"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.529
|
čitano: 7.083.834
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Imas na grossoshopu. Uzmi uredjaj iz kine i prilikom narudzbe izaberi sf express i dolazi ti bez carine.
10 godina
neaktivan
Evo
Original Letv LeEco Le 2 X620 MTK6797 Deca Core FDD LTE Cell Phone Android M 5.5" 3GB RAM FHD 1920X1080 16.0MP Fingerprint
http://s.aliexpress.com/nMbmiYbu
(from AliExpress Android)
13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Na ovom prvom "No payment options available" i sve su cijene u jenima

A iz Top One,Free shiping ili DHL?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Singapore SINGAPORE S01 Insert item into bag (Otb)
8.8.2016. 15:13:51 Croatia ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange (Inb)
8.8.2016. 20:28:54 Croatia ZAGREB 10003 Send items to customs1 (Inb)
9.8.2016. 8:10:08 Croatia 10004 Zagreb CAR Send item to customs (Inb)
9.8.2016. 8:10:08 Croatia 10004 Zagreb CAR Receive item at location (Inb)
Pitanje: šta ovo znaci,zašto je mobitel poslan na 10004?Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 9:25 (ninozg27).

0 0 hvala 0
18 godina

Na carini je, platiti ćeš pdv + 55kn.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
neaktivan
Za grosso imas na vrhu stranice da izaberes valutu($) i to je to. Kod top one izaber DHL i dolazi bez carine i PDV.
10 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Na carini je, platiti ćeš pdv + 55kn.

Znači 60 dolara cca.Hvala idem štedjeti na hrani,neču jesti ništa mjesec dana :) 

14 godina

Sutra bi Redmi 3S trebao biti kod mene.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band 1S+ Mi Band 2 + Redmi 3S - MIUI General Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav

Zna li netko gdje se moze nabaviti LENOVO ZUK Z2 PRO 6GB RAM 128GB ROM, sa Europskog skladista (da se izbjegne carina).

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@Cromaki
To vec danas moze biti kod tebe jer je krenulo prema tebi.Nazovi DHL u svom gradu i nek ti daju br od kurira koji ce to danas preuzeti.
Mij redmi 3 je isto krenuo prema Puli u to doba....oko 14h to kurir preuzima u Pazinu i vozi u Pulu.Ja sam to znao cak i u Pazinu preuzeti ako bi bio u blizini.Danas mecu stici ali sam ih vec kontaktirao da ujutro ostave u uredu da pokupim
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
14 godina

Ne želim nikoga maltretirati, ako danas do večeri dostave odlično ako ne strpim se do sutra 

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band 1S+ Mi Band 2 + Redmi 3S - MIUI General Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ko prvi, njegova đevojka ... još jedan odron ostao

gotovo, otišao u roku keks ....

dak
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 15:58 (dak0001).
13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Sutra bi Redmi 3S trebao biti kod mene.

Vjerujem da sam jednako nestrpljiv kao i ti 

14 godina
Iamdanny kaže...

Vjerujem da sam jednako nestrpljiv kao i ti 

Hahaha, strpljen - spašen 

Prije par sati mi je prošao DHL-ov kurir dok sam bio na balkonu, zaustavio se i pitao gdje se nalazi neka adresa, umalo me srce izdalo jer sam se baš ponadao da je moj paket 

U svakom slučaju, javim sutra i nabacim koju sliku kada dođe paket.

11 godina
neaktivan

Bilo je par sealed na njuskalu, jedino preuzet osobno.

Sto se tice Coolicool situacije i mog X800, mob je jos u procesoru carinjeja, 1507 kn + 431,75 kn troskovi carne i hp-a, cekam dostavu racuna, placam mob i preuzimam i trazim full refund carine. 

Samo bi napomenio, puno mobova iz eu skladista zavrse kod nas na carini u zadnje vrijeme jer su skuzili na carini da mobovi dolaze bez racuna,  tako da mozemo zaboraviti na neplacanje pdv bez natezanja i povrata novca, uskoro ce izbacit rh sa popisa gdje salju iz eu, jedino ako se potrefi neka ljudska greska ili velika guzva moze se izbjec pregled paketa.

10 godina
neaktivan

Samo da javim da je meni juče telefon sa TINYDEAL shopa prošao bez carine s njemačkog skladišta. Nije mi dostavio kurir DHL-a već stiglo našom poštom .
E sad zašto neke pakete zaustavljaju na carini pojma nemam.

0 0 hvala 0
14 godina

Samo da javim došao mi je Redmi 3S.

Upravo ga unboxam, pa kroz sat vremena dodam koju sliku kad se malo smirim 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 11:58 (Cromaki).
Moj PC  
8 0 hvala 4
10 godina
protjeran

Meni sa tiny deala ne žele vratiti novce što sam platila carini. Nude mi samo 3 dolara i to u tiny bodovima za iduču kupovinu.

0 0 hvala 0
18 godina
Obecanje ludom radovanje, jer ima napismeno da su ti obecali vratiti novce? Ako imas otvori paypal case pa probaj tamo traziti novce natrag sta si platila carinu. Za ubuduce ne preuzimati pakete ako zavrse na carini a obecano je poslati sa eu skladista. Tako sam ja jednom narucio sa eu skladista a poslano s americkog, na carini zaustavili i rekli da ide porez, carina i jos dodatno platiti za luksuz i za uvoznika. Drugi sat narucio sa uk i sve normalno proslo a ista cijena kao i kod prvog.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan

Pozz,više se ne uzdam u top brandove želio bih probati malo kineske robe

Koji brand da uzmem?

Doogee,Umi ili nesto tako slicno ?

Što preporučate do 800 kn

L.P

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Samo da javim došao mi je Redmi 3S.

Upravo ga unboxam, pa kroz sat vremena dodam koju sliku kad se malo smirim 

uuuu najs 
Kad(ako) se uspiješ malo odvojiti od njega nadam se da ćeš naći vremena da mi odgovoriš na sva ona silna pitanja

14 godina
Iamdanny kaže...

uuuu najs 
Kad(ako) se uspiješ malo odvojiti od njega nadam se da ćeš naći vremena da mi odgovoriš na sva ona silna pitanja

Trenutno mrcvarim bateriju, mob je došao sa 44% baterije, odradio sam upgrade na MIUI 8, instalirao sve potrebne aplikacije, napravio OTA na zadnji nightly update i tek sam na 29% s nešto više od 2h sota.

10 godina
neaktivan

4.8.2016. 12:55:00SingaporeSINGAPORE S01Insert item into bag (Otb)

8.8.2016. 15:13:51CroatiaZAGREB 10003

Receive item at office of exchange (Inb

)8.8.2016. 20:28:54CroatiaZAGREB 10003Send items to customs1 (Inb)

9.8.2016. 8:10:08Croatia10004 Zagreb CARSend item to customs (Inb)

9.8.2016. 8:10:08Croatia10004 Zagreb CARReceive item at location (Inb

)9.8.2016. 9:42:56CroatiaZAGREB 10003Record item customs information (Inb)
Retention reason : Invoice missing

10.8.2016. 14:46:10CroatiaZAGREB 10003Return item from customs (Inb)

Mislim da mi elektrobebač sutra dolazi :) 

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav svima,

Pročitao sam dosta stranica vaših komentara sa ove teme i čini mi se da je najsigurniji izbor kupiti sa AliExpres Top One sellera.

Zanima me kupnja ili Vernee Apollo Lite (kojeg nema u Top One) ili Xiaomi Mi5 jer mi se Xiaomi čini kao sigurniji proizvođač sa dobrom podrškom pa mi neće biti toliko žao dati 100 dolara više za telefon.

Da li netko ima iskustva sa kupnjom Apollo Lite-a i sa koje stranice?

Najviše od svega me brine plaćanje PDV-a, za carinu se nadam na će proći bez nje.

Da li među vama ima netko ili znate nekoga tko je kupovao nešto preko Top Onea sa DHL dostavom i morao je platiti PDV?

Unaprijed zahvaljujem,

Super ste svi sa opširnim komentarima

Pozz :-)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hyde kaže...

Pozdrav svima,

Pročitao sam dosta stranica vaših komentara sa ove teme i čini mi se da je najsigurniji izbor kupiti sa AliExpres Top One sellera.

Zanima me kupnja ili Vernee Apollo Lite (kojeg nema u Top One) ili Xiaomi Mi5 jer mi se Xiaomi čini kao sigurniji proizvođač sa dobrom podrškom pa mi neće biti toliko žao dati 100 dolara više za telefon.

Da li netko ima iskustva sa kupnjom Apollo Lite-a i sa koje stranice?

Najviše od svega me brine plaćanje PDV-a, za carinu se nadam na će proći bez nje.

Da li među vama ima netko ili znate nekoga tko je kupovao nešto preko Top Onea sa DHL dostavom i morao je platiti PDV?

Unaprijed zahvaljujem,

Super ste svi sa opširnim komentarima

Pozz :-)

Evo da vam probam malo dočarati probleme i pozitivne strane VERNEE APOLLO LITE!Kao što je netko napisao Vernee je krenuo agresivno ali je osnovan u 2 mjesecu ove godine i tu su tone problema.Naravno da u tako kratko vrijeme nemogu napraviti nešto dobro sastavljeno.Specifikacije su odlične u tom cjenovnom rangu.Problemi sa Gorilla Glassom-nitko još nije siguran dali ga ima.Baterija nekima pokazuje 2000mAh nekima 3000mAh.Ako i ima Pump express 3.0 radi kad je mobitel isključen,neki tvrde da je to 2.0 unaprijeđeni.Ne zna se ko pije a ko plača(sve što su napisali u specifikacijama je točno,mobitel nije optimiziran-sa prvim OTA-om su ispravili pump express i još neke stvari..čekamo drugi).Odgovorno tvrdim da če Vernee postati odlična kompanija ali sad boluje od dječijih bolesti.Zato i jesu silna čekanja.Kamera je izvrsna ali zbog optimizacije za sada večina ima problema sa kvalitetom.Pregrijavanje(kod nekih) helio x20 procesora.Led notifikacije rade u bojama ali ih je nemoguče promjeniti.Znači SUMARUM nekima radi genijalno,večina ima male probleme a jedan dio je prošao najgore pa ništa ne štima.VERNEE ČE BITI ODLIČNA FIRMA!Ali za sada pričekajte za razliku od mene! :) http://bbs.vernee.cc/forum.php?mod=viewthread&tid=952&extra=page%3D1 A što se tice kupovine apolla ima u15 ducana na Aliju i 15 drugih ali ako ga kupuješ kupio bih direktno od njih(i dalje akcija 199.00 dolara) za sada nema izbjegavanja carine i pdv-a.Osim sa par španjolskih trgovina koje su puno skuplje!

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 17:32 (ninozg27).
13 godina

Dobro da znam za Vernee Apollo Lite onda :-) Hvala puno na brzom odgovoru

Sad me zanima drugi dio pitanja -  Xiaomi Mi5 sa Aliexpress Top One trgovine preko DHL-a? Mislite li da ću platiti PDV na mobitel?

Sa DHL dostavom će me izaći 32gb crna vezija 340 dolara pa ne bih baš želio plaćati i PDV.

Tko je naručivao Mi5 i sa koje stranice, s kojim tipom dostave i da nije platio PDV?

14 godina
neaktivan
Hyde kaže...

Dobro da znam za Vernee Apollo Lite onda :-) Hvala puno na brzom odgovoru

Sad me zanima drugi dio pitanja -  Xiaomi Mi5 sa Aliexpress Top One trgovine preko DHL-a? Mislite li da ću platiti PDV na mobitel?

Sa DHL dostavom će me izaći 32gb crna vezija 340 dolara pa ne bih baš želio plaćati i PDV.

Tko je naručivao Mi5 i sa koje stranice, s kojim tipom dostave i da nije platio PDV?

Nema nikakve pa cak ni teoretske sanse da platis carinu!

Moja preporuka je definitivno Top One a na drugom mjestu grossoshop.Razlika u cijeni je zanemariva (oko 70 kn).

Izaberes DHL i telefon je za 10-15 dana kod tebe,cesto i puno brze.

Za vise info. slobodno se javi na p.m

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
13 godina

E koji je ovo super forum ne mogu vjerovat. Odmah dolijeću odgovori i PM od ljudi sa puno iskustva za oba mobitela o kojima sam se raspitivao. Riješio si dilemu odmah :-)

Kad stigne mobitel napisat ću svoja iskustva, cijene, itd.

Hvala puno dobrim ljudima interneta :-D

3 0 hvala 0
13 godina

Ooo Redmii 4 *__*  uskoro

Da li se isplati cekati njega ili da ipak kupim trojku.. A sta je sa cijenom, negdje sam procitao da ce biti 105$ sto je malo ne bas vjerodostojno.

Nema labavo...xDD

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Bas sam mislio uzeti trojku a sad vidim da uskoro izlazi 4  ak ce biti cijena manja od 200 dolara bit ce dobro.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice