Lg kp502 Cookie

poruka: 295
|
čitano: 189.177
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG COOKIE KP502-Aplikacije
16 godina
neaktivan
RE: Lg kp502 Cookie
autorov komentar
Ag008 kaže...

meni je na 3 crtice već 6 dana

Daj podijeli s ostalima tajni recept uporabe Osmijeh

They took our jobs!
17 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

meni se zna desit da mi je recimo dvije crtice napunjen, pa zaključam tipkovnicu, natrag ju otključam i evo opet tri crtice no ubrzo postanu natrag dvije. valjda neki divlji ispad LG-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

ma đaba! sve sam to smanjila, vibra samo kod poziva i poruka, osvjetljenje na 10s, sve minimalno, al opet on kao da svijetli! ocito i ja imam neki divlji ispad :)

danas mi je zadnji dan da ga vratim, a vec sam se skroz bila ufurala u koristenje, sad opet sve ispocetka; u vip centru su mi rekli da mi mogu ponudit neki zamjenski dok je ovaj 'na servisu'... ne kuzim kaj mi jednostavno ne mogu zamjenit baterije!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

imas opciju stednja energije pa probaj

[adoptable]1364880[/adoptable]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

koji je mob boli cookie ili lg ks550????????????

keep smileing

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
little miss lollypop kaže...

koji je mob boli cookie ili lg ks550????????????

Cookie ti ima TS, a KS550 ima bolju kameru - ako se dvoumiš između ta dva mobitela onda si gledaj što ti je na prvm mjestu. Dakle jedan ima zaslon osjetljiv na dodir i prilično lošu kameru dok drugi ima standardan zaslon i osrednju kameru (doduše 5 Mpix ali sve su kamere na mobitelima prilično loše). Dizajn ja bih rekao malo na strani Cookie-ja a što se tiče softvera valjda su tu negdje (posjedujem Cookie-ja pa ti iz mojeg iskustva mogu reći da nisam imao nekih problema dok za KS550 ne znam kak stoji). Eto nadam se da sam malo pomogao.

They took our jobs!
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

ah...imam 14 god..i mob mi ne treba za neke duge poslovne rezgovore..nego tu i tamo porukica poziv...dosta mi je važna kamera..jer ne namjeravam stalno nosit fotić sa sobom...a važno mi je da ima i memorije...a baš nebi 550 jer mi cookie izgleda modernije...prije dvije godine sam na pretplatu kupila sonny ericsson K510i i dok mi je pretplata završila fkt je ostario...ali opet..čula sam da su ljudi imali dosta neugodnih iskustava s touchscreenom kod cookiea...tužili su se da je spor..da zablokira i tak..a gledala sam i onaj lg ks360...ni on nije loš...sad stvarno više nezz....

keep smileing
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 11:38 (little miss lollypop).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Koji je bolji LG Cookie ili Samsung S5230????molim brzi odgovor??(i zašto)

keep smileing

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni uvijek kada idem na mobitelu na internet piše mi provjerite postavke!

I meni treba pomoć.

16 godina
neaktivan
Ceka kaže...

Meni uvijek kada idem na mobitelu na internet piše mi provjerite postavke!

I meni treba pomoć.

Kontaktiraj VIP/TELE2, te ih traži da ti pošalju potrebne podstavke za internet.

17 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

ja sam zatražio postavke i sada lijepo ih podesio, ali svejedno kada otvorim browser oučitava se stranica pa nakon nekog vremena dođe neka poruka. onda sam malo istraživao na netu pa skinuo operu mini i sada sve radi kako treba samo ne mogu nista downloadati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Kupio sam Cookie Napokon !!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 11:15 (dominik12).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dominik12 kaže...

Kupio sam Cookie Napokon !!!

TO MAJSTORE. Nek ti je sretno i dugotrajno korištenje.

16 godina
Lg kp502 Cookie

pozzz, ako imate neke dobre strranice za lg cookie kp502 dajte mi milim was da si skinem koje igre i slicno!!!

hvala!

Koja je razlika izmedu ludnice i skole? - Broj Telefona
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lg kp502 Cookie

Da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje.

Naime, želim uzeti kod tele 2 opciju "prijenos broja"

Koji mobitel je bolji od ovih : LG KS360 - puna tipkovnica, 2mpix, klizni    745 kn

LG KP500 Cookie - touch, 3mpix                  845 kn

SE C702i - GPS, otporan na pljusak, u biti terenski       895 kn ??!

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Koji mobitel je bolji od ovih : LG KS360 - puna tipkovnica, 2mpix, klizni    745 kn

Nećemo moći ti pomomoći oko odluke za kupnju moba, najbolje da odeš u trgovinu i svaki uzmeš u ruku i malo ga osjetiš kako ti leži. Posebno obrati pozornost na brzinu softvera jer sam ja odustao od kupnje SE C702i i LG KP500 Cookie upravo radi toga i na kraju kupih SE C510 i nisam se pokajao pa probaj i njega, možda ti se više svidi, a skuplji je svega oko 100 kn. http://www.tele2.hr/telefoni/telefoni_prepaid_prijenos_broja.html

17 godina
CUNO kaže...
Mitch kaže...

Nećemo moći ti pomomoći oko odluke za kupnju moba, najbolje da odeš u trgovinu i svaki uzmeš u ruku i malo ga osjetiš kako ti leži. Posebno obrati pozornost na brzinu softvera jer sam ja odustao od kupnje SE C702i i LG KP500 Cookie upravo radi toga i na kraju kupih SE C510 i nisam se pokajao pa probaj i njega, možda ti se više svidi, a skuplji je svega oko 100 kn. http://www.tele2.hr/telefoni/telefoni_prepaid_prijenos_broja.html

U Tele 2 je najbrži softver imao upravo cookie možda jer nije nakrcan ali je foldere i pjesme otvarao oko 25 % brže nego C702i i ks360

Ne sviđa mi se ks360 jer je klizni a znam puno ljudi kojima je puknuo ili otišao display.

c510 mi se sviđa samo zbog face book alplikacije i zbog kvalitetne kamere ali ja ću uzet cookiea.

Jer nema baš velike razlike a i ljudi su mi manje pričali probleme sa cookiem nego sa navedenim mobitelima.

Hvala.

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
odjavljen

Ja imam KP500 (kupio kod tele2) i nemam nikakvih progovora na njega što se tiče softvera i kvalitete izrade. Jedini minus je nedostatak bljeskalice inače mob je sasvim ok. Ekran je velik i pregledan, ikone su sasvim dovoljno velike, touch dobro reagira, softver nije baš najbrži ali je brži od nekih symbian nokia, poruke je lako pisati čaki i na qwerty tipkovnici (ja imam malo veće prste pa mi dobro ide) a rukopis isto odlično prepoznaje (uredan rukopis, ko od moje cure npr., sa mojim rukopisom ima malih problema - ja stvarno ružno pišem). Izrada je kvalitetna, ne škripi i nemaš onaj osjećaj jeftine plastike. Pišem detaljniji review pa čete više doznat kasnije....

I've seen things that you people wouldn't believe...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Ovo sam morao napisat... Uprovao sam imao blue screen of death na svom cookie-u xD. Uštekam mob na USB i na ekranu se pojavi BSOD. Morao izvadit bateriju iz moba.

They call me a killer, a monster, a terrorist. Im all of these things.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ja imam KP500 (kupio kod tele2) i nemam nikakvih progovora na njega što se tiče softvera i kvalitete izrade. Jedini minus je nedostatak bljeskalice inače mob je sasvim ok. Ekran je velik i pregledan, ikone su sasvim dovoljno velike, touch dobro reagira, softver nije baš najbrži ali je brži od nekih symbian nokia, poruke je lako pisati čaki i na qwerty tipkovnici (ja imam malo veće prste pa mi dobro ide) a rukopis isto odlično prepoznaje (uredan rukopis, ko od moje cure npr., sa mojim rukopisom ima malih problema - ja stvarno ružno pišem). Izrada je kvalitetna, ne škripi i nemaš onaj osjećaj jeftine plastike. Pišem detaljniji review pa čete više doznat kasnije....

Bravo...točno to. Isto mišljenje imam i ja.

16 godina
Lg kp502 Cookie

jel bi mi mogao netko reci dali je bolji cookie ili samsung s5230?

zanima me jeli brzi softver u cookie ili kod s5230

jeli imao iko iskustva sa tim mobom

mozete ga vidjeti na tele 2 stranici kosta 940 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Mah... Mene samo muči ta tipkovnica koju nisam u mogućnosti isprobati... Samo me to spriječava u kupnji...

Kako nisi u mogućnosti isprobati? pa ja sam došao u tele2, tamo ga imaju za isprobati, probao sam sve što me je zanimalo, i kupio sam ga. Vrlo jednostavno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lg kp502 Cookie

PONOSAN SAM VLASNIK COOKIEA OD JUČER !!!

Mob je dobar već imam 160 igrica, skužio sam foru da ubrzam usb

Super mi se sviđa rotacija ekrana, touch suuuuper lovi

Velika slova još mogu bit 3 put veća i tak jedini minus je da nema promjene teme ali nemaveze ovak

zgleda ko da je čokolada ali je ipak keks :D

Nisam primjetio bug

0 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...

Velika slova još mogu bit 3 put veća i tak jedini minus je da nema promjene teme ali nemaveze ovak

Nisam primjetio bug

kako owo sa usb-om?

Koja je razlika izmedu ludnice i skole? - Broj Telefona
17 godina
DommY kaže...
Mitch kaže...

Nisam primjetio bug

kako owo sa usb-om?

Odeš  postavke -> povezivanje -> usb podatkovni kabel i odabereš masovno spremanje podataka i onda ti je brže od pc suite

Nabavit ću si 8 gb microsdhc pa će malo brže bit prebacivanje

17 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

ne znam dali je netko vec imao slican problem. sada sam prebacio album na mobitel (karticu) pa kada pokrenem pjesma mi pocne svirati pet sekundi kasnije od pocetka pjesme tako da nije 0:00 nego odma 0:05 ili više. imao sam još jedan problem kada sam prebacio album od lily allen pa ja želim pustiti malo glabu kada mi se mobitel sam od sebe izgasi. jedino me te pjesme zezaju, ostalo radi odlično.

0 0 hvala 0
17 godina
Raving Rabbid kaže...

ne znam dali je netko vec imao slican problem. sada sam prebacio album na mobitel (karticu) pa kada pokrenem pjesma mi pocne svirati pet sekundi kasnije od pocetka pjesme tako da nije 0:00 nego odma 0:05 ili više. imao sam još jedan problem kada sam prebacio album od lily allen pa ja želim pustiti malo glabu kada mi se mobitel sam od sebe izgasi. jedino me te pjesme zezaju, ostalo radi odlično.

Meni isto pjesme od lily allen ne rade to sam baš htio pitat

Mob se zbloka i onda ugasi

BTW kupio sam si u protisu kingstonovu 8 gb sdhc radi super pa sam si pometal par filmova gore

Čitam novi bug na njemu i pcchip :-)

U pdfu

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2009 14:03 (Mitch).
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...

sad sam zapravo shvatio koji je problem da mi fali dio pjesme. recimo da pjesma traje 3:30. kada ju ja prebacim na mob pise mi 3:20. kao da nisu svi podaci prebačeni na mob no više puta sam probao, preimenovao sam datoteku no opet isti problem.

16 godina
neaktivan

Interesira me kako se namjesti vibracija poziva i vibraciju poruka na lg kp500 cookie ,trazio sam po postavkama ali nisam nasao znaci volio bi da vibrira kad zvoni ton poziva i poruke i kako se to namjesti ?

16 godina
odjavljen

glavni meni - postavke - profili - uobičajeno - vibracija

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG COOKIE KP502-Aplikacije
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice