Kako ukloniti PIN na SIM kartici?

poruka: 5
|
čitano: 21.213
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Na poslu smo dobili 200 sim kartica s kojih treba ukloniti PIN, ono da ne pita pin kad se pali. Znam ja to na mobu uraditi, ali ljudi to je 200 kartica (za sada), uskoro stize jos 500. Znam da postoji negdje SIM CARD READER, ali u Hercegovini nisam mogao naci, zanima me jel' ima to uopce na nasim prostorima i kako redi? Moze li se s citacem skidati PIN. Malo sam googlao i nasao sam neke citace koji mogu skinuti PIN, ali negdje u stranim drzavama. Jel imate kakvu ideju?
We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako ukloniti PIN na SIM kartici?

ja na k 800-i uden samo u podesenja i tamo mi pise promijeniti pin promijeniti pin 2 ukloniti pin... itd .....

Hajduk zivi vjecno!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 15:24 (hacker1993).
17 godina
neaktivan
RE: Kako ukloniti PIN na SIM kartici?

Nisi naveo koji je razlog skidanja odnosno brisanja PIN-a? Radi spremanja na PC kao back-up ili?

http://www.svijet-medija.hr/article.aspx?id=14244&sid=154 Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r.
17 godina

Ma znam ja kako skinuti PIN pomocu mobitela, ali treba odraditi 700 kartica.

dobili smo kartice i sad im trebamo skinuti PIN, jer ih ugradujemo u brojila, koja ce nam prilikom promjene stanja slati poruku da se stanje promjenilo, problem je sto ja kartica ugasena sve dok ne dode do promjene i onda se pali i salje poruku, a brojilo nemoze ukucati PIN, nego ga moramo skinuti.

Kuzis sada sta mi treba, znaci citac u koji ja mogu ugurati karticu i na kompu skinuti PIN, jer ce ici puno brze nego mobitelom.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stvarno to trebe dekodirat

Bruno Bruno Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig komp je Intel core 2 duo quad 2.88ghz nvidia ge force 9600gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice