LG Arena

poruka: 45
|
čitano: 17.928
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: LG Arena
pavac kaže...

a na ts od 5800 imam osjecaj kao da cu strgati ekran pri dodiru osjetis da se on ulegne

Govoriš gluposti. Ekran reagira i na lagani dodir malim prstom i nema potrebe za konjskim pritiskanjem.
16 godina
neaktivan
LG Arena

I kod mene ekran radi bez ikakvih problema, osjetljiv je taman kako treba, reagira jednako dobro i na prst i na stylus.

Ne znam, možda su prve Nokije 5800 jednostavno loša proizvodna serija. Davno sam ja uzeo Samsung D500 odmah čim je postao dostupan u Hrvatskoj (bio to tad hit) - tri puta sam bio s njim u servisu, tri puta mi mijenjali foliju između tipki i ekrana, a nikad nije proradio kako treba i ni dan danas ne radi kako treba. Da ne spominjem da malo malo pa neka tipka ne radi. Naravno, oni koji su ga kupili nakon par mjeseci nemaju problema.

Što se tiče LG Arene, ajde mobitel ne izgleda loše na papiru, ali odluka LG-a da unutra stave neki svoj softver a ne Symbian ili Windows Mobile nije dobra, upitno je koliko će aplikacija taj mobitel podržavat i hoće li uopće third party aplikacije biti podržane i dostupne.

Lazarus, jel ti to imaš slične interese u životu? Kurzweil ne spominje svatko, odnosno ne bi ga spominjo netko to ne zna o čemu govori...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Recimo da imam dodornih tacaka u ovoj oblasti. Nisam samo spomenuo Kurzweil vec i Roland ;)

Jel na tvom avatauru Kurzweil? :)

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan
LG Arena

Jok. Premda cijenim mogućnosti VAST sinteze, Kurzweil nije za mene (najviše zbog tipke, manje zbog nestabilnosti, ekrana, malog ROM-a, drugih nekih razloga, da ne duljim).

Na slici je Triton Extreme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo kratko da ne bi uzurpirali forum i post :)

shrikehyp i ja...srodne duse :)

Dugo vremena sam radio u tonskom studiu tako da sam se nagledao Korgova,Rolanda,Kurzweila..a bilo je i par Casia :))

Telegrafski ..Kurzweil,jako skupo,musicavo i strasno kvalitetno (zvukovno).

A sada ljubitelji LG,SE i Nokie napred :)

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Nokia Xpress Music 5800 je katastrofalno los telefon. Ako si mazohista samo napred

Izbegavati u sirokom luku

Nokia 5800 je super mobitel svaki dan dolaze nove aplikacije i igrice, veliki ekran(neznam kako bi funkcionirla qwerty tipkovnica na samo 3 inchnom ekranu koji ima arena), kamera je odlicna samo ju treba u postavkama malo namjestiti (nemože biti sve automatsko), dual-led bljeskalica je odlična(skoro ko ksenonska), osjetljivos ekrana s novim firmwareom je odlična, a što se tiče vrhunskih programa za lg arenu- nikad ih neče biti jer to nije smartphone to je obični mobitel s običnom java platformom. Jedina zamjerka mi je baterija na nokiji 5800, ali mislim da je to samo kod mene slučaj jer drugima traju po 3-5 dana.
I svako tko shere po nokiji 5800 nikada ju nije držao u rukama.
17 godina
LG Arena

I ja sam prije govorio noka shrot, nokia nevalja ovo ono...

Sada kad sam uzeo nokiu vidim da je zapravo sony ericsson shrot(dobro nisu svi), i neki drugi. Symbian je super jednostavan,brz i pun opcija.

Zvučnici na xm5800 su najbolji koje sam ikada čuo, čak i kada na najjačem slušam bijesnu muziku ništa nekrči, zvuk je predobar. A gledanje videa na njoj je isto predobro, na visokoj rezoluciji 640x360 to je nHD ekran 16:9 i stvarno je predivno iskustvo. Jedinu loše stvari koje bih istaknuo je problem sa kućištem, fotoaparat(ne kamera) po noći pogotovo je loš, dosta slab procesor kada bi se uspoređivao sa konkurencijom.

Recimo iPhone ima 600Mhz proc i sada će stavit još jači, neki imaju i dual core-ove, a ova nokia ima zastarjeli ARM11 369MHz procesor.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 16:30 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još bih samo dodao da su jedini mobiteli koji su bolji od nokije 5800: Iphone( ova procesor od 600mhz je tek sad dodan u Iphone 3Gs, a u starom je bio 400mhz-nešto jače od nokia 5800), nokia n97 i samsung omnia hd(imaju symbian s60v5 kao nokia 5800 + poboljšanje hardware-a i vecvi ekran), mbiteli poput lg arene su samo maskirani ljepim dizajnom, a mobiteli s windowsima su katastrofa jer mobitel koji šteka tako da ne primi poruku je jednostavno neprihvatljivo za uređaj koji se zove MOBITEL. Gore navedeni dual core procesor ima samo nokia n96.

17 godina

hmmm, da, u meduvremenu sam zaboravio, kupio sam arenu prije 2 tjedna i mogu sve najbolje govoriti o njoj, kupnja se izrazito isplatila, apsolutno sve stima na njoj, brzo sucelje, apsolutno zadovoljan

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
16 godina
neaktivan
LG Arena

Sad brzo kupujem Nokiu xm5800 i citam temu otpocetka i vidim nesto se*u o 5800. Ja se poceo hvatati za glavu, koliko su je izgadili. Ali, zadnji postovi koji su je ishvalili su ipak prevagnuli. Ipak je kupujem. Zahvaljujem autorima zadnjih postova.

Btw. Lazarus: smiri tenzije malo, ispadas jako bezobrazan :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
yure32 kaže...

Sad brzo kupujem Nokiu xm5800 i citam temu otpocetka i vidim nesto se*u o 5800. Ja se poceo hvatati za glavu, koliko su je izgadili. Ali, zadnji postovi koji su je ishvalili su ipak prevagnuli. Ipak je kupujem. Zahvaljujem autorima zadnjih postova.

Btw. Lazarus: smiri tenzije malo, ispadas jako bezobrazan :)

Dobar izbor.

Ako trebaš pomoć oko update-anja firmware ako dobiješ brandiranu verziju tu smo.

16 godina
neaktivan

Ja sada kupujem Lg Cookie u Tele2 za 1000kn Smijeh Moram prodati k800i mobitel je cigla Smijeh

Sto mislite o lg cookieu meni je mobitel predobar a jako volim te mobitele na touchscreen

LG Cookie LG Cookie
LG Cookie 2 LG Cookie 2
16 godina
neaktivan

A nemoze se spojiti na bezicni pa mi nije nesto. Ali osim toga, zakon mob

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...

Ja sada kupujem Lg Cookie u Tele2 za 1000kn Smijeh Moram prodati k800i mobitel je cigla Smijeh

Sto mislite o lg cookieu meni je mobitel predobar a jako volim te mobitele na touchscreen

Kupovanje mobitela samo radi touchscreen nebi preporučio, pogotovo ako voliš salti poruke.

17 godina
Razer Mamba kaže...

Mislim da ti je nokia XpressMusic 5530 bolja.

A što se tiče pisanja sms-a to potvrđujem!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 22:25 (Hyperion).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice