evo procitah... ako sam dobro vidia najbolje je uzet priko top-one aliexpress sa opcijom dhl i onda nema carine, a mobitel ispada 210 dolara.
evo procitah... ako sam dobro vidia najbolje je uzet priko top-one aliexpress sa opcijom dhl i onda nema carine, a mobitel ispada 210 dolara.
Pozdrav
žena mi treba novi mob, i za oko joj je zapeo XIAOMI MI NOTE (ne REDMI, ne PRO).
Pogledao sam masu videa na YT i pročitao recenzije na smartphonehrvatska i mob.hr, sve se čini divno i bajno za te pare (oko 2000 kn) ali zanimaju me mišljenja korisnika.
Ima li ga tko?
lp
CB
EDIT: gdje kupiti Xiaomi MI Note a da je sa EU warehousea?
Da, to znam ali ne znam koliko će mi to biti važno u praksi. Živimo u ZG, ne mičemo se iz njega tak da... ?
A baterija? Pošto bi bio službeno/privatni mob, sa syncom 4-5 acca i FB, Viber, WA, exchange mail push?
Pozdrav ljudi, tražim novi mobitel. Dosada sam imao Xiaomi 1s, sada tražim best buy do 1.500-1.700 kn (svi troškovi uključeni). Bitno mi je da da je Dual-SIM (prioritet), FULL HD, od 5-5.5 inča i dobra baterija. Kamera mi nije toliko važna.
Može li preporuke?
Pozdrav ljudi, tražim novi mobitel. Dosada sam imao Xiaomi 1s, sada tražim best buy do 1.500-1.700 kn (svi troškovi uključeni). Bitno mi je da da je Dual-SIM (prioritet), FULL HD, od 5-5.5 inča i dobra baterija. Kamera mi nije toliko važna.
Može li preporuke?
xiaomi redmi note 3 pro
Samo da vam javim. Prije dva tjedna mi je dosao asus zenfone max sa alija i mogu reci da sam ja zadovoljan s njim. Kamera meni super, baterija odlicna drzi mi oko 3,4 dana. Mob je dobio nadogradnju na android 6.0.2.
jel ima gdi uzet homtom ht7 za 40 dolara ili neki slican phone
Pozdrav svima,zamolio bih vas ako mi ikako mozete pomoci u vezi moga problema,
Koristim Lenovo K3 Note,i poceo mi je usporavati u zadnje vrijeme, pa sam odlucio da ga vratim na fabricke postavke.Kada sam to odradio,vratilo me na pocetak,da izaberem jezik,izabrao sam engleski, ponudilo mi je opciju NEXT, za nastavak podesavanja, i kada god bih pokusao nastaviti dalje,tj pritisnem NEXT, uvjek mi izbacuje poruku unfortunately, wlan has stopped, znaci nemoguce je nastaviti dalje. Sad me zanima ima li ikakvo rjesenje da se rijesi ovaj problem
Hvala unapred
Pozdrav svima,zamolio bih vas ako mi ikako mozete pomoci u vezi moga problema,
Koristim Lenovo K3 Note,i poceo mi je usporavati u zadnje vrijeme, pa sam odlucio da ga vratim na fabricke postavke.Kada sam to odradio,vratilo me na pocetak,da izaberem jezik,izabrao sam engleski, ponudilo mi je opciju NEXT, za nastavak podesavanja, i kada god bih pokusao nastaviti dalje,tj pritisnem NEXT, uvjek mi izbacuje poruku unfortunately, wlan has stopped, znaci nemoguce je nastaviti dalje. Sad me zanima ima li ikakvo rjesenje da se rijesi ovaj problem
Hvala unapred
Zvekni ga još jednom na tvorničke.
Ili flashaj noviji fw na njega.
kakva su vam iskustva s tinydealom? Imaju Lenovo Vibe Shot za 200 dolara, a isporucuju iz Njemacke.
Ja uzeo tablet od njih.
Stigao za tjedan dana običnom poštom sa brojem za pračenje.
Znaci nije losa opcija. Najbitnije mi je da izbjegnem carinu.
http://www.banggood.com/XIAOMI-Mi4C-5-inch-4G-LTE-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-808-Hexa-core-Smartphone-p-1001359.html
što je ovdje ovako jeftino? ima neke caka ili? carina?
Nije neka cijena...
Na to još ide PDV i troškovi...pa ispadne oko 1400kn ako sam dobro računao...
Od topone ga dobiješ DHL dostavom bez troškova za 1150kn
Nije neka cijena...
Na to još ide PDV i troškovi...pa ispadne oko 1400kn ako sam dobro računao...
Od topone ga dobiješ DHL dostavom bez troškova za 1150kn
Daj pls link na taj topone...
Moj mobitel ko da su zaboravili u gepeku pa se danima voza po Hong-Kongu
poslali su mi novi tracking broj...
19.06 Shipment picked up HONG KONG - HONG KONG 19:47
20.06 Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 02:18
20.06 Processed at HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 11:41
20.06 Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 17:25
narucio sam ga 14og ali nema veza mozda je bilo neradno..
Moj mobitel ko da su zaboravili u gepeku pa se danima voza po Hong-Kongu
poslali su mi novi tracking broj...
19.06 Shipment picked up HONG KONG - HONG KONG 19:47
20.06 Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 02:18
20.06 Processed at HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 11:41
20.06 Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 17:25
narucio sam ga 14og ali nema veza mozda je bilo neradno..
Mislim da nam u istoj turi dolazi telefon. I ja sam ga platio 14.