zanima me jel netko znagdje mogu nabaviti novo kuciste za HTC DESIRE posto je moje lagano izrazbijano od slucajnih padova i tak??? osim ebay
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na njuskalu.. 
gledala ali ga tamo nisam nasla :(
nebacam, kao tebi nikad mob nije pao..
gledala ali ga tamo nisam nasla :(
Onda pogledaj u trgovinama di ima mobitela.. 
redbull hvala ali nezelim sa ebay-a a drugdje nigdje ja nevidim -.-
redbull hvala ali nezelim sa ebay-a a drugdje nigdje ja nevidim -.-
vrlo tesko ces to kupit u hrvatskoj u ducanu ili iz oglasnika, pa ako bas zelis novo kuciste morat ces ovako. a i nije bed kupovat sa ebay-a; ja imam samo pozitivna iskustva.
ma neda mi se na ebay registrirat i zajebavat se tim -.-
Osobno preferiram drukčiju vrst protekcije mog moba.
nisi shvatio. ona zeli kuciste a ne futrolu!!
nisi shvatio. ona zeli kuciste a ne futrolu!!
Red_Bull, hvala na upozorenju, ali ti nisi shvatio poantu mog posta.
Ja samo sugeriram jednu drugu opciju po meni kvalitetniju i malo elegantniju od kućišta koje od moba napravi bumbara pa makar od kakve gume ili plastike bilo.
BTW, ima post na HTC Desire HD forumu o futrolama i gumenim i plastičnim koje idu 1 u 2 pa neka cura pogleda, ona je svjetski tip i može to znam 100%.
P.S. moja opcija je 3 vrsta ali koga interesira može u PP na mene.
Ona govori o kućištu, ali očigledno ne čitaš dobro... ORIGINAL KUĆIŠTE kao ono s linka gore, ali tko si ti da gledaš linkove kad očigledno sve znaš.
OT: A slušaj u Hrv toga baš i nema, a preko ebaya zamoli nekoga da ti uzme, em je isplativije em je sigurno (jedan forumaš je imao istih problema kao i ti pa se posluzio ebay-om)
Red_Bull, hvala na upozorenju, ali ti nisi shvatio poantu mog posta.
Ja samo sugeriram jednu drugu opciju po meni kvalitetniju i malo elegantniju od kućišta koje od moba napravi bumbara pa makar od kakve gume ili plastike bilo.
ti i dalje ne shvaćaš...
ona traži originalno kučište, sastavni dio mobitela da zamijeni na svojem, a ne futrolu ili nešto slično
pogledaj ovaj link http://cgi.ebay.com/OEM-HTC-DESIRE-FRONT-BEZEL-FACEPLATE-HOUSING-CASE-COVER-/150544252880?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item230d22ffd0
to ona traži...
Stavio si isti link kao i onaj link povise u temi (nije to problem nego je NO SHIPING FOR LIJEPA NAŠA SILOVANA) 
Stavio si isti link kao i onaj link povise u temi (nije to problem nego je NO SHIPING FOR LIJEPA NAŠA SILOVANA) 
znam, ovo je bilo samo da "pametnom" čovjeku objasnim...
da bas kuciste mi treba :Da ocito da mi nema druge nego preko e-bay-a uzeti :) i hvala vam na pomoci :D
zanima me jel netko znagdje mogu nabaviti novo kuciste za HTC DESIRE posto je moje lagano izrazbijano od slucajnih padova i tak??? osim ebay
Mislim da ti je eBay i sl. jedina opcija.
Mozes se obratit i HTC Supportu, pa vidit kod njih, ali moguce da te 'oderu'
Netko je u HTC Desire temi spominjao i neki nas servis, ali su preskupi.
A za kupovinu na eBayu mozes zamolit nekog da ti je obavi.
Zamjenu kucista ti moze obavit i vexx55555 s foruma, za oko 100kn.
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
ma nebrini imam ko ce mi ga zamjeniti samo ga trebam kupii negdje ali svejedno hvala :)