Koji od ova 4 mobitela kupit

poruka: 12
|
čitano: 1.990
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nemogu se odlučit između:

Nokia 5800 xpres music

Samsung i8510 Innov8

Samsung i8910 HD

Sony Ericsson XPERIA X1

Sta mislite koji je najbolji najisplativiji najkvalitetniji...

Bitno mi je da ima dobru bateriju, sto vise memorije, dobro snimanje videa, sto veci ekran, i da je kolko tolko izdrzljiv tj. da ima kvalitetno kuciste.

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/usporedba/

Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 11:26 (Icefox).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji od ova 4 mobitela kupit

Samsung i8910 HD uzmi ili ako hoces Innov8 - ta dva su tu najbolja, ali ja bi preporucio Samsung i8910 HD

17 godina
Icefox kaže...

Bitno mi je da ima dobru bateriju, sto vise memorije, dobro snimanje videa, sto veci ekran, i da je kolko tolko izdrzljiv tj. da ima kvalitetno kuciste.

ako ti je to bitno onda samsung i8910 hd.

17 godina

Samsunga i8910 HD ili X1

16 godina
neaktivan

Samsung i8910 HD ako ti je bitno snimanje videa i kvaliteta kućišta.

JAZZ.BA

0 0 hvala 0
17 godina

X1 ili Omnia HD

Gledaj koji je jeftiniji

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

0 0 hvala 0
17 godina

Ima li netko od vas koji od ovih mobitela? Komentirajte ih malo sta je dobro a sta lose kod kojeg. Kad mi kazete samo ime onda mi niste puno rekli...

Vidim da je vecina za samsung i8910 hd, taj se i meni sviđa ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 11:55 (Icefox).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ehh sad.. Vidim da govore između Omnie HD i X1.. Ja osobno imam X1 i smatram da je uređaj vrlo dobar.. Izgleda čvrsto i dobro građen.. Prekrasni ekran sa rezolucijom 800x480 (najveća moguća).. Sad vidim na netu da Omnia HD ima rezu 360x640, znači primjetno manju, al se može pohvaliti sa kamerom od 8MP koja deeefinitvno nie za odbacit..

Al po tvojim zahtjevima ipak bi ti možda bila bolja Omnia HD, samo zbog kamere i većeg ekrana..

Osim ako ti naravno ne smeta imat ciglu, jer meni je X1 bila na početku velika u odnosu na prijašnji K750, a kamoli Omnia HD koja je čak i veća od X1..

http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-i8910-HD-phone-size-compare-m_562-pc_3460.html

^^ evo jedan zgodan alat s kojim možeš uspoređivat veličine mobitela.. PozZ

Brx
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Za nokiu samo pohvale, imam ga 2tjedna imogu reci od svih mobitela koje sam imao ovaj je najbolji, brzina softvera, jednostavnost, ZVUCNIK, trajanje baterije (4dana ga nisam punio i jos ima 2crtice uz stalno slikanje i slusanje muzike).

Samsunge opcenito ne volim jer nema toliko mogucnosti nego neki drugi mobiteli...

Ako grijesim ispravite me.to je moje misljenje.

Ako te nesto zanima   za nokiu samo pitaj...

EDIT: moj prijatelj se stalno zali da mu je i8910 omnia hd spora....

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 14:49 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

i ja se dvoumim izmedu innov8 i omnia hd, ali ovaj prvi mi je jeftiniji, neznam koliko kosta najjeftinija omnia hd, pa makar preko oglasa

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
C3PO kaže...

Ehh sad.. Vidim da govore između Omnie HD i X1.. Ja osobno imam X1 i smatram da je uređaj vrlo dobar.. Izgleda čvrsto i dobro građen.. Prekrasni ekran sa rezolucijom 800x480 (najveća moguća).. Sad vidim na netu da Omnia HD ima rezu 360x640, znači primjetno manju, al se može pohvaliti sa kamerom od 8MP koja deeefinitvno nie za odbacit..

Al po tvojim zahtjevima ipak bi ti možda bila bolja Omnia HD, samo zbog kamere i većeg ekrana..

Osim ako ti naravno ne smeta imat ciglu, jer meni je X1 bila na početku velika u odnosu na prijašnji K750, a kamoli Omnia HD koja je čak i veća od X1..

http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-i8910-HD-phone-size-compare-m_562-pc_3460.html

Moraš uzeti u obzir da X1 ima rezistorski ekran sa 65k boja, a omnija puno kvalitetniji amoled, koji ima puno puno bolji odziv, kvalitetniji kontrast i boje te je sposoban prikazati 16 milijuna boja na tome mobitelu. Nije sve u rezoluciji, te se xperijin ekran ne može mjeriti sa ekranom ugrađenim u omniu hd.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
16 godina
neaktivan
nCh! kaže...
C3PO kaže...

Moraš uzeti u obzir da X1 ima rezistorski ekran sa 65k boja, a omnija puno kvalitetniji amoled, koji ima puno puno bolji odziv, kvalitetniji kontrast i boje te je sposoban prikazati 16 milijuna boja na tome mobitelu. Nije sve u rezoluciji, te se xperijin ekran ne može mjeriti sa ekranom ugrađenim u omniu hd.

A znam da je AMOLED "bolji".. Al sam samo htio naglasit lijepu visoku rezoluciju na X1, koja stvarno fenomenalno izgleda.. hvala na ispravku

Brx
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice