mapu. Tako ja imam mapu Dolazni i Poslane i kada mi dođe limit od 500 poruka, lijepo ih prebacim u odgovarajuću mapu. Što se tiče zvuka kamere, ne može se ugasit. Imaš na mogućnosti tri različita tona koja se začuju kada pritisneš okidač.

16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...

Ti možeš spremati poruke u posebnu mapu. Tako ja imam mapu Dolazni i Poslane i kada mi dođe limit od 500 poruka, lijepo ih prebacim u odgovarajuću mapu. Što se tiče zvuka kamere, ne može se ugasit. Imaš na mogućnosti tri različita tona koja se začuju kada pritisneš okidač.

Puno ti hvala, probat ću... Vidio sam da postoji opcija kopiranja poruka u zasebne mape, samo nisam bio siguran je li se to isto tako broji kao zasebna poruka... Postoji li način da se te poruke u tim zasebnim mapama backupiraju na komp? Gledao sam malo onaj LG- suite ali nisam našao... Nevinašce

17 godina
neaktivan
lunac kaže...
Raving Rabbid kaže...

Puno ti hvala, probat ću... Vidio sam da postoji opcija kopiranja poruka u zasebne mape, samo nisam bio siguran je li se to isto tako broji kao zasebna poruka... Postoji li način da se te poruke u tim zasebnim mapama backupiraju na komp? Gledao sam malo onaj LG- suite ali nisam našao... Nevinašce

Za ovo s PC Suitom nisam siguran. Ispočetka sam ga koristio (PC Suite II), no u ovom topicu sam pronašao rješenje da se ubrza kopiranje pa se spajam preko Masovnog spremanja. Pomuću njega također mi se u Exploreru javljaju memorije (i vanjska i unutarnja) tako da bez bilo kakvih bugova koji su brojni u PC Suite (pojavljivao se BSOD, prikazivao je mobitel kao da nije spojen na računalo, itd.). Pronašao sam na internetu PC Suite III, ali nisam instalirao jer nemam potrebe. Možda su se Suitom III popravili spomenuti bugovi te dodale nove mogućnosti, ne znam.

P.S. Nije potrebno zahvaljivati u postu. Zato postoji gumb HVALA.

16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

E ovako imam jedan problem s cookiem u zadnjih tjedan dana mi je dvaput iz cista mira pozadinu vratio na pocetnu (ono vip). Ako neko zna sto bi moglo biti neka kaze. Unaprijed hvala.

JAZZ.BA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie
autorov komentar

Uz Cookie se dobije LG PC Suite II - program za prebacivanje sadržaja na mobitel i još kojekakvih opcija. Solidno to šljaka ali u zadnje vrijeme koristim opciju "masovno spremanje" gdje ti mobitel prepozna kao npr USB stick, otvori ti sve mape pa jednostavno barataš sa podacima kao što inače radiš u windowsima. Torbica i čarapica ima, na znam da li ih ima isključivo napravljenih za Cookie ali se nađe za taj oblik. Ja sam uzeo neku crnu, odlično paše za njega, dobar materijal - 20 kn...

Što se tiče vraćanja pozadine - dogodilo mi se jednom da su mi se sve postavke vratile na početne - imam univerzalnu SIM karticu, te se valjda ona nešto ishebala pa sumnjam da je to bio razlog. A drugi put sam slučajno obrisao walpaper pa mi je opet vratio onaj početni Vip-ov...

They took our jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alex55 kaže...
Kakav je program koji se dobiva uz Cookie? Može li konvertirati pjesme i filmiće kao onaj od Sony Ericssona?

I ima li igdje za kupiti nekakve "oblekice" ili "čarapice" za Cookie, kakve primjerice postoje za iPodove?

U tele2 na cvjetnom za 30 kuna

iCOOKIE kaže...

E ovako imam jedan problem s cookiem u zadnjih tjedan dana mi je dvaput iz cista mira pozadinu vratio na pocetnu (ono vip). Ako neko zna sto bi moglo biti neka kaze. Unaprijed hvala.

Jesi vadio memorijsku ?

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

imam lg cookie kp510 na tele2 mreži i zanima me kako konfigurirati internet

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
nijo123 kaže...

imam lg cookie kp510 na tele2 mreži i zanima me kako konfigurirati internet

Moraš nazvati centralu (tele2) pa ti oni to srede - valjda dobiješ sve postavke putem sms ili sl. Nazovi njihovu besplatnu službu za korisnike. Btw ako netko ima postavke MMS-a i/ili interneta za t-mobile mrežu (za KP502) bio bih zahvalan na podacima - može i na PM. (eto lijen sam zvati svoju centralu ;-) pa sam pokušao to riješiti putem maila ali me ljudi odbijaju - izgleda da su te postavke strašno povjerljive kad ih ne mogu dobiti u pisanom obliku).

They took our jobs!
16 godina
odjavljen

Prije bilo kakvih pozivanja, mailanja i sl. provjerit stranice od operatera... Pa dobiš ovo:

Postavke putem SMS-a

Ručni unos postavki

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Sum_of_all_fears kaže...

Prije bilo kakvih pozivanja, mailanja i sl. provjerit stranice od operatera... Pa dobiš ovo:

Postavke putem SMS-a

Ručni unos postavki

Odlično za tele2, no kako sam rekao gore u postu, meni trebaju postavke za t-mobile mrežu.

They took our jobs!
16 godina
odjavljen
Stimulans kaže...

Odlično za tele2, no kako sam rekao gore u postu, meni trebaju postavke za t-mobile mrežu.

Ma ovo se odnosilo na post za tele2, kliknuo sam odg na tebe Namigiva

T-Mobile postavke

Ima automatske putem SMSa (odmah prvi izbor) i ručne (kliknuti na Upute za ručno podešavanje postavki na uređaju - nema uputa za Cookie al će poslužit upute za Viewty koje postoje u popisu)

Automatske i ručne postavke Automatske i ručne postavke
VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
15 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Evo ovak ja imam jedno pitanje za one koji imaju taj mobitel,dali im se ikada dešavao kvar na mobitelu da tjekom dana kad vas netko zove ili dobijete poruku da vas se mobitel jednostavno ugasi,al da je baterija normalna puna,jer ja imam taj kvar i neki mi govore da pitam nekog jer je naisao na slican problem,jedni tvrde da je do softvera greska drugi da je baterija.imam garanciju imam ga 3 mjeseca tek,i nedavno u zadnjih par dana počeo se gasiti sam od sebe kad mu je volja,ali najčešće kad me netko zove ili dobijem poruku nekad se ugasi nekad ne,ako je imao netko sličnih problema,nek sam kaže ak zna u čemu je problem hvala unaprijed:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Jucer sam kupio novi LG kp502 i kad sam ga spojio sa kompom nista se nije dogobilo, ni na kompu nije naslo ono New hardware ni na mobu nista, a u postavkama za USB povezivanje bilo je stavljeno na "uvijek pitaj", onda sam stavio na "masovno spremanje" i opet nista. Nakon toga inst sam PC suit (s cd-a koji sam dobio s mobom) i u postavkama stavio na PC suit i pise mi telefon je spojen ali kad sam kliknuo na bilo sta u pc suitu sadrzaj, glazba itd. pojavio mi se error na mobu "Nemoze se izvesti konflikt s (KeyLockMenu)" kad je zakljucani mob a kad je otkljucani "Nemoze se izvesti konflikt s (kamera)".

Zanima me zasto mi komp ne pronadje memoriju moba (nemam karticu) kao kad ustekam bilo koji novi hardware(usb itd.) i zasto mi javlja onaj error. OS je vista i svaki drugi novi ili stari hardware mi nadje i instalira bez problema. Pls ako neko zna nesto ili ima kakvi savjet nek odgovori

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Gdje je najlakše naći igrice za LG KP502?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nikola63 kaže...

Gdje je najlakše naći igrice za LG KP502?

na google-u Belji se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

jel zna netko kako deinstalirati programe instalirane na cookiju ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
asusdvd kaže...
 Na linku se uspoređuju 501 i 500, a čovjeka (mene isto Osmijeh) vjerojatno više zanima KP502 pošto je to trenutna Vipova ponuda...
prije neki sam dan kupio "KP502", no kada ga ukopčam u komp on mi kaže da je spojen sa KP500 - ne KP502!, no s druge strane, gledajući slike KP502 i KP500 moji izgleda kao KP502. sad ni sam neznam koji mobitel imam lol
15 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Želim samo raci da sam ga upravo raspakirao , uštekao u pc, sve radi super , glasan zvučnik, sve je odlično ali sam duboko razočaran brzinom prebacivanja podataka na mobitel. Pjesmu od 10 mb kopira dobre 2-3min Viče. Nebih preporucio onima koji bi ga koristili ujedno kao i mp3 player.  kupio sam microSD od 2 gige, brijem da ce mi trebat mjesec dana da ju napunim sa zikom. jos jednom ponavljam, duboko sam razocaran Plač                                           ( vrijeme je novac,nemojmo ga uzalud trošiti )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

pardon, jedan mali ispravak, za pjesmu od 10 mb prijenos traje oko 8min, neznam, jel to samo meni tako ili ..?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma to jednostavno uštekaš memorijsku u čitač i kopiraš, nema potrebe za glupiranje tipa USB kabel i software.....

Life taker and heart breaker
15 godina
neaktivan

Ja 100MB prebacim za oko 15 minuta...

15 godina
neaktivan

istina ;) Namigiva

tak i ja..stavim memorijsku u citac i na komp ;)

brzo i jednostavno

(nemam cookie LOL)

Ana
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG COOKIE KP502-Aplikacije
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice