Sory Stimulans, zanio sam se. Počeo sam sa Cookie ali se sve promijenilo kada mi je netko prije neki dan predložio da kupim c702 i toliko sam recenzija i foruma čitao da sam sav u banani jer sam imao žarku želju kupiti LG-a, a vidi sad. Poslušao sam nekog na forumu, pregledao neke stranice o Sonyju i shebo si (ne)znanje. Sory još jednom. Ipak je Cookie bio moja prva tiha patnja, a ja po prirodi neodlučan i eto zabrazdim dok si reko keks.
Sory Stimulans, zanio sam se. Počeo sam sa Cookie ali se sve promijenilo kada mi je netko prije neki dan predložio da kupim c702 i toliko sam recenzija i foruma čitao da sam sav u banani jer sam imao žarku želju kupiti LG-a, a vidi sad. Poslušao sam nekog na forumu, pregledao neke stranice o Sonyju i shebo si (ne)znanje. Sory još jednom. Ipak je Cookie bio moja prva tiha patnja, a ja po prirodi neodlučan i eto zabrazdim dok si reko keks.
.....evo ovako molim vas za pomoc........kupio sam si lg kp502 na t-mobile karticu.......i kada zelim na internet pise mi povezivanje nije uspijelo i tako uvijek....pomoc!!!!!!!!
.....evo ovako molim vas za pomoc........kupio sam si lg kp502 na t-mobile karticu.......i kada zelim na internet pise mi povezivanje nije uspijelo i tako uvijek....pomoc!!!!!!!!

Na ovom linku možete preuzeti sadržaj za LG Cookie - slike, zvukove (poziv, alarm, sms) te jedan video.
Slike (50 slika) su u rezoluciji 400 x 240 tako da odgovaraju samo za ekrane mobitela te rezolucije, dok su zvukovi u mp3 formatu što znači da mogu ići na bilo koji mobilni uređaj. Slike i zvukove sam sam rezao i obrađivao jer sam htio imati nešto svoje na mobitelu (nešto što nema svaka šuša u gradu ). Video je jedna fora sa neke domaće televizije.
Imam i ja Cookie kao sto sam vec i rekoa prije, i nasao sam na web jedva 2 igrice neke debilne.... Pa me sada zanima dali je netko skido pa ima link ili tako nesto... hvala (google mi nis ne moze nac jbt)
tu ih ima nekoliko http://forum.mobiles24.com/showthread.php?t=13115
Fala na linku.... Dal znas koju mozda igru di se igra sa shake controlom??? Na jednom LG-u ima igrica M- Toy po webu ju nemogu nac, a lik mi ju nemoze poslat.... Imas pecanje di sa mobitelom zabacujes i vadis kada riba zagrize, fora je...
dali netko zna,jel ima cookie Wlan?
dali netko zna,jel ima cookie Wlan?
Fala na linku.... Dal znas koju mozda igru di se igra sa shake controlom??? Na jednom LG-u ima igrica M- Toy po webu ju nemogu nac, a lik mi ju nemoze poslat.... Imas pecanje di sa mobitelom zabacujes i vadis kada riba zagrize, fora je...
A bolje se ne upuštati u te podvige s temama jer sam čuo da ukoliko se pređe na temu Prada postoji problem vraćanja na staro (negdje sam pročitoa na nekim stranim stranicama). Dok se ne pojavi neko bolje rješenje bolje mirovati.

Lg Cookie Prada tema ... Nasao sam na webu, ali ako ko zna kako da ju sada zamjenim sa ovom koja je uz mobitel bio bi mu puno zahvalan...
Lg Cookie Prada tema ... Nasao sam na webu, ali ako ko zna kako da ju sada zamjenim sa ovom koja je uz mobitel bio bi mu puno zahvalan...

Ipak ako uzmeš u obzir slijedeće "though there’s many bugs exist: No widgets, No AZERTY, BlackScreens, Black icons, Many traces of the old theme (draw panel)" koje navode autori bloga, pitanje je da li se vrijedi upuštati u tako nešto. Dakle postoji mogućnost da nešto smrdaš i još k tome nećeš dobiti posve drugu temu jer će neki dijelovi ostati stari a za neke ćeš čak ostati i uskraćen. Nisu planirali teme za ovaj mobitel i s tim se treba pomiriti. Mislim bilo bi lijepo kada bi se nešto po tom pitanju poduzelo iako sumnjam...
Evo ti stranica imas svakakvih gluposti usput i temu za pradu i upute i novu sa manje bugova i ima qwerty key,widgete itd.... http://www.mylgcookie.com/index.php
imam jedno pitanje. baš danas sam kupi cookie i radi odlično.
no evo pitanja: malo sam fulao kada sam lijepio foliju na njega. trebao bi ju pomaknuti za jedan mm pa me zanima da li se može bez problema skinuti i ponovo nalijepiti?
Znam, kupio sam KP502 prije nekih mjesec dana. Ako te što zanima pitaj...
imam jedno pitanje. baš danas sam kupi cookie i radi odlično.
no evo pitanja: malo sam fulao kada sam lijepio foliju na njega. trebao bi ju pomaknuti za jedan mm pa me zanima da li se može bez problema skinuti i ponovo nalijepiti?
aj MI dajte ne ku stranicu sa aplikacijama za cookie
zašto svaki put kada pokrenem Thomsons & Touch, pojavi se tekst java i kuki opet ode na odabir igre, ne želi pokrenuti, kako da pokrenem ovu igru?
zašto svaki put kada pokrenem Thomsons & Touch, pojavi se tekst java i kuki opet ode na odabir igre, ne želi pokrenuti, kako da pokrenem ovu igru?
kako da otkrijem koju verziju softvera imam na mobu?
kako da otkrijem koju verziju softvera imam na mobu?

Jucer je moj frend kupio Nokiu 5800 EM i touch je puno bolji neko na mom cookieu, bolje njemu hvata kada stisne...
A mene zanima dali mogu na cookie stavit app gps koji radi preko interneta??? Ako ima tko koristan link za to bilo bi dobro...
evo nabavija san kp500 pa da neotvaram bezveze novu temu kompjuter mi neocitava tj. neprepoznaje mobitel
vjerovatno je zbog toga sto nisam instalira drajvere na cd-u koji sam dobija s mobom, a to nemogu izvesti jer sam masakrira svoj dvd-rom
pa sad ako mi moze neko poslati link da skinem s neta te drajvere bio bi jako zahvalan xd(gugla sam ali bezuspješno)