Osim Xiaomi Redmi 1S,dali ima koji mobitel da nije previse velik recimo od 4.5 do 4.7 incha da ide do 150 USD? Neka preporuka?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ubacim u cart i ostaje ista cijena bez popusta,zasto?
Pozzz!
Da li je netko imao iskustva sa ovim taljanskim shopom? Uzela bi ovaj mob,pa ako mi mozete malo pogledat da li je ok,ima li nekih problema s njim,iako mi se čini sve ok. Jedino me zabrinjavaju malo ovi taljani.... Puuuuno hvala!
Pozzz!
Da li je netko imao iskustva sa ovim taljanskim shopom? Uzela bi ovaj mob,pa ako mi mozete malo pogledat da li je ok,ima li nekih problema s njim,iako mi se čini sve ok. Jedino me zabrinjavaju malo ovi taljani.... Puuuuno hvala!
http://www.teknistore.com/index.php?id_product=108&controller=product&id_lang=1#/color-white/disk_space-3_gb_ram_16_gb_rom
A iz kojeg razloga bi narucila s te stranice za koju ovdje vjerojatno nitko nije cuo?
Jos i pise "italian residents only" znaci samo salju u granicama Italije.
Imas ovdje i mozda ces i jeftinije proc ako prodje bez PDV-a
Zato sta imam rođaka koji ce mi ga preuzet na sebe u italiji,pa prolazim bez pdv,carine i slično.
Ali je ode sta si mi posla je jeftinije,a jel sigurno? i za koliko stiže? i MOZDA prođe bez PDV a.....
Kad netko spomene da su kuboti i ajnjuevi smeće ona on počne vrijeđati ko klasični tinejđer, a nije imao više od 3 mobitela u rukama, a kamoli boljeg od tih podložaka za stol.
Inew v3 za 1500 kn je bacanje novaca, da košta 500 još ajde ali 1500 ni slučajno. O cubotima ni neću ovom prilikom.
Imaš motorolu moto g 2014, xiaomi redmi 1s, čak su i THL telefoni bolji od ovih gore navedenih, imaš iuni u2 za 200 dollara koji ima snapdragon 800 proc 2 gige rama aluminijsko kućište itd. A samo je 15 dollara skuplji od Inew v3 plus.
Bok ponovo. Vidim da imas Xiaomi redmi 1S,kako funkcionira taj mobitel? Gledao sam uzeti curi za poklon taj mob,tako da se zelim malo prije raspitati u vezi njega.Jel sve radi kako spada? najbitnija mi je kamera a i baterija jer voli da slika dosta...Cijena je trenutno odlicna, 150 USD,toliko sam i mislio dati za mobitel.
LP
Ja ti imam xiaomi mi3. Sogor ima redmi 1s i prezadovoljan je. Cuj za te pare neznam. Kaj valja i kosta, opet ako kosta vise od 250 dollara ne isplati se iz kine bez garancije. Pogledaj iuni u 2 pokazi joj ga i ako joj se svida dizajn kupi. Mada tu smo vec na 195 dollara..

evo ja naručio Eachine M1 cijena 155$ iz europe a na tu cijenu nema poreza i carine a stigne za tjedan dana
Kad netko spomene da su kuboti i ajnjuevi smeće ona on počne vrijeđati ko klasični tinejđer, a nije imao više od 3 mobitela u rukama, a kamoli boljeg od tih podložaka za stol.
Inew v3 za 1500 kn je bacanje novaca, da košta 500 još ajde ali 1500 ni slučajno. O cubotima ni neću ovom prilikom.
Imaš motorolu moto g 2014, xiaomi redmi 1s, čak su i THL telefoni bolji od ovih gore navedenih, imaš iuni u2 za 200 dollara koji ima snapdragon 800 proc 2 gige rama aluminijsko kućište itd. A samo je 15 dollara skuplji od Inew v3 plus.
Bok ponovo. Vidim da imas Xiaomi redmi 1S,kako funkcionira taj mobitel? Gledao sam uzeti curi za poklon taj mob,tako da se zelim malo prije raspitati u vezi njega.Jel sve radi kako spada? najbitnija mi je kamera a i baterija jer voli da slika dosta...Cijena je trenutno odlicna, 150 USD,toliko sam i mislio dati za mobitel.
LP
Ja posedujem Redmi 1 (ne S), ali sem razlike u procesoru i manjoj bat na 1S, su to potpuno isti telefoni, te smatram da mogu da komentarisem.
Sto se kvaliteta izrade tice tu je sve odlicno i nema nikakvih zamerki, telefon ne skripi i nema lufta, sve je na svom mestu.
Ekran je odlican, sa jasnom slikom i odlicnim uglovima gledanja, a pixeli se ne vide.
Sto se kamere tice i ona je odlicna, sta vise ko god vidi odusevi se kamerom na ovom telefonu.
Naravno nemoj sad da ocekujes nesto kao DSLR, ali za ovaj cenovni rang kamera bas dobra. Evo galerijica ovde da pogledaj.
Baterija opusteno izvlaci ceo dan sa konstantno upaljenim WiFi, GPS, 2 kartice, sync 3 maila na svakih 15 min, brightness oko 30% veci deo dana. Imam par SS kad sam uspeo da izvucem i 6h SOT, ali realno je oko 4h, bar sto se tice moje upotrebe (ne igram igrice).
Sto se podrske zajednice tice, MIUI vredno radi na oba uređaja, mada je primetno vise rada na 1S nego na obicnom 1, ali to te ni ne zanima puno jer uzimas 1S. Ono sto te zanima je da vec sad imas KitKat za njega, finalna verzija izlazi krajem godine/pocetkom nove, a zahvaljujući Snapdragon 400 imas i CM romove, te postoji realna sansa da uskoro dobije i Lollipop (preko CM).
Bolji izbor bi bio Coolpad F1, a kosta malo vise od Redmi 1S pa razmisli i o njemu.
Zamolio bih preporuku gdje kupiti Coolpad F1 iz EU Warehouse skladišta ?
Molim preporuku mobitela u rangu do 1500kn dobavljiv iz EU Warehousa sa sljedećim karakteristikama:
5", 2GB RAM, minimum 4 jezgre, kvalitetan ekran i touch, multitouch više od dvije dodirne točke, kamera nebitna, preferiram RAM naspram broja jezgri
Pitanje za "Black Friday" akciju, ako stavim odmah sada artkal u košaricu a akcija je recimo za pola sata, hoće li nakon pola sata kad idem na plačanje odmah prebaciti automatski na manju cijenu ili moram čekati da počne akcija pa tek onda ubaciti u košaricu??
U 9 navecer ili sada ujutro? Jer do sada nije bilo nikakvih pomaka...
LP
Ja posedujem Redmi 1 (ne S), ali sem razlike u procesoru i manjoj bat na 1S, su to potpuno isti telefoni, te smatram da mogu da komentarisem.
Sto se kvaliteta izrade tice tu je sve odlicno i nema nikakvih zamerki, telefon ne skripi i nema lufta, sve je na svom mestu.
Ekran je odlican, sa jasnom slikom i odlicnim uglovima gledanja, a pixeli se ne vide.
Sto se kamere tice i ona je odlicna, sta vise ko god vidi odusevi se kamerom na ovom telefonu.
Naravno nemoj sad da ocekujes nesto kao DSLR, ali za ovaj cenovni rang kamera bas dobra. Evo galerijica ovde da pogledaj.
Baterija opusteno izvlaci ceo dan sa konstantno upaljenim WiFi, GPS, 2 kartice, sync 3 maila na svakih 15 min, brightness oko 30% veci deo dana. Imam par SS kad sam uspeo da izvucem i 6h SOT, ali realno je oko 4h, bar sto se tice moje upotrebe (ne igram igrice).
Sto se podrske zajednice tice, MIUI vredno radi na oba uređaja, mada je primetno vise rada na 1S nego na obicnom 1, ali to te ni ne zanima puno jer uzimas 1S. Ono sto te zanima je da vec sad imas KitKat za njega, finalna verzija izlazi krajem godine/pocetkom nove, a zahvaljujući Snapdragon 400 imas i CM romove, te postoji realna sansa da uskoro dobije i Lollipop (preko CM).
Bolji izbor bi bio Coolpad F1, a kosta malo vise od Redmi 1S pa razmisli i o njemu.
Hvala na informacijama i slika,super su.Coolpad F1 bi ja uzeo definitivno da se mene pita...ali...Rekla je da zeli manji ekran,tj da mob ne bude previse velik i glomazan.Redmi 1S je taman sta bi ona htjela.siguran sam.Ima jos jedan mob ali neznam kvalitetu. iOcean X1 kod kojeg je ekran 4.5 incha, MTK quadcore 1.3, 1Gb RAM, 8GB ROM...generalno je ok samo je malo baterija slabasna na 1600 mAh.Jel imao tko iskustva s ovim mobitelom?
Pozdrav,
kupujem mobitel za poklon osobi kojoj je najbitnije da sve radi out of box (nadogranje nisu bitne, bitno da sve radi bez kompliciranja). Znači ono kaj mi je najbitnije da mi date preporuku za neki aparat od 1500 kn max koji će raditi na Tele 2 bez problema. Preferiram Xiaomi i Lenovo. Ekran 5 inča max.
Hvala!
Pozdrav,
kupujem mobitel za poklon osobi kojoj je najbitnije da sve radi out of box (nadogranje nisu bitne, bitno da sve radi bez kompliciranja). Znači ono kaj mi je najbitnije da mi date preporuku za neki aparat od 1500 kn max koji će raditi na Tele 2 bez problema. Preferiram Xiaomi i Lenovo. Ekran 5 inča max.
Hvala!
Xiaomi Redmi 1s, 976kn na mobicity...
Tele2 radi bez problema 3G?
jel itko uspio kupit šta na ovim black friday popustima?
na coolicool nema sreće, na checkout je samo puna cijena bez popusta
Evo naručen je Huawei honor 6,na to2c shopu,330 $ black friday. Sad molin Boga da prođe lišo na carini i da ne moran još placat
Ajde nabaci koju sliku s kamerom, dnevnu i nocnu s bljeskalicom..
Prve dvije slike su u dnevnom boravku pod svijetlom od žarulja i sa uključenim blicom dok su druge dvije slike slikane u kuhinji sa ugašenim svjetlom (potpuni mrak ) samo pod blicom .
Zanimljiv interijer :) :)
Fotke su KOMA.
LP
Hvala na informacijama i slika,super su.Coolpad F1 bi ja uzeo definitivno da se mene pita...ali...Rekla je da zeli manji ekran,tj da mob ne bude previse velik i glomazan.Redmi 1S je taman sta bi ona htjela.siguran sam.Ima jos jedan mob ali neznam kvalitetu. iOcean X1 kod kojeg je ekran 4.5 incha, MTK quadcore 1.3, 1Gb RAM, 8GB ROM...generalno je ok samo je malo baterija slabasna na 1600 mAh.Jel imao tko iskustva s ovim mobitelom?
O iOcean sam cuo samo reci hvale, cak sam jedno vreme razmisljao o iOcean X7 kad sam kupovao Redmi, ali je redmi pobedio jer sam o njemu ipak cuo mnogo vise, nego od iOcean. ..inace mala je razlika medju 4.7" i 5", tako da bi ja ipak isao na F1..ako se navikne na 4.7", navicice se i na 5" :)
Ajde nabaci koju sliku s kamerom, dnevnu i nocnu s bljeskalicom..
Prve dvije slike su u dnevnom boravku pod svijetlom od žarulja i sa uključenim blicom dok su druge dvije slike slikane u kuhinji sa ugašenim svjetlom (potpuni mrak ) samo pod blicom .
Zanimljiv interijer :) :)
Fotke su KOMA.
Mislim da kamera nebi trebala biti toliko loša. Nešto malo bolja od Coolpada F1.. Vjerojatno i uploader malo uništi kvalitetu..
koji je xiaomi red note najbolji?
Jiayu 4GS, dali taj mob vrijedi toliko koliko kosta? Na netu su samo rijeci hvale...
Može pomoč?stigao mi Lenovo A806 s Pandawila,i uplatio sam 5% za povrat carine,al sad neznam kamo poslat dokaz da su mi carinili mobitel?pisao sam im na mail al mi ništa ne odgovaraju....Hvala
može li mi netko reći kakav je Doogee DG310 Voyager 2?? u Chipoteke je 700kn, razmišljam da ga kupim pa me zanimaju vaša mišljenja i iskustva....
al ja neznam postupak,kako im poslat zahtjev za povratom carine!?