KAKO DA PODIGNEM SISTEM NA SAMSUNGU GT 5830I MOLIM IKVE INFO HVALA AKO MOZE OD NA EMAIL nuhanovicalen28@gmail.com
pao mi je sistem na lg g3 telefonu i nece da se upali ili cim se upali odma sve zastopa i nece nista da radi mozeli neka pomoc kako da se to restartuje sve kad je poceo stopat dns resetiro sam ga na tvornice i od tad vise ne pali kao sistem nije podignut javlja tako nesto problem sa sistemom a ne razumjem se bas puno u to ako neko zna hvala unaprijed
Pozz, imam lg g pro lite, kad ga palim prikaze se lg logo i uvijek tako stoji, zna li netko sta je u pitanju i kako rijesiti to, hvala unaprijed.
Zdravo,
Zamolio bih vas da mi kazete kako podici softwer na mobitelu SONY XPERIA M4 AQUA
HVALA UNAPRIJED
Njuška
Znaci ovako,mobilet je radio do jucer normalno i onda se ugasio,pokusao sam da ga upalim i onda sve normalno,pali se,dolazi logo htc (kao i obicno pri pocetku paljenja) i onda odjednom crna slika ne zam sta je sve sam probao (stisnuti tipku za paljenje i za pojacavanje zvuka i rebot sistem i resetirati ga) jednostavno nece upalio sam ga i ugasio 5000 puta od jucer i nista... Moze li mi netko pomocii ili reci sta je napravio ako mu se ovo isto dogodilo???
Jednom mi se dogodilo da sam ga išao upalit i isto mi se počeo pokretati no onda je stao i pokazivao samo logo i bijeli zaslon te je tako svijetlio oko 10h dok mu se nije istrošila baterija. Kasnije sam ga stavio na punjač i uspio nekako pokrenuti.
srušio mi se sistem na doogee x5, može pomoć? hvala
Skini Sp Flash Tool i rom za tvoj model sa službene stranice ili sa needrom. Postoje dva modela sa a i b matičnom pa po tome traži odgovarajući rom.
Instaliraj mtk drivere na pc -ima tutorijala koliko hoćeš- raspakiraj rom, izvadi bateriju iz mobitela,otvori flashtool i učitaj scatter file iz raspakiranog roma,spoji mob sa pc-em i klikni na download gumb u flashtool-u. To bi bilo u kratko to, imaš i tutorijala za korištenje flashtool-a pa malo prouči prije samog flashanja.