"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.517
|
čitano: 7.030.178
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
frulex kaže...
b4rt!mej kaže...
 Oukitel U7 - btw. moze link od tih iz cakovca?

Evo link, neki Conor Media, imaju trgovinu u Prelogu i Čakovcu, piše da je za gotovinu cijena 599 kn, a imaju i dostavu GLS-om za + 30 kn. A onda valjda moraju davati i nekakvu HR garanciju... 

EDIT: Piše Jamstvo 12 mjeseci, sad vidim...

Eh, znao sam da postoji neka kvaka.

Ovo linkano nije Pro model. 

dak
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav, možete li mi preporučiti neki telefon do 150 $ iz EU skladišta. Bitno mi je da ima 5.5 " FHD ekran i ok spec.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za 165$ imas XRN2 iz Top One,no 2/16 verzija

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Da li je možda neko čuo za ovu stranicu https://www.facebook.com/Outlet-shoping-540615222757721/timeline , ako jest zanima me da li su dobre kopije , ima li neko iskustva s tim.. 

0 0 hvala 0
18 godina

Lol, to je preporodavač koji može naručiti bilo što sa Aliexpressa, kopije koje se prodaju za 40$ on ti preproda po višestruko većoj cijeni. Ne vidim potrebu da frendovima pokažeš da imaš brand jer će svatko vidjeti da nije.

Ne vidim razlog i potrebu naručivanja kopija, koje najčešće imaju 512Mb rama, očajnu kameru, mobitel je sav spor i osim vanjskog sličnog izgleda i eventualno brand loga na plastici je daleko od originala.

Rađe uzmi nekog kineza koji nije kopija poznatog jer nudi višestruko više za istu cijenu. 

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
neaktivan

Ja sam uspio naći ovaj koji se ukalapa u moj budžet međutim ne znam da i se za njega plaća carinaa https://www.amazon.es/gp/product/B00QNJLK9C/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ADTDUKAE2SPV5.

0 0 hvala 0
18 godina

Ako Šalju iz Španije, onda ne bi trebalo. 

Imaš temu za K3 Note, rekao bih da je na papiru super, ali u praksi malo mušičav. ROM s kojim dolazi nije sjajan, a, iako ih ima više, ni custom ROM-ovi nisu savršeni. Barem je to bila situacija pre par meseci, kada sam razmatrao isti uređaj.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da cujem malo ima tko iskustva sa aliexpressom ?, kupio sam mob pa sad me zanima kako su drugi prolazili, seller ima 99% pozitivan feedback i za taj mob ima dosta.

Nekako me malo strah da mi ne posalje neko smece. Inace sa malim stvarima nisam imo problema, ono sto mi nije doslo dobio bi refound

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 17:02 (Daka96).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Daka96 kaže...

Da cujem malo ima tko iskustva sa aliexpressom ?, kupio sam mob pa sad me zanima kako su drugi prolazili, seller ima 99% pozitivan feedback i za taj mob ima dosta.

Nekako me malo strah da mi ne posalje neko smece. Inace sa malim stvarima nisam imo problema, ono sto mi nije doslo dobio bi refound

pa isto tako i za "velike" stvari, alipay te štiti......ali uvijek postoji rizik, ne brini :)

15 godina
neaktivan

Neznam ali neki su navodno imali problema sa isplatom refounda od aliexpressa, a na trustpilotu lose ocjene i komentari, a kad gledam feedback od mobitela sta su ljudi kupovali vecinom su dobri.

15 godina
protjeran

Naručio Xiaomi Mi5 sa honorbuy-a. :) Javim dojmove

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Daka96 kaže...

Neznam ali neki su navodno imali problema sa isplatom refounda od aliexpressa, a na trustpilotu lose ocjene i komentari, a kad gledam feedback od mobitela sta su ljudi kupovali vecinom su dobri.

Imam skoro 100 transakcija sa Aliexpressom i nikad nikakvih problema nisam imao.

Sad me, doduše, jedan zavlači sa nekim ledicama, ali mi nisu bitne .... inače bi to presjekao u tri dana.

dak
12 godina
neaktivan
Jel trenutno mi5 najbolji kinez?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
11glava11 kaže...
Jel trenutno mi5 najbolji kinez?

Imaš i Meizu Pro 6, Huawei P9 i još par, slična je kvaliteta koliko vidim.

11 godina
neaktivan

Mislim da sam se odlučio za ovaj novi LeEco Le2, ali ga nema baš svugdje u ponudi. Na Honorbuyu, uz njihov shipping me izadje 244$, dok sam ga na oppomart našao za oko 220$.
Kakva su iskustva s oppomartom, ako netko zna i ako je naručivao?
I može li se igdje naći taj mobitel za jeftinije?
I btw, što mislite o mobitelu? Netko već naručivao?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li netko iskustva sa Kingzone N5? Vidim da je jako jeftin, 110 dollara. Dizajn i veličina su sasvim solidni, a i specifikacije se čine pristojne za tu cijenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fiat122 kaže...

Ja sam uspio naći ovaj koji se ukalapa u moj budžet međutim ne znam da i se za njega plaća carinaa https://www.amazon.es/gp/product/B00QNJLK9C/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ADTDUKAE2SPV5.

Imaš ga na Minidealu iz Španjolske (ili Grčke, nebitno) za 930 kn, znači bez carine...

12 godina
protjeran

Znači kad se šalje iz EU nema carine sve van ima...Naručio sam 2 Kineza van Eu davno prije 2 godine...Koliko ono bude carina?150-200kn na mobitele vrijednosti oko 150$??

Mislio sam naručutiti LeTV one ili kako se već piše originalno x600 za  cca 150 dollara.Ima li ga gdje u EU?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Znači kad se šalje iz EU nema carine sve van ima...Naručio sam 2 Kineza van Eu davno prije 2 godine...Koliko ono bude carina?150-200kn na mobitele vrijednosti oko 150$??

Mislio sam naručutiti LeTV one ili kako se već piše originalno x600 za  cca 150 dollara.Ima li ga gdje u EU?

http://www.giztop.com/letv/le-1s.html

12 godina
protjeran

Skupo mi je to.Ima na minidealu za 175 dolarra iz eu warehousa.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Jesi siguran? Čini mi se da taj letv nije na popisu iz eu wh na minidealu već da bi ga poslali iz kine.

16 godina

Gdje bih mogao nabaviti Vernee Thor? I ima li tko iskustva iz prve ruke? Vi ste mi tu malo vjerodostojniji od ekipe s youtuba 

Vidim da je na giztopu 120$ bez dodatnih davanja, ali piše da je preorder. Ima li gdje za sličnu cijenu a da je dostupan odmah za slanje?

@Boban155

može još par slika i riječi o uređaju i bateriji?

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2016 23:13 (underdog).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
underdog kaže...

Gdje bih mogao nabaviti Vernee Thor? I ima li tko iskustva iz prve ruke? Vi ste mi tu malo vjerodostojniji od ekipe s youtuba 

Vidim da je na giztopu 120$ bez dodatnih davanja, ali piše da je preorder. Ima li gdje za sličnu cijenu a da je dostupan odmah za slanje?

@Boban155

može još par slika i riječi o uređaju i bateriji?

evo nakon par dana mogu ti reci da je mob dosta solidno izraden...zbog svog zaobljenog dizajna i 2.5D Arch zaslona u ruci lezi fantasticno te djeluje ko da imas puno manji mob zaista sve pohvale na ergonomiju

vidio sam po recenzijama da se zale na performanse al ja jos nisam vidio ni osjetio neki lag sve radi fluidno...mozda su to rijesili sa nedavnim updatom

moram pohvaliti zvuk koji je fakat glasan sto zvucnik sto u slusalici...cak sam morao smanjit zvucnik u slusalici jer se cuje na 2m od tebe...

ekran je jako dobar i zaista se iznenadio koliko dobro izgleda, ali danas sam vidio 2 crtice na ekranu (nemam nikakvu foliju) pa sad cisto sumnjam da ima GG3 (nacuo da se pijeskom lako izgrebe) jer sam dosta pazio i nije mi jos pao...sva sreca...

baterija je ok za jedan dan ali nista vise barem ne za sad jer koliko vidim previse se trosi u stanju mirovanja pa mozda rijese to nekim updateom

nakon duzeg igranja ili surfanja dolazi i do zagrijavanja nije jako ali je osjetno  

otisak prsta kazu da je sa galxy s7 u sto isto sumnjam jer zna se desit da ne primi i jednom sam morao restart napravit jer nije uopce radio...

igrat cu se jos oko baterije i kamere pa ti stavim par slika

a ono sto mi zadnji poklopac nije sjeo tocno sam na kraju rijesio tako da sam malo pobrusio rub te se sad ne vidi jer mi se nije dalo slati u kinu iako su rekli da ce mi platit troskove al ko ce se zajebavat radi takve sitnice 

et ako te nesto jos zanima pitaj...

16 godina

Hvala ti na odgovoru.

Možeš li mi još reći gdje si ga nabavio, cijena, carina, čekanje?

Jesu li kapacitivne tipke osvjetljene i ima li led notifikaciju?

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 12:22 (underdog).
10 godina
neaktivan

ovdje: http://www.aliexpress.com/item/Original-Vernee-Thor-MTK6753-1-3GHz-Octa-Core-5-0-Inch-HD-Screen-Fingerprint-ID-3G/32646301271.html 

i kad uzmes ovo: http://www.aliexpress.com/item/No-tax-For-EU-countries/32602953195.html

platis sve zajedno i nemas carinu i dode ti od 15 do 20 dana...ja cekao 5 dana da posalju i za 10 dana dosao paket...

al mozes samo jedan mob uzet na taj nacin nista vise...

tipke nemaju pozadinsko osvjetljenje i nema led notifikaciju sto me zacudilo...heh

i jedna odlicna stvar ako koristis 4g mrezu jer podrzava 4g na 800/1800/2100/2600MHz 

10 godina
neaktivan
VERNEE THOR
Vernee je mlada kineska kompanija o kojoj se u zadnje vrijeme dosta piše. Uz flagship Apollo dosta se spominje i Thor koji svojim specifikacijama i cijenom spada u mid-range ali donosi odličan dizajn i kvalitetu izrade kojih se nebi postidjeli ni uređaji iz višeg cjenovnog ranga. Evo i njegovih specifikacija
5″ 2.5D zaslon 720 x 1280 rezolucije (Gorilla Glass 3)
MediaTek MT6753 osmojezgreni procesor na 1.3 GHz
3 GB RAM-a
16 GB interne memorije (proširivo microSD karticama do 128 GB)
13 MP stražnja kamera
5 MP prednja kamera
2800 mAh baterija (5V/2A brzo punjenje)
Dual SIM
Skener otiska prsta
Debljina: 7,9 mm
Android 6.0

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Skupo mi je to.Ima na minidealu za 175 dolarra iz eu warehousa.

http://www.bug.hr/malioglasi/prodajem-mobitel-letv-x600-super-stanju-uz-mob/25163.aspx

na minideal kolko vidim ga nema, a daje iz EU warehousa

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 15:55 (jura).
10 godina
neaktivan
Boban155 kaže...

ovdje: http://www.aliexpress.com/item/Original-Vernee-Thor-MTK6753-1-3GHz-Octa-Core-5-0-Inch-HD-Screen-Fingerprint-ID-3G/32646301271.html 

i kad uzmes ovo: http://www.aliexpress.com/item/No-tax-For-EU-countries/32602953195.html

platis sve zajedno i nemas carinu i dode ti od 15 do 20 dana...ja cekao 5 dana da posalju i za 10 dana dosao paket...

al mozes samo jedan mob uzet na taj nacin nista vise...

tipke nemaju pozadinsko osvjetljenje i nema led notifikaciju sto me zacudilo...heh

i jedna odlicna stvar ako koristis 4g mrezu jer podrzava 4g na 800/1800/2100/2600MHz 

A da li ta taksa vrijedi za sve aliexpress trgovine ili samo za tu.

18 godina

Samo za tu "geek" trgovinu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice