"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.516
|
čitano: 7.025.540
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
dak0001 kaže...

a kaj će ti screen time?? pa to je jednostavan matematički zadatak.

3% od ukupno 72 sata je 2,43 sata 

znaci ispodprosjecni SOT. vrlo vjerojatno na auto ili low brightness. ko inewv3. znaci baterija max 1800mah. 

[M|C] jokaCRO ingame
18 godina
Pranja kaže...

Pogledaj DG350-on je dosta bolji, a toliko košta na ebayu-kod nas je oko 1000 kn.

E jbga, nije bijel, 4.7" ekran, odmah je rekla ne {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
14 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...
Pranja kaže...

Pogledaj DG350-on je dosta bolji, a toliko košta na ebayu-kod nas je oko 1000 kn.

E jbga, nije bijel, 4.7" ekran, odmah je rekla ne {#}

Postoji i bijeli, a za ekran tu ne mogu ništa. Ima dobrih mobova, ali da bar malo digne budžet-jednostavno traži previše za premalu cifru. Za 850 kn već ima jako dobrih.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
18 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Možeš okačit linkove po tim njenim zahtjevima pa joj ja proslijedim, neka si ona onda bira, njeni su novci.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

Možeš okačit linkove po tim njenim zahtjevima pa joj ja proslijedim, neka si ona onda bira, njeni su novci.

Na pamet mi padaju Kingsing S2, Cubot (S208, S222, S308, X6), iNew (V3, I8000), iOcean X7, Zopo ZP780...

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
neaktivan

Hvala na infu ekipa. Nego jel ovo 2gb ram kod nekih modela znači da imam samo 2gb za instalirati aplikacije (bez da ih premješam negdje, defaultna lokacija)?

X

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Abaxa kaže...

Hvala na infu ekipa. Nego jel ovo 2gb ram kod nekih modela znači da imam samo 2gb za instalirati aplikacije (bez da ih premješam negdje, defaultna lokacija)?

Ne, RAM je baš RAM-radna memorija. ROM označava količinu prostora za pohranu. A od modela do modela zavisi koliko je sistemske memorije.

17 godina
neaktivan

Hvala. Jel onda lenovo a806 valja čemu? Sviđa mi se mob al brijem da nakon htc desire-a i sad s3-ojke će mi biti teško se naviknuti na nonflagship mobitele renomiranih proizvođača.

X
14 godina
odjavljen
Abaxa kaže...

Hvala. Jel onda lenovo a806 valja čemu? Sviđa mi se mob al brijem da nakon htc desire-a i sad s3-ojke će mi biti teško se naviknuti na nonflagship mobitele renomiranih proizvođača.

Pa to je jako dobar uređaj. Mislim, ne znam kako ti gledaš na to, ali Lenovo jest renomirani proizvođač. :)

Tako da se za kvalitetu ne treba brinuti. Dizajn samog uređaja je meni osobno nezanimljiv, ali to ovisi od ukusa do ukusa.

17 godina

samo nemoj kupiti inew i cubota. pusti pričice, oba ova brenda su smeće. 

uzmi lenovo.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
5 3 hvala 0
18 godina

Ja bih nadodao i da se kloni zopa zp780 iz osobnog iskustva. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

Pozdrav ekipa... Kolika je razlika u Mediatekovim i npr. Snapdragon procesorima? Gledam zamijeniti svoj S3 i vidim da većina kineza ima MT6592, pa me zanima, da li je to kvalitetno kao i ostali, recimo to tako poznatiji proizvođači? Gledao sam neki mob do 1400 kn, preporuke dobrodošle. Hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
alen4430 kaže...

Pozdrav ekipa... Kolika je razlika u Mediatekovim i npr. Snapdragon procesorima? Gledam zamijeniti svoj S3 i vidim da većina kineza ima MT6592, pa me zanima, da li je to kvalitetno kao i ostali, recimo to tako poznatiji proizvođači? Gledao sam neki mob do 1400 kn, preporuke dobrodošle. Hvala :)

Radi kvalitetno :)

Šalu nastranu, Octa-core MT6592 (kaže vođeka - http://www.androidauthority.com/mediatek-mt6592-benchmark-247150/) je ekvivalent Snapdragonu 800 u sintetičkim testovima.

Koliko je to realno - ne znam i nije me briga, znam da su te octe u radu brze i fluidne, nema cukanja i zastajkivanja. Potrošnja baterije je vrlo dobra, jedino što je pitanje koliko aplikacija zaista zna i može iskoristiti 8 jezgri.

Vidim ovdje da se dosta preporučuje Asus Zenfone 5, ali on dolazi ili s Intelovim Atomom ili Snapdragonom. Ekipa ga dosta hvali, pa pogledaj.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
14 godina
neaktivan

Meni več 10 dana na posta.hr nema pomaka oko dostave samo piše insert item into bag...

http://adf.ly/YW58m
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav, također trebam mobitel za žensku osobu. Do sad je imala HTC Desire koji joj je počeo crkavati, tako da bi trebala bit zadovoljna s bilo kojim novijim.

Gledao sam THL t6S - http://www.banggood.com/ThL-T6S-5-inch-Android-4_4_2-MTK6582M-1_3GHz-Quad-core-Smartphone-p-942095.html

Ima ga kolega i kaže da je dobar build quality, nema problema s GPS-om, fluidno radi itd. Ima li išta bolje za te novce (a da je provjereno) ili da naručujem ovo?

Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina

Koje stranice jos rade povrart pdv-a i carine osim pandawil ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kaj pandawil daje povrat pdv-a?

X

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Preporuka mobitela za ove koji se raspituju:

Huawei Honor 3C, Huawei Honor 3C Play, Huawei G610s, Huawei Honor 3 Outdoor, 
Xiaomi Note Enhanced, Xiaomi Redmi 1S, Coolpad F1, Coolpad 7320, Lenovo A806, 
Lenovo A850+, Lenovo A880, TCL S720, Asus Zenfone 5

TeleKineza

3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozdrav, 

ekipa trebo bi malu pomoć oko mob. zanima me zenphone 6, a prijatelj mi ima cubot x6 i hvali ga na sva zvona, pa što uzet... ima ko kakav mozda bolji prijedlog a da je cijenom do ovog iznosa 

http://www.everbuying.com/product570375.html

hvala

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
CrnaBitanga kaže...
alen4430 kaže...

Radi kvalitetno :)

Šalu nastranu, Octa-core MT6592 (kaže vođeka - http://www.androidauthority.com/mediatek-mt6592-benchmark-247150/) je ekvivalent Snapdragonu 800 u sintetičkim testovima.

Koliko je to realno - ne znam i nije me briga, znam da su te octe u radu brze i fluidne, nema cukanja i zastajkivanja. Potrošnja baterije je vrlo dobra, jedino što je pitanje koliko aplikacija zaista zna i može iskoristiti 8 jezgri.

Vidim ovdje da se dosta preporučuje Asus Zenfone 5, ali on dolazi ili s Intelovim Atomom ili Snapdragonom. Ekipa ga dosta hvali, pa pogledaj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 21:35 (minarelli).
11 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 20:14 (Dario7506).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

Ima netko ideju nekog jeftinijeg mobitela za mlađeg osnovnoskolca do 400-500 kn (ukljucujuci PDV)?

Performanse nisu nesto vazne, glavno da je gorilla glass, android, dual core, 512 mb rama, nesto tipa:

Lenovo A398T

Zahvaljujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Luka kaže...

Pozdrav ekipa,

Ima netko ideju nekog jeftinijeg mobitela za mlađeg osnovnoskolca do 400-500 kn (ukljucujuci PDV)?

Performanse nisu nesto vazne, glavno da je gorilla glass, android, dual core, 512 mb rama, nesto tipa:

Lenovo A398T

Zahvaljujem!

512 Mb RAM-a je premalo-bez 1 Gb će ga zabit u zid od muke.

16 godina

Za sve koji su gledali THL t6s izašao je novi i od danas je u prodaji THL t6 pro. Malo je skuplji ali vrijedi para...

13 godina
neaktivan
Luka kaže...

Pozdrav ekipa,

Lenovo A398T

Zahvaljujem!

Kad već nitko drugi neće, samo da te upozorim da obratiš pažnju na slovo T u imenu koje označava Lenovo

uređaj namijenjen za kinesku 3G mrežu koja nije kompatibilna s našim 3G mrežama.

Za 400-500 Kn mislim da nećeš naći mobitel s Gorilom.

Uzmi ovaj tu ili na drugom mjestu...

TeleKineza
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 23:53 (dakok).
11 godina
neaktivan
pesty1 kaže...

pozdrav, 

ekipa trebo bi malu pomoć oko mob. zanima me zenphone 6, a prijatelj mi ima cubot x6 i hvali ga na sva zvona, pa što uzet... ima ko kakav mozda bolji prijedlog a da je cijenom do ovog iznosa 

hvala

pa zar nama nitko ništa pametno reć za ovo gore?

ili možda preporučit nešto drugo ili neku drugu stranicu za ova dva?

još jednom unaprijed Hvala

12 godina
neaktivan

Bog ekipa , ponavljam molbu u svezi kupona ako netko može da pošalje  za banggood, bio bih mu zahvalan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pesty1 kaže...
pesty1 kaže...

pozdrav, 

hvala

pa zar nama nitko ništa pametno reć za ovo gore?

ili možda preporučit nešto drugo ili neku drugu stranicu za ova dva?

još jednom unaprijed Hvala

pandawill navodno vraća davanja uz 5% plaćanja osiguranja, ali nije provjereno. imaš hrpu dobrih mobitela za 250$ a clan foruma dakok je stavio i koji su preporučeni

17 godina
If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Za te novce imas i Xiaomi mi3 ovaj te s pdv dode 2000kn a toliko i Xiaomi dode na Mobicity

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 13:20 (Patrick_cro).
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice