"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.535.727
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav,

u zadnjih nekoliko dana dosta pratim kineske mobitele jer bih želio nešto kupiti, što više čitam, to sve bolje ništa ne znam. Uglavnom, gledam nesto do 1600 kn sa svim davanjima, dual sim mi je važan jer imam privatni i službeni mob. Konkretno sviđa mi se Doogee DG550 Dagger Octa Core, dal netko ima taj mob pa da može nešto konkretnije napisati. Ima ga CHIPOTEKA ali me zbunjuje u naslovu specifikacije Android 4.2.9 OS a u samoj specifikaciji Android 4.4.

Također sviđa mi se i iNew v3 Plus. Dal netko ima nešto bolje za preporučitu u navedenom cjenovnom rangu?

Kod ova dva uređaja je 3G na 850/2100 i dal je to veliki problem ako ne podržava 900?

Hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da stvarno dobro pratis bio bi svjestan da kad uzimas marke kao sto je Doogee, Inew isl. da si u velikom riziku.

Ne znam odakle ti hrabrost potrosit toliko novaca na takve mobitele. Naravno da mozes imat srece, ali je rizik prevelik.

Po meni uzimaj samo Xiaomi, Lenovo, Zte, Huawei i jos par marki kao Jiayu, Iocean, Thl...

Ja imam Lenovo, cura Huawei, prijatelji Jiayu i xiaomi i nema greske.

6 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
xiaomi
pozdrav,zelim kupiti xiami redmi note MTK6592,koja je najbolja stranica za kupnju(eu stock,da izbjegnem carinu),ima li ko kakvih problema snjim?radi li na tomato?mogu li ocekivati kakve bozicne akcije*?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: xiaomi
Mobicity.co.uk, xiaomishop.com pa eu direct. Ja nemam nikakvih problema s njim, sve radi savrseno od prvog dana.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Miki_16 kaže...

može li mi netko reći kakav je Doogee DG310 Voyager 2?? u Chipoteke je 700kn, razmišljam da ga kupim pa me zanimaju vaša mišljenja i iskustva....

Imao dva, prodao oba poznatima. Rade bez greške. Mana je preloša kamera. Ćak i meni kojem mi kamera nije od presudne važnosti. Na jednom nije radila prednja kamera. Ostalo je bilo ok.  Ne znam što te zanima.

17 godina

I ja ga imam, DG310 nije loš, dobra baterija jedino je kamera/bljeskalica loša. A i podržava samo 2 toucha.

Lagan je i sasvim dovoljan osnovnim korisnicima.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan
marijan1712 kaže...

Može pomoč?stigao mi Lenovo A806 s Pandawila,i uplatio sam 5% za povrat carine,al sad neznam kamo poslat dokaz da su mi carinili mobitel?pisao sam im na mail al mi ništa ne odgovaraju....Hvala

customerservice@pandawill.com

Na ovu adresu, pošalješ potvrdu sa carine i svoje podatke,broj narudžbe  ( skeniraš ili slikaš i pošalješ na taj mail ) i nikakvih problema ne bi trebao imati, meni su isplatili u roku dva dana ( 49 $ ) , nudili su mi kupon umjesto novaca ali ja sam to odbio i sutradan su mi uplatili novce na PayPal račun.

13 godina

Pozdrav.

Evo našao sam jednu vrlu zanimljivu i primamljivu ponudu, link:

http://www.lightinthebox.com/html/doogee_hr.html

Cijena je primamljiva kao i sam mobitel, zanimaju me vaša mišljenja 

Nikola
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Bok,imam cubota gt99 i razje*an je cijeli,izbacuje mi sim karticu,kamera,gps....i tako dalje da ne nabrajam

jel ima netko preporuku za mobitel uz nekoliko uvjeta:

• da ima dobar fokus i dobru bljeskalicu,uglavno da kamera nije kao da slikam kalkulatorom
  • da ima normalne utore za punjenje i slusalice(ne duboke kao cubot pa ne mozes nista ukopcat i slicno)
  • ako kojim slucajno padne kap kise na ekran da mobitel reagira na prste, a ne vodu
  • i da nije preskup 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Xiaomi redmi 1s-Mobicity 960kn

Amen

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel fluidan mobitel?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Naravno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hvala na savjetu

1 0 hvala 0
17 godina
psycho1910 kaže...

Jiayu 4GS, dali taj mob vrijedi toliko koliko kosta? Na netu su samo rijeci hvale...

Ako ti neprecizan GPS nije bitan onda vjerovatno vrijedi, ovisno na koju cujenu konkretno misliš.

10 godina
neaktivan
Hvala puno....
10 godina
neaktivan

Napisao da u par zadnjih dana pratim kineske mobitele, znaci nemam iskustva sa nijma, naručivanjem itd. U svakom slučaju hvala na savjetu, i konkretnim prijedlozima {#}

11 godina
neaktivan

Bog ekipa, molio bi pomoć , neki dan mi je stigao LENOVO A806 i telefon je zaista super ali odmah u poćetku sam primjetio da mu je baterija dosta slaba ali tome nisam pridavao važnost mislio sam da kada se bude formirala u par dana da će doći na svoje. Ma vraga će doći na svoje postala je još gora, da vas ne davim sa opisima samo ću vam reći da sam noćas prije spavanja mobitel napunio do kraja , pisalo je 100 % i skinuo ga sa punjača , ujutro kada sam se probudio imao sam što vidjeti baterija na 21% znači preko noći mobitel je u mirovanju sa 100% pao na 21% . Ne znam što da radim jel to do batereije (neispravna )  telefona ili softverski problem,da li da reklamiram telefon ili bateriju na Pandi , samo da kažem da je telefon star par dana i zaista je odličan , ali ovo sa baterijom je katastrofa,ako netko ima iskustva sa ovim molio bi da mi pomogne savjetom

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pokusaj s nekom aplikacijom kalibrirat bateriju. Ako ne instaliraj novi ROM pa vidi jeli do toga.

Ako je ipak do baterije vrati im pa nek salju novu,a mozes i narucit jos jednu. Ne bi trebale bit skupe.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Clueso kaže...

Pokusaj s nekom aplikacijom kalibrirat bateriju. Ako ne instaliraj novi ROM pa vidi jeli do toga.

Ako je ipak do baterije vrati im pa nek salju novu,a mozes i narucit jos jednu. Ne bi trebale bit skupe.

Ovo sa kalibriranjem ću pokušati čekam da se mobitel napuni na 100% , a što se tiče ROM-a stavio bi official a Lenovo ga još nije izbacio

14 godina

Ako netko ima kupon za antelife može na PM Hvala

Steam:Cakija_ST POE: cakija123
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
press kaže...
Clueso kaže...

Ovo sa kalibriranjem ću pokušati čekam da se mobitel napuni na 100% , a što se tiče ROM-a stavio bi official a Lenovo ga još nije izbacio

Nema to veze s kalibracijom ni samom baterijom, nego ti nesto vejka mob cijelo vrijeme i trosi bateriju kao ludo.. Pogledaj u battery statsima, tamo mozes dost vidjeti u krajnjem slucaju instaliraj neki monitor tipa Gsam battery monitor, ili tako nesto i vidi sto mu neda mira..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
12 godina

Traze mi ovi s efox-a da im dostavim racun kako bi mi vratili pdv i carinu, posto njima treba dugo da odgovore da pitam ovdje. Hocu li im s paypala poslati ili ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anelko kaže...

Traze mi ovi s efox-a da im dostavim racun kako bi mi vratili pdv i carinu, posto njima treba dugo da odgovore da pitam ovdje. Hocu li im s paypala poslati ili ?

pa nisi paypalom carinu i pdva platio

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
12 godina
cola777 kaže...
anelko kaže...

Pa onda sam ja njima poslo te racune, ne znam onda sta mi trazi drugo.

16 godina
anelko kaže...
cola777 kaže...
anelko kaže...

Pa onda sam ja njima poslo te racune, ne znam onda sta mi trazi drugo.

Carini saljes paypal racune, a efoxu saljes racune sto si dobio od carine da platis carinu tj pdv..

11 godina
neaktivan
majdo kaže...
press kaže...
Clueso kaže...

Nema to veze s kalibracijom ni samom baterijom, nego ti nesto vejka mob cijelo vrijeme i trosi bateriju kao ludo.. Pogledaj u battery statsima, tamo mozes dost vidjeti u krajnjem slucaju instaliraj neki monitor tipa Gsam battery monitor, ili tako nesto i vidi sto mu neda mira..

Izgleda phone radio apk, koja je došla sa telefonom pa se ne može ubit dok ne rootam mob, sada sam je prisilno zaustavio pa ćemo vidjeti

13 godina

Informiraj se prije nego krenes brisati nesto..

Po nekoj logici, phone radio je dio sustava, apk zaduzena za signal na mobitelu..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 21:31 (majdo).
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Narucio sam mobitel iz kine za 90$ u Split i zanima me tocno kako i gdje se placa pdv na mob, i kako me obavjeste? Hvala.

0 5 hvala 0
11 godina
neaktivan
majdo kaže...

Informiraj se prije nego krenes brisati nesto..

Po nekoj logici, phone radio je dio sustava, apk zaduzena za signal na mobitelu..

Daaaa imaš pravo nisam se dobro izrazio mislio sam na apk za radio stanice , ne bi ništa micao što se veže na sustav pošto tog znanja nemam pa se ne bi time igrao.Obična aplikacija za radio program izgleda je bila  aktivirana , ali vidjet ću noćas napuniću mob do kraja pa ćemo vidjeti ujutro na ćemu smo.

16 godina
neaktivan
Thl 5000

Da li ga tko ima? Zanima me da li se isplati dati cca 2000 kn za njega (u hr)?

Nemam iskustva s nekim softverskim preinakama, promjenama ROM memorije... Bojim se da bih napravio sra...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice