"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.525
|
čitano: 7.066.512
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
9 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

evo procitah... ako sam dobro vidia najbolje je uzet priko top-one aliexpress sa opcijom dhl i onda nema carine, a mobitel ispada 210 dolara.

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB-ROM/342812_32597684693.html

18 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav

žena mi treba novi mob, i za oko joj je zapeo XIAOMI MI NOTE (ne REDMI, ne PRO).

Pogledao sam masu videa na YT i pročitao recenzije na smartphonehrvatska i mob.hr, sve se čini divno i bajno za te pare (oko 2000 kn) ali zanimaju me mišljenja korisnika.

Ima li ga tko?

lp

CB

EDIT: gdje kupiti Xiaomi MI Note a da je sa EU warehousea?

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 15:07 (CrnaBitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mi note ti ne podržava 3g na 900 mhz. Tako da tamo gdje je 3g na 900 mhz nece ti raditi, nego ce ti biti na 2g. Model pro podržava 3g na 900 mhz

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pozdrav. Ja imam oko tjedan dana Mi Note kupljen u Topone shopu. Kamera odlicna,display odlican,zvuk odlican,izrada odlicna. Jedino me malo smetaju premekane tipke za glasnocu i power i crna pozadina sa visokim sjajem na kojem se jako vide otisci prstiju. U svakom slucaju vrijedi te novce.
18 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
Mi note ti ne podržava 3g na 900 mhz. Tako da tamo gdje je 3g na 900 mhz nece ti raditi, nego ce ti biti na 2g. Model pro podržava 3g na 900 mhz

Da, to znam ali ne znam koliko će mi to biti važno u praksi. Živimo u ZG, ne mičemo se iz njega tak da... ?

A baterija? Pošto bi bio službeno/privatni mob, sa syncom 4-5 acca i FB, Viber, WA, exchange mail push?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 23:09 (CrnaBitanga).
12 godina
neaktivan
Meni sa svim tim cca 1.5-2 dana izdrzi. S tim da ne koristim wifi nego 3g.
11 godina
neaktivan
Pozz...da li je netko narucio le eco le 2 ili opcenito neki mob od tog proizvodjaca,ako da,kakav je softwer,jel dolaze notifikacije na viber,whats up,pisu neki da se nemogu skinit aplikacije sa Playstore-a vec samo preko njihove trgovine 😞

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, tražim novi mobitel. Dosada sam imao Xiaomi 1s, sada tražim best buy do 1.500-1.700 kn (svi troškovi uključeni). Bitno mi je da da je Dual-SIM (prioritet), FULL HD, od 5-5.5 inča i dobra baterija. Kamera mi nije toliko važna. 

Može li preporuke?

0 0 hvala 0
17 godina
Dolaze notifikacije uredno na sve instant messaging appove,softver je kao što rekoh dobar,95 % je prevedeno na hrvatski,nema skoro pa ništa bloatwarea,njihove tv servise možeš isključiti u opcijama,samo je youtube app čudan,drugaciji mi na coolpadu i ovdje drugačiji,a pokazuje da su obje verzije najnoviji.

Tokom dana uplodama na Google disk nekolicinu fotografija,4K video po danu/noci te 1080p,mob još nisam do kraja napunio i koristio full day,to ću znati u ponedjeljak ;)
10 godina
neaktivan
marin_bar kaže...

Pozdrav ljudi, tražim novi mobitel. Dosada sam imao Xiaomi 1s, sada tražim best buy do 1.500-1.700 kn (svi troškovi uključeni). Bitno mi je da da je Dual-SIM (prioritet), FULL HD, od 5-5.5 inča i dobra baterija. Kamera mi nije toliko važna. 

Može li preporuke?

xiaomi redmi note 3 pro

15 godina
neaktivan

Samo da vam javim. Prije dva tjedna mi je dosao asus zenfone max sa alija i mogu reci da sam ja zadovoljan s njim. Kamera meni super, baterija odlicna drzi mi oko 3,4 dana. Mob je dobio nadogradnju na android 6.0.2.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

jel ima gdi uzet homtom ht7 za 40 dolara ili neki slican phone

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Evo jos jedna trgovina na aliju bez pdv-a i carine. I dhl je jeftiniji nego u drugim trgovinama.
http://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?sellerAdminSeq=223353692

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Pozdrav, ima li tko iskustva s moitelom letv 1?

Na giztopu je cijena 250 dolara, free shipping.

Da li je to konačna cijena, u smislu pdva i carine

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima,zamolio bih vas ako mi ikako mozete pomoci u vezi moga problema,

Koristim Lenovo K3 Note,i poceo mi je usporavati u zadnje vrijeme, pa sam odlucio da ga vratim na fabricke postavke.Kada sam to odradio,vratilo me na pocetak,da izaberem jezik,izabrao sam engleski, ponudilo mi je opciju NEXT, za nastavak podesavanja, i kada god  bih pokusao nastaviti dalje,tj pritisnem NEXT,  uvjek mi izbacuje poruku  unfortunately, wlan has stopped, znaci nemoguce je nastaviti dalje. Sad me zanima ima li ikakvo rjesenje da se rijesi ovaj problem

Hvala unapred

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tetreb kaže...

Pozdrav svima,zamolio bih vas ako mi ikako mozete pomoci u vezi moga problema,

Koristim Lenovo K3 Note,i poceo mi je usporavati u zadnje vrijeme, pa sam odlucio da ga vratim na fabricke postavke.Kada sam to odradio,vratilo me na pocetak,da izaberem jezik,izabrao sam engleski, ponudilo mi je opciju NEXT, za nastavak podesavanja, i kada god  bih pokusao nastaviti dalje,tj pritisnem NEXT,  uvjek mi izbacuje poruku  unfortunately, wlan has stopped, znaci nemoguce je nastaviti dalje. Sad me zanima ima li ikakvo rjesenje da se rijesi ovaj problem

Hvala unapred

Zvekni ga još jednom na tvorničke.

18 godina

Ili flashaj noviji fw na njega.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
9 godina
neaktivan

kakva su vam iskustva s tinydealom? Imaju Lenovo Vibe Shot za 200 dolara, a isporucuju iz Njemacke.

0 0 hvala 0
10 godina

Ja uzeo tablet od njih.

Stigao za tjedan dana običnom poštom sa brojem za pračenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Znaci nije losa opcija. Najbitnije mi je da izbjegnem carinu.

11 godina
neaktivan
@marin_bar
Ja kupio letv 1s od giztopa i bila je cijena ko na stranici bez dodatnih davanja....
Mada bio je jedan kolega koji je imao problem sa njima, nisam siguran sto, provjeri par stranica unazad.
P.s 1s je bombica od moba. Sve radi ko avion... kao korisnik s serije samsunga u proslosti mogu reci da je mob sasvim ok.... nema vecih zamjerki.

0 1 hvala 0
17 godina
Efox de
Letv one pro za 188 eura,dode za 3-4 dana EU.

Meni nisu naplatili dodatnih 20 eura,samo lijepo zamolis preko emaila :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.banggood.com/XIAOMI-Mi4C-5-inch-4G-LTE-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-808-Hexa-core-Smartphone-p-1001359.html 
što je ovdje ovako jeftino? ima neke caka ili? carina?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 20:08 (Gamer321).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Nije neka cijena...

Na to još ide PDV i troškovi...pa ispadne oko 1400kn ako sam dobro računao...

Od topone ga dobiješ DHL dostavom bez troškova za 1150kn

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
18 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Nije neka cijena...

Na to još ide PDV i troškovi...pa ispadne oko 1400kn ako sam dobro računao...

Od topone ga dobiješ DHL dostavom bez troškova za 1150kn

Daj pls link na taj topone...

16 godina
moderator
With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
14 godina

Moj mobitel ko da su zaboravili u gepeku pa se danima voza po Hong-Kongu poslali su mi novi tracking broj...

19.06 Shipment picked up HONG KONG - HONG KONG 19:47

20.06  Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 02:18

20.06 Processed at HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 11:41

20.06 Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 17:25

narucio sam ga 14og ali nema veza mozda je bilo neradno..

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2016 11:38 (kaw_liga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Polako stari, ja sam narucio 9. tek danas doslo u uk... valjda neki praznici ili sta ja znam, spori su u pm...

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
2016-06-20 10:39 GATWICK - UNITED KINGDOM, Partial delivery
2016-06-20 08:51 GATWICK - UNITED KINGDOM, With delivery courier
2016-06-20 06:58 GATWICK - UNITED KINGDOM, Arrived at Delivery Facility in GATWICK - UNITED KINGDOM
2016-06-20 05:34 LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM, Departed Facility in LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM
2016-06-20 05:15 LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM, Arrived at Sort Facility LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM
2016-06-20 03:48 LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM, Processed at LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM
2016-06-20 02:57 EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM, Departed Facility in EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM
2016-06-20 02:08 EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM, Processed at EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM
2016-06-20 00:34 EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM, Clearance processing complete at EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM
2016-06-19 23:50 EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM, Arrived at Sort Facility EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM
2016-06-19 20:11 BRUSSELS - BELGIUM, Departed Facility in BRUSSELS - BELGIUM
2016-06-19 20:11 BRUSSELS - BELGIUM, Transferred through BRUSSELS - BELGIUM
2016-06-19 09:06 LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM, Arrived at Sort Facility LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM
2016-06-19 08:35 LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM, Departed Facility in LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM
2016-06-19 05:54 LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM, Customs status updated
2016-06-19 05:54 LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM, Processed at LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM
2016-06-19 05:54 LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM, Clearance processing complete at LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM
2016-06-19 05:21 HONG KONG - HONG KONG, Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG
2016-06-19 05:18 HONG KONG - HONG KONG, Processed at HONG KONG - HONG KONG
2016-06-19 02:49 EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM, Departed Facility in EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM
2016-06-19 00:04 EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM, Processed at EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM
2016-06-18 17:28 LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM, Customs status updated
2016-06-18 08:16 EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM, Clearance processing complete at EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM
2016-06-18 07:58 EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM, Arrived at Sort Facility EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM
2016-06-18 04:39 LEIPZIG - GERMANY, Departed Facility in LEIPZIG - GERMANY
2016-06-18 04:38 LEIPZIG - GERMANY, Transferred through LEIPZIG - GERMANY
2016-06-18 04:14 HONG KONG - HONG KONG, Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG
2016-06-18 03:59 EAST MIDLANDS - UNITED KINGDOM, Customs status updated
2016-06-18 02:45 HONG KONG - HONG KONG, Processed at HONG KONG - HONG KONG
2016-06-17 07:14 HONG KONG - HONG KONG, Processed at HONG KONG - HONG KONG
2016-06-17 05:39 HONG KONG - HONG KONG, Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG
2016-06-17 05:36 HONG KONG - HONG KONG, Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONG
2016-06-16 23:33 HONG KONG - HONG KONG, Shipment picked up

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Moj mobitel ko da su zaboravili u gepeku pa se danima voza po Hong-Kongu poslali su mi novi tracking broj...

19.06 Shipment picked up HONG KONG - HONG KONG 19:47

20.06  Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 02:18

20.06 Processed at HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 11:41

20.06 Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 17:25

narucio sam ga 14og ali nema veza mozda je bilo neradno..

Mislim da nam u istoj turi dolazi telefon. I ja sam ga platio 14.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice