"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.516
|
čitano: 7.025.559
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ljudi imam  ogromnu dilemu pomagajte , nikako da se odlučim .

23 Lenovo A806
3 iOcean X7S-T

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Eto, izgleda da nije nikakva

dilema na kraju.

:D

TeleKineza
11 godina
neaktivan
de.fang14 kaže...

Vidi koliko je na pandawillu jer ti imaju osiguranje za 5% cijene uredjaja i navodno vraćaju lovu ako platis PDV. To bi ti možda bilo najbolje tako uzeti . za bangood ti iz vlastitog iskustava mogu reci da su dobri i da šalju ispravne mobitele. Naručio sam 5 mobitela i sve kod njih i svi su došli besprijekorni. Ako trebaš popust, javi se u poruke pa ti dam kod na -10$ za taj lenovo.

Neznam kako to funkcionira na pandawilu s povratom poreza?jel zna netko?

16 godina
Milan AS kaže...
Switch kaže...

Ajmo tko ovdje ima coolpad f1. Došao mi je jučer za curu i sad ga namještam polako. Ima jedna stvar koja me iritira i ne znam o čem se radi. Naime, kad povučem notification bar prema dolje upali mi se neki klinac za kreiranje nekog passworda. Neka tri koraka ima, prvo taj password, onda drugi prozor je upisivanje broja telefona i maila a do trećeg nisam uspio doći jer mi stalno javlja za broj telefona "wrong number pattern". Jel zna netko o čemu se radi?

Meni se isto dešava ali samo kada brzo povučem notification bar, kad povučem lagano onda je ok.

Da to sam i ja primjetio. Al ne kontam u čem je stvar. Jel netko to skonto šta je?

BF Nick: Xtream_Switch
15 godina
neaktivan
dakok kaže...

Eto, izgleda da nije nikakva

dilema na kraju.

:D

Naravno da nije dilema kad je Lenovo A806 najbolje što se može kupiti za te novce, dovoljno je samo vidjeti što nudi za te novce a još je i ime svima poznato po kvaliteti laptopa.

18 godina
Hacker002 kaže...

Ženska osoba kupuje mobitel, bitno da je kockast, bijel i da ima velik ekran; da je njoj lijep. Naišla je na ovo, pa molim da kažete svoje mišljenje. (Ja inače nisam ta ženska osoba)

Ili možda ima nešto na eBayu ili njuškalu tih njenih zahtjeva do nekih 700kn ajmo reći? Hvala na pomoći. Inače, ovakav mob što sam linkao ima na ekupi za 800kn, a ovdje je 500.

Itko?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
15 godina
neaktivan
Switch kaže...
Milan AS kaže...
Switch kaže...

Ajmo tko ovdje ima coolpad f1. Došao mi je jučer za curu i sad ga namještam polako. Ima jedna stvar koja me iritira i ne znam o čem se radi. Naime, kad povučem notification bar prema dolje upali mi se neki klinac za kreiranje nekog passworda. Neka tri koraka ima, prvo taj password, onda drugi prozor je upisivanje broja telefona i maila a do trećeg nisam uspio doći jer mi stalno javlja za broj telefona "wrong number pattern". Jel zna netko o čemu se radi?

Meni se isto dešava ali samo kada brzo povučem notification bar, kad povučem lagano onda je ok.

Da to sam i ja primjetio. Al ne kontam u čem je stvar. Jel netko to skonto šta je?

A dali ti se dešava da Wi-Fi prestane raditi, naime nekada kad hoću otvoriti novu stranicu neće da je učita sve dok ne isključim i ponovo uključim Wi-Fi, tako sam primijetio i na mobilnom internetu.?

Fu**ing posers
13 godina
neaktivan

Niste napisali koju verziju softvera imate?

JB 015, 021, 026.... 041 ili

KK 009, 010, 014, 016

ili neki od custom romova?

TeleKineza

0 0 hvala 0
17 godina
Jeti kaže...

Molim za pomoc, sto mislite o leagoo lead 1??

Čini mi se odličan mob..sa carinom brat ga je platio 800 kn dual sim a baterija mu izdrzi dan bez problema..lijepo radi ne šteka,dosta je tanak,ali i dosta veci od mog oneplus ona makar imaju ekran iste rezolucije.

Ekran je ips i nije loš.Malo bljede boje ali sve u svemu za tu lovu je odličan.

LP

15 godina
neaktivan
dakok kaže...

KK 009, 010, 014, 016

Ja mislim da je JB zato što mi broj međuverzije piše 4.2.015...

Fu**ing posers
18 godina
Huurux kaže...
Jeti kaže...

Molim za pomoc, sto mislite o leagoo lead 1??

Čini mi se odličan mob..sa carinom brat ga je platio 800 kn dual sim a baterija mu izdrzi dan bez problema..lijepo radi ne šteka,dosta je tanak,ali i dosta veci od mog oneplus ona makar imaju ekran iste rezolucije.

Ekran je ips i nije loš.Malo bljede boje ali sve u svemu za tu lovu je odličan.

LP

Jedino za Leagoo piše da ima 130 grama što ne bi moglo biti točno ako ima 2200mAh bateriju. Ili mu je baterija slabija ili je on teži.

U svakom slučaju za 130$ je ok mobitel

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
neaktivan
Milan AS kaže...
dakok kaže...

KK 009, 010, 014, 016

Ja mislim da je JB zato što mi broj međuverzije piše 4.2.015...

To je prva JB verzija, odn. 015, prilagođena za EU i druga tržišta.

U međuvremenu je izašlo bar desetak JB nadogradnji.

Danas se na modacu pojavio i AOSP jednog od aliexpress trgovaca - Chigon Tech. Vjerojatno ima i hrvatski.

TeleKineza
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2014 18:52 (dakok).
15 godina
neaktivan

Evo skida se AOSP a molim te ako imaš link od zadnjeg JB.

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi puno hvala na savjetu, možda tu dileme nije trebalo ni biti ali pošto imam iOceana X7 HD i super sam s njime zadovoljan pa me je srce nekako vuklo na njegov noviji model , ali ok poštujem većinu, e sada još dva pitanja ( baš sam pravi udav ), moj stari iOcean je rootan a kupac bi htio da ne bude , da li mogu u postavkama otići na opciju "vrati na tvorničke postavke" i da li je to dovoljno ili moram prije toga na aplikaciji FRAMAROOT odrediti opciju UNROOT ,drugim riječima kako da maknem root . I posljednje ako neko ima kupon za popust na banggoodu bio bi zahvalan , ako neko zna možda da je negdje povoljnija kupnja LENOVO A806 A8 i ta sugestija bi dobro došla.

13 godina
neaktivan
Milan AS kaže...

Evo skida se AOSP a molim te ako imaš link od zadnjeg JB.

Coolpad F1 4.2.2 CoolUI v041 by ATX

Obrisani programi s root uninstallerom:

Anzhi

Baidu

Kinguser

NetEase News

News Stream

Popular Apps

QQ Browser

TouchPal Contacts

Weather Forecast

VipCom pink icon

Blue shield icon

Black/white Eye icon

Red icon with shopping symbol

White/green icon with circle (memory cleaner)

TalkBack and Google+ isto

TeleKineza
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2014 22:43 (dakok).
15 godina
neaktivan
Za leagoo lead 1 kazu korisnici da mu je baterija zapravo 1800mah, baterija 8mpix umjesto 13, zna problema biti sa touchscreenom!
Uglavnom baterija katastrofa..
15 godina
neaktivan
golatificon kaže...

samo sto kad zenskoj osobi kupujes 90% je da ce joj ispast

Ha? Zakleo bih se da je obrnuto :)

12 godina
neaktivan

Poštovanje ekipo, odlučio sam  , telefon LENOVO A806 , trgovina  BANGGOOD , jedino bi zamolio ako neko ima kupon za uštedu od 10 $ da pošalje , ako to još funkcionira , kada sam kupovao prije 8 mjeseci iOcean sa tim kuponom smanjio sam si cijenu za 10$ ,unaprijed hvala

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Za one koji imaju Zopo 980+ izasao je official kitkat :) ako neko ima doticni navali narode :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina

THL W200C

Jel ok mob i cijena?

0 0 hvala 0
18 godina

Ok je mobitel i cijena. Jedino ne znam dolazi li doista s gorillom s obzirom na cijenu

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
neaktivan
press kaže...

Poštovanje ekipo, odlučio sam  , telefon LENOVO A806 , trgovina  BANGGOOD , jedino bi zamolio ako neko ima kupon za uštedu od 10 $ da pošalje , ako to još funkcionira , kada sam kupovao prije 8 mjeseci iOcean sa tim kuponom smanjio sam si cijenu za 10$ ,unaprijed hvala

Ajde ako nije bed da napišeš koliko te ispadne carina ili pdv ili koji već namet su izmislili za uvoz takvih stvari. Hvala unaprijed.

X
14 godina
Abaxa kaže...
press kaže...

Ajde ako nije bed da napišeš koliko te ispadne carina ili pdv ili koji već namet su izmislili za uvoz takvih stvari. Hvala unaprijed.

Ispadne te samo namet od 25% odnosno PDV.

My BF Battlelog: MasterChurner, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
11 godina
neaktivan

Pozz

Gde jos naci custom romove za kneske telefone osim na needrom?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Abaxa kaže...
press kaže...

Nema nikakvih problema , ali da ne čekaš dok ne dobijem mob ,plaćaš samo 25 % PDV-a,

na slici ti je  obračun o plačanju za moj zadnji mobitel koji sam kupio, i tu se sve vidi 

14 godina
odjavljen

Uspio sam doći do preko 3 dana bez punjenja sa Cubotom S208. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina

Nabaci i screen time 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a kaj će ti screen time?? pa to je jednostavan matematički zadatak.

3% od ukupno 72 sata je 2,43 sata 

dak
18 godina
Hacker002 kaže...

Ženska osoba kupuje mobitel, bitno da je kockast, bijel i da ima velik ekran; da je njoj lijep. Naišla je na ovo, pa molim da kažete svoje mišljenje. (Ja inače nisam ta ženska osoba)

Ili možda ima nešto na eBayu ili njuškalu tih njenih zahtjeva do nekih 700kn ajmo reći? Hvala na pomoći. Inače, ovakav mob što sam linkao ima na ekupi za 800kn, a ovdje je 500.

Itko?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
14 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...
Hacker002 kaže...

Itko?

Pogledaj DG350-on je dosta bolji, a toliko košta na ebayu-kod nas je oko 1000 kn.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice