"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.523
|
čitano: 7.051.811
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Jel to iz eu skladista? Jer ga frend narucio preko honora neki dan pa morao carinu platiti
12 godina
neaktivan
Jeli to to? Btw kako da unesem kupon od 5$?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Narucio sam za 158$ s dhlom pa ce valjda bit okej mami, hvala ekipa :)

0 0 hvala 0
17 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Da li ja moram sad platiti pdv na ovu vrijednost mobitela ( 1425 znaci 25 % je skoro 350 kn + raznorazni nameti ) da sto prije storniram narudzbu ? 

Odavde sam narucio

http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-leeco-letv-le1-pro-one-pro-4gb-ram-64gb-rom-qualcomm-snapdragon-810-20ghz-g-305508

Pretrazujuci internet nasao sam informaciju do 150 eura ne placam PDV

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav društvo. Trenutno se dvoumim između Redmija 3 i Redmija 3 Pro. Vidim da pro verzija ima 1 GB RAM-a više, senzor otiska prsta i koliko sam vidio to je to što ima bolje. Mislite li da bi se nešto bolje moglo naći u tom rangu? Što se preporuča između ova 2? Vidim da je razlika možda kojih 30-tak eura u cijeni, pa mislim da to baš nije veliki problem. Hvala svima još jednom

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pdv se ne placa do 160 kn. 

Ovdje ti pise da salju iz eu pa nebi trebalo biti problema. Pitaj ih za potvrdu..

Inace ako je telefon vise manje bug free ovo je odlicna cijena za navedene komponente.

Mozda bude malo problem baterija ali nemora znaciti... javi kakav je ako ga uzmes

(G)jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 20:15 (red_bull).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
red_bull kaže...

Pdv se ne placa do 160 kn. 

Ovdje ti pise da salju iz eu pa nebi trebalo biti problema. Pitaj ih za potvrdu..

Inace ako je telefon vise manje bug free ovo je odlicna cijena za navedene komponente.

Mozda bude malo problem baterija ali nemora znaciti... javi kakav je ako ga uzmes

Rijetki su koji su platili PDV za eu,znam da se PDV ne placa do 160 kn,ovih 150 eura sam rekao za EU podrucje.
Navodno vecina tih webshopova imaju mobove u bescarinskoj zoni i nisu placeni PDV troskovi,svakako posaljem email i zorno ocekujem mob :D

Dvoumio se izmedu Redmi Note 3 Pro i LeTV,na kraju presudio metalni dizajn,bolji ekran i kamera te vise rama,bateriju ionako punim svaki dan,a ima i powerbankova,a nakon 18 mjeseci budem razmisljao sta cu sto se tice baterije.

17 godina

Inace ja imam redmi note 3 pro i zadovoljan sam sa svime osim sa kamerom. Nije sranje ali ocekivao sam bolju.. 

Javi kak si zadovoljan svakako

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kako si zadovoljan performansama generalno? Po reviewima sam vidio da kamera baš nije naj, to kaj si i ti rekao, ali na ostalo se nisu žalili. Koliko te je ispao na kraju? Nisam baš prelistao zadnjih nekoliko stranica, možda si negdje već napisao nešto o mobu.. Nekako me najviše zanimaju generalne performanse, kako se nosi sa multitaskanjem i slično.. Unaprijed hvala :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Da li ja moram sad platiti pdv na ovu vrijednost mobitela ( 1425 znaci 25 % je skoro 350 kn + raznorazni nameti ) da sto prije storniram narudzbu ? 

Odavde sam narucio

http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-leeco-letv-le1-pro-one-pro-4gb-ram-64gb-rom-qualcomm-snapdragon-810-20ghz-g-305508

Neces platiti PDV, jedino bi ti mozda mogli (Efox) naplatiti dodatnih cca 120 kn za slanje u HR iz EU kako i naplacuje njihov drugi ducan, Coolicool. Uglavnom, dobit ces drugi dan mail da nadoplatis jos 15-16€, ako ne, dobro si prosao i to sto si platio je sve, doci ce ti paket kroz 3-5 dana DHL-om...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 22:28 (frulex).
13 godina
robimarko kaže...
Redmi 3 ti je sada 980kn sa DHL-om preko Top One-a sa 5 dolara popusta i kaljenim staklom.

Robimarko, imaš  možda link ? :) tnx!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 22:33 (Jovanka).
10 godina
neaktivan
frulex kaže...
doky01akablava kaže...

Odavde sam narucio

Neces platiti PDV, jedino bi ti mozda mogli (Efox) naplatiti dodatnih cca 120 kn za slanje u HR iz EU kako i naplacuje njihov drugi ducan, Coolicool. Uglavnom, dobit ces drugi dan mail da nadoplatis jos 15-16€, ako ne, dobro si prosao i to sto si platio je sve, doci ce ti paket kroz 3-5 dana DHL-om...

pise ti ovdje: http://data.efox-shop.com/afficheimg/2%E6%B5%B7%E5%A4%96%E4%BB%93%E5%8A%A0%E6%94%B6%E5%81%8F%E8%BF%9C%E8%B4%B9760x230.jpg

dakle jos 20 eura...

15 godina
neaktivan

Hehe, znaci malo jeftinije je na Coolicool, nedavno sam im nadoplatio 17$ nakon maila. No, nakon sto sam platio i dobio tracking, paket je DHL-om za 1 dan bio iz UK do mene doma, tu ih moram pohvaliti iako načelno ne volim kupovati kod trolista Efox/Coolicool/Antelife zbog nekih davnih grijeha :)

15 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
robimarko kaže...
Redmi 3 ti je sada 980kn sa DHL-om preko Top One-a sa 5 dolara popusta i kaljenim staklom.

Robimarko, imaš  možda link ? :) tnx!

LINK - 995 kn bez 5$ popusta, za kupon se treba drugdje informirati ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 22:44 (frulex).
13 godina
frulex kaže...

Tnx! Iako našao u medjuvremenu :D Jos jedno brzinsko, da ne cekam odgovor sa supporta do sutra/ponedjeljka; nema načina da TopOneu platim Paypalom?  Nikad nisam imao problema sa placanjem direktno CCom; ali ovdje se radi o ~300E pa ne bi CCom ako ne moram :D

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
12 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
frulex kaže...

Tnx! Iako našao u medjuvremenu :D Jos jedno brzinsko, da ne cekam odgovor sa supporta do sutra/ponedjeljka; nema načina da TopOneu platim Paypalom?  Nikad nisam imao problema sa placanjem direktno CCom; ali ovdje se radi o ~300E pa ne bi CCom ako ne moram :D

Imas zastitu putem AliPay-a... Isti K kao i kod PayPal-a... Nemas brige... 

Sto sam sve koristio do sada : Galaxy S2, S2 Advance, S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, A7. Zopo ZP998. Oppo Find 5. Meizu Mx4 PRO, M1 Note. Lg G3 D855. ZTE Blade 3. Xiaomi MI3, MI4, MiNote, MI5, Redmi Note
13 godina
Wh1T3L10n kaže...

Imas zastitu putem AliPay-a... Isti K kao i kod PayPal-a... Nemas brige... 

Riječi ti se pozlatile! Redmi3 x2 here we come

17 godina
alen4430 kaže...
Kako si zadovoljan performansama generalno? Po reviewima sam vidio da kamera baš nije naj, to kaj si i ti rekao, ali na ostalo se nisu žalili. Koliko te je ispao na kraju? Nisam baš prelistao zadnjih nekoliko stranica, možda si negdje već napisao nešto o mobu.. Nekako me najviše zanimaju generalne performanse, kako se nosi sa multitaskanjem i slično.. Unaprijed hvala :)

Sto se performansi tice tu sam prezadovoljan, nista ne lagga sve radi jako fluidno. Mene je kostao cca 1600 kn ali skoro odmah kad je izasao.. igre sam probao par vrlo kratko, sve leti... 

(G)jokaCRO ingame
12 godina
protjeran

Address information needed; contact DHL

Mobitel mi je u Zagrebu i piše ova poruka kad upišem tracking number.

Postavio sam adresu kao i inače tu nema greške pa me zanima što napraviti ?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zovi ih i potvrdi adresu. I ja sam imao isti slucaj

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I onda kaj velite za Mi5, TopOne ili Giztop, od kud bolje uzeti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

samo da javim svoje iskustvo sa Giztop-om, od njih više ne kupujem.znači 17.05 kupljen Vernee Thor kad je bil preorder i poslali mi ga iz Singapura, a ne iz Francuske kak je do sad uvijek bil slučaj.Na pitanje tko bude sad platil pdv, odgovaraju mi da će mi oni pokriti troškove(prvo su rekli djelomično,nakon moje prijetnje da ne budem preuzel paket obećali mi potpuno pokrivanje pdv-a).mobitel stiže u Hrvatsku i tražim ih da mi vrate 39dolara troškova carine i pdv-a.uplatili 25dolara nakon kaj sam preuzel paket i od onda niti traga niti glasa od njih, makar se prije najkasnije za jedan dan javili mailom, ali sad nakon dva dana slanja mailova opće ne odgovaraju.

moj savjet ako vidite da vam je mobitel krenul iz Singapura otvorite case na paypalu i tražite povrat novaca jer ta njihova obećanja o vračanju cjelokupnih troškova možete objesiti mačku za rep.tolko o njihovoj stručnosti,poštenju i profesionalizmu i njihovom no tax&vat koji sa ponosom ističu na svojim stranicama i garantiraju povrat love.vjerovatno se tak ponašaju ako vam se i pokvari uređaj,zato oprez i za mene giztop prekrižen.

i jedan vic za kraj:idu dva čovjeka po cesti,jedan je kinez, a drugi je isto cigan

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 12:14 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura kaže...

i jedan vic za kraj:idu dva čovjeka po cesti,jedan je kinez, a drugi je isto cigan

Mogel si tu komotno i hrvata onda ubacit 

12 godina
protjeran
Na koji broj?zvao sam na neki niko mi se ne javlja
This time next year we'll be millionaires
17 godina

Dhl hrvatska. Sluzba za korisnike. Onaj 016651111 broj. Meni se odmah javila neka zenska.. dogovorio sam cak da si i sam preuzmem kod njih. 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi :D
Pokvario mi se telefon prije par dana i ne isplati se popravljati ga
Tako da želim kupiti novi, i razgledao sam ove kineze, za oko su mi zapali Doogee x6 i UMI Rome X, možda mi se Umi čini da je malo bolji
Nisam zahtjevan što se tiče telefona, ne koristim ga za neki gaming
Tako da ako neko ima iskustvo sa nekim telefonom ili prijedlog :D
Hvala 

0 0 hvala 0
18 godina

Pogledaj i novi Homtom HT 17. Oko 60-70$ je a ima najnoviji proc, android 6.0, čitač otisaka prstiju.... Bio je do malo 50$ na akcijama ali i sada mu je iznimno povoljna cijena.

Jedva čekam da mi dođe, samo je preorder pa doalzi tek početkom slj mjeseca

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan

Nije loš,upravo sam pogledao,bolji je od doogee x6
Samo što sam ja ova dva telefona gledao u nekoj radnji, pa bi mi tako bilo lakše 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 13:22 (stefan123123).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, ali ako ti treba mob sto prije, ne bus cekao valjda 2 mjeseca da HT17 dodje na kucnu adresu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zzz kaže...
dar01 kaže...
zzz kaže...

Ja sam od gearbesta naručio iz kineskog skladiišta,a vidim po trecking broju da mi šalju iz Mađarske ....

...pa jesu li te ocarinili ili si prošao lišo...

Još neznam,javin kako bude.

Stigla mi danas tipkovnica za tablet,nije išlo na carinu, tako da nisam ništa dodatno platio. Pakiranje od gearbesta dosta loše(kutija nagnječena), ali izgleda da ništa nije oštečeno. 

Tablet nikako da se makne sa mrtve točke,trecking kode nikako da se updejta. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice