"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.524
|
čitano: 7.054.389
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
bobmarley11 kaže...

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oneplus-3t6gb-64gb-eu

zabriao sam

uzet cu LeEco Cool Changer S1(6gb), LeEco Le Pro 3 X720 ima, barem mi se cini manje bezzless zaslon i zivcirao bi me crni okvir oko zaslona

javi dojmove :)

15 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Jucer sam u Kijevu u Ocean Plazi vidio Meizu trgovinu, Meizu pro 7 4/64 kosta 9990 UAH, cca 2400 kn, jeftinije nego na Aliexpressu. 

3 0 hvala 1
16 godina

Jeli vrijedi ovih para  neki od ova dva?

Coolpad Max A8 (EU)

Vernee M5 (CH)

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel uzea neko mi note 3?

HŽV

0 0 hvala 0
18 godina

Tesko da ce ga netko i uzeti pored mi6, jednostavno su stavili preslabi hardwer za tu cijenu koju traze za njega 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.10.2017 3:12 (Patrick_cro).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zna li neko koji mobitel za nekih 500-600kn max, trebam za staru samo za pozive, poruke, wapp i to je to..

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Narucio sam prije tjedan dana xiaomi Mi A1 sa aliexpressa dhl-om. I danas je stiglo u Zagreb i pise Dogovorena dostava bez detalja.

Malo sam trazio sta to znaci pa me zanima hoce li mi dhl dostaviti mob ili su ga oni predali pošti i mogu li ocekivati sutra mob?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to znaci da je paket predan pošti i da paket više ne možeš pratiti putem DHL-a. Mozes ocekivati paket sutra, najkasnije preksutra

XBL - skols1555
8 godina
neaktivan

Evo da podjelim dojmove o novom mobitelu, naime naručio sam dva mobitela sa Goldwaya, Mi A1 za curu, Mi Max 2 za mene.

A1 je došao jučer, za 10 dana od narudžbe, DHL.

Mobitel je odličan, velik je, ima dosta "mesa iznad i ispod ekrana ali zato bočno minimum, i jako je tanak.

Slikano u stanu sinoć, slike jako dobre, kamera sa dosta opcija, filtera....

Još sam pod dojmom mobitela za 1700 kn.

7 0 hvala 0
10 godina
Sad vidiš koliko te deru Samsung, Htc, Lg i ostali "brand name" istočnjaci

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

Zna li neko koji mobitel za nekih 500-600kn max, trebam za staru samo za pozive, poruke, wapp i to je to..

Možda ovaj ? Osim ak ti ne smeta kaj je odron.

dak
10 godina
neaktivan
Vorkosigan kaže...

Evo da podjelim dojmove o novom mobitelu, naime naručio sam dva mobitela sa Goldwaya, Mi A1 za curu, Mi Max 2 za mene.

A1 je došao jučer, za 10 dana od narudžbe, DHL.

Mobitel je odličan, velik je, ima dosta "mesa iznad i ispod ekrana ali zato bočno minimum, i jako je tanak.

Slikano u stanu sinoć, slike jako dobre, kamera sa dosta opcija, filtera....

Još sam pod dojmom mobitela za 1700 kn.

Jučer je došao moj primjerak A1 :) Mob je bomba za te novce, a još kad se roota i stavi na pr. Google Camera s HDR+ onda su fotke još bolje

17 godina

Evo izvrsena narudzba,jel vrijedi ovaj GW-EUsupport kod i dalje ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Vrijedi ako odaberes slanje dhl-om

17 godina
MarioVk kaže...
doky01akablava kaže...

Izabrao sam slanje DHL-om radi PDV i carine,znaci mogu ocekivati kaljeno staklo i TPU masku ? 

10 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
MarioVk kaže...
doky01akablava kaže...

Izabrao sam slanje DHL-om radi PDV i carine,znaci mogu ocekivati kaljeno staklo i TPU masku ? 

Trebao bi dobiti, premda sam ja sad za A1 dobio samo obični plastični protektor kojeg sam bacio, valjda nisu imali više na stanju, a prije sam uvijek dobivao i maskicu.

17 godina
NITRO_100 kaže...
doky01akablava kaže...
MarioVk kaže...
doky01akablava kaže...

Trebao bi dobiti, premda sam ja sad za A1 dobio samo obični plastični protektor kojeg sam bacio, valjda nisu imali više na stanju, a prije sam uvijek dobivao i maskicu.

Ma gle samo da dobijem neku zastitnu masku i foliju za ekran pa cu si ja lagano naruciti kasnije i pricekati,valjda nece zeznuti...

14 godina
neaktivan

Ja sam narucio frendu sa tim kodom, dobio je silikonsku maskicu i zastitno staklo :) 

XBL - skols1555

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja na zadnjoj narudzbi (prosli tjedan) takodjer nisam dobio ni maskicu ni staklo (samo jednu foliju), a inace svaki prethodni put bez greske s kodom.

Takodjer, usred sam cetverokuta prepiske izmedju Goldwaya, Aliexpressa i PBZ-a jer mi je skinuto 230$ s kartice umjesto 215$ koliko je iznosila narudzba pa pokusavamo ustanoviti tko je zeznuo stvar - Goldway se kune da su naplatili 215$ (tako je oznaceno i na narudzbi), PBZ se kune da je naplaceno od strane sellera 230$ te da oni nemaju veze s tim, korisnicka sluzba Aliexpressa je rekla da ce provjeriti situaciju i javiti mi se (prije cca 7 dana, jos nista). U svakom slučaju zanimljiva situacija, nikad mi se prije nije desilo...

15 godina
neaktivan

Jel si placao sa deviznog u USD ili?

0 0 hvala 0
17 godina
Pozdrav
Imam pitanje koje nije striktno vezano uz mobitele, ali je vezano uz EUDirect stranicu. Pišem sa mobitela pa možda neće biti čitko, ali da li mislite da je ovo povoljno i da će sigurno doći sa eu skladišta jer bi porez i carina bili malo veći na laptop
https://www.eudirect.shop/product/xiaomi-mi-notebook-air-13-3/
Oprostite ako nije za ovu stranicu prebacim upit negdje drugdje po potrebi.
Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
SlavenK kaže...
Pozdrav
...da li mislite da je ovo povoljno i da će sigurno doći sa eu skladišta jer bi porez i carina bili malo veći na laptop
https://www.eudirect.shop/product/xiaomi-mi-notebook-air-13-3/

Ja mislim da je ovo povoljnije - KLIK

Opis artikla

SF314-52-38PR, Intel Core i3 7100U, 2,40 GHz, 8 GB, 14" FHD IPS (1920x1080), SSD 256 GB, Windows 10 Home, Intel HD, 802.11ac, Bluetooth 4.0, GbitLAN, HDMI, USB 2.0, 2x USB 3.0, USB Type-C, 1,8 kg, Boja Siva (srebrna), metalno kućište

Osnovne karakteristike:

• CPU brand: Intel
  • CPU tip: Core i3
  • CPU model: 7100U
  • CPU brzina [GHz]: 2,40
  • Core: 2
  • L2 Cache: 3 MB
  • Memorija [GB]: 8
  • Integrirana memorija [MB]: 0
  • Takt memorije [MHz]: 2133
  • Memorijski utor: SO-DIMM DDR4
  • Max. količina memorije [GB]: 8
  • Broj memorijskih utora: 0
  • Ekran: 14"
  • Vrsta zaslona: FullHD
  • Max. rezolucija: 1920x1080
  • HDD [GB]: SSD 256
  • Broj okretaja [rpm]: n/a

Ostale karakteristike:

• VGA: Intel HD
  • Optička jedinica: n/a
  • Audio: Two built-in stereo speakers
  • Mreža: 802.11ac
  • 3G modul: ne
  • Video kamera: HD 720p
  • Čitač kartica: SD

Stražnji panel:

• Paralelni priključak: n/a
  • Serijski priključak: n/a
  • D-sub: n/a
  • S-Video Out: n/a
  • HDMI: 1
  • RJ45: 1
  • RJ11: n/a
  • FireWire: n/a
  • Audio In/Out: 1
  • USB 2.0: 1
  • USB 3.0: 2
  • USB 3.1: 0
  • USB Type-C: 1
  • eSATA: 0
  • Display Port: n/a
  • mini Display Port: n/a
  • Micro USB: n/a
  • Micro HDMI: n/a
  • Thunderbolt 3: 0

Dimenzije i masa:

• Masa [kg]: 1,8
  • Boja: Siva (srebrna)
  • Baterija: Li-Ion 4 ćelije
  • Dodaci: All-metal, backlit keyboard, fingerprint reader, trajanje baterije do 10h
Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina

kao prvo acer swift 3 nije bas tanak ultrabook, ima ga sta se tice debljine, kao drugo nema graficku kao xiaomi i to dosta jaku za njegove gabarite, slabiji cpu

tak da nije cudno sto je acer jeftiniji, mislim ono

18 godina
Ja isto imam problema s PBZom. Narucim mob, alixprs mi skine npr. 1619kn, narudzba prodje i paket bude poslan. 4 dana kasnije vidim da mi se skinulo 1670kn makar je prvotno bilo 1619kn. Ugl radilo se o 253 dolara za Mi Max 2 (jos cekam da dode s Goldwaya).
15 godina
neaktivan
TTTT kaže...

Ne, s Mastercardom kao i godinama dosad...

15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Ja isto imam problema s PBZom. Narucim mob, alixprs mi skine npr. 1619kn, narudzba prodje i paket bude poslan. 4 dana kasnije vidim da mi se skinulo 1670kn makar je prvotno bilo 1619kn. Ugl radilo se o 253 dolara za Mi Max 2 (jos cekam da dode s Goldwaya).

Može biti takvih razlika zbog tečaja banke (npr. srednji tečaj $ taj dan bude 6.25, no oni ti tu cifru u $ obračunaju po 6.35) - ali taj tečaj konverzije je uvijek označen na izvatku pa možeš provjeriti. Tjedan prije ovoga problema naručio sam si i ja Mi Max 2 za 273$ s Goldwaya i isti iznos je bio na AE orderu kao i na izvatku te je tu bilo sve OK. No, ovdje se desilo da je ukupni AE order bio 215$ (za RN4X), a prema izvatku s kartice je skinuto 230$ (PBZ/MC tvrdi da oni ne uzimaju nikakav dodatni fee već da je tako seller charge-ao što mi je i logično jer su do sada svi iznosi odgovarali stvarnoj narudzbi). Ne znam, meni se čini da je došlo do nekakvog fail-a u obračunu na relaciji Goldway-AE, kad riješim to, javim. Inače sam naručivao bar 7-8 puta s Goldwaya, ali ovo je prvi put da je neki problem nastao...

17 godina
Istina, jeftiniji je. Ali kad već uzimam neki laptop onda neka bude sa malo jačom grafikom, za neki casual gaming. Naravno ako da uspijem "posuditi" od žene.
15 godina
neaktivan
frulex kaže...
TTTT kaže...

Ne, s Mastercardom kao i godinama dosad...

Onda ti nitko nije nista uzeo nego su ti stavili brutalno nerealan tecaj i ne mozes dokazati da je vise skinuto. Da si npr. platio sa deviznim u USD vidio bi da su tocno skinuli, tj. mogao bi dokazati da je vise skinuto. 

15 godina

Koji xiaomi uzet do 150$ da ekran nije veci od 5.5inch?

13 godina
neaktivan

Meni se to isto desilo prosli tjedan kad sam kupio mob preko deviznog računa sa pbzom i kad sam isao plaćati cijena je bila 192 dolara, a order je sveukuno bio 183. 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice