https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oneplus-3t6gb-64gb-eu
zabriao sam
uzet cu LeEco Cool Changer S1(6gb), LeEco Le Pro 3 X720 ima, barem mi se cini manje bezzless zaslon i zivcirao bi me crni okvir oko zaslona
javi dojmove :)
https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oneplus-3t6gb-64gb-eu
zabriao sam
uzet cu LeEco Cool Changer S1(6gb), LeEco Le Pro 3 X720 ima, barem mi se cini manje bezzless zaslon i zivcirao bi me crni okvir oko zaslona
javi dojmove :)
Jucer sam u Kijevu u Ocean Plazi vidio Meizu trgovinu, Meizu pro 7 4/64 kosta 9990 UAH, cca 2400 kn, jeftinije nego na Aliexpressu.
jel uzea neko mi note 3?
Tesko da ce ga netko i uzeti pored mi6, jednostavno su stavili preslabi hardwer za tu cijenu koju traze za njega
Zna li neko koji mobitel za nekih 500-600kn max, trebam za staru samo za pozive, poruke, wapp i to je to..
Narucio sam prije tjedan dana xiaomi Mi A1 sa aliexpressa dhl-om. I danas je stiglo u Zagreb i pise Dogovorena dostava bez detalja.
Malo sam trazio sta to znaci pa me zanima hoce li mi dhl dostaviti mob ili su ga oni predali pošti i mogu li ocekivati sutra mob?
to znaci da je paket predan pošti i da paket više ne možeš pratiti putem DHL-a. Mozes ocekivati paket sutra, najkasnije preksutra
Evo da podjelim dojmove o novom mobitelu, naime naručio sam dva mobitela sa Goldwaya, Mi A1 za curu, Mi Max 2 za mene.
A1 je došao jučer, za 10 dana od narudžbe, DHL.
Mobitel je odličan, velik je, ima dosta "mesa iznad i ispod ekrana ali zato bočno minimum, i jako je tanak.
Slikano u stanu sinoć, slike jako dobre, kamera sa dosta opcija, filtera....
Još sam pod dojmom mobitela za 1700 kn.
Evo da podjelim dojmove o novom mobitelu, naime naručio sam dva mobitela sa Goldwaya, Mi A1 za curu, Mi Max 2 za mene.
A1 je došao jučer, za 10 dana od narudžbe, DHL.
Mobitel je odličan, velik je, ima dosta "mesa iznad i ispod ekrana ali zato bočno minimum, i jako je tanak.
Slikano u stanu sinoć, slike jako dobre, kamera sa dosta opcija, filtera....
Još sam pod dojmom mobitela za 1700 kn.
Jučer je došao moj primjerak A1 :) Mob je bomba za te novce, a još kad se roota i stavi na pr. Google Camera s HDR+ onda su fotke još bolje
Evo izvrsena narudzba,jel vrijedi ovaj GW-EUsupport kod i dalje ?
Vrijedi ako odaberes slanje dhl-om
Izabrao sam slanje DHL-om radi PDV i carine,znaci mogu ocekivati kaljeno staklo i TPU masku ?
Izabrao sam slanje DHL-om radi PDV i carine,znaci mogu ocekivati kaljeno staklo i TPU masku ?
Trebao bi dobiti, premda sam ja sad za A1 dobio samo obični plastični protektor kojeg sam bacio, valjda nisu imali više na stanju, a prije sam uvijek dobivao i maskicu.
Trebao bi dobiti, premda sam ja sad za A1 dobio samo obični plastični protektor kojeg sam bacio, valjda nisu imali više na stanju, a prije sam uvijek dobivao i maskicu.
Ma gle samo da dobijem neku zastitnu masku i foliju za ekran pa cu si ja lagano naruciti kasnije i pricekati,valjda nece zeznuti...
Ja sam narucio frendu sa tim kodom, dobio je silikonsku maskicu i zastitno staklo :)
Ja na zadnjoj narudzbi (prosli tjedan) takodjer nisam dobio ni maskicu ni staklo (samo jednu foliju), a inace svaki prethodni put bez greske s kodom.
Takodjer, usred sam cetverokuta prepiske izmedju Goldwaya, Aliexpressa i PBZ-a jer mi je skinuto 230$ s kartice umjesto 215$ koliko je iznosila narudzba pa pokusavamo ustanoviti tko je zeznuo stvar - Goldway se kune da su naplatili 215$ (tako je oznaceno i na narudzbi), PBZ se kune da je naplaceno od strane sellera 230$ te da oni nemaju veze s tim, korisnicka sluzba Aliexpressa je rekla da ce provjeriti situaciju i javiti mi se (prije cca 7 dana, jos nista). U svakom slučaju zanimljiva situacija, nikad mi se prije nije desilo...
Jel si placao sa deviznog u USD ili?
Ja mislim da je ovo povoljnije - KLIK
Opis artikla
SF314-52-38PR, Intel Core i3 7100U, 2,40 GHz, 8 GB, 14" FHD IPS (1920x1080), SSD 256 GB, Windows 10 Home, Intel HD, 802.11ac, Bluetooth 4.0, GbitLAN, HDMI, USB 2.0, 2x USB 3.0, USB Type-C, 1,8 kg, Boja Siva (srebrna), metalno kućište
Osnovne karakteristike:
Ostale karakteristike:
Stražnji panel:
Dimenzije i masa:
kao prvo acer swift 3 nije bas tanak ultrabook, ima ga sta se tice debljine, kao drugo nema graficku kao xiaomi i to dosta jaku za njegove gabarite, slabiji cpu
tak da nije cudno sto je acer jeftiniji, mislim ono
Ne, s Mastercardom kao i godinama dosad...
Može biti takvih razlika zbog tečaja banke (npr. srednji tečaj $ taj dan bude 6.25, no oni ti tu cifru u $ obračunaju po 6.35) - ali taj tečaj konverzije je uvijek označen na izvatku pa možeš provjeriti. Tjedan prije ovoga problema naručio sam si i ja Mi Max 2 za 273$ s Goldwaya i isti iznos je bio na AE orderu kao i na izvatku te je tu bilo sve OK. No, ovdje se desilo da je ukupni AE order bio 215$ (za RN4X), a prema izvatku s kartice je skinuto 230$ (PBZ/MC tvrdi da oni ne uzimaju nikakav dodatni fee već da je tako seller charge-ao što mi je i logično jer su do sada svi iznosi odgovarali stvarnoj narudzbi). Ne znam, meni se čini da je došlo do nekakvog fail-a u obračunu na relaciji Goldway-AE, kad riješim to, javim. Inače sam naručivao bar 7-8 puta s Goldwaya, ali ovo je prvi put da je neki problem nastao...
Ne, s Mastercardom kao i godinama dosad...
Onda ti nitko nije nista uzeo nego su ti stavili brutalno nerealan tecaj i ne mozes dokazati da je vise skinuto. Da si npr. platio sa deviznim u USD vidio bi da su tocno skinuli, tj. mogao bi dokazati da je vise skinuto.
Koji xiaomi uzet do 150$ da ekran nije veci od 5.5inch?
Meni se to isto desilo prosli tjedan kad sam kupio mob preko deviznog računa sa pbzom i kad sam isao plaćati cijena je bila 192 dolara, a order je sveukuno bio 183.