Koju Vip tarifu odabrati?

poruka: 5
|
čitano: 3.346
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Zanima me kakve sve Vip tarife postoje .....

Trenutno imam Tele2 na pre-paidu, aktivirana mi je Knock Out tarifa. Dakle, ako se ne varam, placam 49 lipa po minuti prema svim mrezama.

Kakva je situacija s Vipom sto se pre-paida tice? Da li postoji neka tarifa koja je slicna ovoj Knock Out, tj. koja joj je najslicnija?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koju Vip tarifu odabrati?

Nazovi carobni broj 0917700, poslusaj govorni automat te pritisni trojcicu, a kada ti se javi carobnjak ili carobnica upitaj ih mogu li ti nekako objasniti ovaj veliki misterij... Nadam se da sam ti puno pomogao, jer ipak mobilni operateri ti znas vise nemaju sluzbe za korisnike, jer su shvatili da im je to neisplativo, kad mnogi ljudi ne znaju da sluzbu za korisnike treba i nazvati, jer oni nisu vidoviti kaj ne? Se razme il da uzmem bojice i papir u ruke?

17 godina
neaktivan

Milsim da ako ti treba za puno pričati radije uzmeš nekog drugog operatera jer Vip dosta dere. Ja sam na Vipu, ali uglavnom se SMSam, pa mi je to ok jer sam SMS tarifa gdje mi je SMS 40 lipa negdje..   možda i manje.

17 godina

Pogledaj malo ovaj link, nadam se da će ti pomoći. Inače Tele2 ti je najjeftiniji, ali opet vidi što najviše koristiš i koje usluge ti trebaju itd...

hcsc
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 10:13 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod vipa imaš sad ovu Easy tarifu..  jeftinije prema svim mrežama, a caka ti je u tome šta nemaš friends broj..

još kod pretplate  imaš mogućnost izavrat ili VIP 0 ( 0 kn prema svim vipovcima za 60 kn mj) ja to imam i isključila sam jer se i ne isplati toliko jer s friend brojem  imam badave, a ostalno dam na sms, tako imaš i za druge mreže i za poruke... 60 kn mjesečno + pretplata, pa si biraš šta ti paše..

ja sam nakon 8 godina prešla na 098, na 5 najboljih... jer su mi računi dolazili 4 veći od pretplate.. =(((

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 11:24 (Bubbi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice